Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας...

Η συσκευη εχει αισθητηρα εγγυτητας γιατι κατα την διαρκεια της κλησης αν διαρκεσει ενα σχετικο διαστημα απενεργοποιειται η οθονη και πρεπει να πατησω το power button για να ενεργοποιηθει και παλι...πιστευα οτι υπαεχει καποιος αισθητηρας που θα την κραταει αναμμενη οσο διαρκει η κληση...εκτος και αν ειναι καποια ρυθμιση.

Οποιος ξερει ας μου πει..

Ευχαριστω

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας...

Η συσκευη εχει αισθητηρα εγγυτητας γιατι κατα την διαρκεια της κλησης αν διαρκεσει ενα σχετικο διαστημα απενεργοποιειται η οθονη και πρεπει να πατησω το power button για να ενεργοποιηθει και παλι...πιστευα οτι υπαεχει καποιος αισθητηρας που θα την κραταει αναμμενη οσο διαρκει η κληση...εκτος και αν ειναι καποια ρυθμιση.

Οποιος ξερει ας μου πει..

Ευχαριστω

Έχεις βάλει tempered glass;

[ATTACH]63547[/ATTACH] εδώ με πετάει.

Και εγώ μεταχειρισμένο το πήρα και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Πως μπορώ να γυρίσω stock; Δεν έχω ιδέα από αυτά. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος και να μπει στον κόπο να μου γράψει αναλυτικά τα βήματα. Ακόμα και σε pm να δώσω κινητό για να με βοηθήσει κάποιος τηλεφωνικά ρε παιδιά.

ΥΓ. Τελικά διάβασα, είδα βίντεο και το επανέφερα σε στοκ μέσω του Nexus Root Toolkit. Πανεύκολο ακόμα και για έναν άσχετο όπως εγώ!!!

Edited by dalailama1
:p

Ο kernel του lmy48l είναι ίδιος με του lmy47l? Ξέχασα να πάρω backup τον καινούργιο και θέλω να ξαναβάλω τον stock, αλλά θα ήθελα σίγουρη απάντηση αν γίνεται, γιατί χωρίς backup με λάθος kernel...

και γιατί δε κατεβάζεις όλο το image που θέλεις και ξεζιπάροντάς το, να πάρεις το αντίστοιχο boot.img?

Γιατί το πέρασα με toolkit, που απ'ότι ξέρω περνά ελαφρά τροποποιημένο kernel. Τεσπα, θα μείνω με του franco που πέρασα μέχρι Οκτώβριο που έτσι κι αλλιώς θα περαστεί το marshmallow...

Γιατί το πέρασα με toolkit, που απ'ότι ξέρω περνά ελαφρά τροποποιημένο kernel. Τεσπα, θα μείνω με του franco που πέρασα μέχρι Οκτώβριο που έτσι κι αλλιώς θα περαστεί το marshmallow...

Μέσω ποιού τουλκιτ περνιέται όχι ο στοκ , αλλά τροποποιημένος, ενώ φλασαρεις στοκ IMG?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μέσω ποιού τουλκιτ περνιέται όχι ο στοκ , αλλά τροποποιημένος, ενώ φλασαρεις στοκ IMG?

Wug's toolkit "a modified boot.img will be utilized to enable running privileged commands". Από τις οδηγίες που βγάζει όταν πας να κάνεις root.

Wug's toolkit "a modified boot.img will be utilized to enable running privileged commands". Από τις οδηγίες που βγάζει όταν πας να κάνεις root.

Δεν το ήξερα, χρησιμοποιο το toolkit του Mark.

Oneplus 5 - 128GB

Ποιό είναι αυτό?

http://www.skipsoft.net/

Oneplus 5 - 128GB

συνεχίζω για δεύτερη μέρα να μην έχω ειδοποιήσεις στο gmail για νέα emails...:(

ενεργοποίησα και τα notifications στο inbox, αλλά δυστυχώς ούτε εκέι γίνεται δουλειά...

Μ preview 3 rooted...είναι και άλλος με θέμα ?

συνεχίζω για δεύτερη μέρα να μην έχω ειδοποιήσεις στο gmail για νέα emails...:(

ενεργοποίησα και τα notifications στο inbox, αλλά δυστυχώς ούτε εκέι γίνεται δουλειά...

Μ preview 3 rooted...είναι και άλλος με θέμα ?

εμένα μου έφτιαξε πάντως. Δέχομαι κανονικά τα mail μου και στους δύο λογαριασμούς. Δεν δοκιμάζεις να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά?

Από ότι έχω παρατηρήσει γενικά το TeslaUnread αργεί λίγο να συγχρονιστεί με το notifications. Π.χ. για το Facebook έκανε 2-3 μέρες για να ξεκινήσει να δείχνει τα notifications.

129026.png?1640591734

Βασίλη για τις μαμά ειδοποιήσεις μιλάω...κοινώς για τον ήχο άφιξης νέου email...

Δοκίμασες να κάνεις wipe τα Google services? Επίσης ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις συγχρονισμού, εκεί στη λίστα με τις εφαρμογές που συγχονίζουν. Κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό και δες αν στο gmail γίνεται κανονικά ή κολλάει

:p έλα αυτά είναι για newbies...:p τα έχω κάνει όλα...

λογικά είναι server side το πρόβλημα, μιας και βλέπω και το my tracks κολημένο στον συγχρονισμό...θα περιμένω 1-2 μέρες και βλέπουμε...

Καλημερα.Θα ηθελα να με βοηθήσει κάποιος αν έχει πάθει το ίδιο πρόβλημα διότι εχω καιρό που ψαχνομαι αλλά νομιζω πως συμβαίνει μόνο στο δικό μου n6.Πριν 20 μέρες παντρευόταν ένα ξαδερφακι και την ωρα που έβγαινε από το σπίτι βγάζω την κινητήρα λεω εδώ θα αποθανατησω τις ιστορικές στιγμές τώρα........αλλά μάταια.τσαφ και το κινητό σβήνει.επανεκκίνηση και ξανά το ίδιο λοιπόν για καμμια 20αρια φορές.Έτοιμος να το σπασω ημουν θολωσα.μετά από δύο μέρες ηρεμησα και γω και αυτό απλά μου το κάνει κάποιες φορές όχι τόσο συχνά.έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

:p έλα αυτά είναι για newbies...:p τα έχω κάνει όλα...

λογικά είναι server side το πρόβλημα, μιας και βλέπω και το my tracks κολημένο στον συγχρονισμό...θα περιμένω 1-2 μέρες και βλέπουμε...

εντάξει..το έλυσα...:p factory reset , στήσιμο από την αρχή και τώρα σκάει η ειδοποίηση σε χρόνο dt...τρελό σκάλωμα λέμε..:O

• 2 weeks later...
δεν θα πω πολλα , πριν λιγες μερες γνωρισα ενα παλικαρι στο μαγαζι που ειχε φορεσει pure nexus ... θεωρητικα μου ερχετε αυριο η βαρκα :lol:

Έχει δοκιμάσει κάποιος να καθαρίσει τα ηχεία, κι αν ναι, με τι;

Το κάτω ηχείο, κυρίως, από τσέπες κλπ έχει μαζέψει χνουδάκια και σκόνη. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην απόδοση, αλλά μου τη δίνει που το βλέπω.

Παιδιά την βοήθεια σας.Είμαι stock και σύνδεση για πρώτη φορά ένα στικακι usb μέσω otg.Γιατί δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα του;

Πρέπει ν'αλλαξω κάποια ρύθμιση; Που ακριβώς πάω;

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)