peripteros Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Λογικά δεν θα το γράψει ότι πιάνει 4g+ όπως γίνεται όταν πιάνει H+ και δεν το γράφει μόνο από την ταχύτητα που πιάνει θα φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 http://www.extremetech.com/extreme/192101-nexus-6-the-best-android-smartphone-for-wireless-and-lte-connectivity http://www.lightreading.com/mobile/4g-lte/googles-nexus-6-phablet-is-lte-a-ready/d/d-id/711499 Λίγο που το έψαξα βρήκα αυτά τα δύο άρθρα που λένε ότι πιάνει.. Εγώ πάντως και Αθήνα κέντρο που κινούμαι δεν έχω δει ποτέ κάτι παραπάνω από 4g. ίσως θέλει άλλη κάρτα? Έχει κάποιος κάποιο samsung ή lg που είναι σίγουρο ότι πιάνουν 4g+ να μας πουν αν το έχουν δει σε κάποια περιοχή να πάμε και εμείς να δοκιμάσουμε το nexus Και τα 2 άρθρα είναι από πριν την κυκλοφορία του κινητού. Στο δεύτερο άρθρο ωστόσο πουθενά δεν λέει ότι υποστηρίζει cat 6. Ίσα ίσα λέει στην πρώτη παράγραφο ότι υποστηρίζει lte advance, αλλά δεν ξέρουμε σε τι ταχύτητα. Στην πραγματικότητα λοιπόν υποστηρίζει 150mbps και όχι 300mbps. Επίσης κανείς δεν βλέπει 4g+ γιατί πολύ απλά δεν υποστηρίζει 4g+. Ούτε καν στα specs στη σελίδα της μοτορολα δεν γράφει για 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Πως βλέπουμε ημερομηνία παραγωγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Είχα για λίγο καιρό το flex 2 το οποίο εμφάνιζε 4g+ . Στο ίδιο σημείο με την ίδια sim/πάροχο,το nexus 6 ποτέ δεν έχει βγάλει κάτι ανώτερο από 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Τεσπα κουβέντα να γίνεται είναι πιο πολύ, εκτός αν το θέλει κάποιος για tethering. Προσωπικά έχω πακέτο 5gb Internet στο κινητό και το λειτουργώ με 3g μόνο. Κυρίως λόγω μπαταρίας και κατά δεύτερον στο mobile browsing προσωπικά καλύπτομαι πλήρως. Τώρα αν κάποιος δεν καλύπτεται από τα 150 mbps που μπορεί να σηκώσει το Nexus, οκ, αλλά δεν νομίζω να είναι πολλοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Πως βλέπουμε ημερομηνία παραγωγής; Μπαίνεις bootloader και με το volume rocker επιλέγεις barcode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μπαίνεις bootloader και με το volume rocker επιλέγεις barcode. Σε ευχαριστώ. Χρησιμοποιείται καμία άλλη εφαρμογή για συλλογή; Γιατί αυτή που έχει απ ότι κατάλαβα θέλει ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Σε ευχαριστώ. Χρησιμοποιείται καμία άλλη εφαρμογή για συλλογή; Γιατί αυτή που έχει απ ότι κατάλαβα θέλει ιντερνετ Για τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή νομίζω δεν θέλει ίντερνετ. Παρά μόνο αυτές που έχεις κάνει backup. Όπως και να έχει, κοίτα το quickpic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Κι εγώ το quickpick χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Τό ακουστικό receiver δέν έχει και πολύ μεγάλη ένταση συγκριτικα με αλλες συσκευες που ειχα επίσης στήν αναπαραγωγή βίντεο έχει πολύ δυνατή ένταση μέ αποτέλεσμα ένα μικρό φύσημα ή είναι ιδέα μου? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Τό ακουστικό receiver δέν έχει και πολύ μεγάλη ένταση συγκριτικα με αλλες συσκευες που ειχα επίσης στήν αναπαραγωγή βίντεο έχει πολύ δυνατή ένταση μέ αποτέλεσμα ένα μικρό φύσημα ή είναι ιδέα μου? Και σε εμενα το κανει ...στο service μου ειπαν εχουν στειλει email στην google και περιμενουν..ο τεχνικοσ μου ειπε οτι το εκανε και το δικο του nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Παιδιά είμαι με cm12.1 και έχω πολύ drain στην μπαταρία ! Κανεις άλλος ? Μήπως να ξανακανω clean install ?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ημερομηνια 28/1/15 φρεσκο πραμα! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Παιδιά είμαι με cm12.1 και έχω πολύ drain στην μπαταρία ! Κανεις άλλος ? Μήπως να ξανακανω clean install ?! Άμα δε βαριέσαι, κάνε. Ξεκίνα με τα άκακα Wipes (Dalvik & Cache)... Εγώ με την (προ-προ-)τελευταία nightly έβγαλα χθες το πρώτο μου φουλ διήμερο με 3,5 ώρες οθόνη. Ή κάτι παίζει με κάποια εφαρμογή σου, ή δεν έκατσε καλά η ROM... ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 3,5 ώρες οθόνη ? Παρα πολύ λιγες μου φαίνονται ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 3,5 ώρες οθόνη ? Παρα πολύ λιγες μου φαίνονται ! Με stand by 2 ημερων που αναφέρει και πιθανότατα με κλησεις, ειναι αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarost Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Χτύπησα 6 ώρες SoT σε Euphoria nightly 20150609 με kernel hellscore hC-b7-t2-ZEN με τις βελτιώσεις από τον kernel της M preview, και θα έφτανε τις 6,5 αν το άφηνα να στραγγίξει από μπαταρία, αλλά μέσα σε 24 ώρες. Οπότε με το διπλάσιο standby time, 3,5 ώρες δεν είναι καθόλου άσχημα. Pics or it didn't happen: http://imgur.com/a/xRLVb Disclaimer: Google Now κλειστό/ Wifi-GPS-Sync-BT on/Brightness 40-50% Edited June 12, 2015 by lazarost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Χτύπησα 6 ώρες SoT σε Euphoria nightly 20150609 με kernel hellscore hC-b7-t2-ZEN με τις βελτιώσεις από τον kernel της M preview, και θα έφτανε τις 6,5 αν το άφηνα να στραγγίξει από μπαταρία, αλλά μέσα σε 24 ώρες. Οπότε με το διπλάσιο standby time, 3,5 ώρες δεν είναι καθόλου άσχημα. Pics or it didn't happen: http://imgur.com/a/xRLVb Disclaimer: Google Now κλειστό/ Wifi-GPS-Sync-BT on/Brightness 40-50% Για δώσε kernel settings...:). Super σε κόβω Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarost Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Για δώσε kernel settings...:). Super σε κόβω Kernel settings όλα μαμά, δεν έχω πειράξει τίποτα. Δεν έχω βάλει ούτε καν τις αντίστοιχες εφαρμογές για πείραγμα των kernel settings. Απλά flash τον τελευταίο hells από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ναι παιδιά, 2 μέρες standby με 3,5 SoT και μπόλικη κάμερα. Τουλάχιστον 20 λεπτά βίντεο και 100 φωτογραφίες. Το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να κρατήσω screenshot γτ έκλεισε από μπαταρία στο τελευταίο βίντεο που τραβούσα. Μιλάμε από το 9% έκλεισε σε 2 λεπτά, τραβώντας βίντεο. [ενώ από το 19% στο 9% έπεσε με αργότερο ρυθμό, αυτό εννοώ]. edit: lazaros ωραίος. Θα την δοκιμάσω. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Παιδιά άμα φλασαρω android m για να δοκιμασω θα μπορώ μετά να γυρίσω σε 5.1.1 ? Υπάρχει κάποια ημερομηνία για το πότε θα βγει πρώτη stable m ROM ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Μπορείς να κάνεις κανονικά downgrade αν περάσεις M. Απλώς επειδή είναι ακόμα buggy, θα περίμενα στη θέση σου να βγει η δεύτερη ή τρίτη Preview, που θα διορθώνουν αρκετά bugs. Τελική ημερομηνία δεν γνωρίζω, αλλά στην Ι/Ο είπαν για 3ο τρίμηνο του έτους. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Καλησπερίζω την όμορφη παρέα.Παιδιά έχω το lg g3 αλλά ψήνομαι τρελά για το nexus 6.Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν τα όποια προβλήματα που έχω ακούσει κατά καιρούς ισχύουν ακόμα...ακούστηκε, φουσκωμένες μπαταρίες,burn in στην οθόνη κλπ. καθώς αυτό είναι η μοναδική μου επιφύλαξη για να πάρω την συσκευή.Μήπως ήταν προβλήματα συγκεκριμένων παρτίδων που έχουν εκλείψει; Ευχαριστώ Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Καλησπερίζω την όμορφη παρέα.Παιδιά έχω το lg g3 αλλά ψήνομαι τρελά για το nexus 6.Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν τα όποια προβλήματα που έχω ακούσει κατά καιρούς ισχύουν ακόμα...ακούστηκε, φουσκωμένες μπαταρίες,burn in στην οθόνη κλπ. καθώς αυτό είναι η μοναδική μου επιφύλαξη για να πάρω την συσκευή.Μήπως ήταν προβλήματα συγκεκριμένων παρτίδων που έχουν εκλείψει; Ευχαριστώ Προσωπικά δεν έχω τίποτα από αυτά που ρωτάς και για να είμαι ειλικρινής, είναι η πρώτη φορά που βλέπω συσκευή με amoled χωρίς σκιές και στάμπες περίεργες. Τώρα για την μπαταρία, έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν έχω δει και σε κανένα μοντέλο, καμίας εταιρείας, να μην παρουσιάζονται σποραδικά προβλήματα σε κάποια κομμάτια. Ανοίγεις το κουτί, τσεκάρεις και αν δεις κάτι περίεργο το δίνεις πίσω στο κατάστημα και σου δίνουν άλλο, απλά πράγματα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Καλησπερίζω την όμορφη παρέα.Παιδιά έχω το lg g3 αλλά ψήνομαι τρελά για το nexus 6.Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν τα όποια προβλήματα που έχω ακούσει κατά καιρούς ισχύουν ακόμα...ακούστηκε, φουσκωμένες μπαταρίες,burn in στην οθόνη κλπ. καθώς αυτό είναι η μοναδική μου επιφύλαξη για να πάρω την συσκευή.Μήπως ήταν προβλήματα συγκεκριμένων παρτίδων που έχουν εκλείψει; Ευχαριστώ Σίγουρα είναι με παρτίδες!και οι καινούργιες είναι καλύτερες! Προσωπικά θα σου πρότεινα να αγορασεις από καταστήματα έμπιστα ώστε να μπορείς να το γυρίσεις και πίσω χωρίς μανούρες!ένα τέτοιο είναι το amazon τσιμπάει λίγο παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Ιδιαίτερα αγορά από το γαλλικό θα έχεις και ακουστικά καθώς τους το υποχρεώνει η νομοθεσία τους! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts