NikosChandolias Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Παίζει κανείς με N? Την έχω τώρα και τελικά διαπιστώνω ότι δεν την παλεύω με stock.. Μου λείπουν πολλά καλούδια των custom roms. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Παίζει κανείς με N? Την έχω τώρα και τελικά διαπιστώνω ότι δεν την παλεύω με stock.. Μου λείπουν πολλά καλούδια των custom roms. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Την έχω εγώ, μέσω multi Rom. Τίποτα το ιδιαίτερο. Αν και αρκετά σταθερή για preview. Το βασικό μου setup είναι Chroma με HellsCore kernel. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 έτοιμο το κινητό ! Δευτέρα πρωί το πήγα , Τρίτη μεσημέρι ήταν έτοιμο . Τελικά αλλάχτηκε οθόνη , μπαταρία , μπρος και πίσω όψη και η γέφυρα στο κύκλωμα φόρτισης ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σαν καινούριο δηλαδή, καλορίζικο. :p Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ναι ισχύει ! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Για δώστε λίγο feedback μπαταρίας.. Παίζω με rom. Τώρα είμαι με cm13. Gps μόνιμα στο battery saving, δεδομένα και wifi πάντα ανοιχτά, όπως και nfc. Απογοήτευση η μπαταρία. Με το ζόρι στις 4 ώρες sot. Χωρίς κάποιο εμφανές drain. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Nexus Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Για δώστε λίγο feedback μπαταρίας.. Παίζω με rom. Τώρα είμαι με cm13. Gps μόνιμα στο battery saving, δεδομένα και wifi πάντα ανοιχτά, όπως και nfc. Απογοήτευση η μπαταρία. Με το ζόρι στις 4 ώρες sot. Χωρίς κάποιο εμφανές drain. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Nexus Κοίτα, και εγώ με cm13 , είμαι, και η μπαταρία είναι μέτρια με χρήση παρόμοια με την δικιά σου. Την καλύτερη μπαταρία την έχω δει με chroma και elementalx kernel, αλλά δεν ξέρω, έχω θέμα με την κάμερα με αυτό το setup, δυσκολεύεται στο focus, και όταν προσπαθεί να κάνει focus, , μου βγάζει πιανω στην οθόνη κάτι οριζόντιες χρωματιστές γραμμές. Επίσης, καλή μπαταρία έχω και με Hellscore kernel+ chroma. Υ.Γ. Έχει δοκιμάσει κάνεις κάποιον custom kernel με την CM13 να γράψει εντυπώσεις; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Θα φλασάρω κάποιον custom kernel μέσα στο σκ να δοκιμάσω. Με την τελευταία nightly βλέπω μια ψιλοβελτιωση στη μπαταρία αλλά μπορεί να είναι και placebo. Πάντως την κρατάω την cm, είναι εξαιρετική rom. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Google Details When Each Nexus Device Will Stop Receiving Android Updates http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/google-details-when-each-nexus-device-will-stop-receiving-android-updates-852082 Μέχρι τον Οκτωβρη του 2016 τα updates παιδιά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Θεωρώ λίγη την διετία. Από άποψη hardware δεν το συζητάμε καν, το κινητό σηκώνει χαλαρά άλλες 2 εκδόσεις του λειτουργικού. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πουληθούν τα νέα μοντέλα αλλά εδώ μιλάμε για τα nexus. Όφειλαν να δίνουν τριετία πιστεύω. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Όντως είναι απαράδεκτο όταν είσαι η ίδια η Google να υποστηρίζεις τα κινητά που φέρουν το brand name σου για 2 χρόνια μόνο. Εφόσον βέβαια από άποψη hardware μπορούν να υποστηρίξουν τις νεότερες εκδόσεις Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Google Details When Each Nexus Device Will Stop Receiving Android Updates http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/google-details-when-each-nexus-device-will-stop-receiving-android-updates-852082 Μέχρι τον Οκτωβρη του 2016 τα updates παιδιά !!! Αν ισχύει, μεγάλο λάθος της Google. Α ρε nexus 4... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ότι ισχύει ισχύει, αυτό είναι σίγουρο. Το χειρότερο θα είναι το εξής σενάριο: επειδή συνήθως οι καινούργιες εκδόσεις Android βγαίνουν Οκτώβρη - Νοέμβρη, να μην προλάβει στο τσακ το 6 να πάρει την N.. Θα πέσει πολύ γέλιο.. Τραβηγμένο βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Ότι ισχύει ισχύει, αυτό είναι σίγουρο. Το χειρότερο θα είναι το εξής σενάριο: επειδή συνήθως οι καινούργιες εκδόσεις Android βγαίνουν Οκτώβρη - Νοέμβρη, να μην προλάβει στο τσακ το 6 να πάρει την N.. Θα πέσει πολύ γέλιο.. Τραβηγμένο βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Το 6 έχει ήδη πάρει την εκδοσή Ν ή 7 μέσω του επίσημου preview Edited June 23, 2016 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ξέρω για το preview. Το θέμα είναι να πάρει την επίσημη. Τεσπα, η συγκεκριμένη πολιτική της google είναι λάθος για εμένα. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ξέρω για το preview. Το θέμα είναι να πάρει την επίσημη. Τεσπα, η συγκεκριμένη πολιτική της google είναι λάθος για εμένα. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Δεν μπορεί να μην την πάρει Εγώ με την preview είμαι. Η Google απλά δεν εγγυάται όχι ότι δεν θα δώσει αναβαθμίσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Λοιπόν λίγο cm feedback. Τις τελευταίες μέρες φλασάρω σχεδόν κάθε μέρα την cm nightly. Dirty flash εννοείται. Όλα πάνε ρολόι. Πλέον με elementalx kernel (v3.16), μάλιστα ουσιαστικά υποχρεωτικά γιατί εγκατέστησα μια εφαρμογή η οποία δεν παίζει με τον kernel της cm. Greenify με aggressive doze ενεργοποιημένο. Δεδομένα, gps, nfc κλπ πάντα ανοιχτά, location history κλπ. Είμαι στις 4:30 ώρες sot. Αρκετά καλά θεωρώ. Γενικά μου αρέσει η cm. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Επικο μοτορολα σερβις UK.. εμ φυσικα, δεν ειναι ευρωπαιοι, τι να περιμενεις :lol: :p Εγώ: "Γεια σας, εχω ενα Nexus 6 χωρις καμια βλαβη/φθορα και θελω να σας το στειλω για αλλαγη μπαταριας. Ποσο θα κοστισει?" Σερβις: "Δεν μπορουμε να γνωριζουμε το κοστος μεχρι να του κανουμε διαγνωση". Εγώ "Μα δεν θελω διαγνωση, θελω μονο αλλαγη μπαταριας σε ενα κινητο που ειναι σαν καινουργιο " Σερβις:"Στειλτε το μας, και αν δεν σας κανει η τιμη που θα αποφασισει το σερβις, απλα πληρωνετε την διαγνωση και σας το επιστρεφουμε" Αντε γεια μοτορολα! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Η Cellcom πάντως 2 φορές που τη χρειάστηκα μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Αλλαγή μπαταρίας γιατί ήθελες; Είχε θέμα γρήγορης αποφόρτισης; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Η Cellcom πάντως 2 φορές που τη χρειάστηκα μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Αλλαγή μπαταρίας γιατί ήθελες; Είχε θέμα γρήγορης αποφόρτισης; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Έχει χάσει περίπου 13% της απόδοσης και ήθελα να το στείλω σε 1-2 μήνες.. φοβερά εκνευριστικο να μη σου δίνουν μία φιξ τιμή για κάτι τόσο βασικό. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Νέος κάτοχος και γω. Αγορά από Κίνα, 230 ευρώ. Πραγματικά τρομερό κινητό. Φοβερή εκτέλεση υλικών, design και 6 χορταστικές 4κ ίντσες. Έβαλα Android Nougat 7.0 dev 4, και οφείλω να πω μετά από πολλά χρόνια Apple κινητών. Η Google με το UI πέτυχε διάνα. Καθαρές γραμμές, όχι παιδικές του iOS, όχι σπαρτιάτικες των Windows Mobile. Το κινητό αέρα πάει. Για όσους χρησιμοποιούν Outlook, τι χρησιμοποιείτε για push notifications; Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Επικο μοτορολα σερβις UK.. εμ φυσικα, δεν ειναι ευρωπαιοι, τι να περιμενεις :lol: :p Εγώ: "Γεια σας, εχω ενα Nexus 6 χωρις καμια βλαβη/φθορα και θελω να σας το στειλω για αλλαγη μπαταριας. Ποσο θα κοστισει?" Σερβις: "Δεν μπορουμε να γνωριζουμε το κοστος μεχρι να του κανουμε διαγνωση". Εγώ "Μα δεν θελω διαγνωση, θελω μονο αλλαγη μπαταριας σε ενα κινητο που ειναι σαν καινουργιο " Σερβις:"Στειλτε το μας, και αν δεν σας κανει η τιμη που θα αποφασισει το σερβις, απλα πληρωνετε την διαγνωση και σας το επιστρεφουμε" Αντε γεια μοτορολα! Ωραία πράγματα, ήμουν 2 χρόνια support στα παιδιά εκεί, αλλά έτσι πάει.. Και στην NOKIA, εκεί ήμουν 6 μήνες:p, τα ίδια πάλι.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ωραία πράγματα, ήμουν 2 χρόνια support στα παιδιά εκεί, αλλά έτσι πάει.. Και στην NOKIA, εκεί ήμουν 6 μήνες:p, τα ίδια πάλι.. To κακό είναι οτι δεν εχω ιδεα ποσο μπορει να κοστιζει, σε κατι επισκευατζιδικα μαγαζια εδω κοστιζει μαζι με την μπαταρια κοντα στις 50-70 λιρες. Ποσο παραπανω να κοστιζει στο επισημο σερβις? απο την αλλη αν το στειλω και μου ζητησουν 100 θα ριξω μαυρη πετρα στην μοτορολα (και σε οποιονδηποτε το κανει αυτο) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Έχω την beta 4 Android N έκδοση και έχω πρόβλημα με το wifi. Έχει κολήσει και δε μπορώ να το ανοίξω καν. Παω ρυθμίσεις-->wifi και το κουμπί είναι απενεργοποιημένο. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έκανα επαναφορά και έπεξε αλλά στην 1η επανεκίνηση που έκανα ξανακόλησε και προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει. Edit ΟΚ. πλέον μετά απο επαναφορά της beta 4 δεν παίζει ακόμα το wifi Edit2 Έκανα rollback στην Android 6 αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει αυτή τη φορά. Οπότε να το πάρω απόφαση ότι είναι hardware? Έχει αντιμετωπίσει κανένας το ίδιο; Υπάρχει κάτι να δοκιμάσω μπας και; Για service Που το στέλνω; Με motorola δεν είχα πάρε δώσε ποτέ. Please help!!! Edited July 11, 2016 by georkouk Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Bootloader έχεις κλειδωμένο; Κάνε ένα clean install πρώτα με σβήσιμο των πάντων και μετά βλέπεις αν είναι hardware. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts