Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω κάτι τέτοιο στα βίντεο και από το ακουστικό του είμαι ευχαριστημένος, αν το ακουμπήσεις στο αυτί σε κουφαίνει. Να υποθέσω ότι έχετε την ένταση του στο μέγιστο... Edited by truckman

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν εχει και το πιο δυνατο ηχειο αλλα ειναι οκ.

στην αναπαραγωγη βιντεο εχει ενα μικρο φυσημα.

αυτα απο τον ηχο απο μενα

Plus one to this comment

129026.png?1640591734

δεν εχει και το πιο δυνατο ηχειο αλλα ειναι οκ.

στην αναπαραγωγη βιντεο εχει ενα μικρο φυσημα.

αυτα απο τον ηχο απο μενα

Και εμενα το ιδιο

Όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι από ένταση πηγενετε στις ρυθμίσεις κλήσεων και ενεργοποίηστε το βοήθημα ακοής διπλασιάζεται ή ένταση σχεδον

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι από ένταση πηγενετε στις ρυθμίσεις κλήσεων και ενεργοποίηστε το βοήθημα ακοής διπλασιάζεται ή ένταση σχεδον

πως γινεται αυτο?

Χθες έγινε κάτι περίεργο. Πήγα να βγάλω φωτογραφίες και μου έσβηνε το κινητό μόλις έβγαζα μια φωτογραφία. 2 φορές έσβησε ανάμεσα σε 10 φωτογραφίες.
:D

Χθες έγινε κάτι περίεργο. Πήγα να βγάλω φωτογραφίες και μου έσβηνε το κινητό μόλις έβγαζα μια φωτογραφία. 2 φορές έσβησε ανάμεσα σε 10 φωτογραφίες.

stock είσαι?

stock rom, root, elemental x kernel. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό. Λέω να δοκιμάσω την chroma σήμερα.

μπορεί να δημιούργησε κάποιο θέμα ο kernel. δοκίμασε την είναι πολύ καλή.

Ο καθένας αγοράζει με τον τρόπο του...αν σε καλύπτει αυτός ο συλλογισμός είναι δικό σου θέμα και απόλυτος σεβαστό!

Δεν είναι συλλογισμός, είναι διαπίστωση

Άνοιξε τον dialer και πάτα πάνω δεξιά στις 3 τελείες. Ρυθμίσεις -> κλήσεις -> βοηθήματα ακρόασης.

Σε ευχαριστώ πολυ

Δεν είναι συλλογισμός, είναι διαπίστωση

Σεβαστό απολύτως

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Για καποιον πολύ μυστήριο λόγο , τις τελευταίες ημέρες εχω κατανάλωση hangouts χωρίς να το χρησιμοποιώ (ουτε καν να το εχω ανοιξει,χρησιμοποιώ το αλλο προγραμμα για sms).

Αυτό γινεται και μετα απο restarts, σαν να ξεκινάει μόνο του.

Η πλάκα ειναι οτι το greenify δεν μου το εμφανίζει για να το μπλοκάρω.Με στοκ ρομ και ρουτ.

Αν δεν το χρησιμοποιείς καθόλου, κάνε το disable.

Αν το χρησιμοποιείς, δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή κι άλλο ένα reboot.

Κατάλαβα.Υπάρχει περιπτωση να τρελαθούν τα google services ?

Με την απενεργοποίηση του hangouts; Όχι.

Εγώ έχω απενεργοποιήσει αρκετά από τα Google apps τα οποία δεν χρησιμοποιώ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

ή μπορείς να τα παγώσεις με titanium για να μη σε πρήζει για updates...

Το ίδιο είναι, ούτε έτσι σε ενημερώνει για updates.

Η μόνη διαφορά είναι πως εφόσον χρησιμοποιείς το titanium, άρα είσαι root, έχεις τη δυνατότητα να παγώσεις οποιαδήποτε εφαρμογή θες, είτε συστήματος, είτε όχι.;)

Το ίδιο είναι, ούτε έτσι σε ενημερώνει για updates.

Η μόνη διαφορά είναι πως εφόσον χρησιμοποιείς το titanium, άρα είσαι root, έχεις τη δυνατότητα να παγώσεις οποιαδήποτε εφαρμογή θες, είτε συστήματος, είτε όχι.;)

εμένα όταν το έκανα απενεργοποίηση, μου το εμφάνιζε στα updates του play store(δεν μου "πετούσε" pop up), οπότε πολλές φορές με το "update all" το ξαναενεργοποιούσα:mad:

btw nexus χωρίς root δουλεύει κανονικά?:p

εμένα όταν το έκανα απενεργοποίηση, μου το εμφάνιζε στα updates του play store(δεν μου "πετούσε" pop up), οπότε πολλές φορές με το "update all" το ξαναενεργοποιούσα:mad:

btw nexus χωρίς root δουλεύει κανονικά?:p

:lol:

εφόσον είναι root, ας τα ξηλώσει εντελώς όσα δεν θέλει.:p

:lol:

εφόσον είναι root, ας τα ξηλώσει εντελώς όσα δεν θέλει.:p

ακριβως. System App remover. Και να τα περασει μετα αν θελει απο το playstore, θα φαινεται πως δεν ειναι εφαρμογη συστηματος και θα παγωνει με greenify

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)