antonis_wrx Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 παιδιά έγω έχω το εξής κουλό πρόβλημα με το ημερολόγιο. Ότι υπάρχει στο ημερολόγιο του outlook το πέρασα στο κινητό από το Pc suite. Στα γενέθλια έχω βάλει φυσικά να βγάζει υπενθύμιση. Στο 3230 αν και έχει καταχωρηθεί σαν υπενθύμιση δεν χτυπάει καθόλου... γιατί? (έχω την 3.05 - ξέρω επιβάλλεται να το πάω σύντομα για αναβάθμιση...) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 εγω παντως ρε παιδια δεν εχω προβληματα με το κινητο. το αγορασα τελος μαρτιου, με το που βγηκε, και εκτος απο την αναβαθμιση που του εκανα προσφατα, ουτε soft ουτε hard format του εχω κανει και ολα δουλευουν ρολοι. ...και η αληθεια ειναι οτι το ψιλοξεσκιζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 μετα το update με το καινουργιο firmware καποιες χρησιμες εφαρμογες σταματησαν να λειτουργουν μεχρι στιγμης εχω προβλημα με τις eti camcorder 2.02 symbianware powercar 1.04 Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amgamer Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 γεια χαρα σε ολους!!! :D μια ερωτηση μονο..δν ξερω αν την εχετε κανει,με ενα γρηγορα ψαξιμο δν την βρηκα.. σχετικα με την μνημη που χρησιμοποιει το κινητο στα μυνηματα..ειναι του τηλεφωνου.γινεται να μπει η mmc για ευνοητους λογους??? :blink: ευχαριστω εκ των προταιρων! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 αν δεν κάνω λάθος δεν γίνεται από το τηλέφωνο... άμα μπορεί να γίνει τίποτα με καμία εφαρμογή αλλά δεν το έχω ψάξει. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 γεια χαρα σε ολους!!! :D μια ερωτηση μονο..δν ξερω αν την εχετε κανει,με ενα γρηγορα ψαξιμο δν την βρηκα.. σχετικα με την μνημη που χρησιμοποιει το κινητο στα μυνηματα..ειναι του τηλεφωνου.γινεται να μπει η mmc για ευνοητους λογους??? :blink: ευχαριστω εκ των προταιρων! :cool: αν ειναι για μια ενταξει:p. την εφαρμογη MsvDriveE χρειαζεσαι και εισαι οκ;) παρεπιπτοντως δειτε στο 6600 ενα processe που τρεχει με τα μηνυματα να αποθηκευονται στην καρτα http://img219.imageshack.us/img219/8255/fescr0505ds.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο Nokia Club? ή πρέπει να το πάω στο Nokia Service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο Nokia Club? ή πρέπει να το πάω στο Nokia Service!nokia club Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 υπάρχει κάποιο nokia club που να κάνει αναβάθμιση επιτόπου? Θυμάμαι της Αγίας Παρασκευής παλιότερα τουλάχιστον ήθελε 2-3 μέρες... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 υπάρχει κάποιο nokia club που να κάνει αναβάθμιση επιτόπου? Θυμάμαι της Αγίας Παρασκευής παλιότερα τουλάχιστον ήθελε 2-3 μέρες... βερανζερου 8 ψαξε το τηλ απο το σαιτ των νοκια κλαμπ και παρε πριν ενα τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depal Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 edo kai 4-5 meres otan anoigo tin camera mou leei sfalma efarmogis,tin kleino kai meta ok...exei simvei se kanenan allon???den mou exei pesei kato...kamia idea ti mporei na einai??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 βερανζερου 8 ψαξε το τηλ απο το σαιτ των νοκια κλαμπ και παρε πριν ενα τηλεφωνο εχουμε κανει ποστ για τα καλυτερα(&τα χειροτερα) nokia clubs για ριξε μια ματια ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928 Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Σημερα πηγα στο Nokia Club να ξαναρωτησω αν εχουν το καινουριο firmware γιατι μεχρι τωρα δεν γνωριζαν οτι εχει κυκλοφορησει.Η υπαλληλος αφου συνδεθηκε με τη ΝΟΚΙΑ μου ειπε οτι εχουν κυκλοφορησει δυο αναβαθμισεις (η τελευταια 4/11/05). Δεν ειδα τον κωδικο της δευτερης. Τσεκαρετε οσοι εχετε κανει αναβαθμιση να δουμε ποια απ τις δυο δημιουργει τα προβληματα που εχετε αναφερει. :cool: Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Συμφωνα με αυτα που βρηκα η τελευταια ειναι η 4.0537.0 - 08/11/05 (η προηγουμενη : v 4.0526.2 - 15-08-05 ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Συμφωνα με αυτα που βρηκα η τελευταια ειναι η 4.0537.0 - 08/11/05 (η προηγουμενη : v 4.0526.2 - 15-08-05 ) 4.0537.0 :blink: Aπο την 3.0505.2 ποτε πηγαμε σε 4...κατι? Νομιζω θα περασω μια βολτα απο την Νοκια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depal Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 simera prospathousa na kano format kai den mporousa...telika otan patisa prota to 3 kai meta ta ipoloipa koumpia ekane....afto to eixa pathei kai sto nokia 6600...tora pou ofeiletai afto ti stigmi pou to kinito einai kleisto agnosto...alla opoios antimetopisei afto to provlima as thimithei kai afti tin kinisi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ρώτησα σε nokia shop Αγίας Παρασκευής. Όντως 4.0537.0 είναι η τελευταία, επιβεβαιωμένο. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godiva Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Να ρωτήσω κάτι: Πήρα δώρο στον άντρα μου το 3230. Έψαξα για καλώδιο & driver για σύνδεση με υπολογιστή, αλλά δεν βρίσκω πουθενά. Βρίσκω μόνο για 6230. Για 3230 βρίσκω μόνο ένα -37 € ακριβό κατά τη γνώμη μου- καλώδιο, χωρίς driver. Να προτιμήσω αυτό & να κατεβάσω driver από το δίκτυο ή να πάρω το άλλο; Θα κάνει για 3230; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Να ρωτήσω κάτι: Πήρα δώρο στον άντρα μου το 3230. Έψαξα για καλώδιο & driver για σύνδεση με υπολογιστή, αλλά δεν βρίσκω πουθενά. Βρίσκω μόνο για 6230. Για 3230 βρίσκω μόνο ένα -37 € ακριβό κατά τη γνώμη μου- καλώδιο, χωρίς driver. Να προτιμήσω αυτό & να κατεβάσω driver από το δίκτυο ή να πάρω το άλλο; Θα κάνει για 3230; To καλωδιο για το 6230 κανει για το 3230...Το 3230 θελει το DKU-2 που ειναι το ιδιο που χρησιμοποιει το 6230. Drivers μπορεις να κατεβασεις ξεχωριστα απο τη nokia για αυτο το καλωδιο ή απλως κατεβαζεις και εγκαθιστας το pc suite της Nokia που τους εχει ηδη μεσα :) Απλως θα συνδεσεις το κινητο και το pc suite θα κανει τη δουλεια του... edit: Μιλας για αυθεντικο καλωδιο της Nokia ή απο καποιο τριτο κατασκευαστη? Αν δεν ειναι το DKU-2 πολυ πιθανον να μην κανει και για 3230. Το DKU-2 κανει το πολυ 35€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 35€ για το αυθεντικο τις nokia υποθετω γιατι εγω αυτο που εχω το πηρα απο ebay γυρω στα 10€! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuka Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Mipos xerei kaneis ti diorthonei to 4.0537.0 - 08/11/05 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Mipos xerei kaneis ti diorthonei to 4.0537.0 - 08/11/05 ??? Nomizw pws dior8wnei ligo thn kamera stis foto.Xamhlonei to mpip.Auta xerw.En to metaxi sto nokia club pou to phga m eipan oti h anaba8mish tou mporei na einai kai h megaluterh se mege8os pou exei vgei pote.Aporw ti ftiaxane,Afou ola doulevan. :O :blink: :blink: :blink: :blink: Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Μια και για καποιες λιγες περιπτωσεις χρειαζομουν ενα ΒΤ, εκανα σημερα εγκατασταση ενα της TOSHIBA. Ενω (δοκιμαστικα) εκανα μεταφορα μια φωτο απο το pc στο 3230 , το αντιθετο δεν γινοταν ακομη και με το Pexplorer. Καμμια ιδεα κανεις ? Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARIS_S Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Για να κάνω Firmware update σε Nokia Club χρειάζεται να πληρώσω ή παίζει εγγύηση? Παράθεση HARIS_S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Για να κάνω Firmware update σε Nokia Club χρειάζεται να πληρώσω ή παίζει εγγύηση? Αν το κινητο ειναι στην εγγυηση,φυσικα και δεν πληρωνεις! Παιδια το κινητο μου,νεκρωσε χωρις κανεναν λογο.Πριν λιγο πηγα να στειλω ενα μυνημα και κολησε,μου εγραψε εφαρμογη menu closed κλπ δεν μπορουσα να κανω τιποτα και εβγαλα την μπαταρια και απο τοτε δεν αναβει,σταματαει στην λευκη οθονη που γραφει νοκια!!!!!!!!! edit τελικα εκανα hard format! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts