three_brothers1 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Ποια έκδοση έχεις και ποια θες να βάλεις; 1.7.7b έχω και θέλω να βάλω την τελευταία που μου έχει βγάλει στο μαρκετ. 1.7.8. Για ποιον λογο όμως σταμάτησε να κάνει αναβάθμιση από εκεί.; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 1.7.7b έχω και θέλω να βάλω την τελευταία που μου έχει βγάλει στο μαρκετ. 1.7.8. Για ποιον λογο όμως σταμάτησε να κάνει αναβάθμιση από εκεί.; Μα είναι ξεκάθαρο. Πλέον ζητάει πληρωμή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παλιά δεν ξέρω πώς το έκαναν και την περνάγαμε τσάμπα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 επειδη θα το παρω και εγω και μ αρεσει αυτη η θηκη αλλα το aliexpress δεν εχει paypal την εχετε βρει αλλου την συγκεκριμενη θηκη? Ακριβώς ίδια δεν βρήκα κάπου με PayPal, υπάρχουν αρκετές IPAKY στο eBay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Μα είναι ξεκάθαρο. Πλέον ζητάει πληρωμή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παλιά δεν ξέρω πώς το έκαναν και την περνάγαμε τσάμπα. Κρίμα :o....... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 ρε παιδες με fastcardtech.com με τι στελνουν!οταν παω να κανω πληρωμη δεν βγαζει τα γνωστα singpost,NL post κτλ!μην παθω καμια πλακα!αν καποιος ξερει να ολοκληρωσω την παραγγελια η αλλιως να κοιταξω αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 ρε παιδες με fastcardtech.com με τι στελνουν!οταν παω να κανω πληρωμη δεν βγαζει τα γνωστα singpost,NL post κτλ!μην παθω καμια πλακα!αν καποιος ξερει να ολοκληρωσω την παραγγελια η αλλιως να κοιταξω αλλου 26/5 που εκανα παραγγελια επελεξαν nl post. Τωρα ειναι καπου στα ελτα .. "2015-06-15 09:47 The item has been processed in the country of destination" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 26/5 που εκανα παραγγελια επελεξαν nl post. Τωρα ειναι καπου στα ελτα .. "2015-06-15 09:47 The item has been processed in the country of destination" οποτε προχωραω αφοβα.κατι μονο 3.5 εξτρα χρεωση εχει για το paypal νομιζω,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 οποτε προχωραω αφοβα.κατι μονο 3.5 εξτρα χρεωση εχει για το paypal νομιζω,ευχαριστω στο fastcard γινεται να παργγειλεισ με mastercard ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 στο fastcard γινεται να παργγειλεισ με mastercard ?? Κακό του κεφαλιού σου, αν παραγγειλεις χωρίς PayPal. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 οποτε προχωραω αφοβα.κατι μονο 3.5 εξτρα χρεωση εχει για το paypal νομιζω,ευχαριστω Το παρηγγειλες;Εχει κουπονι στην αρχικη 5$ για παραγγελις ανω των 100 κ με εγγραφη 2$ ακομα...οταν βαλεις τροπο αποστολης σου δινη επιλογη.βαλε sing.post που ειναι πιο φθηνο και στο στελνουν με neth.post.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 στο fastcard γινεται να παργγειλεισ με mastercard ?? δεν το γνωριζω αλλα γενικα αποφευγουμε με πιστωτικες απο εξωτερικο.μονο πρωπληρωμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Το παρηγγειλες;Εχει κουπονι στην αρχικη 5$ για παραγγελις ανω των 100 κ με εγγραφη 2$ ακομα...οταν βαλεις τροπο αποστολης σου δινη επιλογη.βαλε sing.post που ειναι πιο φθηνο και στο στελνουν με neth.post.. το παρηγγειλα ναι.επελεξα nlpost γιατι το θεωρω λιγο πιο γρηγορο.με μια μικρη προμηθεια paypal κτλ 164 ευρω συνολο!μου ειπαν υποστηριζει 4G και θα το τσεκαρουν πριν το στειλουν!αντε με το καλο :lol: Edited June 15, 2015 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalapas Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όταν το τηλέφωνο είναι "κλειδωμένο", δηλαδή σε stand-by mode και καλύπτεται το πάνω μέρος της συσκευής (ακουστικό, camera κ.ο.κ.) με το χέρι, όταν πας να το ξεκλειδώσεις εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει Απόρριψη παλάμης κ.τ.λ. (όπως το screenshot που επισυνάπτω). Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Όχι ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα απλά δε καταλαβαίνω το λόγο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 για να μην ξεκλειδώσει κατά λάθος ενώ το έχεις στην τσέπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Παιδιά στο fastcardtech το δίνουν 165 δολάρια (https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html). Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή (στo vickmall το δίνουν 205 δολάρια); Είναι αξιόπιστο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) το παρηγγειλα ναι.επελεξα nlpost γιατι το θεωρω λιγο πιο γρηγορο.με μια μικρη προμηθεια paypal κτλ 164 ευρω συνολο!μου ειπαν υποστηριζει 4G και θα το τσεκαρουν πριν το στειλουν!αντε με το καλο :lol: Kαι τιποτα να μην επελεγες παλι nl post θα χρησιμοποιουσαν. Τουλαχιστον αυτο εκανα εγω. Πρωτη φορα παραγγελνω απο το εν λογω μαγαζι και μαλλον η τελευταια γιατι δεν μου αρεσει να χρεωνουν το οτιδηποτε οι αλλοι κανουν δωρεαν. Παρολαυτα βγηκε φθηνοτερο, απλα οχι τοσο οσο "εδειχνε" η "αρχικη" τιμη . (μονο το extra 3.5% στο paypal πληρωσα αναγκαστικα. Οτιδηποτε αλλο το ξετσεκαρα..και δεν επελεξα ουτε προτιμητεο τροπο αποστολης για extra χρεωση). Ελπιζω μονο να μην εχει προβλημα.. Edited June 15, 2015 by xteacher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε εικονίδιο σε εφαρμογή με flyme tools ή αλλιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Kαι τιποτα να μην επελεγες παλι nl post θα χρησιμοποιουσαν. Τουλαχιστον αυτο εκανα εγω. Πρωτη φορα παραγγελνω απο το εν λογω μαγαζι και μαλλον η τελευταια γιατι δεν μου αρεσει να χρεωνουν το οτιδηποτε οι αλλοι κανουν δωρεαν. Παρολαυτα βγηκε φθηνοτερο, απλα οχι τοσο οσο "εδειχνε" η "αρχικη" τιμη . (μονο το extra 3.5% στο paypal πληρωσα αναγκαστικα. Οτιδηποτε αλλο το ξετσεκαρα..και δεν επελεξα ουτε προτιμητεο τροπο αποστολης για extra χρεωση). Ελπιζω μονο να μην εχει προβλημα.. ειναι λιγο φασαρια η παραγγελια αλλα ενταξει εχει διαφορα στην τιμη.τωρα για προβλημα απλα ειναι μην σου τυχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Λοιπόν μετά από σχεδόν 3 μήνες χρήση, με εκατοντάδες εφαρμογές περασμένες, χωρίς greenify ή κάτι άλλο, με το Wi-Fi πάντα ανοιχτό, έφαγε 4% μπαταρία σε 7.5 ώρες stand by. Καλά μου φαίνεται Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSJ3 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Λοιπόν μετά από σχεδόν 3 μήνες χρήση, με εκατοντάδες εφαρμογές περασμένες, χωρίς greenify ή κάτι άλλο, με το Wi-Fi πάντα ανοιχτό, έφαγε 4% μπαταρία σε 7.5 ώρες stand by. Καλά μου φαίνεται Τέλεια είναι :D με φουλ χρήση wifi και δεδομένα ανοιχτά πόσο σου κρατάει? Παράθεση ..Σάν Άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 (edited) Εγώ από την άλλη το έχω περίπου ένα μήνα..με greenify αλλά και deep sleep battery saver, το βράδυ χάνει 2-3%...Αυτό ποσώς με ενδιαφέρει βέβαια.. Η αυτονομία του κυμαίνεται στο περίπου στα εξής..40 ώρες λειτουργία, 5-6 ώρες οθόνη, 1-2 ώρες κλήσεις...Wi-Fi-3G μόνο όταν τα χρειάζομαι..θα ήθελα πολύ βελτίωση, προς το παρόν νιώθω πιο κοντά σε επιδόσεις μχ4 παρά μ1.. Επισης, πριν απο λιγες μερες ανεφερα ενα προβλημα που ειχα και εξακολουθω να εχω.. Κουνωντας το κινητο ενιωθα κατι να κινείται εσωτερικά του τηλεφώνου, κοντα στο logo της meizu ατην πλάτη του κινητού.. Διερεύνησα το θέμα οσο μπορούσα και κατέληξα στο εξής ασφαλες συμπέρασμα..Οταν το κινητο εχει μπαταρια απο 30 ως 100% δεν κινείται εσωτερικά απολύτως τιποτα... Αρχίζει να κινείται απο 30% και κάτω..Πραγματικά αξιοπερίεργο, αν καπιος υποψιάζεται κατι ας μου πει Edited June 16, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Τελικα παρεληφθη το κινητακι σημερα (θυμιζω παραγγελια απο fastcardtech 26/5 χωρις τιποτα "extra" επιλεγμενο περα απο τα 3.5% του paypal). Δεν εχει κανενα προβλημα -περα απο το γνωστο κυκλικο led button που δεν φωτιζεται ομοιομορφα-.Clein mein που λενε και οι θεσαλονικεις.. Να αναφερω οτι ειχαν βαλει δωρο και σιλικονατη διαφανη θηκη και προστατευτικη μεμβρανη για την οθονη. Τη θηκη την εβαλα ηδη ..Διακριτικη και δε προσδιδει ογκο στις 5.5". Τη μεμβρανη παιζεται αν θα την βαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Τελικα παρεληφθη το κινητακι σημερα (θυμιζω παραγγελια απο fastcardtech 26/5 χωρις τιποτα "extra" επιλεγμενο περα απο τα 3.5% του paypal). Δεν εχει κανενα προβλημα -περα απο το γνωστο κυκλικο led button που δεν φωτιζεται ομοιομορφα-.Clein mein που λενε και οι θεσαλονικεις.. Να αναφερω οτι ειχαν βαλει δωρο και σιλικονατη διαφανη θηκη και προστατευτικη μεμβρανη για την οθονη. Τη θηκη την εβαλα ηδη ..Διακριτικη και δε προσδιδει ογκο στις 5.5". Τη μεμβρανη παιζεται αν θα την βαλω. καλοδουλευτο φιλε ;) πως σου φαινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 καλοδουλευτο φιλε ;) πως σου φαινεται; Δεν εχω την εμπειρια σου/σας. Παλευω με το flyme..αλλα οκ..θα το μαθω. Kαλη πρωτη εντυπωση παντως. Και η cameroyla (μιας και εχουμε πει κατι παραπανω) "βολικη" . Δεν ειναι και mx4 ..αλλα οκ. Στο πμ που ειχα στειλει..το πρωτο αστο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member123 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Κακό του κεφαλιού σου, αν παραγγειλεις χωρίς PayPal. Γιατι ρε παιδια ??:confused: γτ εχω κανει παραγγελια με mastercard απο εξωτερικο και ολα οκ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts