Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Παιδιά η ζελατίνα στην οθόνη πρέπει να υπάρχει? Προστετεύει απο σκονες κτλπ? Γτ εγινε βλακεια με την ήδη υπάρχουσα,και δυσκολευομαι να βαλω την κην καινουρια.να το αφησω? Δεν προστατεύει από σκόνη αλλά από γρατσουνιές. Ωστόσο πλέον ενδείκνυται η χρήση tempered glass και όχι της κλασσικής ζελατίνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) Δεν προστατεύει από σκόνη αλλά από γρατσουνιές. Ωστόσο πλέον ενδείκνυται η χρήση tempered glass και όχι της κλασσικής ζελατίνας. Ντάξει είπαμε, δεν θα το κάνουμε γυμνάσια το κινητό. Αν πιστεύεις οτι θα το χτυπάς καταλάθος απο δω κι απο κει, βάλτου τζάμι...το τζάμι όμως έχει πολλαπλάσια αξία αγοράς! Edited January 25, 2015 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ντάξει είπαμε, δεν θα το κάνουμε γυμνάσια το κινητό. Αν πιστεύεις οτι θα το χτυπάς καταλάθος απο δω κι απο κει, βάλτου τζάμι...το τζάμι όμως έχει πολλαπλάσια αξία αγοράς! Πλέον έχουν πέσει οι τιμές τους... http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Tempered-glass-protective-case-screen-protector-film-for-Cubot-S200-Cell-Phone/32274858791.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 συμφωνω με αθανασο το tempered glass αξιζει μη λυπηθεις τα 5 ευρω Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ντάξει είπαμε, δεν θα το κάνουμε γυμνάσια το κινητό. Αν πιστεύεις οτι θα το χτυπάς καταλάθος απο δω κι απο κει, βάλτου τζάμι...το τζάμι όμως έχει πολλαπλάσια αξία αγοράς! Μην την αφησεις απροστατευτη την οθονουλα του! Αμαρτια! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Εγώ έχω πάθει πλάκα με την οθόνη.. Παρόλα αυτά το tempered glass με έχει χάσει από οπαδό, διαύγεια μεν, αλλά χάνει ευαισθησία, συν ότι δεν ξέρω τι προστατεύει.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Έχεις βάλει tempered glass και έχεις πρόβλημα με την ευαισθησία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Ναι, 2/2 τηλέφωνα.. Αντιθετα 4/4 συσκευες με απλη ζελατινα κανενα θεμα.. Μαλλον για να ειμαι ακριβης, σε 3 συσκευές μικρότερο και στη 1 κανενα θεμα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Δεκτό, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει διαφορετική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) ισως ηταν το συγκεκριμενο tempered glass? η συγκεκριμενη μαρκα? υπαρχουν διαφορετικες μαρκες (ή no-name υλοποιησεις) αν και δεν εχω ξεχωρισει καποιαν και σιγουρα υπαρχουν διαφορετικες ποιοτητες. παντως με τιμες 4-5 ευρω δεν ειχα θεματα Edited January 25, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έφτασε και μένα στην Μονάδα Διανομής Θεσσαλονίκης. Ψάχνω τρόπο να μου παραδοθεί και όχι να μου αφήσει χαρτάκι καθώς είμαι δουλειά :) Mplevris αμα σε χρειαστούμε να εισαι ετοιμος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahdi Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έχεις βάλει tempered glass και έχεις πρόβλημα με την ευαισθησία;Το κινητό κόστισε 80-85. Με μια θήκη που κλείνει την οθόνη και το προστατευτικό αυτοκόλλητο νομίζω οτι είσαι καλυμένος για πολύ καιρό. Μήπως είμαστε ακραίοι σε κάποια πράγματα; Με τα συγκεκριμένα η φυσιολογική φθορά θα αντέξει αρκετά χρόνια και μακάρι να αντέξει το κινητό τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έφτασε και μένα στην Μονάδα Διανομής Θεσσαλονίκης. Ψάχνω τρόπο να μου παραδοθεί και όχι να μου αφήσει χαρτάκι καθώς είμαι δουλειά :) Mplevris αμα σε χρειαστούμε να εισαι ετοιμος :) Πότε το παρήγγειλες και από που; Έχω παραγγείλει ένα από το minideal από τις 26/12/2014 και ακόμα δεν έχει έρθει. Από το tracknumber μου λέει ότι έφυγε από Σιγκαπούρη στις 29/12/2014 αλλά ακόμη περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Σήμερα με πήρε ο ενας απο τους 3 κατοχους του cubot και μου ειπε καπουτ ο ήχος απο κινητό... με τα ακουστικά ακούγονται ολα μια χαρά ....αντε τώρα να ξεμπλέξεις με τους Κινέζους Έχουμε ενημέρωση για το θέμα : Οι κινέζοι απάντησαν (ταχύτατα κιόλας) ότι: α) Το στέλνουμε για επισκευή πίσω β) Μας στέλνουν ένα ηχειάκι και γίνεται η επισκευή εδώ .... Ο ιδιοκτήτης του επίλεξε τη κουρτίνα Β αφού προς το παρών μπορεί να βολευτεί μόνο με τη δόνηση απο το να περιμενει ένα 3 μηνο..... Έχουμε υπόψιν κάποιον τεχνικό/ γνώστη που αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές εδώ Αθήνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδια πως απενεργοποιειται η δονηση οταν απανταει καποιος στην κληση μας. δε την βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδια πως απενεργοποιειται η δονηση οταν απανταει καποιος στην κληση μας. δε την βρηκα Θα ηθελα και εγω να μαθω..ειναι σπαστικο αυτο το πράγμα.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πότε το παρήγγειλες και από που; Έχω παραγγείλει ένα από το minideal από τις 26/12/2014 και ακόμα δεν έχει έρθει. Από το tracknumber μου λέει ότι έφυγε από Σιγκαπούρη στις 29/12/2014 αλλά ακόμη περιμένω. 25/12 αγορά και εγώ από minideal έχω παραλάβει από τις 21/1 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Υπαρχει μια εφαρμογη για root τηλεφωνα που λεγεται vibrafix. Απενεργοποιει πληρως την δονηση. δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Παιδια πως απενεργοποιειται η δονηση οταν απανταει καποιος στην κληση μας. δε την βρηκα Πρέπει να πάρω κανένα τηλέφωνο.. Edited January 26, 2015 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πανέτοιμος παιδιά. Rooted με Supersu , xposed κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Πανέτοιμος παιδιά. Rooted με Supersu , xposed κλπ κλπ δοκίμασες gravity box ? δουλεύει κανονικά ? update: άκυρο,έχει αναφερθεί πιο πριν ότι δουλεύει.. Edited January 26, 2015 by georger_volos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πανέτοιμος παιδιά. Rooted με Supersu , xposed κλπ κλπ τι εννοεις Κοσμα? Με τι το ρουταρισες? Για ριξε φως στην υποθεση. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Με vroot. Στην σελιδα 46 πηγαινε καποιος τα εγραψε αναλυτικα. Supersu κανονικα , xposed , gravity και ολα τα καλουδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ποιες εκδόσεις xposed και gravity έβαλες;τι αλλα καλούδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 xposed 2.6.1 οχι την experimental. gravity το τελευταιο για KK youtube adaway amplify για διαχειριση των wakelocks για ακομα καλυτερη μπαταρια greenify το τελευταιο. Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο το κινητο. Αξιζει το καθε ευρω του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts