mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Η απάντησή σας καταγράφηκε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellias Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Η απάντησή σας καταγράφηκε. :) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ωραίο!Το έκανα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Η απάντησή σας καταγράφηκε. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellias Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ωραίο!Το έκανα. Η απάντησή σας καταγράφηκε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 συμπληρώθηκε και από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellias Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 συμπληρώθηκε και από μένα Thanks :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaftx Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Γεια σε όλους! Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μου διατριβής κάνω μία έρευνα με στόχο τη διερεύνηση της «Αγοραστικής συμπεριφοράς καταναλωτή, παράγοντες που επηρεάζουν την αγοραστική συμπεριφορά ως προς τα τοπικά προϊόντα». Αν λοιπόν είστε καταναλωτές τοπικών παραδοσιακών προϊόντων (έστω και σπάνια), θα σας παρακαλούσα να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας και να απαντήσετε στο εξής online ερωτηματολόγιο: https://goo.gl/forms/d62LeT9DfbRRN9CO2 *Oι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς και για τη συγγραφή μεταπτυχιακής διατριβής. **Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doug2006 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Γεια σας παρακαλώ συμπληρώστε το παρακάτω ερωτηματολόγιο για την πτυχιακή μου εργασία Ευχαρστώ!!! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRw4ey-KkgMcIMyESAGCNiICnA4L2MKaxJhZyZbeugO_LS0Q/viewform?c=0&w=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλή επιτυχία φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλό πτυχίο! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (το καταλληλο τοπικ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47351) καλη επιτυχια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doug2006 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Το συμπλήρωσα και εγώ! Καλή επιτυχία φίλε και καλό Πτυχίο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλή επιτυχία και με το καλό το πτυχίο !! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ok κι από μένα,αντε με το καλό το πτυχίο! Στάλθηκε από το Mars μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Έτοιμο και από μένα. Καλή επιτυχία και χρόνια πολλά. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 ok ετοιμο , με το καλο η εργασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doug2006 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια θα ήθελα άλλες 100 απαντήσεις :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Έτοιμο και από εμένα φιλέ μου. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Έστειλα και εγώ. Καλή επιτυχία! Μερικές ερωτήσεις χρειαζόταν νομίζω παραπάνω επιλογές, όπως η Β3, ενώ άλλες, όπως η Γ3, δυνατότητα να επιλέξεις παραπάνω από μια απάντηση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superck Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλό πτυχίο φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 καλη επιτυχια κι απο μενα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 καλη επιτυχια! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts