fotis_rotary Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Γεια χαρά, σήμερα μπήκα κι εγώ στην παρέα σας, δεν ήξερα τη διαφορά με τις παρτίδες κτλ. αλλά είναι η 511 (γερμανική συσκευή) αλλά δεν αναβαθμίζει σε αντρόιντ 6 προς το παρόν. Δεν νομιζω να εχει βγει ota ακομα για το δικο σου.καντην μεσω lg pc suite.στο δικο μου που ειναι 510 γερμανικο υπηρχε διαθεσιμη ενημερωση σε mm και την εκανα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα μετά βαΐων και κλάδων :lol: (με Γενική ταχυδρομική παρακαλώ !) ...και πραγματικά κατάλαβα την ορίτζιναλ "βελούδινη αίσθηση" της έτσι κι αλλιώς πανέμορφης αυτής συσκευής ... I am very happy :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Κι εγώ επίσης παρέλαβα σήμερα την ίδια υπέροχη θήκη. Φοβερή ποιότητα, πανέμορφη και όντως, λειτουργική. Ειδικά το μεταλλιζέ χρώμα της είναι όλα τα λεφτά. Από Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Να ζητήσω μια βοήθεια. Μπορεί κάποιος να μου ποστάρει ένα screenshot από την πληροφορία που δίνουν οι Ρυθμίσεις για τη χρήση μνήμης; Από την αναβάθμιση σε ΜΜ μου δείχνει οτι ειναι είτε 0% διαθεσιμη ή το πολύ 5%. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Eμενα ειναι σε χρηση 87% το προηγουμενο 3ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εμένα στο 83%. Όντως όμως πολύ δεν είναι; Με lollipop είχα 600-700 mb ελεύθερη ram και τώρα με το ζόρι 300. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Νουμερα ειναι , μην ασχολεισαι , το κινητο δεν εχασε ποτε την αποδοση του για να κοιταξω μηπως εχει να κανει με την μνηνη του.Αν και εσενα δουλευει γρηγορα , μικρη σημασια εχει το νουμερο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ολοι σασ εχετε mm εκτος απο μενα γιατι αργει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Eχεις κοιταξει αν βγαζει κατι μεσω υπολογιστη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ναι την εκανα την ενημερωση μολις σκοραρα στο antutu 87κ και νιωθο μια αλλαγη γενικα με την ταχύτητα βγηκε σε καλο αυτη η αναβαθμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τι αναλυτικο σκορ εχεις; Εννοω 3D, UX, CPU και RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 παιδιά δώστε κανένα λινγκ εσείς που πήρατε τις θήκες.. πόσο καιρό περιμένατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 παιδιά δώστε κανένα λινγκ εσείς που πήρατε τις θήκες.. πόσο καιρό περιμένατε? Εγώ την πήρα απο ΕΔΩ κάπου στα 22€ συνολικά με τα μεταφορικά ... έκανε 20 μέρες περίπου για να έρθει στα χέρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Καλημέρα! Υπάρχει official και unofficial MM? Ή unofficial επηρεάζει την εγγύηση; Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Δε νομιζω να υπαρχει αλλη εκδοση περα απο την επισημη.Μπορει να υπαρχει καποιο θεμα με την εγγυηση αν καποιος ειχε βαλει μονος του την ΜΜ που ειχε κυκλοφορησει για την κορεα πριν βγει η ευρωπαικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Όταν ενεργοποιώ το τηλέφωνο ή μετά από επανεκκίνηση μου βγάζει ένα μήνυμα σε ένα γκρι πλαίσιο που λέει "this version isn't available for user" κάτι τέτοιο.. Πώς μπορώ να ξαναπεράσω την 6 έτσι ώστε να μην έχω θέμα με την εγγύηση? Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Κανένα θέμα δεν έχεις με την εγγύηση. Κι εμένα το έβγαζε αυτό το μήνυμα και όταν το έστειλα στην lg για ένα άλλο πρόβλημα που είχα με κάλυψαν κανονικά. Απλά στο δελτίο αναφοράς επισκευής ανέφεραν ότι το μήνυμα που βγάζει είναι γιατί ο πελάτης έχει περάσει μόνος του αναβάθμιση. Βέβαια μετά που αναβάθμισα στην ευρωπαϊκή έκδοση μέσω pc suite σταμάτησε το μήνυμα κι όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μεσω pc suite η lg support tool επιλεγεις επαναφορα σφαλμα αναβαθμισης η κατι τετοιο.Δεν κανεις ουτε επαναφορα η κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Τελικά πέρασα ξανά το 6...πριν είχα το v20a generic,ενώ η συσκευή είναι γερμανική, γι αυτό μάλλον μου έβγαζε το σφάλμα..τώρα έβαλα το v20c Γερμανίας και ολα μια χαρά Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John18 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Αξίζει ακόμα στα 230 ευρώ;Έχει ακόμα πρόβλημα υπερθέρμανσης ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 προσωπικα κανενα προβλημα και απο τοτε που βγηκε η MM , οχι υπερθερμανση αλλα ουτε απλο ζεσταμα παρατηρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioscrete Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 γεια σας παιδια...σημερα με πηρανε τηλ και ακουστηκε ο ηχος απο το ακουστικο του κινητου...και του εκανα μια επαννακινηση και τωρα ακουγεται απο πισω απο το ηχειο κανονικα..ειναι τιποτα η εφαγε σκαλωμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 παιδες πριν 1,5 χρονο που το ειχα για λιγο μια στο τοσο, εριχνε την φωτεινοτητα. Το κανει ακομα αυτο; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Μαζί με το Gflex θα έχω και το Gflex2.... Τώρα θήκη!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 παιδες πριν 1,5 χρονο που το ειχα για λιγο μια στο τοσο, εριχνε την φωτεινοτητα. Το κανει ακομα αυτο; Ευχαριστω Αν εννοείς λόγω θερμότητας της CPU, ναι, όλα τα LG το κάνουν. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts