kgian2004 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Nilkin να πάρεις με 7 δολάρια το κομμάτι. Τα καλύτερα βγάζει. Από ebay? Που ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Από ebay? Που ; Εννοείται από eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εγώ τώρα που πήρα s4 mini βλέοω ότι η Nilkin δεν έχει tempered glass για το κινητό μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Όταν είχα παραγγείλει το tempered glass για το δικό μου κινητό σκέφτηκα ότι έκανα βλακεία που πήρα ένα φτηνό και όχι ένα επώνυμο (π.χ. Nilkin), αλλά όταν ήρθα και το έβαλα δεν το μετάνιωσα καθόλου. Δεν έχω δει απο κοντά πως είναι το Nilkin αλλά δε νομίζω να έχει κάτι περισσότερο από το δικό μου (το πιο φτηνό κινέζικο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Η διαφορα που μπορει να δεις ειναι η αισθηση στο δακτυλο. Με τα no name εχω 2 στα 2 αποτυχια στην αισθηση. Φυσικα μπορει να υπαρξουν και εξαιρεσεις και να πεσουμε σε καλη περιπτωση. Προσωπικα ουτε τα nillkin δεν μου αρεσουν. Επισης θα προτιμησω καποιο που να ειναι 2,5D / rounded edges (με στρογγυλεμενες ακρες) :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πως μπορω να βρω για το vodafone smart 4 MAX? Δεν υπάρχει κάτι στο eBay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πως μπορω να βρω για το vodafone smart 4 MAX? Δεν υπάρχει κάτι στο eBay Ψάξε για το αυθεντικό μοντέλο. Ένα coolpad είναι. (yulong 8κατι). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Κοίταξα δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Η διαφορα που μπορει να δεις ειναι η αισθηση στο δακτυλο. Με τα no name εχω 2 στα 2 αποτυχια στην αισθηση. Φυσικα μπορει να υπαρξουν και εξαιρεσεις και να πεσουμε σε καλη περιπτωση. Προσωπικα ουτε τα nillkin δεν μου αρεσουν. Επισης θα προτιμησω καποιο που να ειναι 2,5D / rounded edges (με στρογγυλεμενες ακρες) :) η Η+ της nillkin έχει πάντως 2.5D , αυτήν φοράω στο meizu και έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση στις άκρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Όταν είχα παραγγείλει το tempered glass για το δικό μου κινητό σκέφτηκα ότι έκανα βλακεία που πήρα ένα φτηνό και όχι ένα επώνυμο (π.χ. Nilkin), αλλά όταν ήρθα και το έβαλα δεν το μετάνιωσα καθόλου. Δεν έχω δει απο κοντά πως είναι το Nilkin αλλά δε νομίζω να έχει κάτι περισσότερο από το δικό μου (το πιο φτηνό κινέζικο). Και όμως... Η βασική διαφορά όπως είπε και ένας φίλος, είναι η αίσθηση στο δάχτυλο. Θα σου φέρω ένα παράδειγμα : Η αίσθηση του γλιστρίματος που αφήνει το Nillkin είναι ανώτερη από αυτή του Gorilla Glass 3. Δηλαδή βγάζεις το γυαλί, σέρνεις το δάχτυλο σου στο Gorilla, ξενερώνεις και βάζεις πάλι το γυαλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Εχει χρησιμοποιησει κανεις γυαλι με την ιδιαιτεροτητα "Privacy" (η οποια λεει οτι "με την ιδιαιτερότητα ‘Privacy’ που έχει αυτό το Tempered Glass αποτρέπεται παράλληλα η ορατότητα της οθόνης του κινητού σας από αδιάκριτα βλέμματα!"); Εβαλε χθες ενας φιλος (μαλλον κατα λαθος, δε νομιζω να ηξερε οτι ηταν τετοιο) και ειναι αισθητα μειωμενη ενταση της φωτεινοτητας, ακομα και οταν το κοιτας καθετα. Μαλλον λογικο μου φαινεται και δεν προκειται να αλλαξει κατι, ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εχει χρησιμοποιησει κανεις γυαλι με την ιδιαιτεροτητα "Privacy" (η οποια λεει οτι "με την ιδιαιτερότητα ‘Privacy’ που έχει αυτό το Tempered Glass αποτρέπεται παράλληλα η ορατότητα της οθόνης του κινητού σας από αδιάκριτα βλέμματα!"); Εβαλε χθες ενας φιλος (μαλλον κατα λαθος, δε νομιζω να ηξερε οτι ηταν τετοιο) και ειναι αισθητα μειωμενη ενταση της φωτεινοτητας, ακομα και οταν το κοιτας καθετα. Μαλλον λογικο μου φαινεται και δεν προκειται να αλλαξει κατι, ετσι δεν ειναι; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ προσωπικά, αλλά θυμάμαι από έναν φίλο που είχε σε iPhone και τα πράγματα ήταν όπως τα περιγράφεις... Καθόλου ορατότητα από πλάγια και όταν το κοιτούσες κανονικά, μειωμένη φωτεινότητα σε σχέση με το κανονικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η απάντηση στο ερώτημα είναι Tempered με χίλια ,και μόνο που σκέφτεσαι ότι γλυτώνεις από γρατζουνιές από κλειδιά και άλλα αντικείμενα φτάνει , λιγότερες δαχτυλίες πιο εύκολο καθάρισμα και το βασικότερο βέβαια σε περίπτωση πτώσης τι μπορεί να γλυτωσεις. Για μένα είναι must buy πλέον και αγοράζετε ταυτόχρονα με την συσκευή, nillkin και με συνδυασμό με θήκη nillkin Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η απάντηση στο ερώτημα είναι Tempered με χίλια ,και μόνο που σκέφτεσαι ότι γλυτώνεις από γρατζουνιές από κλειδιά και άλλα αντικείμενα φτάνει , λιγότερες δαχτυλίες πιο εύκολο καθάρισμα και το βασικότερο βέβαια σε περίπτωση πτώσης τι μπορεί να γλυτωσεις. Για μένα είναι must buy πλέον και αγοράζετε ταυτόχρονα με την συσκευή, nillkin και με συνδυασμό με θήκη nillkin Σωστός... Προσθέτω την πανεύκολη τοποθέτηση, που ειδικά σε μεγάλες συσκευές ήταν σπάσιμο με απλό screen protector... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 η Η+ της nillkin έχει πάντως 2.5D , αυτήν φοράω στο meizu και έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση στις άκρες και εγω ο ασχετος ρωταω τι ειναι το 2.5D?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 και εγω ο ασχετος ρωταω τι ειναι το 2.5D?:confused: είναι μια μικρή καμπύλη που κάνει στην άκρη το γυαλί (όπως κάνει η οθόνη του iphone 6 αν έχεις δει απο κοντά ) δεν έχει απότομο κάθετο τελείωμα , να και μία εικόνα που βρήκα http://g03.s.alicdn.com/kf/HT1ALVaFMBbXXagOFbX1/121017353/HT1ALVaFMBbXXagOFbX1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Mεταφερω την ερωτηση απο αλλο τοπικ και μελος Δείτε ενα βιντεακι με σφυρι! Άραγε αυτά τα screen protector είναι τόσο καλά? http://www.evolutivelabs.com/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Screen-Protector-MEIZU-M1-NOTE-Premium-Tempered-Glass-0-3mm-Anti-Explosion-anti-Shatter-with-retail/32266974374.html Παιδια εγω αγορασα το παραπάνω tempered και αυριο (παραλαμβανω το κινητο) σκέφτομαι να το φορέσω από την πρώτη μέρα στο κινητό..Ειδα οτι έχει κάτι πανάκια (dry και wet) σε φακελάκια αλλά και κάτι αυτοκόλλητα (guide-sticker, dust-absorber) που ουτε καν καταλαβα τη χρησιμοτητα τους..μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες για ενα επιτυχημένο πέρασμα στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Screen-Protector-MEIZU-M1-NOTE-Premium-Tempered-Glass-0-3mm-Anti-Explosion-anti-Shatter-with-retail/32266974374.html Παιδια εγω αγορασα το παραπάνω tempered και αυριο (παραλαμβανω το κινητο) σκέφτομαι να το φορέσω από την πρώτη μέρα στο κινητό..Ειδα οτι έχει κάτι πανάκια (dry και wet) σε φακελάκια αλλά και κάτι αυτοκόλλητα (guide-sticker, dust-absorber) που ουτε καν καταλαβα τη χρησιμοτητα τους..μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει οδηγίες για ενα επιτυχημένο πέρασμα στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Μου ηρθε ενα mail για τα tempered glass της Mocolo Hello,attached is our latest catalog for all tempered glass protectors we have,new arrivals: Apple Watch 38mm 0.21mm Apple Watch 42mm 0.21mm Samsung Galaxy S6 0.33mm Samsung Galaxy S6 Edge 0.33mm LG G4 Surface Pro 3 Sony Z4 Back Sony E4 Sony E4G Meizu M1 5inch Huawei Ascend P8 Lenovo K3 Note Samsung Galaxy S6 0.21mm Samsung Galaxy S6 Edge 0.21mm Any model you may like,please feel free to let me know. Regards Και εχει και ενα pdf με πολλα μοντελα που που εχουν tempered glass, το ανεβασα εδω --> https://cloud.mail.ru/public/G8SN/7qom5wCGy Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Τρομερο glass για τα λεφτά του Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Τρομερο glass για τα λεφτά του Το Mocolo ? Εχω ενα σετ αλλα ευτυχως δεν το εχω δοκιμασει ακομα, παντος διαβαζω καλα λογια. Τωρα εχω επανω ενα Ultimate Shield και το θεωρω πολυ καλυτερο απο τα nilkin και τα imak σε αισθηση που ειναι και το βασικοτερο. Απο αυτα που εχω δοκιμασει σε διαφορα τηλεφωνα θα πω 1) Ultimate Shield 2) imak 3) nilkin Οταν βαλω και δοκιμασω το mocolo σιγουρα θα υπαρξουν ανακαταταξεις στις προτιμησεις μου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τα orzly τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς;Είναι πιο λεπτά απ' τα συνηθισμένα (0.24mm) και φαίνονται γνωστά στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο θέμα. Εγώ έχω ένα meizu mx4 pro, ποιο tempered glass να παρω? Έχει συγκεκριμένο ή μπορώ να πάρω κάποιο στο σωστό μέγεθος? Ας μου προτείνει κάποιος ποιο θεωρεί καλύτερο για το εν λόγω κινητό Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Προσωπικά πήρα της nillkin, ούτε κορυφή ούτε πάτος απ' αυτά που διάβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts