stargr Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Ίδιο πρόβλημα είχε κι ένας φίλος με Mlais M9. Δεν του απάντησε κανένας...στο ιντερνετ έψαξες για παρόμοιες περιπτώσεις? Μήπως έβαλες κανένα πρόγραμμα? Τίποτα λειτουργία eco? Αν δεν βρείς λύση μόνο reset μένει μάλλον... Edited March 26, 2015 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Όσο για τα παιχνιδάκια μάγκες,εγώ ειχα δοκιμάσει μέχρι και το Asphalt 8 που μιλάμε για τρελά γραφικα,και πολύ μεγάλο σε χωριτικότητα.1,50 Gb αν θυμαμαι καλά και φυσικά έπιανε και Ram.Μου έπαιζε τζιτζί χωρις να κολλάει.Και γενικά ανα καιρούς δοκιμάζω και αρπιτζάκια και σφαίρα όλα.Kατεβάστε το Mage and Minions.Λιώσιμο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Όσο για τα παιχνιδάκια μάγκες,εγώ ειχα δοκιμάσει μέχρι και το Asphalt 8 που μιλάμε για τρελά γραφικα,και πολύ μεγάλο σε χωριτικότητα.1,50 Gb αν θυμαμαι καλά και φυσικά έπιανε και Ram.Μου έπαιζε τζιτζί χωρις να κολλάει.Και γενικά ανα καιρούς δοκιμάζω και αρπιτζάκια και σφαίρα όλα.Kατεβάστε το Mage and Minions.Λιώσιμο :p Περιμένω να δώ τα minions και βλέπω τερατάκια!! :wacko: Πάντως είναι γεγονός οτι όλα τα κινητά δε συμπεριφέρονται το ίδιο για...κάποιο λόγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Πρέπει να δοκιμάσουμε με καθαρή ROM μου φαίνεται αν παίζουν τα παιχνίδια που μας κολλάνε. Δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και wipes από recovery και χωρίς εγκαταστάσεις άλλων εφαρμογών. Αλλιώς άκρη δεν βγαίνει. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρω την όρεξη να το κάνω... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Με παρουσιάζει τώρα τελευταία ένα προβληματάκι και δεν ξέρω πως να το λύσω. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν ανάβει η οθόνη. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Τι μπορώ να κάνω? Να προσθέσω ότι αυτό γίνεται όταν το κινητό είναι σε αναμονή όχι όταν το δουλεύω και με παίρνει κάποιος, εκεί μου δείχνει τον καλούμενο κανονικά. Λοιπόν πέρασα ξανά την ρομ, γιατί με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν γινόταν τίποτα, και ξεκόλλησε. Όλα καλά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_v Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλημέρα και καλή Κυριακή. Τελικά το πρόβλημα με το wifi που είχα δεν οφείλεται στο κινητό αλλά στις ρυθμίσεις που είχα κάνει στον router για τους DNS. Οπότε όλα καλά και με το δικό μου τηλέφωνο. Μου έχει κάνει εντύπωση πόσο φωτεινή είναι η οθόνη ακόμα και στην χαμηλότερη ρύθμιση (κάτι που ίσως και να είναι λίγο ενοχλητικό αν ξυπνήσεις τον βράδυ και θες να δεις κάτι γιατί στραβώνεσαι....). Πολύ εύχρηστο επίσης είναι το κλείδωμα του κινητού με το διπλό tap στο μεσαίο κουμπί. Με έχει βολέψει αφάνταστα. Για την μπαταρία δεν το συζητάω.... απόλαυση. Στην τελευταία φόρτιση μου έβγαλε άνετα 2,5 μέρες και πιστεύω ότι με την μέτρια χρήση που του κάνω μπορεί να ακουμπήσει και τις 3. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά αυτή και πραγματικά για τα λεφτά του είναι εκπληκτικό value for money. Καλησπέρα! εχω εδω και λιγες βδομάδες το κινητό και αρχικά δεν είχα πρόβλημα με το wifi. πριν μια βδομάδα μετακόμισα και απο τότε εχω θεμα με το wifi. ενώ δείχνει φουλ σήμα οταν πάω να μπω στο ιντερνετ λεει οτι δεν υπάρχει συνδεση. αν απενεργοποιησω και επανενεργοποιησω το wifi δουλευει κανονικά μεχρι που μετα απο λιγη ωρα που το τηλεφωνο παραμένει σε αδρανεια συμβαίνει το ίδιο πράγμα. pajoee μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι είναι αυτες οι ρυθμίσεις στο router που εφταιγάν και πως μπορώ να το ρυθμίσω σωστά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της εταιρείας σου Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_v Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Είμαι στο εξωτερικο και έχω μόλις εγκατασταθεί οποτε δεν ειναι τόσο ευκολο να βγάλω άκρη. Δεν υπάρχει τρόπος να το ρυθμισω μονη μου ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Κατέβασε το Wi-Fi analyzer και δες ποιο κανάλι του ρούτερ εκπέμπει καλύτερα. Μετά μπορείς να μπεις στη σελίδα του ρούτερ (θα είναι της μορφής 192.168.1.1.100) από τον browser και άλλαξε το κανάλι, αν βρεις καλύτερο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_v Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Οκ ευχαριστώ πολύ θα το προσπαθήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα! εχω εδω και λιγες βδομάδες το κινητό και αρχικά δεν είχα πρόβλημα με το wifi. πριν μια βδομάδα μετακόμισα και απο τότε εχω θεμα με το wifi. ενώ δείχνει φουλ σήμα οταν πάω να μπω στο ιντερνετ λεει οτι δεν υπάρχει συνδεση. αν απενεργοποιησω και επανενεργοποιησω το wifi δουλευει κανονικά μεχρι που μετα απο λιγη ωρα που το τηλεφωνο παραμένει σε αδρανεια συμβαίνει το ίδιο πράγμα. pajoee μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι είναι αυτες οι ρυθμίσεις στο router που εφταιγάν και πως μπορώ να το ρυθμίσω σωστά? Ευχαριστώ Κάτι που δεν κατάλαβα από τα γραφόμενά σου είναι αν πήρες μαζί σου και έχεις το ίδιο router, ή άλλο. Πριν από κάποιο καιρό, αποφάσισα να αντικαταστήσω το αρχαίο μου router (δούλευε σωστά όμως!) με ένα καινούριο, σούπερ ντούπερ και όλα τα σχετικά. Τις ίδιες ακριβώς μέρες μου ήρθε και το καινούριο μου (τότε) κινητό από Κίνα. Πρόλαβε να δουλέψει ελάχιστα με το παλιό router - στην ουσία το είδα κατευθείαν με το καινούριο. Και είχα τα ίδια προβλήματα με σένα. Λέω "σιγά μη φταίει το ολοκαίνουριο και... υπερμοντέρνο μου router. Και δεν έχω διαβάσει και *κανένα* παράπονο γι' αυτό πουθενά. Το κινεζο-τηλέφωνο είναι!" (βέβαια, *ούτε* για το τηλέφωνο διάβαζα ιδιαίτερα παράπονα - καλή ώρα -νομίζω- όπως με το S200 εδώ. Αλλά ήμουν μάλλον προκατειλημμένος...) Τελικά, μετά από μέρες παιδέματος (τι ROM άλλαξα στο τηλέφωνο, τι παρδαλές ρυθμίσεις κσι διαγνωστικά δοκίμασα...), λέω "όλα αποτύχανε, δε δοκιμάζω και ένα firmware upgrade στο router...;" Υπήρχε μια ελαφρώς νεώτερη έκδοση στο site του κατασκευαστή, την κατέβασα, την πέρασα και... αυτό ήταν! Το router λειτουργεί έκτοτε άψογα όχι μόνο με εκείνο το τηλέφωνο, αλλά και με όλες τις άλλες wireless συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου! Δε δοκιμάζεις και μια τέτοια προσέγγιση αν όλα τα άλλα αποτύχουν...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_v Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Όχι το ρουτερ δεν το πήρα μαζί μου υπήρχε εδώ ηδη. Το περίεργο ειναι πως με το λάπτοπ μου λειτουργει μια χαρά. Δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία βεβαια ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν μπαίνω στην σελιδα του ρουτερ μου ζητάει username και password. Οκ το password ειναι ο κωδικός που έχω για να συνδεθω αλλά το username; Έβαλα την ονομασια του wifi όπως εμφανιζεται στα δίκτυα αλλά μου βγάζει error. Που μπορω να βρω πιο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δοκίμασε admin username, admin password, όχι το password που έχεις στο Wi-Fi Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_v Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ωω τέλεια ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κάτοχους αν παίζει η πυξίδα στο κινητό τους. Δεν μπορώ να βρώ πουθενα επίσημα αν έχει ή όχι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπερα.Που μπορω να βρω την τελευταια official Rom; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 αποφασισα να κανω σημερα root, και βρηκα εκτος απο το iroot(την οποια διαδικασια την εχουμε καπου εδω μεσα και καλο ειναι να μπει στο πρωτο μηνυμα του τοπικ) αυτο http://forum.xda-developers.com/android/general/cubot-s200-root-guide-t3046181 το εχει δοκιμασει καποιος; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ναι, είναι πολύ καλύτερος τρόπος από iroot - vroot κατά την γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχω λυσσάξει με αυτό το Real Racing 3. Δεν είναι δυνατόν να τρέχει άψογα τον πρώτο αγώνα και να κρασάρει αμέσως μετά από αυτόν. Τι στα διάλα του φταίει; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχω λυσσάξει με αυτό το Real Racing 3. Δεν είναι δυνατόν να τρέχει άψογα τον πρώτο αγώνα και να κρασάρει αμέσως μετά από αυτόν. Τι στα διάλα του φταίει; Το ότι είσαι καλός παίκτης του φταίει . Αν δεν ήσουν και έχανες στην πρώτη πίστα δεν θα υπήρχε πρόβλημα :lol::lol: Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 αποφασισα να κανω σημερα root, και βρηκα εκτος απο το iroot(την οποια διαδικασια την εχουμε καπου εδω μεσα και καλο ειναι να μπει στο πρωτο μηνυμα του τοπικ) αυτο http://forum.xda-developers.com/android/general/cubot-s200-root-guide-t3046181 το εχει δοκιμασει καποιος; Με αυτο τον τροπο το ρουταρα εχθες και εγω.Αν και κολλησα στην αρχη επι 2,5 ωρες τελικα βρηκα την λυση,χρησιμοποιοντας την ιδια εκδοση του SP_Flash_Tool,για το φλασαρισμα και το ρουταρισμα. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έχω λυσσάξει με αυτό το Real Racing 3. Δεν είναι δυνατόν να τρέχει άψογα τον πρώτο αγώνα και να κρασάρει αμέσως μετά από αυτόν. Τι στα διάλα του φταίει; Φαγώθηκες!! Εγώ τα παρέδωσα τα όπλα με τα δικά μου προβλήματα...Ίσως αν περάσεις ξανά την μαμα-rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pajoee Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλησπέρα. Σχετικα με το wifi όσοι έχουν πρόβλημα ας δοκιμάσουν να βάλουν καρφωτη ip. Wifi->παρατεταμένο πάτημα στο δίκτυο που συνδεομαστε-> τροποποίηση δικτυου -> εμφάνιση συνθετών ρυθμίσεων -> ρυθμίσεις ipv4 αλλαγή σε στατικό και απο κάτω βάζουμε μια ip για το τηλέφωνο απο το ίδιο subnet του ρουτερ. Απο τοτε που το εκανα αυτό δεν έχω απολύτως καμια αποσύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το ότι είσαι καλός παίκτης του φταίει . Αν δεν ήσουν και έχανες στην πρώτη πίστα δεν θα υπήρχε πρόβλημα :lol::lol: Ακόμα κι αν χάσω επίτηδες στον πρώτο αγώνα πάλι κρασάρει :p Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Έκανα backup όλες τις εφαρμογές μου με το Titanium Backup και μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό. Αμέσως μετά το reboot σε καθαρό "παρθένο" λειτουργικό απλά πρόσθεσα τον λογαριασμό μου στο Play Store και κατέβασα το Real Racing 3. Ωωω του θαύματος παίζει κανονικά !!! Τώρα θα κάτσω να κάνω restore όλες τις εφαρμογές μου (εκτός από το "παλιό" Real Racing 3) με το Titanium Backup και μετά θα το ξαναδοκιμάσω αν εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη... Έκανα restore όλες τις εφαρμογές και κρασάρει πάλι μετά τον πρώτο αγώνα. Άντε βρες τώρα ποια εφαρμογή του φταίει... :( Edited March 30, 2015 by Yngwiedis Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts