Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"και καλύτερη φωτογραφικη απ το f1"

Σε παρασερνει ο ενθουσιασμος φιλε :lol::lol:

Μη μου πεις οτι η φωτο απ το f1 ειδικά όπως ερχεται με coolui και jb σου αρέσει εσένα γιατί θα τρελαθω,εντάξει με καποιες custom rom kitkat φτιάχνει κάπως αλλά παλι δεν φτανει στα επίπεδα του cubot(εκτός απο κάτι τρέλα πειράγματα που κανουν τα παιδιά στο νήμα του f1 και γίνεται αρκετά καλη)!

Το κινητό το είχα απ τον Ιούνιο και το cubot απ το Δεκεμβριο αρα μπορω νομιζω να έχω άποψη.

Τέλος το οφτοπικ!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω θα διαφωνήσω για το μικρόφωνο.Είναι πολύ ποιοτικό και δυνατό είτε μιλάς με κανονική κλήση είτε απο messenger-skype κτλπ.

Μη μου πεις οτι η φωτο απ το f1 ειδικά όπως ερχεται με coolui και jb σου αρέσει εσένα γιατί θα τρελαθω,εντάξει με καποιες custom rom kitkat φτιάχνει κάπως αλλά παλι δεν φτανει στα επίπεδα του cubot(εκτός απο κάτι τρέλα πειράγματα που κανουν τα παιδιά στο νήμα του f1 και γίνεται αρκετά καλη)!

Το κινητό το είχα απ τον Ιούνιο και το cubot απ το Δεκεμβριο αρα μπορω νομιζω να έχω άποψη.

Τέλος το οφτοπικ!

Εμενα μου εκανε μπαμ η διαφορα στην φωτογραφικη μηχανη στα 2 μοντελα ειδικα η πισω καμερα ,μην ξεχναμε οτι το F1 εχει 13αρα καμερα και μαλιστα απο τις καλυτερες επώνυμες ενω το S200 εχει 8αρα ,καλη 8αρα αλλα 8αρα.

Αυτο δεν αλλαζει οτι το S200 ειναι ενα πολυ καλο κινητο και μαζι με το "μικρο" ZTE V5 τα πιο VFM στα 5ιντσα.

Εμενα μου εκανε μπαμ η διαφορα στην φωτογραφικη μηχανη στα 2 μοντελα ειδικα η πισω καμερα ,μην ξεχναμε οτι το F1 εχει 13αρα καμερα και μαλιστα απο τις καλυτερες επώνυμες ενω το S200 εχει 8αρα ,καλη 8αρα αλλα 8αρα.

Αυτο δεν αλλαζει οτι το S200 ειναι ενα πολυ καλο κινητο και μαζι με το "μικρο" ZTE V5 τα πιο VFM στα 5ιντσα.

Εχεις δίκιο εν μέρει για τον φακό του f1(sony imx 135 exmor rs),αλλά το software που το συνόδευε ηταν χαλια!

Το s200 παλι φοράει(αν δε κάνω λάθος)το Omnivision Native hd OV9714 με πολύ καλό software!

Δεν λέει όμως ποσά mp είναι?

[ATTACH]59410[/ATTACH][ATTACH]59411[/ATTACH]

Ήρθε σε έναν φίλο το κινητό σήμερα και τον παιρνουμε τηλέφωνο και απαντάει μόνο του (και προφανώς δεν το καταλαβαίνει ο άνθρωπος).

Ενημέρωση OTA δεν έχει κάνει ακόμα.Λέτε να λυθεί μέχρι να τον βρω για να του το πω, ή.......?

Ήρθε σε έναν φίλο το κινητό σήμερα και τον παιρνουμε τηλέφωνο και απαντάει μόνο του (και προφανώς δεν το καταλαβαίνει ο άνθρωπος).

Ενημέρωση OTA δεν έχει κάνει ακόμα.Λέτε να λυθεί μέχρι να τον βρω για να του το πω, ή.......?

Οκ λύθηκε :p

Οκ λύθηκε :p

Άκουσα κι εγώ το ίδιο παράπονο από κάτοχο S200 (αλλά το έμαθα... εξ αποστάσεως, οπότε δεν μπορούσα να δω τι έχει κάνει στο τηλέφωνο...). Πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση για αυτόματη απάντηση των κλήσεων ή κάτι παρόμοιο...(?)

Για πες τι ήταν, να βοηθήσουμε και κανέναν ακόμα με τα ίδια (όχι τίποτα άλλο, αλλά κατηγορούν και το τηλέφωνο "μ' έψησες και πήρα κινέζικο και ανοίγει μόνο του στην τσέπη μου όταν με καλούν" και τέτοια... :p)

Κι αυτουνού στην τσέπη έγινε.Μετά το δοκιμάσαμε εκτος τσέπης ,καλούσε κανονικά και το σήκωσε αυτός.Θα το ξαναδοκιμάσουμε και μετά το update για σιγουριά.

Τελικά ήταν το auto answer που για κάποιο λόγο ήταν επιλεγμένο απο μόνο του.

Thanks. Θα το μεταβιβάσω, να γλυτώσω και από τη... γκρίνια (και το τηλεφωνάκι από τις κατηγορίες, που δεν τις αξίζει - μια χαρά συσκευή ειναι!)

Εχουμε κανενα λινκ για ανταλλακτικο οθονης; Εσπασε το τζαμι, αλλα η οθονη δουλευει, οπότε λογικα δε θελει digitizer, παρα μονο τζαμι.. (; )

Αισίως, ο,τι τηλέφωνο εχω δωσει σε αλλον εχει χαλασει, τι κανουνε τα τρωνε;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εντάξει, με αυτά τα λεφτά παίρνεις καινούριο.. Παιζει στα 40$ στο aliexpress..

Πηγε να το βγάλει από καποια θηκη (δεν ξέρω τι) και το πιεσε πανω δεξιά εκει που το'πιασε και ραισε η οθόνη και προχωραει το ραισμα... Δεν ήμουν μπροστά, αλλα λογικα το εσφιξε

Μια πλήρης φόρτιση.

Thanks. Θα το μεταβιβάσω, να γλυτώσω και από τη... γκρίνια (και το τηλεφωνάκι από τις κατηγορίες, που δεν τις αξίζει - μια χαρά συσκευή ειναι!)

Το πιθανοτερο ειναι να εχει ενεργοποιημενη την απαντηση σε κληση στα air gestures.

Εχουμε κανενα λινκ για ανταλλακτικο οθονης; Εσπασε το τζαμι, αλλα η οθονη δουλευει, οπότε λογικα δε θελει digitizer, παρα μονο τζαμι.. (; )

Το τζάμι είναι το digitizer γιατί βέβαια δεν είναι απλό τζάμι αλλά ειδικό με ψηφιακή απόκριση στην αφή που δίνει άμεσα εντολές που φαίνονται στην οθόνη LCD

Μέχρι στιγμής δεν είδα να κυκλοφορεί μόνο του χωρίς την LCD

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Χμμ ναι δεν έχει ξεχωριστά. Εψαχνες για να έχεις έτοιμο ή χρειάστηκε?

Μια πλήρης φόρτιση.

Παρα πολλα τηλ ερχονται με ενσωματομενο digitizer, και καλυτερα. Μικροτερες πιθανοτητες να το χαλασεις στην συναρμολογηση αν πας να το αλλαξεις μονο σου. Πολυ ακριβοτερα δε γιατι συμπεριλαμβανουν την οθονη.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Να ρωτήσω, αρκετές φορές παρατηρώ ότι αν αφήσω το κινητό σε αδράνεια ενώ είναι ήδη συνδεδεμένο με το wifi, χάνεται σε κάποια στιγμή η επικοινωνία μέσω wifi, δηλαδή δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ κινητού - router, άσχετα αν "φαίνεται" συνδεδεμένο. Η λύση είναι να κλείσω/ανοίξω το wifi. Έχει συμβεί σε κανέναν?

Έτσι κάνω απλά είπα μήπως υπάρχει καμιά λύση.. Θα τσεκάρω αν συμβαίνει με συγκεκριμένα router ή αν φταίει το dhcp και διορθώνεται με καρφωτή IP.

Εγώ το έχω συνδεδεμένο όλη μέρα σε wifi και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα αποσύνδεσης.

Γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε boot screen και αν υπάρχουν κάποια έτοιμα διαθέσιμα για την συσκευή μας;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Εγώ το έχω συνδεδεμένο όλη μέρα σε wifi και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα αποσύνδεσης.

Γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο μπορούμε να αλλάξουμε boot screen και αν υπάρχουν κάποια έτοιμα διαθέσιμα για την συσκευή μας;

Boost screen με root. Το κλείνεις συχνά?? Εγώ ποτέ :)

Σε αναμονή του τηλεφώνου μετά από παραγγελία από vickmall...να ρωτήσω το εξής,επειδή διάβασα τώρα παραπάνω για ροοτ.

Εγώ ξέρω ότι το τηλέφωνάκι αυτό το δουλεύουμε όπως έρχετε χωρίς σκάλισμα κτλ.

Μπορούμε να το ρουτάρουμε κιόλας ή δεν το προτείνετε ?

Δηλαδή για το συγκεκριμένο αξίζει να το ρουτάρεις και να αρχίσεις το σκάλισμα ή είναι καλύτερα να το αφήσεις όπως έρχετε με τα κανονικά update όταν και εάν βγαίνουν ??

Το ρωτάω διότι ως κάτοχος του coolpad f1 , εντάξει , και αυτό μπορείς να το δουλέψεις όπως έρχετε.Αλλά εάν το ρουτάρεις και αρχίσεις τα σκαλίσματα γίνετε "άλλο" τηλέφωνο.

Ισχύει το ίδιο για το s200 ?.....ή να κάτσω στα αυγά μου μιας και πρόκειτε να το πάρει η γυναίκα και δεν την πολυενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.