Teo010 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δοκιμασε και το gps να δουμε αν ολα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Λοιπον παιδιά απο Δεύτερα που το έχω λειτουργει τέλεια στα παντα. Σε 5 μέρες 2,5 φορες φόρτιση. Ανακοινώθηκε απο την σελιδα της lenovo οτι θα πάρει κ lollipop. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_86 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εγώ έχω άλλη μία απορία. Πως είναι δυνατόν τα καταστήματα που το έχουν στο skroutz να είναι πιο ακριβά από την wind. Και μάλιστα με διαφορές από 20-50€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εγώ φίλος το πήρα απο την lenovo στην Θεσσαλονίκη 299. Είχε μέσα θήκη σιλικόνης κ ζελατίνα οθόνης δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Aν μπορει καποιος κατοχος ας βαλει την εφαρμοφη GSam Battery Monitor , --> φορτιση στο 100% και οταν φτασει να εχει υπολοιπο μπαταριας 10-15% ας μας ανεβασει τα στατιστικα. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfiesta Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Χρηση ram αν μπείτε στις ρυθμίσεις είναι τελείως διαφορετική τιμή απο αυτή που αναφέρεται στο launcher(δεν έχει κανένα θέμα με Ραμ).όσο για το ηχείο μονο αν είναι τέρμα η ενταση χαλάει η ποιότητα ήχου. Το gps άψογο. Δυο μηνες λειτουργίας δεν με εχει κανει το παραμικρό λαγκαριαμα η κρασαρισμα. Ανυπομονω και εγώ ν το δω ν τρέχει λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_86 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Από που το αγόρασες φίλε μου?Και πόσα χρήματα έδωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Το κινητο θα ειναι συντομα διαθεσιμο στο to2c αγνωστη τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfiesta Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 300 euro (250 τώρα ) απο καταστημα wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Το ερώτημα είναι πως το έχει φέρει η Lenovo Hellas και δεν το πουλάνε στα γνωστά κινέζικα καταστήματα ??? Η τιμή σίγουρα θα ξεκινήσει από 200 δολάρια και θα φτάσει κοντά στα 159-169 δολάρια μέσα στο καλοκαίρι !!! http://www.to2c.com/lenovo/p-series/lenovo-p70.html http://www.minideal.net/lenovo-p70-4g-lte-4000mah-smartphone-2gb-16gb-android-4-4-mtk6732-quad-core-5-hd.html Edited May 26, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_86 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Το ερώτημα είναι πως το έχει φέρει η Lenovo Hellas και δεν το πουλάνε στα γνωστά κινέζικα καταστήματα ??? Η τιμή σίγουρα θα ξεκινήσει από 200 δολάρια και θα φτάσει κοντά στα 159-169 δολάρια μέσα στο καλοκαίρι !!! http://www.to2c.com/lenovo/p-series/lenovo-p70.html http://www.minideal.net/lenovo-p70-4g-lte-4000mah-smartphone-2gb-16gb-android-4-4-mtk6732-quad-core-5-hd.html Το link που έβαλες από το minideal είναι για μία άλλη έκδοση με τετραπύρηνο επεξεργαστή και όχι με τον MTK6752 Octacore. Το αναφέρω για να μην μπερδευτεί κανείς και το παραγγείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfiesta Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Το πρωτο link είναι το σωστο κιν. 500 δολλάρια όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Στο πρώτο λινκ το to2c γράφει Note :*Lenovo P70 is Pre Sale. Price is Not Last Price !!! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παιδιά έχω ενα θέμα με τα sms. Με λατινικούς χαρακτήρες μου βγάζει 160 ανα μνμ ενω με ελληνικούς 60. Ξέρει κανεις τι ρυθμιζω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το ελυσα. Κατέβασα το sms go ρυθμιδα να είναι συμπαγή τα μνμ τα κ όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos3 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εδω και 20 περίπου μέρες κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής και δηλώνω ενθουσιασμένος! Αψογη λειτουργικότητα, βολικότατο μενού στο οποίο προσαρμόζεσαι αμέσως, πολύ μεγάλη μπαταρία, καλή οθόνη! Λίγο εδώ με τα μηνύματα και τους 160 χαρακτήρες έχω φάει τα μάτια μου....Σε παλιότερα Lenovo με μια απλή αλλαγή στο Location λυνόταν το πρόβλημα, τώρα δε ξέρω... Από κει και πέρα, αναμένω τη καινούρια Android Version ώστε να δω και απο εκεί βελτιώσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά σε όσους έχουν ανάγκη απο 2 sim όπως εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εδω και 20 περίπου μέρες κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής και δηλώνω ενθουσιασμένος! Αψογη λειτουργικότητα, βολικότατο μενού στο οποίο προσαρμόζεσαι αμέσως, πολύ μεγάλη μπαταρία, καλή οθόνη! Λίγο εδώ με τα μηνύματα και τους 160 χαρακτήρες έχω φάει τα μάτια μου....Σε παλιότερα Lenovo με μια απλή αλλαγή στο Location λυνόταν το πρόβλημα, τώρα δε ξέρω... Από κει και πέρα, αναμένω τη καινούρια Android Version ώστε να δω και απο εκεί βελτιώσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά σε όσους έχουν ανάγκη απο 2 sim όπως εγώ... Εγώ το θέμα με το sms το ελυσα κατεβάζοντας το go sms pro. Υποστηριζει το δικαρτο κ στις ρυθμισεις βάζει συμπαγείς μνμ κ γραφείς με 160/1. Ελπίζω να βοήθησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη η αφαιρείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη η αφαιρείται. Ενσωματωμένη είναι φίλος η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos3 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εγώ το θέμα με το sms το ελυσα κατεβάζοντας το go sms pro. Υποστηριζει το δικαρτο κ στις ρυθμισεις βάζει συμπαγείς μνμ κ γραφείς με 160/1. Ελπίζω να βοήθησαν. Θα ήθελα να υποστηρίζει κάτι μέσα από το ίδιο το λογισμικό τηλεφώνου...Δε μου αρεσει να πηγαίνω σε τρίτες εφαρμογές για τα βασικά... Τώρα αν δε γίνεται, οκ θα συμβιβαστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfiesta Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εχει πάρει κανείς την αναβάθμιση lolipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Εχει πάρει κανείς την αναβάθμιση lolipop; Τρίτο τρίμηνο λέει ή lenovo. Οπότε από Ιούλιο αναμένουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Παιδια αξιζει η αγορα αυτου του κινητου? τι λετε οι κατοχοι του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Παιδια αξίζει η αγορά αυτου του κινητου? τι λετε οι κατοχοι του? Με αυτή την τιμή που το δίνουν Ελλάδα http://www.skroutz.gr/s/6237110/Lenovo-P70-16GB.html?keyphrase=p70+lenovo μακριά και αγαπημένοι .Όταν και αν το βάλουν τα Κινεζομάγαζα το ξανακοιτάμε. Πολλά τα 300€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 εχω επιδοτηση 130 ευρω στη γουιντ οποτε με 120 το παιρνω για αυτο ειμαι σε διλημμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts