truckman Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Δεν έχω κάτι τέτοιο στα βίντεο και από το ακουστικό του είμαι ευχαριστημένος, αν το ακουμπήσεις στο αυτί σε κουφαίνει. Να υποθέσω ότι έχετε την ένταση του στο μέγιστο... Edited June 26, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μια χαρά και από μένα ο ήχος στην κλήση. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 δεν εχει και το πιο δυνατο ηχειο αλλα ειναι οκ. στην αναπαραγωγη βιντεο εχει ενα μικρο φυσημα. αυτα απο τον ηχο απο μενα Plus one to this comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 δεν εχει και το πιο δυνατο ηχειο αλλα ειναι οκ. στην αναπαραγωγη βιντεο εχει ενα μικρο φυσημα. αυτα απο τον ηχο απο μενα Και εμενα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι από ένταση πηγενετε στις ρυθμίσεις κλήσεων και ενεργοποίηστε το βοήθημα ακοής διπλασιάζεται ή ένταση σχεδον Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι από ένταση πηγενετε στις ρυθμίσεις κλήσεων και ενεργοποίηστε το βοήθημα ακοής διπλασιάζεται ή ένταση σχεδον πως γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 πως γινεται αυτο? Άνοιξε τον dialer και πάτα πάνω δεξιά στις 3 τελείες. Ρυθμίσεις -> κλήσεις -> βοηθήματα ακρόασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Χθες έγινε κάτι περίεργο. Πήγα να βγάλω φωτογραφίες και μου έσβηνε το κινητό μόλις έβγαζα μια φωτογραφία. 2 φορές έσβησε ανάμεσα σε 10 φωτογραφίες. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Χθες έγινε κάτι περίεργο. Πήγα να βγάλω φωτογραφίες και μου έσβηνε το κινητό μόλις έβγαζα μια φωτογραφία. 2 φορές έσβησε ανάμεσα σε 10 φωτογραφίες. stock είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 stock είσαι? stock rom, root, elemental x kernel. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό. Λέω να δοκιμάσω την chroma σήμερα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 stock rom, root, elemental x kernel. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό. Λέω να δοκιμάσω την chroma σήμερα. μπορεί να δημιούργησε κάποιο θέμα ο kernel. δοκίμασε την είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ο καθένας αγοράζει με τον τρόπο του...αν σε καλύπτει αυτός ο συλλογισμός είναι δικό σου θέμα και απόλυτος σεβαστό! Δεν είναι συλλογισμός, είναι διαπίστωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Άνοιξε τον dialer και πάτα πάνω δεξιά στις 3 τελείες. Ρυθμίσεις -> κλήσεις -> βοηθήματα ακρόασης. Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δεν είναι συλλογισμός, είναι διαπίστωση Σεβαστό απολύτως Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Για καποιον πολύ μυστήριο λόγο , τις τελευταίες ημέρες εχω κατανάλωση hangouts χωρίς να το χρησιμοποιώ (ουτε καν να το εχω ανοιξει,χρησιμοποιώ το αλλο προγραμμα για sms). Αυτό γινεται και μετα απο restarts, σαν να ξεκινάει μόνο του. Η πλάκα ειναι οτι το greenify δεν μου το εμφανίζει για να το μπλοκάρω.Με στοκ ρομ και ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αν δεν το χρησιμοποιείς καθόλου, κάνε το disable. Αν το χρησιμοποιείς, δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή κι άλλο ένα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Εκανα μολις εκκαθάριση και θα δω τη συμπεριφορά του. Disable απο που ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Από εκεί που έκανες και την εκκαθάριση. Πήγαινε ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> όλα. Βρες το hangouts, και κάνε απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Κατάλαβα.Υπάρχει περιπτωση να τρελαθούν τα google services ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Κατάλαβα.Υπάρχει περιπτωση να τρελαθούν τα google services ? Με την απενεργοποίηση του hangouts; Όχι. Εγώ έχω απενεργοποιήσει αρκετά από τα Google apps τα οποία δεν χρησιμοποιώ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 ή μπορείς να τα παγώσεις με titanium για να μη σε πρήζει για updates... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 ή μπορείς να τα παγώσεις με titanium για να μη σε πρήζει για updates... Το ίδιο είναι, ούτε έτσι σε ενημερώνει για updates. Η μόνη διαφορά είναι πως εφόσον χρησιμοποιείς το titanium, άρα είσαι root, έχεις τη δυνατότητα να παγώσεις οποιαδήποτε εφαρμογή θες, είτε συστήματος, είτε όχι.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Το ίδιο είναι, ούτε έτσι σε ενημερώνει για updates. Η μόνη διαφορά είναι πως εφόσον χρησιμοποιείς το titanium, άρα είσαι root, έχεις τη δυνατότητα να παγώσεις οποιαδήποτε εφαρμογή θες, είτε συστήματος, είτε όχι.;) εμένα όταν το έκανα απενεργοποίηση, μου το εμφάνιζε στα updates του play store(δεν μου "πετούσε" pop up), οπότε πολλές φορές με το "update all" το ξαναενεργοποιούσα:mad: btw nexus χωρίς root δουλεύει κανονικά?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 εμένα όταν το έκανα απενεργοποίηση, μου το εμφάνιζε στα updates του play store(δεν μου "πετούσε" pop up), οπότε πολλές φορές με το "update all" το ξαναενεργοποιούσα:mad: btw nexus χωρίς root δουλεύει κανονικά?:p :lol: εφόσον είναι root, ας τα ξηλώσει εντελώς όσα δεν θέλει.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 :lol: εφόσον είναι root, ας τα ξηλώσει εντελώς όσα δεν θέλει.:p ακριβως. System App remover. Και να τα περασει μετα αν θελει απο το playstore, θα φαινεται πως δεν ειναι εφαρμογη συστηματος και θα παγωνει με greenify Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts