dimtz Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ωραίος φίλε, ευχαριστώ, δεν ήξερα ότι γίνετε από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Τώρα τελευταία μου κάνει αναβάθμιση στα καλά καθούμενα το τάπα, έχει κανείς την 5.7.2 που να μην αναβαθμιζετε; Εννοείται χωρίς σκουλίκια, καθαρή Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχεις απενεργοποίησει την αυτόματη ανανέωση στο πλαυ στορε? Με 5.7.2 είμαι και ακνω χειροκίνητα τα updates. Έτσι έχω πάντα την 5.7 .2 :D Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Ναι φίλε, είχα κλείσει το update, τώρα ποιος ξέρει τι γίνεται Edit μάλλον επειδή άλλαξα θέμα μου έκανε τα κόλπα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 16, 2018 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ναι φίλε, είχα κλείσει το update, τώρα ποιος ξέρει τι γίνεται Edit μάλλον επειδή άλλαξα θέμα μου έκανε τα κόλπα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρήκες τελικά το πρόβλημα; Αλλιώς, μερικές σελίδες πίσω, είχα βάλει το πειραγμένο apk της 5.7.2 να μην φαίνεται στο Google Play για ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Βρήκες τελικά το πρόβλημα; Αλλιώς, μερικές σελίδες πίσω, είχα βάλει το πειραγμένο apk της 5.7.2 να μην φαίνεται στο Google Play για ενημέρωση! Θα ψαξω να το βρω φιλε ,θα μου χρειαστει, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Θα ψαξω να το βρω φιλε ,θα μου χρειαστει, ευχαριστω. Εδώ είναι......... αν χρειαστείς! ;) https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7495091 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν χρησιμοποιείτε την τελευταία 7.4.3? Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δεν έχω καταλάβει. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ναι φίλε, είχα κλείσει το update, τώρα ποιος ξέρει τι γίνεται Edit μάλλον επειδή άλλαξα θέμα μου έκανε τα κόλπα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠως γίνεται να κάνει το play store αυτόματο update σε πειραγμενη εφαρμογή; Αφού κάνει πρώτα έλεγχο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν χρησιμοποιείτε την τελευταία 7.4.3? Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δεν έχω καταλάβει. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Σε μενα δεν έπαιξε ποτέ καλά οποιαδήποτε έκδοση δοκίμασα, μετά την 5.7.5 (η οποία προτείνεται φυσικά!) Πως γίνεται να κάνει το play store αυτόματο update σε πειραγμενη εφαρμογή; Αφού κάνει πρώτα έλεγχο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μήπως το έκανε κατά λάθος ο φίλος. Τόσο καιρό, ποτέ καμία εφαρμογή δεν έκανε μόνη της update Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Πως γίνεται να κάνει το play store αυτόματο update σε πειραγμενη εφαρμογή; Αφού κάνει πρώτα έλεγχο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εχω την κανονική έκδοση 5.7.2 φίλε για αυτό και έγινε, λογικά με το που άλλαξα θέμα ενεργοποιήθηκε ξανά η αυτόματη αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είναι......... αν χρειαστείς! ;) https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7495091 Την είχα βρει φίλε, ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Στην τελευταία έκδοση 8.0 δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να μην είναι bold τα άρθρα που έχουν διαβαστεί; Γνωρίζει κάποιος; Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Στην τελευταία έκδοση 8.0 δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να μην είναι bold τα άρθρα που έχουν διαβαστεί; Γνωρίζει κάποιος; Tapatalked using my galaxy S9Ναι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή πλέον. Ίσως την προσθέσουν με κάποιο update, ελπίζω δηλαδή γιατί βόλευε αν και πλέον Προσωπικά το Έχω συνηθίσει και κοιτάζω την μπλε πλαϊνή μπάρα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Έχετε πρόβλημα με το myphone; εμένα μου ζητάει να βάλω τον κωδικό πρόσβασης και παρόλο που τον εισάγω μου βγάζει σφάλμα και γενικά δεν φορτώνει τίποτα από το site. Σε άλλα 2 φόρουμ όλα λειτουργούν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Με 5.7.2 όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έχετε πρόβλημα με το myphone; εμένα μου ζητάει να βάλω τον κωδικό πρόσβασης και παρόλο που τον εισάγω μου βγάζει σφάλμα και γενικά δεν φορτώνει τίποτα από το site. Σε άλλα 2 φόρουμ όλα λειτουργούν καλά.Όχι, κανένα πρόβλημα με την τελευταία έκδοση. Κάνε ένα clear cache μήπως και στρώσει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Καλημέρα παιδιά! Έσβησα και ξαναπέρασα το φόρουμ κι επανήλθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έχετε πρόβλημα με το myphone; εμένα μου ζητάει να βάλω τον κωδικό πρόσβασης και παρόλο που τον εισάγω μου βγάζει σφάλμα και γενικά δεν φορτώνει τίποτα από το site. Σε άλλα 2 φόρουμ όλα λειτουργούν καλά.Κανένα πρόβλημα με την τελευταία beta του Google play [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/network-status-update-t40506.html#p209895 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/network-status-update-t40506.html#p209895 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι εξηγείται, δεν έκανε upload φωτός με τίποτα σήμερα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 παλι down το tapatalk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Έτσι φαίνεται. Δεν μπαίνει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 τωρα μαλον το φτιαξαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 νεα χαρακτηριστικα (features): https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/new-features-custom-smiley-multiple-account-log-in-t40646.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Τα έβαλαν; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts