what Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδια βοηθηστε με!Γραφω εδω γιατι νομιζω ειστε οι πιο αρμοδιοι να απαντησετε! Εχω 14 μηνες το nexus 5. Προσφατα βγηκε η επιδοτηση μου αλλα επειδη ηταν μονο 200 ευρω και επειδη ημουν υπερικανοποιημενος απτο nexus 5 δεν με απασχολουσε η αναβαθμιση συσκευης. Σημερα ομως μου προτειναν να δωσω το nexus 5 πισω(το κοστολογουν στα 220) και με ενα 50ρικο απτη μερια μου να μου δωσουν το nexus 6...Αξιζει η αναβαθμιση?Ρωταω γιατι απο αποψη ταχυτητας απτα βιντεο που βλεπω δεν διακρινω καποια διαφορα(ισως λογο encryption) Μηπως μπορω να τσιμπησω τπτ παραπανω απτο nexus 5?Ειναι κυριολεκτικα σαν να βγηκε απτο κουτι του...Δεν εχει το παραμικρο σημαδι Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδια βοηθηστε με!Γραφω εδω γιατι νομιζω ειστε οι πιο αρμοδιοι να απαντησετε! Εχω 14 μηνες το nexus 5. Προσφατα βγηκε η επιδοτηση μου αλλα επειδη ηταν μονο 200 ευρω και επειδη ημουν υπερικανοποιημενος απτο nexus 5 δεν με απασχολουσε η αναβαθμιση συσκευης. Σημερα ομως μου προτειναν να δωσω το nexus 5 πισω(το κοστολογουν στα 220) και με ενα 50ρικο απτη μερια μου να μου δωσουν το nexus 6...Αξιζει η αναβαθμιση?Ρωταω γιατι απο αποψη ταχυτητας απτα βιντεο που βλεπω δεν διακρινω καποια διαφορα(ισως λογο encryption) Μηπως μπορω να τσιμπησω τπτ παραπανω απτο nexus 5?Ειναι κυριολεκτικα σαν να βγηκε απτο κουτι του...Δεν εχει το παραμικρο σημαδι Σε ταχυτητα δεν θα δεις διαφορα μεγαλη πιστευω αλλα θα εχεις μια πολλη ωραια QHD καλυτερη καμερα και 3gb ram καθώς επίσης και ενα πιο ογκώδες κινητό...και ένα φορτίστη turbocharger....τώρα αν αξίζει;;τα βάζεις κάτω στα δικά σου θέλω! Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος πάνε Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος κάνε την αλλαγή με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Και αρκετά καλύτερη κάμερα. Αν είσαι τύπος lifestyle και δεν θες μεγάλα κινητά, μείνε στο 5. Το 6 συνολικά είναι ανώτερο απ το 5 πάντως σε όλα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εγώ θα πήγαινα στο 6 ασυζητητί, πάντως. :P Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Με προβληματιζουν λιγο αυτα που διαβαζω για φουσκωμα μπαταριας και αποκολλησης στο πισω καπακι!ειχα ξεγνοιασει με το nexus 5.... Σε τι ποσοστο εχει αναφερθει αυτο το προβλημα? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλημέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που έφυγε από note 3 και πήγε σε nexus 6....οχι τπτ αλλο απλά να με πείσει να το κάνω γιατί ψήνομαι τρελά....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλημέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος που έφυγε από note 3 και πήγε σε nexus 6....οχι τπτ αλλο απλά να με πείσει να το κάνω γιατί ψήνομαι τρελά....!!! Από note 3 και note 4... Δε θέλω να σε πείσω σε τίποτα, αλλά το nexus 6 είναι άλλη κατάσταση ;) καλά είναι όμως να το δεις και να το δουλέψειςαπό κοντά Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Από note 3 και note 4... Δε θέλω να σε πείσω σε τίποτα, αλλά το nexus 6 είναι άλλη κατάσταση ;) καλά είναι όμως να το δεις και να το δουλέψειςαπό κοντά Θα το δώ σίγουρα από κοντά, αλλά άλλο να είναι να το έχεις δουλέψει κάποιους μήνες και άλλο σε κατάστημα που δεν έχει τπτ μέσα, και φυσικά θα είναι σφαίρατο. Τι ενοεις άλλο??? :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Θα το δώ σίγουρα από κοντά, αλλά άλλο να είναι να το έχεις δουλέψει κάποιους μήνες και άλλο σε κατάστημα που δεν έχει τπτ μέσα, και φυσικά θα είναι σφαίρατο. Τι ενοεις άλλο??? :):):) Το nexus αυτή τη στιγμή αποτελεί σημείο αναφοράς για το πώς θα πρέπει να δουλεύει μια συσκευή με android, απαλλαγμένο από lag, δισταγμούς και...το κάθε κλείδωμα στον bootloader με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Το nexus αυτή τη στιγμή αποτελεί σημείο αναφοράς για το πώς θα πρέπει να δουλεύει μια συσκευή με android, απαλλαγμένο από lag, δισταγμούς και...το κάθε κλείδωμα στον bootloader με ότι αυτό συνεπάγεται. Επομένως από την στιγμή που ενδιαφέρομαι για root και τα λοιπά παιχνίδια, δεν θα εχω πρόβλημα με knox και τα λοιπά κλεοδωματα!!!! Οκ σε ευχαριστώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Μηπως εχει αγορασει κανεις nexus 6 απο wind META την προσφορα της wind στα 300Ε? Στο επισημο site δεν υπαρχει αλλα με το υποκαταστημα που μιλαω μου λενε πως το εχουν(οχι στοκ στο μαγαζι) Και θελω να ξερω αν ειναι ελληνικα ή η παρτιδα που ειχαν φερει απο δανια! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Έχει κανείς lag όταν ρολάρει το ιστορικό των κλήσεων; Πολύ άσχημο πράγμα. Απορώ πραγματικά γιατί κάνει στο nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Έχει κανείς lag όταν ρολάρει το ιστορικό των κλήσεων; Πολύ άσχημο πράγμα. Απορώ πραγματικά γιατί κάνει στο nexus. Κανένα lag. Stock 5.1.1 Franco kernel. Έβαλα και τον στόκ κερνελ και δεν το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Κανένα lag. Stock 5.1.1 Franco kernel. Έβαλα και τον στόκ κερνελ και δεν το έκανε. Περίεργο. Έκλεισα και το κινητό και ακόμη το κάνει και πολύ μάλιστα κόλλημα. Έχω 5.1.1 γνήσια. Τί προτείνεται να κάνω; Στην προβολή πλήρους ιστορικού εννοώ. Edited June 15, 2015 by thanoslam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Περίεργο. Έκλεισα και το κινητό και ακόμη το κάνει και πολύ μάλιστα κόλλημα. Έχω 5.1.1 γνήσια. Τί προτείνεται να κάνω; Στην προβολή πλήρους ιστορικού εννοώ. Το είχα και γω στην αρχή μετά την αναβάθμιση από 5.1. Έκανα restore και μετά τρεις επανεκκινήσεις έστρωσε! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Για δοκίμασε να κάνεις Clear Cache και Dalvik. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση να σας κάνω.Αν έχω το imei κάποιας συσκευής, και μιλάω για το nexus 6 φυσικά πως μπορώ να ρωτήσω κάπου και να μάθω την παρτίδα και την χώρα προέλευσης. Ευχαριστώ Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση να σας κάνω.Αν έχω το imei κάποιας συσκευής, και μιλάω για το nexus 6 φυσικά πως μπορώ να ρωτήσω κάπου και να μάθω την παρτίδα και την χώρα προέλευσης. Ευχαριστώ Με επανεκκίνηση της συσκευής και μπεις στο boot θα βρεις τις πληροφορίες αλλιώς κοιτά κανένα site από google με check imei Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Λοιπόν αγόρασα σήμερα ένα moto g ελληνικής αντιπροσωπίας, και το αυτοκόλλητο εισαγωγέα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό των Nexus 6 της προσφοράς της Wind. Τα εισάγει η Smart4all. Άρα το ότι τα περισσότερα μοντέλα ήταν nordic δεν σημαίνει ότι ήταν παραεισαγωγη. Από τον επίσημο εισαγωγέα ήταν, αλλά ίσως λόγω διαθεσιμότητας ήταν κομμάτια που προορίζονταν για άλλες αγορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Λοιπόν αγόρασα σήμερα ένα moto g ελληνικής αντιπροσωπίας, και το αυτοκόλλητο εισαγωγέα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό των Nexus 6 της προσφοράς της Wind. Τα εισάγει η Smart4all. Άρα το ότι τα περισσότερα μοντέλα ήταν nordic δεν σημαίνει ότι ήταν παραεισαγωγη. Από τον επίσημο εισαγωγέα ήταν, αλλά ίσως λόγω διαθεσιμότητας ήταν κομμάτια που προορίζονταν για άλλες αγορές Συσκευή που έχει αγοραστεί από wind, είναι Ελληνικής εισαγωγής. Δεν παίζει για παραεισαγωγή ούτε μια στο εκατομμύριο. Edit: καλομίλητο το θηρίο :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Λοιπόν αγόρασα σήμερα ένα moto g ελληνικής αντιπροσωπίας, και το αυτοκόλλητο εισαγωγέα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό των Nexus 6 της προσφοράς της Wind. Τα εισάγει η Smart4all. Άρα το ότι τα περισσότερα μοντέλα ήταν nordic δεν σημαίνει ότι ήταν παραεισαγωγη. Από τον επίσημο εισαγωγέα ήταν, αλλά ίσως λόγω διαθεσιμότητας ήταν κομμάτια που προορίζονταν για άλλες αγορές Ο καθένας αγοράζει με τον τρόπο του...αν σε καλύπτει αυτός ο συλλογισμός είναι δικό σου θέμα και απόλυτος σεβαστό! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ειστε ευχαρηστημενοι απο την ενταση ακουστικου κατα τις κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ειστε ευχαρηστημενοι απο την ενταση ακουστικου κατα τις κλησεις? Δυνατό και με καθαρό ήχο. Τι πρόβλημα έχεις; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 δεν εχει και το πιο δυνατο ηχειο αλλα ειναι οκ. στην αναπαραγωγη βιντεο εχει ενα μικρο φυσημα. αυτα απο τον ηχο απο μενα Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts