Jump to content

Hands on παρουσίαση 2DIN Android


Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως γράφει ο τίτλος θα γράψω λίγα πράγματα για το2 DIN android Car stereo Radio πού τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητο μου. Όσες λειτουργίες και εφαρμογές δοκίμασα είναι με την έκδοση 4.2.2 που ήρθε. Είναι η πρώτη μου επαφή με επεξεργαστή RK.

15491144063_f16ca132cd_z.jpgNEW 6.2 inch touchscreen 2 din car pc Android 4.2 2 dual core RAM 1G FLASH 8G GPS DVD Radio BT WIFI 3G OBD DVR AUX USB SD TV -in Car PC from Automobiles Motorcycles on Aliexpress.com Alibaba Group by karthan77, on Flickr

15488516214_664c2dc6fb_z.jpgNEW 6.2 inch touchscreen 2 din car pc Android 4.2 2 dual core RAM 1G FLASH 8G GPS DVD Radio BT WIFI 3G OBD DVR AUX USB SD TV -in Car PC from Automobiles Motorcycles on Aliexpress.com Alibaba Group (1) by karthan77, on Flickr

 

Το 2 DIN που αγόρασα είναι αυτό http://www.aliexpress.com/item/NEW-7-touchscreen-2-din-car-pc-Android-4-2-2-dual-core-WIFI-1-6GHZ/2031692636.html

 

Η αγορά έγινε στις 11-11-2014 που είχε εκπτώσεις και προσφορές το aliexpress. Αν μπείτε από την εφαρμογή (app) του aliexpress ίσως να έχει άλλη χαμηλότερη τιμή.

Το έβαλα στο "καλάθι" , επέλεξα τρόπο αποστολής China post και πλήρωσα. Προσοχή στον τρόπο αποστολής, να το διπλό τσεκάρετε πριν από την πληρωμή, επιλέγουμε μόνο hongkong air parcel ή China post air parcel.

 

Δύο λόγια πραγματικά αξίζουν να πω για το κατάστημα / πωλητή για το λόγο ότι είχε σχετικά λίγες πωλήσεις και χαμηλό feedback. Στο συγκεκριμένο προϊόν το feedback είναι 100% θετικό. Ο πωλητής είχε και έχει κάθε διάθεση και ενδιαφέρων να μου απαντήσει σε κάποιες απορίες μου πριν και μετά το """confirm order received""".

Τα καταστήματα πού στέλνουν 2din android με hongkong air parcel ή China post air parcel είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο συγκεκριμένος πού έκανα αγορά είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να στέλνει με αυτές τις δύο εταιρείες σε εμάς εδώ στην Ελλάδα :up:

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Uninersal 2din android

Size: 178*143*100 cm

Out Power: 4x45w

Voltage: 12V

CPU: RK3066 1.6GHz Cortex A9 Dual core.

RAM: DDR3 1GB

NAND FLASH: 8GB

System OS: Android 4.2.2  υπάρχει update αν κατάλαβα καλά από τους Ρώσους σε 4.4.4

Google play

Ανάλυση οθόνης: 800*480

WiFi

Remote controller

Bluetooth

Υποδοχή για 3g module στην πίσω πλευρά. Τα 3g module πού υποστηρίζει στην έκδοση 4.2 θα τα βρείτε εδώ https://cloud.mail.ru/public/0a9e930ebf62/4.2_3g.rar είναι στα κινεζικά αλλά της μάρκες και τα μοντέλα θα καταλάβετε ποια είναι. Προσωπικά δεν έχω κάποιο από τη λίστα για να το δοκιμάσω.

Special features: car recorder & Steering wheel control.

Digital TV: External DVB-T

Micro sd slot 32gb

Micro sd slot με κάρτα 8gb προ εγκατεστημένη

Usb port for usb flash drive or mp3, ή για μεταφορά αρχείων

Colorful backlight buttons: Red, blue, green etc.

OBD2 scanner tool Bluetooth

Dual can bus: support parking sensor, air conditioner, information display etc

 

Όταν το παρέλαβα πήγα σε ένα τοπικό κατάστημα για να κάνουν την τοποθέτηση.

Να ζητήσετε να το συνδέσουν έτσι ώστε όταν γυρνάτε το κλειδί του αυτοκινήτου στο off να κλείνει και το 2 DIN. Εκτός του ότι θα είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε απώλεια ρεύματος όταν δεν δουλεύει το αυτοκίνητο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε αναγκαστικό power off σε περίπτωση που κολλήσει το μηχάνημα. Το δικό μου αμάξι όταν γυρνάω το διακόπτη στο off πέφτει σε ‘’νάρκη’’ μετά από ~30 δευτερόλεπτα. Επίσης να ζητήσετε από αυτόν που θα κάνει την τοποθέτηση να σας συνδέσει το καλώδιο ‘’ ILL’’ του 2din με τρόπο έτσι ώστε όταν ανάβετε τα φώτα στο αμάξι σας να ανάβουν και τα φωτάκια στα κουμπιά που έχει επάνω, με αυτόν τον τρόπο όταν ανοίγουν τα φωτά ‘’πέφτει’’ και η φωτεινότητα στο 2din (built-in dimmer) και δεν κουράζει με το φωτισμό του το βραδύ.

 

Θα ξεκινήσω με κάτι δυσάρεστο.

Τα πλήκτρα αριστερά και δεξιά έξω από την οθόνη τα πατούσα και δεν έκαναν τίποτα. Μερικές φορές από το off σε on όταν πατούσα να το ανοίξω έμπαινε στο μαμισιο recovery, εκεί δεν έκανε τίποτα σε καμία επιλογή και δεν άνοιγε. Ο μοναδικός τρόπος για να ανοίξει ήταν να χώσω τη μύτη από το στυλό στην τρυπούλα του reset. Με το reset έχανε τους αποθηκευμένους σταθμούς στην εφαρμογή του ράδιο.

Το πρόβλημα βρέθηκε και ήταν το πλήκτρο mute πού είναι επάνω αριστερά.

16084854556_51c7f663d5_z.jpgDSC_0106-picsay by karthan77, on Flickr

Αυτό το πλήκτρο ήταν κολλημένο μέσα, η επαναφορά του δεν δουλεύει όταν το πατάω και έτσι δεν μπορεί να βγει έξω και δεν άφηνε τα υπόλοιπα πλήκτρα να δώσουν εντολές. Ή είναι στενή η τρύπα για το κουμπί ή είναι πλατύ το κουμπί και σφηνώνει, υπάρχει ελάττωμα. Έβαλα ένα πολύ λεπτό ίσιο κατσαβίδι και το τράβηξα προς τα έξω, τώρα δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα πλήκτρα και όλα καλά.

Mute μπορούμε να κάνουμε και με το πλήκτρο power/mute/volume οπότε μικρό το κακό για εμένα με το κολλημένο πλήκτρο mute.

 

Λειτουργίες

Ότι μπορούμε να κάνουμε με μια συσκευή android tablet μπορούμε να το κάνουμε και εδώ. Έχει προ εγκατεστημένο το Google play. Συνδεόμαστε με wifi στο ιντερνετ, πάμε στο play store βάζουμε το gmail μας και κατευθείαν κατεβάζουμε εφαρμογές.

Edited by impreza_sti

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Bluetooth: έκανα σύζευξη με το τηλέφωνο μου και συγχρονισμό επαφών με την εφαρμογή κλήσεων Bluetooth πού διαθέτει το μηχάνημα, οι εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζονται στην οθόνη αλλά δεν εμφανίζεται το όνομα σε επαφές πού έχω αποθηκευμένες, εμφανίζεται μόνο ο αριθμός. Επίσης της επαφές δεν της εμφανίζει σωστά, πχ επαφή με όνομα ΔΙΚΑ ΜΟΥ μου την εμφανίζει ΜΟΥΔΙΚΑ. Δεν το έψαξα παραπάνω γιατί γενικά δεν χρησιμοποιώ Bluetooth.

Με συγχρονισμό επαφών Google και τον exdialer από το play store που δοκίμασα οι αναζήτηση επαφών είναι ακριβώς όπως και στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορεί να κάνει τηλεφωνική κλήση μέσω του exdialer.

Όταν έχουμε εισερχόμενη ή εξερχομένη κλήση "κόβει" οποιοδήποτε άλλη πηγή ήχου και ο ήχος τού ακουστικό βγαίνει στα ηχεία τού αυτοκινήτου.

 

Ράδιο: όταν έχουμε ανοικτό το Ραδιόφωνο μπορούμε να πατήσουμε το home και να κάνουμε οτιδήποτε άλλο θέλουμε χωρίς να χάσουμε τον ήχο από το σταθμό που ακούμε. Για να κλείσουμε το Ραδιόφωνο πρέπει να είμαστε στο Ραδιόφωνο και να πατήσουμε το back. Αν ακούμε ράδιο αλλά δεν είμαστε μέσα στην εφαρμογή του ράδιο μπορούμε ανά πασά στιγμή να πατήσουμε το πλήκτρο BAND και θα μεταφερθούμε στην εφαρμογή ράδιο.

Μπορούμε να έχουμε και να ακούμε τον αγαπημένο μας σταθμό στο ράδιο και να βλέπουμε αποθηκευμένα βίντεο/ταινίες που έχουμε στη συλλογή μας.

 

Navi: Ήρθε με εγκατεστημένη μία παλιά έκδοση του i go, έβαλα μια φρέσκια έκδοση. Μέσα από της ρυθμίσεις μπορούμε να επιλέξουμε ποια εφαρμογή θα ανοίγει με το πλήκτρο navi, προσωπικά έβαλα το Themechange (θελει ιντερνετ / data) το οποίο μόλις βρει τη θέση μου με τις καιρικές συνθήκες ανοίγει μόνο του το i go. Μπορούμε να επιλέξουμε στις ρυθμίσεις για το αν θα παίζει ο ήχος από το ράδιο ή από το πρόγραμμα gps κατά την πλοήγηση. Εδώ να πω ότι τη gps antenna την βάλαμε πάνω στο ταμπλό και δίπλα από την κολώνα της πόρτας τού οδηγού. Στις ρυθμίσεις το gps το έχω πάντα ενεργοποιημένο.

16118072942_8b25a18dd2_z.jpgDSC_0022~01-picsay by karthan77, on Flickr

 

15878152560_a426bd37e2_z.jpgScreenshot_2014-12-17-21-26-41 by karthan77, on Flickr

 

DVD: Το πλήκτρο αυτό όταν το πατήσουμε κάνει αναπαραγωγή σε ότι δισκάκι έχουμε βάλει στη θύρα disc slot είτε είναι μουσική/τραγούδια είτε dvd.

 

TV: Τοποθετήθηκε αυτός ο αποκωδικοποιητής http://www.aliexpress.com/item/4-Video-output-dual-antenna-Car-DVB-T-MPEG-4-Digital-TV-Dual-Tuner-TV-Receiver/1614567353.html

15923713968_4f35a178da_z.jpg4 Video output, dual antenna Car DVB T MPEG 4 Digital TV Dual Tuner TV Receiver Mini TV Box For Car DVD With Antenna Amplifier-in Set-top Boxes from Electronics on Aliexpress.com Alibaba Group by karthan77, on Flickr

για τον λόγο ότι έχει δυο εισόδους για κεραίες οι οποίες περιλαμβάνονται στο πακετάκι. Επίσης για κεραία διάβασα ότι είναι πολύ καλές αυτές αλλά είναι μεγάλες και δεν είναι διακριτικές http://www.aliexpress.com/item/Digital-TV-Active-Antenna-Mobile-Car-Digital-DVB-T-ISDB-T-Aerial-with-a-Amplifier-Booster/1376457093.html

15491474323_7f34b42bc3_z.jpgCar Digital TV Active Antenna Mobile Car Digital DVB T ISDB T Aerial Antenna with a Amplifier Booster Antenna+Free shipping-in GPS Receiver Antenna from Automobiles Motorcycles on Aliexpress.com Alib by karthan77, on Flickr

αν θέλουμε να βάλουμε αυτές της κεραίες θα πρέπει να αγοράσουμε δυο για αυτόν το αποκωδικοποιητή. Μέχρι στιγμής έχω τις παλιές κεραίες που είχα και για τα αναλογικά κανάλια. Το σήμα χαλάει όταν είμαι αναμεσά από κτήρια εντός πόλεως, σε ανοικτό ουρανό στην παραλιακή ζώνη μέχρι τα 150 χλμ. Που έκανα δοκιμή δείχνει με ελάχιστα ‘’σπασίματα’’, επίσης είδα ότι παίζει ρολό και το κανάλι που βλέπω.

Το κουμπί TV που είναι πάνω στο 2Din δεν κάνει τίποτα όταν το πατήσω, ο λόγος είναι ότι ο αποκωδικοποιητής συνδέθηκε με τα τρία καλώδια στις ανάλογες θύρες, δηλαδή δεν συνδέθηκε στη θύρα DTV του 2Din. Η TV ανοίγει με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή AVIN και ο χειρισμός γίνετε με το τηλεχειριστήριο. Επίσης μπορούμε να βάλουμε να παίζει η TV να πατήσουμε το home και να έχουμε ήχο από το κανάλι που παίζει χωρίς εικόνα.

16118831495_362a2d7ac0_z.jpgDSC_0022~02-picsay by karthan77, on Flickr

Μην ξεχνάτε ότι κινούμενοι σε μεγάλες αποστάσεις (ταξίδια), το σήμα εκπομπής αλλάζει και χρειάζεται συντονισμός εκ νέου για τα κανάλια

Κατά την προβολή τηλεόρασης και βίντεο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην προκαλέσουμε κάποιο ατύχημα και να τηρούμε το νομό για να μην έχουμε μπλεξίματα, νομίζω ότι ο νομός απαγορεύει την προβολή τηλεόρασης ενώ οδηγούμε οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το ποιο ‘’κοντινό’’ που βρήκα είναι αυτό

Ο ΝΟΜΟΣ 3542/2007 - ΦΕΚ 50/A'/2.3.2007

Τροποποιήσεις διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (κωδ. ν. 2696/1999, ΦΕΚ 57 Α').

Αρθρο 11

1. Το τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 13 αντικαθίσταται ως εξής:

«Ιδιαίτερα, απαγορεύεται να χρησιμοποιεί εν κινήσει ακουστικά που έχουν συνδεθεί με φορητά ραδιόφωνα, μαγνητόφωνα και άλλες παρεμφερείς ηχητικές συσκευ*ές, καθώς και τηλεόραση. Η εν κινήσει χρήση κινητού τηλεφώνου επιτρέπεται μόνο όταν αυτό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας.»

 

Κατά την εκκίνηση βγάζει ένα android bootanimation, αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε και να βάλουμε να ανοίγει και να βλέπουμε bootanimation με κάποιο logo της επιλογής μας από τα εγκατεστημένα που έχει με πολλές μάρκες αυτοκίνητων. Για να το κάνουμε αυτό πάμε ‘’ρυθμίσεις’’ -->> ‘’factory settings’’

15493498093_210fdd280d_z.jpg2014-12-26_09-29-29-picsay by karthan77, on Flickr

-->> πληκτρολογούμε τον κωδικό 126 και πατάμε ‘’οκ’’ εκεί υπάρχουν κάποιές κρυφές ρυθμίσεις πάμε στην καρτέλα ‘’car logo’’

15927458937_8d82bb70e9_z.jpgDSC_0017 by karthan77, on Flickr

επιλέγουμε αυτό που θέλουμε και πατάμε ‘’apply’’

 

Τα χρώματα στα κουμπιά μπορούμε να τα αλλάξουμε ευκολά για να ταιριάζει με τον υπόλοιπο φωτισμό του αυτοκίνητου μας μέσα από τις ρυθμίσεις και να επιλέξουμε κάποιο από τα προτεινόμενα ή να φτιάξουμε ένα δικό μας

15496690974_49869200ea_z.jpg2 din car Android by karthan77, on Flickr

 

Το User Manual θα το βρείτε εδώ https://cloud.mail.ru/public/b3e4d3e41109/intructions.pdf

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Λίγα δικά μου σχόλια

Nα πω την αλήθεια περίμενα ψιλοπροβληματα με τον dual core αλλά δεν βλέπω κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Δεν έχω κάνει ακόμα κάποιο ταξίδι πχ 2 – 3 + ώρες για να το έχω μονιμά ανοικτό και να δω πως συμπεριφέρεται μετά από ώρα.

Η κύλιση μέσα στις εφαρμογές μερικές φορές με δυσκολεύει για τον λόγο ότι είναι σε landscape.

Η οθόνη ‘’ακούει’’ χωρίς προβλήματα σε οποιαδήποτε επαφή.

Η εναλλαγή στο συρτάρι εφαρμογών (έβαλα apex pro) είναι απροβλημάτιστη χωρίς κομπιάσματα.

Η οθόνη πάρα το 800x480 είναι πολύ καλή με καλή γωνιά θέασης και δεν πιξελιαζει. Έχει όμως bleeding στα άκρα της. Κατέβασα την εφαρμογή twilight και ρύθμισα να βάζει φίλτρο της ώρες που νυχτώνει για να μην ενοχλεί με τη φωτεινότητα της και για να μην ρυθμίζω μέρα – νύχτα τη φωτεινότητα. Όταν τρέχει η εφαρμογή twilight δεν μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση apk, πρέπει να την απενεργοποιήσουμε και μετά να κάνουμε εγκατάσταση. Από το play μπορούμε να κατεβάσουμε εφαρμογές χωρίς πρόβλημα και ας τρέχει η εφαρμογή twilight.

Υποδοχές για Κάρτες micro sd υπάρχουν δυο, στη μια που είχε επάνω όταν ήρθε το μηχάνημα έχω το I go και στην άλλη υποδοχή έβαλα μια 32αρα και την φόρτωσα με βίντεο κλιπ, άλλος μπορεί να τη γεμίσει με ταινίες κλπ.

Στο xbmc δοκίμασα τα Ελληνικά κανάλια, κατά την προβολή αν ανεβάσω ή κατεβάσω την ένταση του ήχου παγώνει το κανάλι και πρέπει να πατήσω το play για να συνεχίσει.

Θέλει περίπου 40 δευτερόλεπτα για να κάνει boot.

Είμαι με τον apex και έχω βάλει χειρονομίες, με ‘’τσίμπημα’’ ανοίγει η TV, με ‘’κύλιση προς τα πάνω’’ κάνω power off με την εφαρμογή quick boot και με ‘’κύλιση κάτω με δυο δάχτυλα’’ ανοίγει το xbmc. Στην αρχή του βίντεο που θα δείτε ποιο κάτω είμαι με τον μαμά launcher και δεν τα καταφέρνω καλά γιατί δεν τον δούλεψα καθόλου απλά τον έβαλα για να δείτε πως είναι.

Πληκτρολόγιο έβαλα το Swype Keyboard για να του μιλάω και να γραφεί χαχαχαχαχα

Κατεβάζω μουσικά βίντεο με το tube mate και τα ακούω/βλέπω με το mx payer ή ακόμα καλυτέρα με το bsb player που μπορεί να τα παίξει και σε μικρό παράθυρο.

Αν θέλω να κατεβάσω κάποιο μεγάλο βίντεο το κατεβάζω στο τηλέφωνο μου και μετά το μεταφέρω στο 2din με copy-paste.

Εφαρμογή συλλογής έβαλα το quick pick.

Περιηγητή έβαλα Dolphin Browser παλιότερη έκδοση.

Πάνω στην οθόνη υπάρχει ένα εργοστασιακό screen protector

Σε γενικές γραμμές είμαι περισσότερο ευχαριστημένος από αυτό που περίμενα.

Εδώ ανέβασα ένα δικό μου βίντεο

 

Μερικές φωτογραφίες από τα διαφορά αριθμό τεστ

16064743252_50c7d66723_z.jpgScreenshot_2014-12-20-08-04-02 by karthan77, on Flickr

15443132254_4639e3125c_z.jpgScreenshot_2014-12-17-08-05-47 by karthan77, on Flickr

16063498221_a2760d669e_z.jpgScreenshot_2014-12-17-19-15-34 by karthan77, on Flickr

15877997208_b6068ebdfb_z.jpgScreenshot_2014-12-17-19-15-56 by karthan77, on Flickr

15879358889_ae513ba527_z.jpgScreenshot_2014-12-17-19-15-13 by karthan77, on Flickr

 

 

Οι περισσότερες πληροφορίες βρέθηκαν στο xda εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2660662 και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528349 και στο 4pda http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=557670

 

 

Από εδώ και κάτω δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη

Update: Για να κάνουμε update πρέπει να προσέξουμε να βρούμε rom που να κάνει για το μηχάνημα μας πχ το δικό μου είναι ‘’’JY’’’, δείτε αυτό που γραφεί κάτω από το MCU version Και να έχει τα ιδιά τεχνικά χαρακτηριστικά.

15499542273_4e5fb0512e_z.jpg2014-12-27_03-57-59-picsay by karthan77, on Flickr

15931839188_842f194525_z.jpg2014-12-27_03-59-24-picsay by karthan77, on Flickr

Υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τύποι με 2 DIN android Car stereo Radio

- HuiFei/KGL (KGL)

- Klyde (KLD)

- RoadMaster (RM)

- GS (GS)

- JY (JY)

- MD (Rhythm Audio) (MD)

Το κάθε update συνοδεύεται από δυο αρχεία, το ένα είναι το <<γνωστό>> update.img και το άλλο είναι το mcu.img. Εδώ θέλει προσοχή με το mcu.img, αν βάλουμε λάθος mcu.img μπορεί να έχουμε προβλήματα. Περισσότερα για το mcu.img θα βρείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/wiki/Generic_Android_Head_Unit/MCU_Explained Μπορούμε να κάνουμε update με το update.img μόνο, δεν θέλει και τα δυο αρχεία για να ολοκληρωθεί το update. Επίσης ίσως πλέον να μπορούμε να κάνουμε update rom από αλλά 2din που έχουν τα ιδιά τεχνικά χαρακτηρίστηκα με το δικό μας αλλά χωρίς να βάλουμε το mcu.img

Για να κάνουμε update ακολουθούμε αυτόν τον οδηγό https://cloud.mail.ru/public/7991845d5f05/%E5%AE%89%E5%8D%93%E8%BD%AF%E4%BB%B6%E5%8D%87%E7%BA%A7%E6%AD%A5%E9%AA%A4.doc

Προσωπικά έχω βρει update αλλά φοβάμαι να το κάνω για να μην κάνω καμία γκάφα και πεσώ σε bootloop ή δεν δουλεύει σωστά. Δεν έχω εμπειρία με rk επεξεργαστή.

Root: στην έκδοση 4.2.2 έκανα πολύ ευκολά με την εφαρμογή root master 1.3.6 , θα την βρείτε εδώ https://cloud.mail.ru/public/5b977a4df152/Root_Master_1-3-6%20(1).apk υπάρχει και ποιο φρέσκια έκδοση η 2.1.1 θα τη βρείτε εδώ https://cloud.mail.ru/public/7fef1b28eb54/Root_Master_2-1-1.apk

Συνδεόμαστε στο ιντερνέτ -- >> κάνουμε εγκατάσταση το root master (μην κάνετε update στην εφαρμογή γιατί θα τα δείτε όλα κινεζικά) -- > πατάμε το ‘’root’’ button -- > στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάμε το ‘’μωβ’’ κουμπί.

Όταν τελειώσει η διαδικασία θα δούμε στης εφαρμογές την εφαρμογή kinguser.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο πολύ καλός οδηγός και περιεκτικός! Πολύ καλή η αγορά όπως και το προϊόν μιας και το δούλεψα από κοντά! Πραγματικά η συσκευή αξίζει και με το παραπάνω!
Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό review/οδηγός. Είχα και εγώ την ευκαιρία να το δουλέψω από κοντά και έπαθα πλάκα. Σαφώς προτιμότερο από εργοστασιακές λύσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Πολύ ωραίος οδηγός και ωραία συσκευή...εχεις να προτυνεις τπτ πιο οικονομικο;συνεργαζεται με τα χειριστήρια τιμονιου; Edited by pappasmix
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!
Link to comment
Share on other sites

Υπαρχουν και ποιο οικονομικες προτασεις σε android, λογικα θα κανεις υποχωριση σε τεχνικα χαρακτηριστικα (επεξεργαστη και ram), επισης μπορει να βρεις προιοντα ποιο φθηνα αλλα να εχουν ακριβα μεταφορικα ή να στελνουν με ιδιωτικες κουριερ (δεν θελουμε ιδιωτικες κουριερ.....;)) Θελει ψαξιμο.

Μετα μπορεις να ψαξεις με λειτουργικο windows τα οποια λενε οτι δουλευουν ανετα και με χαμηλα τεχνικα χαρακτηριστικα. Ψαξε ομως να δεις τι λενε.

Προσωπικα εψαχνα κατι σε android και με 1gb ram.

Γραφει οτι μπορει να συνδεθει με χειριστηρια στο τιμονι, ''steering wheel control function''. Δεν εχω χειριστηρια στο τιμονι και δεν δοκιμασα. Παντος για να το κανεις αυτο ισως να χρειαστεις και ενα dual (?) can bus function, δεν γνωριζω να σου πω με σιγουρια.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οσοι θελουν να κανουν μεταβαση απο απλο ραδιο σε 2din θα πρεπει να αγορασουν και μια βαση για να σταθει μεσα το 2din, κατι σαν αυτο http://www.aliexpress.com/premium/iso-cage-panel.html?ltype=wholesale&SearchText=iso+cage+panel&d=y&origin=y&initiative_id=QRW_20150121051545&isViewCP=y προσοχη τις διαστασεις.

Επισης υπαρχουν και τα frame http://www.aliexpress.com/premium/2din-frame/4.html?g=y&needQuery=n&SearchText=2din%2Bframe&CatId=0&shipCountry=gr&prNum=1 που ισως να θελετε και υπαρχουν και αυτα τα frame http://www.aliexpress.com/item/Double-Din-Audio-Fascia-for-VW-Passat-B5-Bora-Golf-IV-Radio-CD-GPS-DVD-Stereo/32246519313.html

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

:clap::clap::clap::clap::respect::respect::respect::respect: άριστη παρουσίαση!!!!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Ποσο σου κόστισε ο ηλεκτρολόγος;
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!
Link to comment
Share on other sites

Ποσο σου κόστισε ο ηλεκτρολόγος;

 

Φανταζομαι οτι πρεπει να πηρε κανα 30αρι? βεβαια αν καποιου πιανουν τα χερια του, το περναει και μονος του!

Πολυ καλη παρουσιαση, μπραβο φιλε!

Γλυκοκοιταζα και εγω πριν λιγο καιρο κατι παρομοιο να πω την αληθεια, αλλα δεν εκατσε τελικα η φαση!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω παιδια ! Ευχομαι και στα δικα σας :)

 

Στην περιπτωση μου εβαλα πρωτα το 2din που ηρθε γρηγορα γιατι επρεπε να ''προλαβω'' τα χρονικα περιθωρια του aliexress για Dispute σε περιπτωση ''στραβης''. Μου ζητησε 30 ευρω για την τοποθετηση του 2din. Μετα απο ~10 ημερες ηρθε και ο αποκωδικοποιητης για την TV, δεν θυμαμαι καλα..... ή μου ειπε ''τιποτα'' ή μου ειπε κερνα εναν καφε, δεν θυμαμαι. Του αφησα 10 ευρω.

Οποτε οποιος ενδιαφερετε για το ιδιο σετ απο τους ιδιους πωλητες ας παραγγειλει πρωτα τον αποκωδικοποιητη (και εξτρα κεραιες αν θελει) και μετα απο ~15 ημερες κανει παραγγελια και το 2din για να τα τοποθετηθουν κατευθειαν ολα μαζι.

Ο πωλητης που αγορασα το 2din βγαζει συχνα αυτο που αγορασα σε προσφορα στα ~290 δολαρια, οποτε να εχετε υπομονη για να γλυτωσετε ~60 δολαρια ;)

Επισης, αν και υπαρχουν 2din με μεγαλυτερη οθονη που ''κουμπωνουν'' ακριβος στο golfακι(v) μου και θα εδειχνε περισσοτερο ομοιομορφο πηρα universal για το λογο οτι αργοτερα μπορει να θελω να αλλαξω αμαξι ή μπορει να θελω να αλλαξω 2din και να μην παει ''χαμενο'' αυτο που αγορασα τωρα. Το ηχοσυστημα στο αυτοκινητο δεν το ''χανουμε'' το βγαζουμε και το βαζουμε σε οποιο αμαξι θελουμε ;)

 

Αντε να δουμε ποτε θα βγουν με τετραπυρηνους/οκταπυρηνους επεξεργαστες και παραπανω ram :lol:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε για την παρουσίαση.

Να πω και εγώ για την εμπειρία μου.

 

Αγόρασα παρόμοιο μοντέλο με τον rk3066 και 1gb ram.

Το συγκεκριμένο βγαίνει από πάρα πολλές εταιρίες και αυτό που αλλάζει είναι η πίσω όψη.

 

Αυτό που πήρα εγώ στα 299 δολλάρια είναι της εταιρίας KLYDE που θεωρείται και το καλύτερο αφού έχει ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος και γενικά βγάζει τις λιγότερες βλάβες.

Υπάρχει αντίστοιχo thread στο xda που αριθμεί τις 800 σελίδες...

 

είναι αναβαθμισμένο σε android 4.4.4 και φοράει mcu 2.20.

 

Τα πλεονεκτήματα του

 

-Πολύ καλή οθόνη capacitive φωτεινή και υπάκουη στα δάχτυλα μου

-Πολύ καλός ήχος στα επίπεδα του Pioneer 2400bt που είχα πρίν

-Γρήγορο boot 20-30 sec για να ξεκινάει να παίζει

-Σύνδεση με Bluetooth obd καθώς και ταυτόχρονα με το κινητό.

-2 κάρτες micro sd με δοκιμασμένη 64gb κάρτα.

-Δουλεύουν τα χειριστήρια στο τιμόνι

-Σύνδεση με can bus και μπορείς να βλέπεις αισθητήρες παρκαρίσματος κλπ

-Value for money

-Τεράστια κοινότητα στους xda

-9 line equalizer

-Αλλάζουν χρώμα τα led της πρόσοψης

 

Τα αρνητικά

 

-Το ραδιόφωνο δεν έχει τόσο καλή ποιότητα(υπάρχουν mod που το φτιάχνουν αλλα θέλουν κολλητήρι)

-Λίγο πιο μεγάλο απο 2din...

 

 

Είμαι καταευχαριστημένος αν και μου έφαγε μια βδομάδα να το σετάρω όπως θέλω.

πχ υπάρχει εφαρμογή που προσαρμόζει το brigtness της οθόνης ανάλογα με την τοποθεσία και την ώρα.

 

Ακούω το spotify μου , βλέπω ενδείξεις απο κινητήρα , εχω το navigation και έχω ομορφύνει την homescreen στα μέτρα μου..

με 250€ ούτε του παπά!

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

 

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε για το χρήσιμο ποστ σου !

Αν μπορείς βάλε λινκ με το δικό σού 2din Και λινκ από το xda !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

 

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε για την παρουσίαση.

Να πω και εγώ για την εμπειρία μου.

 

Αγόρασα παρόμοιο μοντέλο με τον rk3066 και 1gb ram.

Το συγκεκριμένο βγαίνει από πάρα πολλές εταιρίες και αυτό που αλλάζει είναι η πίσω όψη.

 

Αυτό που πήρα εγώ στα 299 δολλάρια είναι της εταιρίας KLYDE που θεωρείται και το καλύτερο αφού έχει ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος και γενικά βγάζει τις λιγότερες βλάβες.

Υπάρχει αντίστοιχo thread στο xda που αριθμεί τις 800 σελίδες...

 

είναι αναβαθμισμένο σε android 4.4.4 και φοράει mcu 2.20.

 

Τα πλεονεκτήματα του

 

-Πολύ καλή οθόνη capacitive φωτεινή και υπάκουη στα δάχτυλα μου

-Πολύ καλός ήχος στα επίπεδα του Pioneer 2400bt που είχα πρίν

-Γρήγορο boot 20-30 sec για να ξεκινάει να παίζει

-Σύνδεση με Bluetooth obd καθώς και ταυτόχρονα με το κινητό.

-2 κάρτες micro sd με δοκιμασμένη 64gb κάρτα.

-Δουλεύουν τα χειριστήρια στο τιμόνι

-Σύνδεση με can bus και μπορείς να βλέπεις αισθητήρες παρκαρίσματος κλπ

-Value for money

-Τεράστια κοινότητα στους xda

-9 line equalizer

-Αλλάζουν χρώμα τα led της πρόσοψης

 

Τα αρνητικά

 

-Το ραδιόφωνο δεν έχει τόσο καλή ποιότητα(υπάρχουν mod που το φτιάχνουν αλλα θέλουν κολλητήρι)

-Λίγο πιο μεγάλο απο 2din...

 

 

Είμαι καταευχαριστημένος αν και μου έφαγε μια βδομάδα να το σετάρω όπως θέλω.

πχ υπάρχει εφαρμογή που προσαρμόζει το brigtness της οθόνης ανάλογα με την τοποθεσία και την ώρα.

 

Ακούω το spotify μου , βλέπω ενδείξεις απο κινητήρα , εχω το navigation και έχω ομορφύνει την homescreen στα μέτρα μου..

με 250€ ούτε του παπά!

 

Όταν λες μεγαλύτερο από 2DIN? Πως χωράει;

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον σε μένα στην giulietta με κοψε ραψε..

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

 

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Link to comment
Share on other sites

Αδερφε,

 

μιας και φαινεται οτι το χεις ψαξει πολυ, δυο αποριες αν μπορεις να με βοηθησεις.

1ον αυτοι δεν εχουν μεθοδο πληρωμης paypal, πως διασφαλιζόμαστε εμεις??

2ον http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Android-4-2-In-Dash-Car-DVD-for-Volkswagen-VW-GOLF-5-6-POLO/1991631013.html αυτο σκεφτομαι να παραγγειλω για γκολφ 2010. Εχεις καθόλου άποψη?

 

ευχαριστω πολυ.

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

 

http://whitefenix.co/captainbook/

Link to comment
Share on other sites

θανάση είσαι Θεος .Εξαιρετική παρουσίαση και εξαιρετικό μηχάνημα .Το έχω δει και από κοντά,ήμουν από τους τυχερούς.Μπράβο σου και για την προσοχή σου στη λεπτομέρεια.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Link to comment
Share on other sites

Αδερφε,

 

μιας και φαινεται οτι το χεις ψαξει πολυ, δυο αποριες αν μπορεις να με βοηθησεις.

1ον αυτοι δεν εχουν μεθοδο πληρωμης paypal, πως διασφαλιζόμαστε εμεις??

2ον http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Android-4-2-In-Dash-Car-DVD-for-Volkswagen-VW-GOLF-5-6-POLO/1991631013.html αυτο σκεφτομαι να παραγγειλω για γκολφ 2010. Εχεις καθόλου άποψη?

 

ευχαριστω πολυ.

Το aliexpress εχει δικο του συστημα πληρωμων, πολλοι λενε οτι ειναι καλυτερο και απο το paypal. Τα χρηματα δεν πανε στο πωλητη κατευθειαν, τα κραταει το ιδιο το ali και πρεπει να επιβεβαιωσει ο αγοραστης (confirm goods received) οτι παρελαβε το προιον και μετα πανε τα χρηματα στον πωλητη. Σε αγορες που κανουμε σε ηλεκρονικα ειδη καλο ειναι να επιβεβαιωνουμε την τελευταιες μερες ετσι ωστε να ειμαστε σιγουροι για την καλη λειτουργια του προιοντος που αγορασαμε. Τωρα σε πχ θηκες, tempered glass ή αλλα αντικειμενα μικρης αξιας προσωπικα επιβεβαιώνω σχεδων αμεσως μετα την παραλαβη και τον ελεγχο οτι ειναι το σωστο αντικειμενο.

Σχετικα λινκ για το Ali --> http://www.aliexpress.com/buyerprotection/index.html

Αν θες διαβασε της 5 πρωτες και της 5 τελευταιες σελιδες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264

Δυστυχως δεν ξερω καθολου τον επεξεργαστη MST786 A9 dual core 1Ghz που εχει αυτο που κοιτας. Αν δεν κανω λαθος οι περισοτεροι αγοραζουν με τον rk3066.

 

 

θανάση είσαι Θεος .Εξαιρετική παρουσίαση και εξαιρετικό μηχάνημα .Το έχω δει και από κοντά,ήμουν από τους τυχερούς.Μπράβο σου και για την προσοχή σου στη λεπτομέρεια.

Κουβεντα να γινετε :lol::)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Επειδη μου λεει οτι δεν εχεισ χωρο για νεο μυνημα ασ το γραψω εδω. κατι σαν κ αυτο εννοεισ? http://www.aliexpress.com/item/Gift-Free-Shipping-Pure-Android-4-4-Car-DVD-Player-for-VW-Passat-B6-B7-Passat/32251312332.html

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

 

http://whitefenix.co/captainbook/

Link to comment
Share on other sites

Ναι, rk3066 & 1gb ram.

Ο πωλητης βλεπω οτι εχει λιγες πωλησεις αλλα θετικο feedback http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/1260460.html

 

Αν το επιλεξεις επέλεξε τρόπο αποστολής China post air parcel. Προσοχή στον τρόπο αποστολής, να το διπλό τσεκάρεις πριν από την πληρωμή, επιλέγουμε μόνο China post air parcel. Επισης να του στειλεις και μηνυμα μετα την πληρωμη και να του γραψεις να το στειλει με China post air parcel.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορει καποιος mod ας αλλαξει στο πρωτο ποστ το λινκ εκει που γραφω Υποδοχή για 3g module στην πίσω πλευρά. Τα 3g module πού υποστηρίζει στην έκδοση 4.2 θα τα βρείτε εδώ και να βαλει αυτο το λινκ https://cloud.mail.ru/public/0a9e930ebf62/4.2_3g.rar με τα συμβατα 3g module.

 

Ευχαριστω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Κατ αρχας συγχαρητηρια για την παρουσιαση

 

ερωτηση , για ποιον λογο αυτον τον τροπο αποστολης και οχι DHL fedex κτλ ??? Χτυπανε τελωνειο??

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...