Jump to content

Google Nexus 6 (by Motorola)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κάνει κανείς μετάβαση από m8 σε nexus? Είμαι πολύ ικανοποιημενος από το HTC αλλά με ξυνει το χέρι μ για μεγάλη οθόνη και έχει και καλή τιμή πλέον.

Το nexus 6? Είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος. Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι δεν κουβαλιεται. Δεν νομίζω σε ταχύτητα / απόκριση να έχει μεγάλη διαφορά. Επίσης σε ήλιο στο nexus δεν βλέπεις τίποτα..

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μπλε χρωμα εχουμε και περιπου 2 εβδομαδες διαφορα ....επισης στον αδερφο μου εχει και στην κατω αριστερα γωνια

Αν δεν φαίνεται το πέσιμο σε εσένα, και είστε εντός DOA πηγαίνετέ το και οι δυο σας πίσω. Εγώ αυτό θα έκανα. Ειδικά με δυο συσκευές!

Το nexus 6? Είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος. Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι δεν κουβαλιεται. Δεν νομίζω σε ταχύτητα / απόκριση να έχει μεγάλη διαφορά. Επίσης σε ήλιο στο nexus δεν βλέπεις τίποτα..

Παράξενο πάντως γιατί με την δικιά μου συσκευή βλέπω μια χαρά στον ήλιο :confused:

Samsung galaxy s21+

Παράξενο πάντως γιατί με την δικιά μου συσκευή βλέπω μια χαρά στον ήλιο :confused:

Δεν ξέρω, μήπως φταίει που έχω tempered glass? Έχω καιρό που το έβαλα και δεν θυμάμαι πως ήταν η οθόνη στον ήλιο πριν το βάλω. Πάντως δεν φαίνεται τίποτα στο δικό μου και το tempered είναι nilkin.

Αν δεν φαίνεται το πέσιμο σε εσένα, και είστε εντός DOA πηγαίνετέ το και οι δυο σας πίσω. Εγώ αυτό θα έκανα. Ειδικά με δυο συσκευές!

ΤΟ πεσιμο φενεται εμενα το μεταλλο κατω δεξια εκανε μια χαρακια...αλλα στην οθονη δεν φενεται τπτ καλο τελικα το gorrilas .....Eγω λεω να το στειλω στο service .....εσυ τι λες?Το δικο μου doa εχει περασει ...

Εγώ θα το πήγαινα αν δεν είχα άλλα σημάδια, με την πρόφαση εργοστασιακής ατέλειας. Αλλά αφού φαίνεται η χαρακιά κάτω δεξιά, μπορεί να σου πουν πως και το άλλο που παρατηρείς πάνω είναι από το πέσιμο...

Αν είσαι από την προσφορά της Wind που περιμέναμε ένα μήνα, άστο να πάει στο καλό. Εγώ δεν θα έμενα άλλη μια βδομάδα χωρίς συσκευή για ένα δυο ψεγάδια. Βάλτου θήκη και ξέχνα πως έγιναν ποτέ. :P (και μπάι μπάι μεταπωλητική αξία, βέβαια...)

Καλησπέρα,

Ποια είναι η πιο εύκολη διαδικασία για root?

Ευχαριστώ

Unlock υποχρεωτικά, και μετά Root.

Εγώ ακολούθησα αυτόν τον οδηγό.

Unlock υποχρεωτικά, και μετά Root.

Εγώ ακολούθησα αυτόν τον οδηγό.

Με το ίδιο toolkit το κάνουμε και unroot αν χρειαστεί εγγύηση;

Ευχαριστώ πολύ:)

Με το ίδιο toolkit το κάνουμε και unroot αν χρειαστεί εγγύηση;

Ευχαριστώ πολύ:)

Αααακριβώς!

εγώ το ανάποδο σκέφτομαι, ότι τώρα που είναι καλοκαίρι επειδή φοράω βερμούδες που είναι πιο φαρδιές από ένα τζιν π.χ δεν θα έχω πρόβλημα. Αυτό που μου τη σπάει με τις amoled στον ήλιο είναι οτι το πάνελ φαίνεται να μπλεδίζει λίγο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το πόσο απροβλημάτιστα τρέχει η συσκευή, αν υπερθερμαίνεται δλδ, αν τρώει κολλήματα, αν έχει κάποια γνωστά bugs κτλ...

Εγώ θα το πήγαινα αν δεν είχα άλλα σημάδια, με την πρόφαση εργοστασιακής ατέλειας. Αλλά αφού φαίνεται η χαρακιά κάτω δεξιά, μπορεί να σου πουν πως και το άλλο που παρατηρείς πάνω είναι από το πέσιμο...

Αν είσαι από την προσφορά της Wind που περιμέναμε ένα μήνα, άστο να πάει στο καλό. Εγώ δεν θα έμενα άλλη μια βδομάδα χωρίς συσκευή για ένα δυο ψεγάδια. Βάλτου θήκη και ξέχνα πως έγιναν ποτέ. :P (και μπάι μπάι μεταπωλητική αξία, βέβαια...)

Ε ναι κατι τετοιο θα κανω ...

Κάτω από τον ήλιο βγάζουμε το adaptive brightness , έχει πιο υψηλό brightness δίχως αυτό.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Και με το adaptive brightness αν σύρουμε το slider στη notification bar στο τέρμα μια χαρά φαίνεται κάτω από την ήλιο με οθόνη, ακόμη και με σκούρα γυαλιά ηλίου.

129026.png?1640591734

Και με το adaptive brightness αν σύρουμε το slider στη notification bar στο τέρμα μια χαρά φαίνεται κάτω από την ήλιο με οθόνη, ακόμη και με σκούρα γυαλιά ηλίου.
Έτσι ακριβώς, κανένα πρόβλημα κάτω από τον ήλιο.

Για τη γρήγορη φόρτιση δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποιησης έτσι;

Για τη γρήγορη φόρτιση δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποιησης έτσι;

Γιατί να την απενεργοποιήσεις; :p

http://i.giphy.com/CPskAi4C6WLHa.gif

Έτσι ακριβώς, κανένα πρόβλημα κάτω από τον ήλιο.

Ναι παιδιά, και εγώ εκνευρίζομαι με τα ισοπεδωτικα σχολια για την οθονη, αλλα με κοντρα ηλιο αναγκαζομαι να κλεινω το adaptive. Βεβαια αφου το κλεισω βλεπω μια χαρα. :p

Oneplus 5 - 128GB

Γιατί να την απενεργοποιήσεις; :p

Για να κάνω τουλάχιστον τις πρώτες φορτισεις - καλύτερη συντήρηση μπαταρίας

Για να κάνω τουλάχιστον τις πρώτες φορτισεις - καλύτερη συντήρηση μπαταρίας

Μπορεις να το φορτισεις με αλλο φορτιστη.

Oneplus 5 - 128GB

Φόρτιση το Nexus 6 το βράδυ πριν κοιμηθώ και τώρα που το είδα ήταν στο 80% με την οθόνη ανοιχτή.

Κοιταζω τις ρυθμίσεις της μπαταρίας και έδειχνε ότι η οθόνη ήταν ανοιχτή για 3μιση ώρες. Δεν υπήρχε drain από κάποιο πρόγραμμα δηλαδή.

Είμαι με στοκ 5.1 και γενικά δεν έχω σαβούρα εγκατεστημένη.

Έχω τα daydream /ambient πάντα απενεργοποιημενα.

Έχεις κάνεις κάποια ιδέα?

Καλημερα παιδια ξερει κανεις ποτε θα ερθει και σε εμας η 5.1.1 official?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Φόρτιση το Nexus 6 το βράδυ πριν κοιμηθώ και τώρα που το είδα ήταν στο 80% με την οθόνη ανοιχτή.

Κοιταζω τις ρυθμίσεις της μπαταρίας και έδειχνε ότι η οθόνη ήταν ανοιχτή για 3μιση ώρες. Δεν υπήρχε drain από κάποιο πρόγραμμα δηλαδή.

Είμαι με στοκ 5.1 και γενικά δεν έχω σαβούρα εγκατεστημένη.

Έχω τα daydream /ambient πάντα απενεργοποιημενα.

Έχεις κάνεις κάποια ιδέα?

Έχει στις ρυθμίσεις κάπου μια επιλογή να ανοίγει η οθόνη όταν εισαγάγεις τον φορτιστή. Απεπίλεξέ την.

Καλημερα παιδια ξερει κανεις ποτε θα ερθει και σε εμας η 5.1.1 official?

Από βδομάδα λογικά. Στις 23 ήρθε ΟΤΑ στα αμερικάνικα T-mobile.

Edited by x_vagos_x

Για κάποιο λόγο στη lock screen πάνω αριστερά που θα έπρεπε να λέει το όνομα του παροχου κινητής μου γράφει "άγνωστο".

Στα quick settings ωστόσο, μου γράφει κανονικά cosmote gr

Edit : τελικά μάλλον είναι bug του lollipop. Βρήκα τη λύση στο Web.

Ενεργοποιείς λειτουργία πτήσης, τη βγάζεις και επανέρχεται το όνομα του παρόχου!!

Edited by oregon

• The title was changed to Google Nexus 6 (by Motorola)