Jump to content

pajoee

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pajoee

  • Ημ. Γέννησης 17/05/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pajoee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία. Ευχαριστούμε για τα δώρα!
  2. Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!
  3. pajoee

    Cubot S200

    Καλησπέρα. Σχετικα με το wifi όσοι έχουν πρόβλημα ας δοκιμάσουν να βάλουν καρφωτη ip. Wifi->παρατεταμένο πάτημα στο δίκτυο που συνδεομαστε-> τροποποίηση δικτυου -> εμφάνιση συνθετών ρυθμίσεων -> ρυθμίσεις ipv4 αλλαγή σε στατικό και απο κάτω βάζουμε μια ip για το τηλέφωνο απο το ίδιο subnet του ρουτερ. Απο τοτε που το εκανα αυτό δεν έχω απολύτως καμια αποσύνδεση.
  4. pajoee

    Cubot S200

    Στο δικο μου πάντως το kiwik μια χαρά παιζει. V08 root.
  5. pajoee

    Cubot S200

    Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο tip. Αυτή ήταν η 5η φόρτιση του κινητού η οποία έγινε me σβηστό το κινητό μετά από battery calibration με ένα από τα πολλά προγράμματα που υπάρχουν. Ανοίγοντας το κινητό, η μπαταρία κατέβηκε γρήγορα μέχρι το 92-93% και μετά κατέβαινε πολύ αργά. Επίσης σχετικά γρήγορα κατέβηκε από το 10% μέχρι το 3%. Υπολογίζω ότι η οθόνη έμενε αναμμένη όχι πάνω από μία ώρα κάθε μέρα με την φωτεινότητά της να είναι στο ελάχιστο (που για μένα είναι αρκετό). Το κινητό είναι rooted και έχω αφαιρέσει οτιδήποτε application δεν χρησιμοποιώ. Το data και το wifi είναι μόνιμα ανοιχτό. Χρησιμοποίησα αρκετά viber (το οποίο δεν αφήνει το wifi να κλείσει καθόλου), facebook (την εφαρμογή), tapatalk (για τα διάφορα forums), ip camera viewer, yatse για το xbmc και e-mail. Επίσης χρησιμοποίησα τον browser καθώς και τον φακό για τουλάχιστον 5 λεπτά. Τα βράδια όλες οι λειτουργίες παρέμεναν στην ίδια κατάσταση με την μέρα.
  6. pajoee

    Cubot S200

    Καλημερα. Παραθέτω και ενα screenshot απο την μπαταρία. Κράτησε 4 ολόκληρες μέρες και ίσα ίσα που μπήκε στην 5η.
  7. pajoee

    Cubot S200

    Καλησπέρα σε όλους. Αφού πειραματίστηκα αρκετά με το κινητό τις προηγούμενες ημέρες είπα αυτή την εβδομάδα να το αφήσω λίγο να... ηρεμήσει και να του κάνω κανονική χρήση με τα δικά μου δεδομένα, δηλαδή 5-6 τηλέφωνα/μέρα, περίπου 30-40 λεπτά διάφορα applications και καθόλου παιχνίδια ή video. Αποτέλεσμα είναι σε λίγες ώρες να συμπληρώνω την 4η (!!!) μέρα χρήσης με μία φόρτιση και η μπαταρία να είναι στο 21%. Προφανώς και η χρήση που κάνω είναι περιορισμένη αλλά πραγματικά η αυτονομία του κινητού είναι απολαυστική. Επίσης είναι πολύ καλό το γεγονός ότι πηγαίνοντας για ύπνο το βράδυ το ποσοστό της μπαταρίας παραμένει σταθερό μέχρι το πρωί. Το κινητό είναι rooted, φοράει την V08, Data (όχι 3G) και wifi ανοιχτά μόνιμα. Ένα θέμα που αντιμετωπίζω είναι με τον Tasker και το autoinput, καθώς τα screen off gestures του κινητού φαίνεται ότι δεν συνεργάζονται καλά με τον tasker. Χρησιμοποιεί κανείς tasker με autoinput και screen off gestures χωρίς πρόβλημα?
  8. pajoee

    Cubot S200

    Καλημέρα και καλή Κυριακή. Τελικά το πρόβλημα με το wifi που είχα δεν οφείλεται στο κινητό αλλά στις ρυθμίσεις που είχα κάνει στον router για τους DNS. Οπότε όλα καλά και με το δικό μου τηλέφωνο. Μου έχει κάνει εντύπωση πόσο φωτεινή είναι η οθόνη ακόμα και στην χαμηλότερη ρύθμιση (κάτι που ίσως και να είναι λίγο ενοχλητικό αν ξυπνήσεις τον βράδυ και θες να δεις κάτι γιατί στραβώνεσαι....). Πολύ εύχρηστο επίσης είναι το κλείδωμα του κινητού με το διπλό tap στο μεσαίο κουμπί. Με έχει βολέψει αφάνταστα. Για την μπαταρία δεν το συζητάω.... απόλαυση. Στην τελευταία φόρτιση μου έβγαλε άνετα 2,5 μέρες και πιστεύω ότι με την μέτρια χρήση που του κάνω μπορεί να ακουμπήσει και τις 3. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά αυτή και πραγματικά για τα λεφτά του είναι εκπληκτικό value for money.
×
×
  • Create New...