vagelis33 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 καλησπερα.... υπαρχουν 2 XIAOMI Redmi 2?? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-2a-2gb-16gb http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-2-2gb ποιο ειναι το καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) απο τα site που δινεις το 2Α φαινεται να εχει καλυτερες επιδοσεις στο antutu test εχει 5πυρινη cpu με mali gpu και καλυτερη τιμη απο το αλλο Αν ισχυουν εναι καλυτερο , δεν εχω δει συγκριτικα απο αλλου για να πω σιγουρα , λεω τι βλεπω στο kimovil edit: βλεπω ομως οτι το 2Α το 3G k 4G δουλευει μονο σε Κινα 2G: GSM 900/1800/1900 MHz 3G: TD-SCDMA B34/B39 (Only can be used in china) 4G: TDD-LTE B38/B39/B40/B41:2555-2655MHz (Only can be used in china) Edited September 18, 2015 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 οποτε το 2Α ειναι μονο για Κινα!! οκ σ'ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdy190 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Εγώ παρήγγειλα το redmi 2 pro από το gearbest αλλο είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν το LED-FLASH είναι δυνατό,δηλαδή βγάζει φωτεινές φωτογραφίες το βράδυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Εγώ παρήγγειλα το redmi 2 pro από το gearbest αλλο είναι αυτό; Έχει διάφορα ονόματα, Prime, Enhanced, Pro (όλα 2gb ram αυτά) οπότε το σωστό πείρες. Απλά να κοιτάτε στα specs πριν αγοράσετε να είναι συμβατό με τα 3G/4G της Ελλάδας όπως είπαν και άλλα άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme21 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Υπάρχει κανείς να δώσει μια απάντηση - άποψη, στο ερώτημα: Xiaomi redmi 2 pro ή meizu m2?Κάποιος που ίσως να έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο τηλέφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το κινητό έρχεται από εβδομάδα. Ποιά είναι τα πρώτα βήματα που κάνω; λογικά έρχεται με root. Περνάω απευθείας την ελληνική έκδοση, χωρίς να ανοίξω καν το κινητό; Η εγκατάσταση είναι εύκολη; θέλει να βάλω recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 παιδια,, γρηγορη ερωτηση.....! εχω παραγγειλει το REDMI 2 στις 17/9, εφυγε 18/9 με SG. σημερα κοιταζω στο ΕΛΤΑ και βλεπω οτι μπηκε στο συστημα του ελτα. αυτο σημαινει οτι εχει ερθει ελλαδα? Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme21 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Παιδιά, επαναφέρω το ερώτημα μου, γιατι πρεπει να παραγγείλω κινητό άμεσα, μπορεί κανείς να δώσει μια απάντηση - άποψη, στο ερώτημα: Xiaomi redmi 2 pro ή meizu m2?Κάποιος που ίσως να έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο τηλέφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μου ηρθε σημερα το redmi 2 16gb 2ram απο το minideal! Δε βρισκω πουθενα αυτο το φακελο.. "(Ο Υπολογιστής μου \ MIxx \ Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης \ downloaded_rom)" ωστε να κανω εγκατασταση αλλη ρομ.. Θελω να του βαλω Ελληνικη rom γιατι αυτη που εχει ειναι απαραδεκτη! Ειναι πρωτη φορα που επιχειρω κατι τετοιο και ακρη δε βγαζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Μου ηρθε σημερα το redmi 2 16gb 2ram απο το minideal! Δε βρισκω πουθενα αυτο το φακελο.. "(Ο Υπολογιστής μου \ MIxx \ Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης \ downloaded_rom)" ωστε να κανω εγκατασταση αλλη ρομ.. Θελω να του βαλω Ελληνικη rom γιατι αυτη που εχει ειναι απαραδεκτη! Ειναι πρωτη φορα που επιχειρω κατι τετοιο και ακρη δε βγαζω.. Δηλαδή δεν βλέπει ο υπολογιστής σου το κινητό; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το βλεπει, μια χαρα.. Αυτος ο φακελος που γραφω δεν υπαρχει..! Το redmi 2s παραγγειλα, δηλαδη το redmi 2 pro! Τι λαθος να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το βλεπει, μια χαρα.. Αυτος ο φακελος που γραφω δεν υπαρχει..! Το redmi 2s παραγγειλα, δηλαδη το redmi 2 pro! Τι λαθος να κανω.. γιατί θες να υπάρχει αυτός ο φάκελος ; ποιες οδηγίες ακολουθείς βασικά ; καλύτερα πήγαινε στο xiaomi-miui.gr να σου δώσουν οδηγίες για το πως να βάλεις την ελληνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το βλεπει, μια χαρα.. Αυτος ο φακελος που γραφω δεν υπαρχει..! Το redmi 2s παραγγειλα, δηλαδη το redmi 2 pro! Τι λαθος να κανω.. Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Μετέφερε το update.zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (χύμα) και στη συνέχεια ακολούθα τις οδηγίες που λέει εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Θα το δοκιμασω τωρα κιολας, αλλα δεν ειναι πιο ευκολο να δοκιμασω μεσω της ρομ..? Με τον πρωτο τροπο! Οπως διαβασα ας μπει μια stable rom για να εχει σωστα ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Θα το δοκιμασω τωρα κιολας, αλλα δεν ειναι πιο ευκολο να δοκιμασω μεσω της ρομ..? Με τον πρωτο τροπο! Οπως διαβασα ας μπει μια stable rom για να εχει σωστα ελληνικα.. Θα γίνει πιο σωστά αν κάνεις όλα τα wipes. Εμένα δούλεψε καλύτερα ο 2ος τρόπος. Δεν είναι πολύ δύσκολος, μην τρομάζεις! ;) Επίσης και developer να βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα! :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ολη η διαδικασια μεσω recovery ειναι κατανοητη, αλλα για καποιο λογο δεν μπορει με τιποτα να μου βρει το update απο την καρτα μνημης..! Μονο αυτο το αρχειο υπαρχει, τιποτα αλλο..:(:mad::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ολη η διαδικασια μεσω recovery ειναι κατανοητη, αλλα για καποιο λογο δεν μπορει με τιποτα να μου βρει το update απο την καρτα μνημης..! Μονο αυτο το αρχειο υπαρχει, τιποτα αλλο..:(:mad::wacko: Ποιά κάρτα μνήμης; Εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σου είπα. Βάλτην εκεί χύμα και βρες την από recovery! ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 παιδια,, γρηγορη ερωτηση.....! εχω παραγγειλει το REDMI 2 στις 17/9, εφυγε 18/9 με SG. σημερα κοιταζω στο ΕΛΤΑ και βλεπω οτι μπηκε στο συστημα του ελτα. αυτο σημαινει οτι εχει ερθει ελλαδα? Ναι Παιδιά, επαναφέρω το ερώτημα μου, γιατι πρεπει να παραγγείλω κινητό άμεσα, μπορεί κανείς να δώσει μια απάντηση - άποψη, στο ερώτημα: Xiaomi redmi 2 pro ή meizu m2?Κάποιος που ίσως να έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο τηλέφωνα? Xiaomi θα έλεγα για τους λόγους ότι υπάρχει και η ελληνική κοινότητα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 NikoSoti σ'ευχαριστω παρα πολυ που με κατατοπισες.. Η αληθεια ειναι οτι με ειχε μπερδεψει λιγο το ελληνικο φορουμ της xiaomi! Το κινητο εχει πια σωστοτατα ελληνικα! Ααα και το αλλο που συνεβη ειναι οτι εδωσα την παραγγελια στο minideal στις 17/09, την επομενη ειχα tracking number και σε μια βδομαδα, δηλαδη στις 24/09, ειχε ερθει στο χωρο μου!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά,το 4G του κινητού από το minideal πιάνει Ελλάδα?...Ευχαριστώ http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-1280-720p-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-msm8916-quad-core-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzik Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ρε παιδια πως μπορεσατε και το παραγγειλατε από minideals αυτη την περιοδο με το capital control; Κάθε μέρα σχεδον προσπαθω να το παραγγειλω με paypal αλλά μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατή η πληρωμή! Υπάρχει αλλος τροπος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdlk Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ρε παιδια πως μπορεσατε και το παραγγειλατε από minideals αυτη την περιοδο με το capital control; Κάθε μέρα σχεδον προσπαθω να το παραγγειλω με paypal αλλά μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατή η πληρωμή! Υπάρχει αλλος τροπος;;;; https://pcbuilding.gr/kolpo-gia-na-parakampsis-ta-capital-controls-ke-na-kanis-agores-apto-exoteriko) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ποιό ακριβώς μοντέλο είναι το κατάλληλο, γιατί υπάρχουν 2, το Redmi 2 και το Redmi 2S ή Pro. Επίσης από που θα το παρω με έτοιμη rom στα ελληνικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts