Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia dokimasa ton photographer v2.4 kai den douleve.Apoti exw akousei edw mesa doulevei se kapoious.Gia dwste ta fwta sas na doume ti la8os kanoume.
Ο 2.5 δουλεύει.Δώσε e-mail να στον στείλω.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

den to stelneis k se mena?th_tsong@otenet.gr
Έχεις μήνυμα!!! :)

Μετα απο πολυ διαβασμα εδω κατεληξα να το παρω και εγω.

Και ανακαλυψα οτι στο πρωτο 24ωρο η οθονη μου πηρε 2 κοκκους σκονης ! :mad: τεσπα.

Θα περιμενω μπας και βγει υαλοκαθαριστηρας σε software :lol: .

Αν αργησει, παω ΝΟΚΙΑ για καθαρισμα και upgrade(οταν βγει).

Τελικα ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του 6600 (που ειχα και μου τοκλεψανε), και αν το συγκρινω με το 6260, δεν αλλαζει τπτ.

Στείλ'τον και σε μένα please με οδηγίες εγκατάστασης.Θα σου είμαι υποχρεωμένος akakios1976@yahoo.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν σου κάνει κόπο στείλ'το και σε εμένα

ontapan@hotmail.com

Ευχαριστώ

paides me tin skoni megalo provlima.pira ena sprei aera apo plaisio anoigw tis vidoules ligo kai ligo ligo to fisao.thelei prosoxi alla dioxnei polla skoupidakia.

kati allo.gia word excel ktl poio programa trexei kala?kai ena programma gia aperioristi eggrafi ixou?

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

ρε παιδια οσοι το εχετε δοκιμαστε κατι...

το ηχειο ειναι στο πανω μερος,οκ? βαλτε το κοντα στο αυτι σας, εχω την εντυπωση οτι ειναι ανοιχτο συνεχεια...ακομα και στο αθορυβο...ε?

επισης οσο ειναι αναμμενη η οθονη βαλτε το στο αυτι σας,,,,κανει ενα μπζζζζζ, ε?

τελικα πολυ περιεργος πρεπει να ειμαι ε? αλλα αυτους τους θορυωους τους κανει...ελπιζω οχι μονο το δικο μου...

οχι δεν το εχω αγορασει...

χρησιμοποιω την 2.5.0.3 trial...κυριως το θελω για μεταφορα μηνυματων στον υπολογιστη. να αλλαξεις παντως και το προγραμμα που βαζεις στο κινητο, γιατι στην προηγουμενη εκδοση σταματαγε την επικοινωνια με τις υπερυθρες και δεν γινοταν η συνδεση. τωρα αυτο διορθωθηκε :)

Γι αυτό μαλλον δεν μπορούσε να συνδεθεί το κινητό. με την 2.5.0.3 trial δουλεύει.

Γιάννης

Γι αυτό μαλλον δεν μπορούσε να συνδεθεί το κινητό. με την 2.5.0.3 trial δουλεύει.

και η προηγουμενη δουλευε, οχι ομως παντα και αυτο ηταν πολυ σπαστικο...

αυτο που ειπα πιο πανω για το ηχειακι το εχει παρατηρησει κανενας αλλος??

ρε παιδια οσοι το εχετε δοκιμαστε κατι...

το ηχειο ειναι στο πανω μερος,οκ? βαλτε το κοντα στο αυτι σας, εχω την εντυπωση οτι ειναι ανοιχτο συνεχεια...ακομα και στο αθορυβο...ε?

επισης οσο ειναι αναμμενη η οθονη βαλτε το στο αυτι σας,,,,κανει ενα μπζζζζζ, ε?

τελικα πολυ περιεργος πρεπει να ειμαι ε? αλλα αυτους τους θορυωους τους κανει...ελπιζω οχι μονο το δικο μου...

o ηχος στον οποιο αναφερεσαι οφειλεται στην οθονη και μαλλον ειναι φυσιολογικος καθως και στο gx30i που ειχα οταν αναβε η οθονη εκανε τετοιον θορυβο....

ok με την οθονη.διπλα στο κουμπι on/off του κινητου ειναι το ηχειο. αυτο αν το βαλεις διπλα στο αυτι σου, διαπιστωνεις οτι ειναι μονιμως ανοιχτο. και σιγουρα καταναλωνει και μπαταρια... :(

στο δικο μου ο μονος θορυβος που ακουγεται ειναι οταν η οθονη ειναι ανοικτη.Οταν σβησει η οθονη σταματα ο θορυβος......ακομα και απο το ηχειο που λες...

στο δικο μου ο μονος θορυβος που ακουγεται ειναι οταν η οθονη ειναι ανοικτη.Οταν σβησει η οθονη σταματα ο θορυβος......ακομα και απο το ηχειο που λες...

το εβαλα και επαιξε ενα Mp3 απο το ηχειο..και μετα και το ηχειο εκλεισε.... αβυσσος η ψυχη του τηλεφωνου!! :O

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά όταν είναι στο ‘Αθόρυβο’ (ενεργοποιημένη η δόνηση) όταν έρθει ένα μνμ δεν λειτουργεί η δόνηση, ενώ σε κλήση λειτουργεί κανονικά!!!

Μικρό το κακό...με την αναβάθμηση θα λυθεί!!!

Γιώργος

Το ίδιο «πρόβλημα» είχε και το 6600 στην πρώτη του έκδοση. Ένα κολπάκι που κάναμε ήταν να ηχογραφήσουμε απόλυτη ησυχία και να την βάλουμε ως ήχο μηνυμάτων.Έτσι τα μηνύματα έχουν δόνηση όση ώρα διαρκεί η «ησυχία» :wink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στείλ'τον και σε μένα please με οδηγίες εγκατάστασης.Θα σου είμαι υποχρεωμένος akakios1976@yahoo.gr
Το έλαβες;Λειτουργεί εντάξει;

Αν δεν σου κάνει κόπο στείλ'το και σε εμένα

ontapan@hotmail.com

Ευχαριστώ

Ταχυδρόμοςςςςςςςςςςςςςςς!!!! :D

το εβαλα και επαιξε ενα Mp3 απο το ηχειο..και μετα και το ηχειο εκλεισε.... αβυσσος η ψυχη του τηλεφωνου!! :O

Το άλλο το έχετε δει μερικές φορές η ενταση στα MP3 ει σταθερή δεν χαμηλώνει μονο εάν σβισείς το τηλ και το ξαναανάψεις δουδεύει σώστα

Γιώργος...:ninja:

Το έχω και εγώ επιτέλους το 3230 μετά την αλλαγή που έγινε στο πρωτο που μου φέραν λογο καμένου pixel (νόμιζα πως ήταν σκόνη αλλα όταν έβγαλα την μπαταρία χάθηκε και μου φέραν καινούριο μετά απο 2 μέρες.) Σε αυτό ολα καλα.

Εγω παρατηρησα κατι σημερα..Δεχτηκα μια αναπαντητη κληση και δεν την ειδα.Αφησα το κινητο με την ενδειξη στην οθονη και μετα απο λιγη ωρα ξανα αναψε :!: Κοιταω για κανενα μηνυμα ή αναπαντητη και τιποτα...Δεχομαι αλλη μια αναπαντητη και το αφηνω παλι και το ξαναεκανε :) Ειναι λετε τροπος να σου θυμιζει να το δεις? Πρωτη φορα το βλεπω.Για bug δεν ειναι κακο :)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ενδιαφέρον θα το δοκιμάσώ με την αναπάντητη . Το V3 το είχε αυτο εάν είχες αναπαντήτη ή μυνημα εκάνε μπιπ κάθε πέντε λεπτά.
Γιώργος...:ninja:

Ερωτήσεις:

1. Τα mp3 χρησιμοποιούνται και ως ήχος κλήσης;

2. Ρυθμίσεις για το Vodafone E-mail που δεν έχουν να στείλουν στη Vodafone και στη Nokia,μπορεί κάποιος να ποστάρει; (IMAP---> e-mail 69xxxxxxxx@vodafone.gr)

3. Ο φορτιστής των NGage, 6230 είναι ταχυφορτιστής; Κάποιος φίλος έγραψε ότι φορτίζει νωρίτερα... τσεκαρισμένο;

Thx in advance

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παρατηρησα κατι σημερα..Δεχτηκα μια αναπαντητη κληση και δεν την ειδα.Αφησα το κινητο με την ενδειξη στην οθονη και μετα απο λιγη ωρα ξανα αναψε :!: Κοιταω για κανενα μηνυμα ή αναπαντητη και τιποτα...Δεχομαι αλλη μια αναπαντητη και το αφηνω παλι και το ξαναεκανε :) Ειναι λετε τροπος να σου θυμιζει να το δεις? Πρωτη φορα το βλεπω.Για bug δεν ειναι κακο :)

το κανει και σε εμενα σε ολες τις αναπαντητες...δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι bug, παντως μια χαρα το βρισκω!!! :O