Jump to content

THANOSJ3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About THANOSJ3

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

THANOSJ3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα..βρήκε κάποιος πως αφαιρείται πίσω απο τα εικονίδια το άσπρο πλάισιο? Μιλάω για μετά την αναβάθμιση έγινε αυτό με ουδέτερο θεμα.
  2. Με το Update σε 7.0 να έχει γινει ακόμα βελτίωση-διαφορές σε σχέση με πριν ειναι μικρό το διάστημα..Για MIUI 8 μιλάω. Διορθώθηκε τουλάχιστον σε εμένα το glitch που υπήρχε με το wifi όταν το άνοιγα για να συνδεθώ σε καποιον άλλο χώρο περα από το σπίτι μου έβγαζε τις προήγουμενες συνδέσεις που ημουν και ήθελε κλείσιμο και ξανα άνοιγμα. Στο AnTuTu απο 60.200 στην 6.0 πήγαμε στα 62.238 με την 7.0 Αύριο μεθαύριο τα υπόλοιπα τα της μπαταρίας κτλ. Αυτό το άσπρο πλαίσιο πίσω απο τα εικονίδια μπορει να εξαφανιστεί κάπως να φαίνονται μονο τα εικονίδια?
  3. THANOSJ3

    Meizu M3 Note

    Ναι το ξερω το site αλλά δεν βγαίνει άκρη γι αυτο και ρώτησα εδώ.. Ενώ υπάρχουν κανονικά αναβαθμίσεις λογισμικού για νεοτερη έκδοση δεν αναγνωρίζει το αρχείο zip σαν update μεσα στο κινητο. Στο Recovery mode έχει μια επιλογη wipe και Update μονο απο εκεί γινεται? Η έκδοση που φοράει πάνω τώρα. http://oi66.tinypic.com/nv5o2b.jpg Κάποιος να εχει κανει κατι παρόμοιο?
  4. THANOSJ3

    Meizu M3 Note

    Καλησπέρα σε όλους..ένας φίλος αγόρασε το εν λόγω κινητό και αντιμετώπησε κάποια θέματα με την ηδη υπάρχουσα εκδοση που έχει πάνω. Τώρα φοράει 5.1.3.3A και σκέφτεται αν μπορεί να περάσει κάποια άλλη έκδοση International (G) πάνω? Κάποιος να εχει κανει κατι παρόμοιο η να ξέρει καποιον οδηγό?
  5. THANOSJ3

    Meizu M2

    Δεν έχω την συγκεκριμένη εφαρμοργή αλλά λογικά θα ισχύει το ίδιο όπως και στο youtube.. Δεν άλλαξαν κατι άλλο σε σχέση με την 1.6 http://forum.flymeos.com/thread-6717-1-1.html Οπότε δεν νομίζω να διορθώθηκε το συγκεκριμένο.
  6. THANOSJ3

    Meizu M2

    Δώσε μου λιγη ώρα να περάσω εφαρμογές γιατί έκανα clean up τα πάντα και σου απαντάω. Οταν πατάω Link από βίντεο του youtube στην εφαμοργή του facebook μου ανοίγει κλασικά στον Broswer ο θεος να τον κανει του face.
  7. THANOSJ3

    Meizu M2

    Καλησπέρα σε όλους..σήμερα πέρασα την 5.1.8.0G από http://forum.flymeos.com/thread-6717-1-1.html Πέταξε εκτώς το google service οπως έλεγε και έβαλε το Hot apps όπου το ξανα κατεβάζεις και κανεις εγκατάσταση από εκεί την εφαρμογή. Αλλα μου βγαζει fail to install>.Κάποιος να πέρασε την ίδια έκδοση και να έχει το ίδιο θέμα? Όλα οκ τελικά ήθελε μια εκαθάριση του Playstore και επανακίνηση και έστρωσε.. Καμία σχέση η έκδοση με πριν..τα γνωστά bugs που είχα εξαφανίστηκαν.
  8. THANOSJ3

    Meizu M2 Note

    Ναι αυτο ρωταω..θα επρεπε να μου ειχε βγαλει ηδη αναβαθμιση εφοσον ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα?
  9. THANOSJ3

    Meizu M2 Note

    Ευχαριστώ βρήκα τον τρόπο Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα αν περάσω μεγαλύτερη έκδοση που έχει βγαλει η flyme βγαίνω εκτος εγγύησης?
  10. THANOSJ3

    Meizu M2 Note

    Καλησπέρα παιδιά στην ενημέρωση δεν μου εβγαλε καποια αναβάθμιση και ειμαι ακόμα στην 4.5 πατάω για ενημέρωση αλλα τζίφος δεν βγάζει κάτι..Πως πρεπει να κανω ενημερωση?
  11. Τέλεια είναι :D με φουλ χρήση wifi και δεδομένα ανοιχτά πόσο σου κρατάει?
  12. Καλησπέρα κοιτούσα στο aliexpress για την αγορά του M1 όταν έπεσε το μάτι μου σε κάποιες πωλήσεις του M2 Note να ρισκάρω να το αγοράσω η είναι μούφα και να περιμένω να εμφανιστεί πιο επίσημα επί Ευρώπης? link : http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/342812_32362546465.html Latest News (4-6-2015) , As far as we know ,the stock price will be expensive in China ,so we just updated the price . 1-- This is New Model, do not know exact situation 2-- It preselling ,maybe still need wait about 20 days to get stock 3--About color issue ,do not know what color will be released at first batch 4--We will update more eaxt information in your order below if you order it 5--Some Bundle with Nillkin Case : Default Color : Black 6-- It is China Version ,not International Version ,Meizu company only release China Version in China Στα tips^^ λέει τα παρακάτω και αναφέρεται ως China Version και όχι International Version ενώ στα specification στα δίκτυα ισχύουν κανονικά αυτά που αναγράφονται στην Ελλάδα. Το 1 και 6 με παραξένεψαν από τα παραπάνω.
  13. Τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..εκεί που έχω ανοιχτά τα δεδομένα 4G σήμερα..πέφτει στο H+ μετά G Και μετά E Και κλείνουν..και μετά από κάποια λεπτά επανέρχονται μόνα τους η άλλες φορές πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό για να λειτουργήσουν. Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει - τρόπο λύσης? Υ.Γ:Δεν είχε κάποια πτώση το κινητό η επαφή με κάποιο υγρό αν αυτό παίζει ρόλο.
×
×
  • Create New...