kuka Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Thlefonisa me tin andiprosopia tis NOKIA sto ANNOVERO tis Germania kai mou eipe oti den einaii fisiologiko kai tha prepei na to steilome sta kentrika Pisteyte oti axizei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Thlefonisa me tin andiprosopia tis NOKIA sto ANNOVERO tis Germania kai mou eipe oti den einaii fisiologiko kai tha prepei na to steilome sta kentrika Pisteyte oti axizei??? epeidi proti fora akouw gia tetio provlima stous 7 mines pou to exw,ekana ena test gia na dv an simvenei kai se mena. Oxi, den akougete tipote ! Opote mallon kapoio provlima tha exei h siskevi sou. Ελπιζω η φιλη απο Γερμανια να μην με παρεξηγησει που τωρα συνεχιζω στα Ελληνικα. Το θεμα εχει να κανει με την μεταφορα μηνυματων που λαμβανουμε, στην mmc.Ειχα ενα βιντεακι και μια εικονα που μου στηλανε και γεμιζαν την μνημη της συσκευης.Απο παλαιοτερες αναφορες σας, εβλεπα οτι υπηρχε η γκρινια της μη μεταφορας.Δεν ειχα τι να κανω και σκαλιζα τα περιεχομενα με το ProfiExplorer.Ετσι στην τυχη βρηκα τα 2 αυτα αρχεια και με copy - paste τα μετεφερα στην καρτα.Για τα μηνυματα κειμενου δεν ξερω .Βρηκα δε και κατι αρχεια ηχου τα οποια δεν μετεφερα,αλλα πιστευω οτι μεταφερονται. Δεν ξερω αν ειχε βρεθει η λυση και δεν το ειδα σε καποιο post μια και υπαρχει πιθανοτητα να μην το ειδα Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Thlefonisa me tin andiprosopia tis NOKIA sto ANNOVERO tis Germania kai mou eipe oti den einaii fisiologiko kai tha prepei na to steilome sta kentrika Pisteyte oti axizei??? σε ολα τα s60 γινεται. αν οχι σε ολα στα περισσοτερα;) οποτε δεν αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KNIGHTRIDER Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 παιδια επειδη βλεπω το κινητο μου να τρεχει πολλα προγραμματα στο task λεω να κανω ενα σοφτ format..εχω μηνυματα, προγραμματα (στην mmc), εικονες (στην mmc)... ολα αυτα θα σβηστουν?τι παταω για σοφτ format?ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuka Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Den einai logos na kaneis soft format piese to menü ligo pio poli ora kai ta programmata pou sou dixni klista ena ena filika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 σκοπευω να αγορασω το 3230, θα ηθελα να με διαφωτισει καποιος κατοχος σχετικα με τη διαρκεια ηχογραφησης συνομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depal Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 παιδια επειδη βλεπω το κινητο μου να τρεχει πολλα προγραμματα στο task λεω να κανω ενα σοφτ format..εχω μηνυματα, προγραμματα (στην mmc), εικονες (στην mmc)... ολα αυτα θα σβηστουν?τι παταω για σοφτ format?ευχαριστω προκαταβολικα!!! soft format me *#7370# kai meta patas nai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 σκοπευω να αγορασω το 3230, θα ηθελα να με διαφωτισει καποιος κατοχος σχετικα με τη διαρκεια ηχογραφησης συνομιλιας. με σχετικο προγραμμα....απεριοριστα ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 σκοπευω να αγορασω το 3230, θα ηθελα να με διαφωτισει καποιος κατοχος σχετικα με τη διαρκεια ηχογραφησης συνομιλιας. Περιορισμος στο 1 λεπτο. Αλλα απεριοριστη με προγραμματα οπως το power dictaphone :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Αλλα απεριοριστη με προγραμματα οπως το power dictaphone :) Είναι καθόλου καλύτερη η ποιότητα ηχογράφησης με το PD? Επίσης, έχετε κάνει όλο την αναβάθμιση? Εγώ πήγα σε Nokia Club/Shop στο Ηράκλειο Κρήτης (κ στα 2) κ οι 2 ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει νεότερη έκδοση (και με άσχημο τρόπο μάλιστα).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Επίσης, έχετε κάνει όλο την αναβάθμιση? Εγώ πήγα σε Nokia Club/Shop στο Ηράκλειο Κρήτης (κ στα 2) κ οι 2 ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει νεότερη έκδοση (και με άσχημο τρόπο μάλιστα)..Για δες εδω τις τελευταίες δυο σελίδες ;) Εγω την αναβάθμιση δεν την εχω κάνει, θα γίνει τα Χριστούγεννα που θα είμαι Αθήνα :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Είναι καθόλου καλύτερη η ποιότητα ηχογράφησης με το PD? Επίσης, έχετε κάνει όλο την αναβάθμιση? Εγώ πήγα σε Nokia Club/Shop στο Ηράκλειο Κρήτης (κ στα 2) κ οι 2 ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει νεότερη έκδοση (και με άσχημο τρόπο μάλιστα).. Δεν θα ελεγα οτι εχει διαφορα...Εξαλλου για τον κακο ηχο του 3230 φταιει το ηχειο του...και οχι το λογισμικο. Οσο για την αναβαθμιση, κατα τον μαρτιο που ληγει η εγγυηση μου το βλεπω να "χαλαει" και να θελει αναβαθμιση :rolleyes: edit: Μηπως το νεο firmaware δινει και την δυνατοτητα να οριζουμε τις συντομευσεις για το joystick? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Οσο για την αναβαθμιση, κατα τον μαρτιο που ληγει η εγγυηση μου το βλεπω να "χαλαει" και να θελει αναβαθμιση :rolleyes: edit: Μηπως το νεο firmaware δινει και την δυνατοτητα να οριζουμε τις συντομευσεις για το joystick? :) Αναβαθμιση λογισμικου το λεμε τωρα το χαλασμα ? :) Αν γινοταν οταν ανοιγουμε την συσκευη να ανοιγει κατ`ευθειαν στο μενου επιλογης εφαρμογων θα ηταν καλυτερα. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις αγόρασα κι εγώ ένα 3230 και θέλω να ρωτήσω κάτι. Σόρυ αν έχει απαντηθεί, αλλά όσο κι αν έψαξα στο (αχανές) thread δε βρήκα τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές και τις εγγραφές ημερολογίου στο 3230 από ένα 7250; Προσπάθησα με το PC Suite, αλλά μου λέει ότι το backup αρχείο του 7250 δεν είναι συμβατό με το 3230. Μια λύση που βρήκα είναι να τα στέλνω ένα-ένα απλο το ένα τηλέφωνο στο άλλο μεσω IR. Αλλά αυτό είναι πολύ επίπονο και βαρετό! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 υπαρχει εφαρμογη που περνει backup τις επαφες σου σε μορφη Vcard το οποιο ειναι συμβατο για τα νοκια της κατηγοριας που μιλας...δεν 8υμαμαι πως ακριβως λεγεται εαν ψαξεις στο iphone-forum.org για "backup contact" 8α βρεις ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Υπαρχει και η εφαρμογη του Zibri , Nokia Data Transfer (149 kb), η οποια μεσω ΒΤ και σε συμβατα μεταξυ τους ΝΟΚΙΑ, κανει μεταφορα επαφων,ημερολογιου και εκθεσης Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depal Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Υπαρχει και η εφαρμογη του Zibri , Nokia Data Transfer (149 kb), η οποια μεσω ΒΤ και σε συμβατα μεταξυ τους ΝΟΚΙΑ, κανει μεταφορα επαφων,ημερολογιου και εκθεσης iparxei afto to programma sta arxeia pou eixes anevasei?An oxi mporeis namou to steileis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 iparxei afto to programma sta arxeia pou eixes anevasei?An oxi mporeis namou to steileis? Το ανεβασα στην ιστοσελιδα μου και για οποιον ακομη το θελει. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexoulaki Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 kalhspera se olous. katevasa to kaspersky antivirous apo to internet kai to egkatesthsa sto kinhto mhpws kai afairesw ton locknut pou exw kollhsei. omws den htan *****ed kai otan paw na to anoiksw mou vgazei oti elhkse to trial period. to provlhma einai oti den mporw na to apegkatasthsw gt anoigei apo monh ths h efarmogh kai den kleinei oute apo to appman pou exw sto kin oute apo to gnwsto kolpo pathmeno plhktro menu gia tis trexouses efarmoges kai meta to plhktro c. pws mporw na to apegkatasthsw xwris ennoeitai na kanw format? (to exw apothhkeusei sthn karta). epishs uparxei telika lush gia ton locknut? an gnwrizei kaneis kati please help... euxaristw Παράθεση Τα Αγαθά Copies Κτώνται... :innocent: M Y P H O N E Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 kalhspera se olous. katevasa to kaspersky antivirous apo to internet kai to egkatesthsa sto kinhto mhpws kai afairesw ton locknut pou exw kollhsei. omws den htan *****ed kai otan paw na to anoiksw mou vgazei oti elhkse to trial period. to provlhma einai oti den mporw na to apegkatasthsw gt anoigei apo monh ths h efarmogh kai den kleinei oute apo to appman pou exw sto kin oute apo to gnwsto kolpo pathmeno plhktro menu gia tis trexouses efarmoges kai meta to plhktro c. pws mporw na to apegkatasthsw xwris ennoeitai na kanw format? (to exw apothhkeusei sthn karta). epishs uparxei telika lush gia ton locknut? an gnwrizei kaneis kati please help... euxaristw For locknut A: http://www.f-secure.com/v-descs/locknut_a.shtml Κατεβαζεις αυτο: http://www.europe.f-secure.com/tools/f-locknut.sis Locknut.B: http://www.f-secure.com/v-descs/locknut_b.shtml#summary Για το Kaspersky Anti-Virus set real-time protection to off http://www.kaspersky.com/faq?chapter=171854539 Για τους ιους υπαρχει παντα το θεμα Ιοί στα κινητά Series 60 που βρισκεις απο τον Πινακα Περιεχομενων. ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexoulaki Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 s'euxaristw nervous. o dikos mou locknut einai o locknut.f omws... :( oso gia to kaspersky den anoigei otan to epilegw gt vgazei kateutheian to mhnuma trial period is out Παράθεση Τα Αγαθά Copies Κτώνται... :innocent: M Y P H O N E Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 s'euxaristw nervous. o dikos mou locknut einai o locknut.f omws... :( oso gia to kaspersky den anoigei otan to epilegw gt vgazei kateutheian to mhnuma trial period is out Δεν ξερω αν υπαρχει τελικα τετοιος ιος,δες αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=926156#post926156 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=925504#post925504 Μονο η SimWorks τον αναφερει http://www.simworks.biz/sav/AntiVirus.php?id=home Oσο για το kaspersky ξαναπερασε το , (ισως χρειαστει να παιξεις και με την ημερομηνια του τηλεφωνου σου ,γυρνα τη πισω) Δοκιμασε μετα το παραπανω που σου ειπα. edit: Δοκιμασε και αυτο : Download FExplorer (free) or anything else ( C:= Mobile Memory E:= Memory Card ) Go to:Installer directory KAV C: or E: \apps\ and remove the file > KLAntiVirus.. After Go to: C: or E: \install and remove the > KLAntivirusS60Eng...sis Restart your Phone Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 με την καινουργια εκδοση λογισμικου το να ανβαινει σταδιακα η ενταση δεν λειτουργει!ενα φτιαχνουν αλλο χαλαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Κριμας,φενετε η νοκια εχει αφησει το 3230 στην μοιρα του,δεν μπορω να καταλαβω γιατι εξακολουθει να βγαζει τοσα μοντελα αφου δεν μπορει να παρεχει υποστιριξει! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Τελικά το πρόβλημα που αντιμετώπισα δεν λύθηκε ούτε με αναβάθμιση, ούτε με σοφτ ούτε χαρντ φορμάτ κ η Νοκια μου ζήτησε να το κρατήσει να το στείλει στα κεντρικά λέει... Δεν είχα όμως χρόνο να το αφήσω οπότε παραμένω χωρίς κάμερα στο 3230 μου :( Έχει ξαναδει κανένασ τίποτα παρόμοιο ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts