junglist Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Κανένα απολύτως, όλα κυλούν ομαλά. Βλέπω όμως ένα καινούριο εικονίδιο δίπλα από το username σου. Τι είναι αυτό;[ATTACH]67213[/ATTACH]Έχω την PRO. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την έκδοση 5.7.2 μαύρου θέματος; την είχε βάλει μια φορά νομίζω ο king, να μην μας ζαλίζει και για νέα ενημέρωση όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Εδώ είστε παιδιά την έχω κρατημένη στο προσωπικό μου cloud. 5.7.2 μαύρο θέμα. https://mega.nz/#!MdQWTYJD!IiYlxyUie16U0bC6b3xZYDULb7TmhQjMO5emF1UejFc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Ωραίος, ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Ξέρουμε τι γίνεται με το myphone στο Tapatalk; μου βγάζει συνέχεια αυτό. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 προφανως ειναι θεμα εκδοσης; εμενα με την 6.5 μου παιζει μια χαρα, μολις τσεκαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Εμένα το βγάζει αυτό όταν έχει κάποιο πρόβλημα το νετ(είτε wifi είτε δεδομένα) 5.7.2 η έκδοση μου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Μήπως φταίνε οι εκδόσεις που έχετε; Εγώ είμαι στην 8.2.6!!! Είστε από αυτούς που διαβάζω κατά καιρούς ότι δεν σας αρέσει κάτι στις τελευταίες εκδόσεις, και δεν κάνετε update; Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 εγώ είμαι από αυτούς που είχαν διαφορα θέματα με τις εκδόσεις μετά την 5.7.5, οπότε έμεινα εκεί (συγκεκριμένα στην 5.7.2) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Ξέρουμε τι γίνεται με το myphone στο Tapatalk; μου βγάζει συνέχεια αυτό. Αυτο στο βγάζει, οταν δεν εχεις "δυνατό" ιντερνετ! ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Στην έκδοση 8.3.1 μόλις γράψω ένα μήνυμα στο myphone και πάω να κάνω edit μετά από κάποια λεπτά, δεν με αφήνει. Παλαιότερα θυμάμαι σίγουρα μπορούσα να κάνω Edit και μετά από ώρες. Αυτό τώρα οφείλεται στην έκδοση του Tapatalk ή άλλαξε κάτι στους κανόνες του φόρουμ? Edit: μάλλον θέμα της έκδοσης ήταν, με το νέο update που ήρθε σήμερα διορθώθηκε. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 13, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Καλησπέρα παρόλο που έχω τσεκάρει παρακολούθηση κάποιων θεμάτων, δεν μου έρχεται η ειδοποίηση στο Tapatalk μόλις δημοσιευθεί νέο. Σε εσας έρχονται? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 για το myphone λες; δεν δουλεύει με το myphone, δοκίμασε με άλλο φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Ναι για το myphone. Σε άλλα λειτουργεί. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Ναι για το myphone. Σε άλλα λειτουργεί. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι ούτε πρόκειται, το myphone επίσημα δεν υποστηρίζει το Tapatalk και δεν έχει τα κατάλληλα plugins που χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 το tapatalk πρεπει να τα κακαρωσε, μου βγαζει: Your account is not activated. To activate your account, please click the confirmation link in the email we've just send to . Resend Email Change Email Address οτι ναναι, δεν παιζει να ειναι αληθεια αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 το tapatalk πρεπει να τα κακαρωσε, μου βγαζει: Your account is not activated. To activate your account, please click the confirmation link in the email we've just send to . Resend Email Change Email Address οτι ναναι, δεν παιζει να ειναι αληθεια αυτο.. Κάτι άλλο συμβαίνει γιατί μια χαρά παίζει το Tapatalk. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 (edited) εγω ελεγα για την σελιδα: https://www.tapatalk.com/notifications αλλα μπηκα και απο το κινητο και βγαζει invalid request.. οτι ναναι σου λεω... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι άλλο συμβαίνει γιατί μια χαρά παίζει το Tapatalk. μια χαρα προβλημα υπαρχει θες να πεις.. το οτι δεν επηρεαζει εσενα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει προβλημα ξερεις.. https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/can-t-access-my-tapatalk-account-t43492.html#p232608 edit: οκ, πρεπει να φτιαχτηκε Edited July 8, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 (edited) εγω ελεγα για την σελιδα: https://www.tapatalk.com/notifications αλλα μπηκα και απο το κινητο και βγαζει invalid request.. οτι ναναι σου λεω... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μια χαρα προβλημα υπαρχει θες να πεις.. το οτι δεν επηρεαζει εσενα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει προβλημα ξερεις.. https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/can-t-access-my-tapatalk-account-t43492.html#p232608 edit: οκ, πρεπει να φτιαχτηκε Μίλησες για πρόβλημα στο Tapatalk και σου απάντησα στην ερώτηση που έκανες. Το ίδιο ισχύει πάντως και όταν έχει κάποιος πρόβλημα, το ότι τον επηρεάζει δεν σημαίνει ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 8, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 συνεχιζεις κιολας.... το λινκ το πατησες να δεις τι εγινε; σε παρεμπεψα σε θεμα το οποιο το ανοιξε αλλος κι εγραψε κι αλλος οτι εχει το ιδιο προβλημα, κατι γενικευμενο εγινε, το οτι δεν το καταλαβαινεις κι επιμενεις κιολας δεν πειραζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 συνεχιζεις κιολας.... το λινκ το πατησες να δεις τι εγινε; σε παρεμπεψα σε θεμα το οποιο το ανοιξε αλλος κι εγραψε κι αλλος οτι εχει το ιδιο προβλημα, κατι γενικευμενο εγινε, το οτι δεν το καταλαβαινεις κι επιμενεις κιολας δεν πειραζει...ΟΚ, ότι πεις. Αφού εσύ και άλλα 2 άτομα είχατε πρόβλημα μάλλον ήταν γενικευμένο το πρόβλημα. Ρώτησες κάτι, απάντησα δεν σου άρεσε προφανώς η απάντηση, τέλος. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 ητανε προβλημα αστραπη, ποσοι να το πηραν χαμπαρι, ποσοι εχουν λογαριασμο στο tapatalk forum και ποσοι ξερουν να ποσταρουν; αν βγαλεις ολους αυτους μια χαρα ηταν ο αριθμος 3, τελοσπαντων, εσυ ξερεις καλυτερα μαλλον, τι να πεις απο εκει και περα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Αφού ήταν πρόβλημα αστραπή, που απασχόλησε 3-4 άτομα, γιατί το κάνεις θέμα τότε; Έτσι για να λέμε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 χαχαχα νατος κι ο αλλος, εσυ μας ελειπες ακριβως, κοιτα αν απαντησω θα γινει μυλος το θεμα, το φορουμ κλπ, αστο μωρε καλυτερα, δεν υπαρχει λογος να πηγαινουμε για μπανιο, θα δροσισει μεθαυριο, κανε λιγο υπομονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 (edited) και τωρα: 500 Internal Server Error https://www.tapatalk.com/notifications edit: οκ επανηλθε Edited July 19, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts