Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα, Το κινητό είναι εντελώς νεκρό και δεν ανάβει, μάλλον brick έγινε, υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η πάει για σκουπιδια Έκανες κάτι ή από μόνο του έσβησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Επίσης, εγγύηση δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Λόγο του ότι είναι δύσκολο να διαβάσω όλο το νήμα μόλις έσπασε το κινητό που είχα (note 3)και σκευτομαι να πάρω αυτό. Θα ήθελα να μου πείτε 1)αν είναι σε γενικές γραμμές οκ 2)αν μου προτείνετε κάποιο άλλο 3)πως τα πάει από φωτογραφiκη 4)και αν πρέπει να προσέξω κάτι για αγορά από σκρουτζ . θέλω να το πάρω αύριο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Γενικά το performance/εμπειρία χρήσης σε Lollipop είναι κάτω του μετρίου, καλά κολλήματα και λαγκαρίσματα είναι μια καθημερινότητα Αν δεν σκοπεύεις να ρουτάρεις θα βάλεις MM, όπου υποτίθεται είναι κάπως καλύτερα γενικά τα πράγματα, αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω εκεί Η μπαταρία επίσης μετριότατη, κατά τ'άλλα οκ γενικά Η φωτογραφική καλή, δεν είναι super, αλλά άνω του μετρίου σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Γενικά το performance/εμπειρία χρήσης σε Lollipop είναι κάτω του μετρίου, καλά κολλήματα και λαγκαρίσματα είναι μια καθημερινότητα Αν δεν σκοπεύεις να ρουτάρεις θα βάλεις MM, όπου υποτίθεται είναι κάπως καλύτερα γενικά τα πράγματα, αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω εκεί Η μπαταρία επίσης μετριότατη, κατά τ'άλλα οκ γενικά Η φωτογραφική καλή, δεν είναι super, αλλά άνω του μετρίου σίγουρα Να είσαι καλά φίλε προκετε για να το έχει η γυναίκα μου δεν πρόκειται να ρουταρα οπότε το ξεχνάω και ψάχνω αλλού. Σε ευχαριστώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Για γυναίκα ίσως να άξιζε αν δεν βάζει και πολλές εφαρμογές, γιατί είναι όντως ξεχωριστό σαν κινητό κατά τ'άλλα Δε νομίζω να σου παραπονεθεί δηλαδή, ειδικά αν της πάρεις κι ένα κόκκινο back cover :P Αλλά για πάνω από basic χρήση δεν θα το πρότεινα εύκολα γενικά Προσωπική άποψη πάντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Να είσαι καλά φίλε προκετε για να το έχει η γυναίκα μου δεν πρόκειται να ρουταρα οπότε το ξεχνάω και ψάχνω αλλού. Σε ευχαριστώ..... Φιλε δεν καταλαβες. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει η αναγκη για ρουταρισμα τοτε περνας την mm και το κινητο πυροβολαει. Δεν υπαρχουν τα lags της lollipop, εχω προσωπικη εμπειρια, ασχετα αν εχω ξαναγυρισει σε loli λογω ρουτ. Απο κει και περα η μπαταρια δεν ειναι πολυ καλη αλλα ουτε και κακη αν συνυπολογισουμε το μεγεθος οθονης, την ταχυτητα επεξεργαστη και τις δυνατοτητες της συσκευης. Σαν προβλημα γενικα εχει αναφερθει οτι η μπαταρια σε πολλους τα φτυνει στον ενα χρονο και επειδη ειναι ενσωματωμενη θελει να σταλει στο service και 31€. Αλλα φανταζομαι και αλλες συσκευες θαχουν αλλου ειδους κουσουρια. Σαν κατοχος αρκετο καιρο το συνιστω ανεπιφυλακτα. Edited June 2, 2017 by omnian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Και εμένα από σήμερα λογικά, θα επισκεφθεί το service. Από σήμερα δεν λειτουργεί καθόλου η κάμερα, και αν ανοίξω την εφαρμογή, μπορώ να βγάλω μόνο selfie. Κατέβασα και διάφορες εφαρμογές από το market, τίποτα. Μπήκα στο service menu να κάνω τα test, και πατώντας Main Camera πάλι στην selfie με βγάζει. 99% motherboard οπότε η περιπέτεια με εγγυήσεις και service ξεκινά... Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Και σε εμενα το ιδιο απο το πρωι! Μαλλον κατι εγινε με καποια ενημερωση! Τυχαιο δεν νομιζω! Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Και σε εμενα το ιδιο απο το πρωι! Μαλλον κατι εγινε με καποια ενημερωση! Τυχαιο δεν νομιζω! Από εχθές το βράδυ, όταν πάτησα να χρησιμοποιήσω τον φακό, έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν άναβε, οπότε το γύρισα στην κάμερα για να ανοίξει ο φακός με βίντεο, και απλά 1-2 κράσαρε το app της camera. Σήμερα απλά δουλεύει μόνο η selfie... Θα έρθουν την Παρασκευή να το πάρουν με courrier, και μου είπαν κάτι για 10 εργάσιμες. Από οσο το έψαξα η πλακέτα μας άφησε χρόνους, ή απλά χάλασε η κάμερα.... Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Από εχθές το βράδυ, όταν πάτησα να χρησιμοποιήσω τον φακό, έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν άναβε, οπότε το γύρισα στην κάμερα για να ανοίξει ο φακός με βίντεο, και απλά 1-2 κράσαρε το app της camera. Σήμερα απλά δουλεύει μόνο η selfie... Θα έρθουν την Παρασκευή να το πάρουν με courrier, και μου είπαν κάτι για 10 εργάσιμες. Από οσο το έψαξα η πλακέτα μας άφησε χρόνους, ή απλά χάλασε η κάμερα....[/quote Ποια εκδοση έχεις την lolipop η ΜΜ Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Συνέβη και σε μένα αυτό με το φακό .. Έκανα μια επανεκκίνηση στο τηλ. Και ο φακός επανήλθε ... Κανένα πρόβλημα ! Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 7, 2017 by lefterismega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα! Έμενα έκανε αναβάθμιση εχτές o nova Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχω την 6.01 Θεωρώ οτι δεν φταίει καμία εφαρμογή. Σε εμένα τουλάχιστον γιατί δεν κατέβασα τίποτα που δεν είχα ήδη πολύ πολύ καιρό, και ούτε το είχα φορτωμένο. Έκανα restart, τίποτα. Έκανα format τίποτα. Δοκίμασα άλλες εφαρμογές κάμερας, τίποτα. Όπως είπα, περιμένω να έρθουν σήμερα να το μαζέψουν, οπότε τα λέμε σε κανα μήνα. Παρτίδα 510, αγορασμένο τον Φεβρουάριο 2016. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα! Έμενα έκανε αναβάθμιση εχτές o nova Ο νοβα δεν ειναι μαμισιος και οσοι συνεχως γκρινιαζεται για προβληματα να αναρωτιεσται τι σοι εφαρμογες εχετε κατεβασει και απο που και για ποιον λογο επισης την 6 την βαλατε μεσω πισι?γιατι οτα δεν νομιζω. Εμεις εχουμε 3 στην παρεα και ολα στην 5 και ο πιο αρχαιος το εχει 18 μηνες,και δεν εχουμε θεματα ουτε με οθονες ουτε με μπαταριες ουτε με τιποτα,και αν σκεφτειτε οτι εχει 198 ευρω κινητο των 800 ευρω,δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο εκει εξω .:):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εντάξει ξεφύγαμε λίγο.. το καλύτερο κινητό που υπάρχει.. Εγώ που έχω πρόβλημα στην 5 με κολλήματα κι εν γένει πολύ κακό performance και memory management, δύσκολο να αναρωτηθώ για το τι σόι εφαρμογές έχω βάλει, γιατί και στο προηγούμενο κινητό μου είχα το ίδιο setup, απλά χωρίς κανένα θέμα Και τις 2 φορές που το έστειλα στο service, φυσικά δεν ήταν θέμα εφαρμογής (την πρώτη πλακέτα, τη δεύτερη μπαταρία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εντάξει ξεφύγαμε λίγο.. το καλύτερο κινητό που υπάρχει.. Εγώ που έχω πρόβλημα στην 5 με κολλήματα κι εν γένει πολύ κακό performance και memory management, δύσκολο να αναρωτηθώ για το τι σόι εφαρμογές έχω βάλει, γιατί και στο προηγούμενο κινητό μου είχα το ίδιο setup, απλά χωρίς κανένα θέμα Και τις 2 φορές που το έστειλα στο service, φυσικά δεν ήταν θέμα εφαρμογής (την πρώτη πλακέτα, τη δεύτερη μπαταρία) Τι να πω ρε παιδια ολα ειναι τυχερα ατυχα?:confused: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Τι να πω ρε παιδια ολα ειναι τυχερα ατυχα?:confused: Ναι, όταν μιλάμε ότι το πρόβλημα αναγνωρίζεται και επισκευάζεται από την εταιρεία, προφανώς και δεν φταίει κανένας χρήστης ότι και αν κάνει. Το κινητό στην 6 είναι άλλο τηλέφωνο από ότι στην 5. Δεν φταίει καμία αναβάθμιση ούτε τίποτα. Φταίει απλά ότι είναι κακή κατασκευή από όλες τις απόψεις. Ναι πανέμορφο, ναι οθονάρα, άλλα όπως και όλα τα υπόλοιπα LG flagship-like της γενιάς του, έχει θέματα τα οποία είναι τυχερά. Απλά οι νεότερες παρτίδες πχ, δεν είχαν θέμα με τις οθόνες, είχαν όμως άλλα κλπ κλπ. Η χρήση γενικότερα, δύσκολα να αχρηστεύσει ένα τηλέφωνο όταν γίνεται στα όρια που ορίζει ο κατασκευαστής. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Ναι, όταν μιλάμε ότι το πρόβλημα αναγνωρίζεται και επισκευάζεται από την εταιρεία, προφανώς και δεν φταίει κανένας χρήστης ότι και αν κάνει. Το κινητό στην 6 είναι άλλο τηλέφωνο από ότι στην 5. Δεν φταίει καμία αναβάθμιση ούτε τίποτα. Φταίει απλά ότι είναι κακή κατασκευή από όλες τις απόψεις. Ναι πανέμορφο, ναι οθονάρα, άλλα όπως και όλα τα υπόλοιπα LG flagship-like της γενιάς του, έχει θέματα τα οποία είναι τυχερά. Απλά οι νεότερες παρτίδες πχ, δεν είχαν θέμα με τις οθόνες, είχαν όμως άλλα κλπ κλπ. Η χρήση γενικότερα, δύσκολα να αχρηστεύσει ένα τηλέφωνο όταν γίνεται στα όρια που ορίζει ο κατασκευαστής. Παραθέτω τον εαυτό μου. "Αλλάχθηκε η κάμερα και έγινε αναβάθμιση λογισμικού" Αυτή ήταν η απάντηση της Procordia, και μου έχει αποστείλει ήδη την συσκευή πίσω, και αύριο θα την έχω. 1. Ας ελπίσουμε στην ίδια κατάσταση που την απέστειλα 2. Ας ελπίσουμε να μην φταίει κάτι άλλο/πάθει κάτι άλλο 3. Το έστειλα Παρασκευή και αύριο θα το έχω. Από την στιγμή που έχουν το ανταλλακτικό είναι πολύ γρήγοροι (Δεδομένου οτι ο τεχνικός το είδε Τρίτη) Το "αναβάθμιση λογισμικού" δεν το πολυκατάλαβα τι εννοούν. Αφού με την τελευταία έκδοση τους το είχα στείλει. Τέσπα. Θα επιστρέψω για ενημέρωση του κοινού, να δώ αν όντως είναι όλα καλά. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Το τηλέφωνο επέστρεψε στην ίδια κατάσταση την οποία πήγε. Άριστο. Η κάμερα δεν δούλεψε με την πρώτη, αλλά δούλεψε κανονικά μετά από restart. Αναβάθμιση λογισμικού δεν είδα. Ελπίζω να ζήσει :) Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Το τηλέφωνο επέστρεψε στην ίδια κατάσταση την οποία πήγε. Άριστο. Η κάμερα δεν δούλεψε με την πρώτη, αλλά δούλεψε κανονικά μετά από restart. Αναβάθμιση λογισμικού δεν είδα. Ελπίζω να ζήσει :) Και σε έμενα η κάμερα δεν δουλεύει μόνο η selfie! Ειναι αγορασμένο απο skroutzomagazo θα εχω πρόβλημα? Θα επικοινωνήσω με την lg για να το στείλω για service? Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Και σε έμενα η κάμερα δεν δουλεύει μόνο η selfie! Ειναι αγορασμένο απο skroutzomagazo θα εχω πρόβλημα? Θα επικοινωνήσω με την lg για να το στείλω για service? Οχι κανένα πρόβλημα απολύτως. Εγώ ξεκίνησα την επικοινωνία μέσω του chat στο site της LG στα Ελληνικά. Μου ζήτησαν ΙΜΕΙ και στοιχεία, και ήρθε courrier (ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα) και το παρέλαβε. Σε 3-4 ημέρες το είχα πίσω έτοιμο και όλα (προς το παρόν μια χαρά). Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Tο πρόβλημα παρέμεινε. Δεν έχω κάμερα. Το τηλέφωνο ξαναπακετάρεται και πάει πάλι προς επισκευή. Μεγάλη μπουκιά φάε..... Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Tο πρόβλημα παρέμεινε. Δεν έχω κάμερα. Το τηλέφωνο ξαναπακετάρεται και πάει πάλι προς επισκευή. Μεγάλη μπουκιά φάε..... Και πάνω που ήμουνα έτοιμος να στείλω και το δικό μου!!!! Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση μου είχαν αλλάξει όλη την πλακέτα Μου κάνει εντύπωση που για το ίδιο θέμα εσένα σου αλλάξανε μόνο την κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts