sansarion Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 bill_viper άμα δεν σου είναι κόπος μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα δικά σου στατιστικά ? (αν και δεν ξέρω τι Kernel /rom έχεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 bill_viper άμα δεν σου είναι κόπος μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα δικά σου στατιστικά ? (αν και δεν ξέρω τι Kernel /rom έχεις) Με όσες ROM έχω δοκιμάσει (πάντα με τον in-built τους kernel χωρίς να τον πειράξω) από τις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ περίπου στις 11 που το ξαναβάζω στην πρίζα ποτέ δεν είχα πάνω από 3.5-4 ώρες OST. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansarion Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Με όσες ROM έχω δοκιμάσει (πάντα με τον in-built τους kernel χωρίς να τον πειράξω) από τις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ περίπου στις 11 που το ξαναβάζω στην πρίζα ποτέ δεν είχα πάνω από 3.5-4 ώρες OST. Οκ κατάλαβα,άρα καλά είμαι και εγώ. Σε ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Με όσες ROM έχω δοκιμάσει (πάντα με τον in-built τους kernel χωρίς να τον πειράξω) από τις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ περίπου στις 11 που το ξαναβάζω στην πρίζα ποτέ δεν είχα πάνω από 3.5-4 ώρες OST. Δυστυχώς η μπαταρία δεν είναι από τα δυνατά του χαρτιά. Εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα από χθες η ξαφνική κατανάλωση από το "υπηρεσία google play" , τρέχει ασταμάτητα, μέχρι και παλιό backup επανέφερα αλλά το βιολί βιολάκι... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Δυστυχώς η μπαταρία δεν είναι από τα δυνατά του χαρτιά. Εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα από χθες η ξαφνική κατανάλωση από το "υπηρεσία google play" , τρέχει ασταμάτητα, μέχρι και παλιό backup επανέφερα αλλά το βιολί βιολάκι... Πράγματι.. [ATTACH]61696[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 το πηγα σημερα στη cellcom εγω για τα παρασιτα στις κλησεις... ελπιζω να γινει δουλεια γιατι δεν ειναι κατι που εμφανιζεται και ΚΑΘΕ φορα, οποτε μη "τυχει" και δε βρουν τιποτα... Η κοπελα παντως μπροστα εξυπηρετικη ηταν...και δε χρειαστηκε καν η αποδειξη για να το περασουν, αρκουσε το ΙΜΕΙ... Καο εγω το εχω στειλει για αυτο το θεμα και περιμενω αυριο να μου πουν...καλοι φενονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καο εγω το εχω στειλει για αυτο το θεμα και περιμενω αυριο να μου πουν...καλοι φενονται το πηρα σημερα πισω....αψογοι, μεσα σε ενα πρωϊνο κανανε οτι κανανε... Λοιπον, δεν διαπιστωσαν κανενα προβλημα (το φοβομουνα αυτο, γιατι δε το εκανε ΠΑΝΤΑ, και ειδικα σε 2G ηταν πολυ λιγο αισθητο) αλλα κανανε προληπτικη αλλαγη πολλων εξαρτηματων. Το θεμα ειναι οτι φαινεται να εχει λυθει το προβλημα, οποτε ειναι αδιαφορο το γεγονος οτι αυτοι δε το αντιληφθηκαν, και αφου με τις αλλαγες εξαρτηματων λυθηκε εστω και "καταλαθως", εμενα μου αρκει! (κραταω μια πισινη να το τεσταρω λιγες μερες παραπανω και σε συνθηκες με χειροτερο σημα, αλλα ειναι καλα τα πρωτα δειγματα) Ευχομαι λοιπον ιδια λυση και σε εσενα Λευτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 το πηρα σημερα πισω....αψογοι, μεσα σε ενα πρωϊνο κανανε οτι κανανε... Λοιπον, δεν διαπιστωσαν κανενα προβλημα (το φοβομουνα αυτο, γιατι δε το εκανε ΠΑΝΤΑ, και ειδικα σε 2G ηταν πολυ λιγο αισθητο) αλλα κανανε προληπτικη αλλαγη πολλων εξαρτηματων. Το θεμα ειναι οτι φαινεται να εχει λυθει το προβλημα, οποτε ειναι αδιαφορο το γεγονος οτι αυτοι δε το αντιληφθηκαν, και αφου με τις αλλαγες εξαρτηματων λυθηκε εστω και "καταλαθως", εμενα μου αρκει! (κραταω μια πισινη να το τεσταρω λιγες μερες παραπανω και σε συνθηκες με χειροτερο σημα, αλλα ειναι καλα τα πρωτα δειγματα) Ευχομαι λοιπον ιδια λυση και σε εσενα Λευτερη... Να σαι καλα φιλε μου ....Ναι και εγω που μιλησα (με πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος και μιλουσαμε ) ηταν πολυ εξυπερεριτκος μου εκανε εντυπωση... ελπιζω να μην εχω θεμα ..γτ ειμαι και ατυχος σε τετοια θεματα :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλημερα παιδια παρελαβα κ εγω χτες απο την προσφορα της wind κ μεσα το κινητο ηταν σκασμενο. Η μπαταρια ειχε σκασει κ εχει πεταξει ολο το καπακι. Τι προτεινετε? Να το παω wind η στο service. Ετυχε κ σε κανεναν αλλον να χρειαζεται αντικατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Στη Wind θα το πας για άμεση αντικατάσταση και αν δεν έχουν απόθεμα θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Μπορείς να μας πεις την ημερομηνία κατασκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Πως μπορω να το δω. Να το παω στη wind αλλα η αποδειξη παλιοχαρτο που στειλανε εχει 22/5 ημερομηνια. Εγινε μπερδεμα με το κουριερ κ εγω παρελαβα χτες. Τραγικη εταιρια η μοτορολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλημέρα. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Συσκευές ναυαρχίδες υποτίθεται. Ντροπή Nexus 6 πρόβλημα μπαταρίας: Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Προσωπικά πιστεύω πως η προσφορά Nexus 6 οπως και LG Flex 2 στα 299 που έτρεξαν ήτανε για να σπρώξουν ελαττωματικές παρτίδες τελεία και παύλα.Είναι τραγικό και μονο σαν εικόνα όπως το είδα σε βίντεο .Όλα τα κινητά έχουν τα προβλήματα τους κσι τις ελλατωματικες συσκευές αλλά όχι και έτσι.Φάουλ της Motorola και φυσικά των ελληνικών εταιρειών στην Μπανανιά που ζούμε και μας θεωρουν brainless users.Ελπίζω όσα παιδιά έχουν θέμα να λυθεί άμεσα έχω διαβάσει τα καλυτερα για το Service .Πέρα απο αυτό για μένα παραμένει κορυφαίο τηλέφωνο πάντως. Καλημέρα και καλη δύναμη . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλά αυτό ότι κάνουν προσφορά για να διώξουν τα ελαττωματικα ελπίζω να το λες για αστείο, γιατί μόνο έτσι μπορώ να το εκλαβω. Λες κι αν ήταν γεμάτοι ελαττωματικες παρτίδες η Vodafone και η Wind θα τα εσπρωχναν στους πελάτες τους και δεν θα τα γύριζαν στους κατασκευαστες. Έλεος δηλαδή. Τώρα όσον αφορά το θέμα με τη φουσκωμενη μπαταρία είναι γνωστό πρόβλημα που έχει προκύψει σε κάποιους αγοραστές ανά τον κόσμο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως του φίλου ήρθε με φουσκωμενη μπαταρία πριν καν το δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλά αυτό ότι κάνουν προσφορά για να διώξουν τα ελαττωματικα ελπίζω να το λες για αστείο, γιατί μόνο έτσι μπορώ να το εκλαβω. Λες κι αν ήταν γεμάτοι ελαττωματικες παρτίδες η Vodafone και η Wind θα τα εσπρωχναν στους πελάτες τους και δεν θα τα γύριζαν στους κατασκευαστες. Έλεος δηλαδή. Τώρα όσον αφορά το θέμα με τη φουσκωμενη μπαταρία είναι γνωστό πρόβλημα που έχει προκύψει σε κάποιους αγοραστές ανά τον κόσμο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως του φίλου ήρθε με φουσκωμενη μπαταρία πριν καν το δουλέψει Σίγουρα δεν μπορεί να είναι όλες ελαττωματικές αλλά παίζουν αρκετές .Και μονο νέες συσκευές των 600+. Ευρώ να δίνονται σε λίγα κομμάτια στο 50% της αξίας τους είναι υπο σκεψη.Επισης δες μονο σε νήματα εδώ και σε γειτονικά site για τρέλα προβλήματα σε αυτές τις "προσφορές" και την αντιμετώπιση των εταιρειών(Για LG service προσωπικά βέβαια έχω να πω τα καλυτερα). Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όταν αγοραζεις συσκευές τέτοιες σε τόσο χαμηλή τιμή λίγο πρέπει να προβληματιστεί ς!απο οτι διάβασα και σε αλλες υποενότητες τα nexus 6 απο wind είχαν όλα ένδειξη προέλευσης nordic δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό αλλά δείχνει οτι είναι απο συγκεκριμένη παρτίδα και γενικά άκουσα και αλλά προβλήματα απο αλλους λου αγόρασαν απο wind! Η τιμή 299 είναι όχι απλα super και κάτι παραπάνω θα έλεγα!καλες οι προσφορές αλλά καποιες φορες πρεπει να σκεφτόμαστε και απο τι καταστήματα αγοράζουμε! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ειναι πολύ χλωμό να θεωρείται η προσφορά λόγος για ξεστοκάρισμα κακών παρτίδων ... Οτι θεμα υπάρχει ειναι τυχαίο , ή γενικό του εκάστοτε μοντέλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 παντως και να υπηρχε τακτικη του τυπου "τα βαζουμε 300-350, σπρωχνουμε 2 ελαφρως ελατωματικες παρτιδες με 500 κομματια, και καλυπτουμε τις παραγγελιες και με 200 "καλα" " εμενα δε με χαλαει... Ηταν ενα κινητο που το ηθελα πολυ αλλα η τιμη ηταν απαγορευτικη, το οτι με 300ε μπορεσα να το παρω εστω και με ενα ελλατωμα στο ακουστικο, δε με πειραξε που απλα μου κοστισε 2 διαδρομες στο service και 1 μερα χωρις τη συσκευη... Γιατι η εναλλακτικη θα ηταν πολυ απλα να εχω ενα σαφως χειροτερο κινητο σε αυτα τα λεφτα και να συνεχιζω να χαλβαδιαζω το nexus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ειναι πολύ χλωμό να θεωρείται η προσφορά λόγος για ξεστοκάρισμα κακών παρτίδων ... Οτι θεμα υπάρχει ειναι τυχαίο , ή γενικό του εκάστοτε μοντέλου... Δεν ξέρω αν είναι ξεστοκαρισμα ή οχι ή αν είναι χλωμό αλλά διάβασα και σε αλλά φόρουμ οτι και άλλοι είχανε θεμα!όχι το ίδια αλλά διαφορετικά προβλήματα! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ειναι πολύ χλωμό να θεωρείται η προσφορά λόγος για ξεστοκάρισμα κακών παρτίδων ... Οτι θεμα υπάρχει ειναι τυχαίο , ή γενικό του εκάστοτε μοντέλου... Είσαι εγκαθετος της Wind, του σκρουτζ και της Disneyland. Εφόσον είναι σε προσφορά είναι χαλασμένο, πάει τελείωσε. Άμα είναι και από Nordic region δεν το συζητάμε.. Είναι θαύμα που δεν έχουν ανατιναχθει ακόμα. Ζητώ συγνώμη, αλλά δεν άντεξα με αυτά που διαβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Είσαι εγκαθετος της Wind, του σκρουτζ και της Disneyland. Εφόσον είναι σε προσφορά είναι χαλασμένο, πάει τελείωσε. Άμα είναι και από Nordic region δεν το συζητάμε.. Είναι θαύμα που δεν έχουν ανατιναχθει ακόμα. Ζητώ συγνώμη, αλλά δεν άντεξα με αυτά που διαβάζω. [GOT mode on] Μα είναι γνωστό φίλε μου οτι το κακό έρχεται απο τον Βορρά [GOT mode off] :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Άριστες ήταν οι συσκευές της wind και της Vodafone, τρεις πέρασαν απο τα χέρια μου χωρις κανένα θέμα. Μην λέμε ανακρίβειες. Τωρα λογικό ειναι 2-3 να είχαν ελάττωμα out of the box, αλλα και παλι το σέρβις της Μότο ειναι άριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Είσαι εγκαθετος της Wind, του σκρουτζ και της Disneyland. Εφόσον είναι σε προσφορά είναι χαλασμένο, πάει τελείωσε. Άμα είναι και από Nordic region δεν το συζητάμε.. Είναι θαύμα που δεν έχουν ανατιναχθει ακόμα. Ζητώ συγνώμη, αλλά δεν άντεξα με αυτά που διαβάζω. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ [έκλαψα]. On a side note, είμαι με Nordics απο Wind και δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στα παιδιά, με CM12,1 από την πρώτη μέρα-ώρα :shifty: Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Είσαι εγκαθετος της Wind, του σκρουτζ και της Disneyland. Εφόσον είναι σε προσφορά είναι χαλασμένο, πάει τελείωσε. Άμα είναι και από Nordic region δεν το συζητάμε.. Είναι θαύμα που δεν έχουν ανατιναχθει ακόμα. Ζητώ συγνώμη, αλλά δεν άντεξα με αυτά που διαβάζω. Έγραψα πουθενά οτι τα κινητά όλα απο nordic είναι προβληματικά;;δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι δεν υπαρχουν ελαττωματικές παρτίδες κινητών;;εγώ διάβασα για αρκετούς που είχαν θέμα!φυσικά και όλα τα κινητά μιας παρτίδας δεν είναι ελαττωματικά!δεν ξέρω τι κανει η wind και η κάθε wind αλλά όταν ακούω για περιπτωσεις παραπανω απο το φυσιολογικό και σε τέτοιες τιμες είναι λογικό να υποπτεύεται κάποιος κάτι τέτοιο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και σίγουρος...και προσωπικά και χαμηλή τιμή να είχε ενα κινητό λόγω προσφοράς θα με στεναχωρουσε πολύ απο την πρωτη μέρα να τρέχω και να εποικοινωνω με το service όσο καλό και να είναι... Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Έγραψα πουθενά οτι τα κινητά όλα απο nordic είναι προβληματικά;;δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι δεν υπαρχουν ελαττωματικές παρτίδες κινητών;;εγώ διάβασα για αρκετούς που είχαν θέμα!φυσικά και όλα τα κινητά μιας παρτίδας δεν είναι ελαττωματικά!δεν ξέρω τι κανει η wind και η κάθε wind αλλά όταν ακούω για περιπτωσεις παραπανω απο το φυσιολογικό και σε τέτοιες τιμες είναι λογικό να υποπτεύεται κάποιος κάτι τέτοιο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και σίγουρος...και προσωπικά και χαμηλή τιμή να είχε ενα κινητό λόγω προσφοράς θα με στεναχωρουσε πολύ απο την πρωτη μέρα να τρέχω και να εποικοινωνω με το service όσο καλό και να είναι... To παραπάνω απο το φυσιολογικο πως προκύπτει ? Το οτι γραφονται καποια πράγματα δεν λέει απολύτως τιποτα.Οι happy users δεν εχουν αναγκη να αναφέρουν. Tα θέματα με κάποιες παρτίδες στα nexus 6 ηταν γνωστά πριν την προσφορα της wind/vf. Απλά υπομονή χρειάζεται και καθαρό μυαλό.Εγγυηση υπάρχει, οπως και καλο σερβις.Μετά ολα λυνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts