andktrip Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας... Η συσκευη εχει αισθητηρα εγγυτητας γιατι κατα την διαρκεια της κλησης αν διαρκεσει ενα σχετικο διαστημα απενεργοποιειται η οθονη και πρεπει να πατησω το power button για να ενεργοποιηθει και παλι...πιστευα οτι υπαεχει καποιος αισθητηρας που θα την κραταει αναμμενη οσο διαρκει η κληση...εκτος και αν ειναι καποια ρυθμιση. Οποιος ξερει ας μου πει.. Ευχαριστω Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας... Η συσκευη εχει αισθητηρα εγγυτητας γιατι κατα την διαρκεια της κλησης αν διαρκεσει ενα σχετικο διαστημα απενεργοποιειται η οθονη και πρεπει να πατησω το power button για να ενεργοποιηθει και παλι...πιστευα οτι υπαεχει καποιος αισθητηρας που θα την κραταει αναμμενη οσο διαρκει η κληση...εκτος και αν ειναι καποια ρυθμιση. Οποιος ξερει ας μου πει.. Ευχαριστω Έχεις βάλει tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) [ATTACH]63547[/ATTACH] εδώ με πετάει. Και εγώ μεταχειρισμένο το πήρα και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Πως μπορώ να γυρίσω stock; Δεν έχω ιδέα από αυτά. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος και να μπει στον κόπο να μου γράψει αναλυτικά τα βήματα. Ακόμα και σε pm να δώσω κινητό για να με βοηθήσει κάποιος τηλεφωνικά ρε παιδιά. ΥΓ. Τελικά διάβασα, είδα βίντεο και το επανέφερα σε στοκ μέσω του Nexus Root Toolkit. Πανεύκολο ακόμα και για έναν άσχετο όπως εγώ!!! Edited August 20, 2015 by dalailama1 Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ο kernel του lmy48l είναι ίδιος με του lmy47l? Ξέχασα να πάρω backup τον καινούργιο και θέλω να ξαναβάλω τον stock, αλλά θα ήθελα σίγουρη απάντηση αν γίνεται, γιατί χωρίς backup με λάθος kernel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 και γιατί δε κατεβάζεις όλο το image που θέλεις και ξεζιπάροντάς το, να πάρεις το αντίστοιχο boot.img? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Γιατί το πέρασα με toolkit, που απ'ότι ξέρω περνά ελαφρά τροποποιημένο kernel. Τεσπα, θα μείνω με του franco που πέρασα μέχρι Οκτώβριο που έτσι κι αλλιώς θα περαστεί το marshmallow... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Γιατί το πέρασα με toolkit, που απ'ότι ξέρω περνά ελαφρά τροποποιημένο kernel. Τεσπα, θα μείνω με του franco που πέρασα μέχρι Οκτώβριο που έτσι κι αλλιώς θα περαστεί το marshmallow... Μέσω ποιού τουλκιτ περνιέται όχι ο στοκ , αλλά τροποποιημένος, ενώ φλασαρεις στοκ IMG? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μέσω ποιού τουλκιτ περνιέται όχι ο στοκ , αλλά τροποποιημένος, ενώ φλασαρεις στοκ IMG? Wug's toolkit "a modified boot.img will be utilized to enable running privileged commands". Από τις οδηγίες που βγάζει όταν πας να κάνεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Wug's toolkit "a modified boot.img will be utilized to enable running privileged commands". Από τις οδηγίες που βγάζει όταν πας να κάνεις root. Δεν το ήξερα, χρησιμοποιο το toolkit του Mark. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Δεν το ήξερα, χρησιμοποιο το toolkit του Mark. Ποιό είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Ποιό είναι αυτό? http://www.skipsoft.net/ Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 συνεχίζω για δεύτερη μέρα να μην έχω ειδοποιήσεις στο gmail για νέα emails...:( ενεργοποίησα και τα notifications στο inbox, αλλά δυστυχώς ούτε εκέι γίνεται δουλειά... Μ preview 3 rooted...είναι και άλλος με θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 συνεχίζω για δεύτερη μέρα να μην έχω ειδοποιήσεις στο gmail για νέα emails...:( ενεργοποίησα και τα notifications στο inbox, αλλά δυστυχώς ούτε εκέι γίνεται δουλειά... Μ preview 3 rooted...είναι και άλλος με θέμα ? εμένα μου έφτιαξε πάντως. Δέχομαι κανονικά τα mail μου και στους δύο λογαριασμούς. Δεν δοκιμάζεις να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 και αυτό το έκανα...clear cache, data, όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Από ότι έχω παρατηρήσει γενικά το TeslaUnread αργεί λίγο να συγχρονιστεί με το notifications. Π.χ. για το Facebook έκανε 2-3 μέρες για να ξεκινήσει να δείχνει τα notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Βασίλη για τις μαμά ειδοποιήσεις μιλάω...κοινώς για τον ήχο άφιξης νέου email... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Δοκίμασες να κάνεις wipe τα Google services? Επίσης ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις συγχρονισμού, εκεί στη λίστα με τις εφαρμογές που συγχονίζουν. Κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό και δες αν στο gmail γίνεται κανονικά ή κολλάει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 :p έλα αυτά είναι για newbies...:p τα έχω κάνει όλα... λογικά είναι server side το πρόβλημα, μιας και βλέπω και το my tracks κολημένο στον συγχρονισμό...θα περιμένω 1-2 μέρες και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλημερα.Θα ηθελα να με βοηθήσει κάποιος αν έχει πάθει το ίδιο πρόβλημα διότι εχω καιρό που ψαχνομαι αλλά νομιζω πως συμβαίνει μόνο στο δικό μου n6.Πριν 20 μέρες παντρευόταν ένα ξαδερφακι και την ωρα που έβγαινε από το σπίτι βγάζω την κινητήρα λεω εδώ θα αποθανατησω τις ιστορικές στιγμές τώρα........αλλά μάταια.τσαφ και το κινητό σβήνει.επανεκκίνηση και ξανά το ίδιο λοιπόν για καμμια 20αρια φορές.Έτοιμος να το σπασω ημουν θολωσα.μετά από δύο μέρες ηρεμησα και γω και αυτό απλά μου το κάνει κάποιες φορές όχι τόσο συχνά.έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Με στοκ ρομ είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ειμαι με μαμα Ρομ δεν εχω πειράξει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 :p έλα αυτά είναι για newbies...:p τα έχω κάνει όλα... λογικά είναι server side το πρόβλημα, μιας και βλέπω και το my tracks κολημένο στον συγχρονισμό...θα περιμένω 1-2 μέρες και βλέπουμε... εντάξει..το έλυσα...:p factory reset , στήσιμο από την αρχή και τώρα σκάει η ειδοποίηση σε χρόνο dt...τρελό σκάλωμα λέμε..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 δεν θα πω πολλα , πριν λιγες μερες γνωρισα ενα παλικαρι στο μαγαζι που ειχε φορεσει pure nexus ... θεωρητικα μου ερχετε αυριο η βαρκα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος να καθαρίσει τα ηχεία, κι αν ναι, με τι; Το κάτω ηχείο, κυρίως, από τσέπες κλπ έχει μαζέψει χνουδάκια και σκόνη. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην απόδοση, αλλά μου τη δίνει που το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Παιδιά την βοήθεια σας.Είμαι stock και σύνδεση για πρώτη φορά ένα στικακι usb μέσω otg.Γιατί δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα του; Πρέπει ν'αλλαξω κάποια ρύθμιση; Που ακριβώς πάω; Ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts