fuorigioco1981 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 ρε παιδιά πάλι χάλια το myphone στο Tapatalk;;; προχτές μου ζήτησε πάλι login και από τότε στο subscribed μου έχει μόνο 5 topic!και στο participated μόνο 12!συν το παλιό θέμα να μην τα δείχνει με την σειρά! έλεος πια εσείς οι admin δεν ακούτε τι λέμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 εμένα μου ζητάει κάθε 24ωρο να κάνω login, εντάξει λίγο σπαστικό αλλά κανένα άλλο πρόβλημα. 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 εμένα μου ζητάει κάθε 24ωρο να κάνω login, εντάξει λίγο σπαστικό αλλά κανένα άλλο πρόβλημα.γιατί εσένα στα subscribed στα έχει με την σειρά; πάνω πανω τα πιο νέα και προς τα κάτω τα πιο παλιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 2 minutes ago, fuorigioco1981 said: 4 ώρες πριν, guy_fawkes said: εμένα μου ζητάει κάθε 24ωρο να κάνω login, εντάξει λίγο σπαστικό αλλά κανένα άλλο πρόβλημα. γιατί εσένα στα subscribed στα έχει με την σειρά; πάνω πανω τα πιο νέα και προς τα κάτω τα πιο παλιά; Να σου πω την αλήθεια αυτό ποτέ δεν το πρόσεξα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 Να σου πω την αλήθεια αυτό ποτέ δεν το πρόσεξα! εσύ ποιο tab βλέπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 9 ώρες πριν, fuorigioco1981 said: ρε παιδιά πάλι χάλια το myphone στο Tapatalk;;; προχτές μου ζήτησε πάλι login και από τότε στο subscribed μου έχει μόνο 5 topic!και στο participated μόνο 12!συν το παλιό θέμα να μην τα δείχνει με την σειρά! έλεος πια εσείς οι admin δεν ακούτε τι λέμε;;; Εμένα δεν κάνει login εδώ και μερικές μέρες στο myphone. Δοκίμασα πάλι το password και δεν φταίει αυτό γιατί μπαίνει μια χαρά από browser. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, fuorigioco1981 said: 5 ώρες πριν, guy_fawkes said: Να σου πω την αλήθεια αυτό ποτέ δεν το πρόσεξα! εσύ ποιο tab βλέπεις; το είδα πριν απο λίγο, έχει κανονικά με ημερομηνίες και ώρες, πιο πάνω τα νέα και πιο κάτω τα παλιά, απλά πρέπει να κάνω login συνέχεια! Edited April 19, 2023 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 το είδα πριν απο λίγο, έχει κανονικά με ημερομηνίες και ώρες, πιο πάνω τα νέα και πιο κάτω τα παλιά, απλά πρέπει να κάνω login συνέχεια!είσαι σίγουρος ότι το subscribed τα έχει με την σειρά; χρονολογικά; για ξανά δες! επίσης ποιο Tapatalk έχεις το λεγόμενο Pro η το απλό; (όπως είναι τώρα στα τα 2 στο play store με αυτά τα ονόματα λέω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2023 1 minute ago, fuorigioco1981 said: 1 hour ago, guy_fawkes said: το είδα πριν απο λίγο, έχει κανονικά με ημερομηνίες και ώρες, πιο πάνω τα νέα και πιο κάτω τα παλιά, απλά πρέπει να κάνω login συνέχεια! είσαι σίγουρος ότι το subscribed τα έχει με την σειρά; χρονολογικά; για ξανά δες! επίσης ποιο Tapatalk έχεις το λεγόμενο Pro η το απλό; (όπως είναι τώρα στα τα 2 στο play store με αυτά τα ονόματα λέω) το απλό έχω, σήμερα που το είδα ήταν με χρονολογική σειρά και τώρα έτσι είναι. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 το απλό έχω, σήμερα που το είδα ήταν με χρονολογική σειρά και τώρα έτσι είναι.Έχει τα αδιάβαστα πρώτα; Μετά την αλλαγή του site,αυτό δεν λειτουργεί σωστά σε κανένα. Πως γίνεται εσύ να μην έχεις τέτοιο θέμα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 34 minutes ago, SERS1612 said: Έχει τα αδιάβαστα πρώτα; Μετά την αλλαγή του site,αυτό δεν λειτουργεί σωστά σε κανένα. Πως γίνεται εσύ να μην έχεις τέτοιο θέμα; Sent from my iPad using Tapatalk Να στα βγάλω και screenshot αν θελεις, τα αδιαβαστα είναι πρώτα. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Η καρτέλα Subscribed ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΌΡΟΥΜ δεν λειτουργεί πλέον με χρονολογική σειρά.Τουλάχιστον για την έκδοση pro. Εδω κ χρόνο συμβαίνει αυτό κ το είχα αναφέρει κ στους δημιουργούς του Tapa Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Η καρτέλα Subscribed ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΌΡΟΥΜ δεν λειτουργεί πλέον με χρονολογική σειρά.Τουλάχιστον για την έκδοση pro. Εδω κ χρόνο συμβαίνει αυτό κ το είχα αναφέρει κ στους δημιουργούς του Tapa Tapaάρα δεν φταίει το myphone; και για το ότι στην tab participated έχει σε εμένα μόνο 24 θέματα από τα 200 τόσα φταίει το Tapatalk η το myphone.gr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 άρα δεν φταίει το myphone; και για το ότι στην tab participated έχει σε εμένα μόνο 24 θέματα από τα 200 τόσα φταίει το Tapatalk η το myphone.gr;Δεν ειναι θέμα tapa.Στα υπολοιπα φόρουμ μου δείχνει ολα τα θέματα (πάνω απο 30 που ειμαι εγγεγραμμένος).Στo myphone κ σε κάποια άλλα, πρέπει να κάνεις !!αργά!! το scroll για να τα φορτώσει.Μαλλον αργεί να πάρει τα δεδομένα απο συγκεκριμένα σιτε, λογω κατασκευής τους. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Δεν ειναι θέμα tapa.Στα υπολοιπα φόρουμ μου δείχνει ολα τα θέματα (πάνω απο 30 που ειμαι εγγεγραμμένος).Στo myphone κ σε κάποια άλλα, πρέπει να κάνεις !!αργά!! το scroll για να τα φορτώσει.Μαλλον αργεί να πάρει τα δεδομένα απο συγκεκριμένα σιτε, λογω κατασκευής τους. Tapaόχι εμένα δείχνει μόνο τα 24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Η καρτέλα Subscribed ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΌΡΟΥΜ δεν λειτουργεί πλέον με χρονολογική σειρά.Τουλάχιστον για την έκδοση pro. Εδω κ χρόνο συμβαίνει αυτό κ το είχα αναφέρει κ στους δημιουργούς του Tapa TapaΈχω την Pro έκδοση σε Android και βλέπω κάποια φόρουμ να δείχνουν τα θέματα στην καρτέλα subscribed με χρονολογική σειρά. Αυτό και μερικές ακόμα λειτουργικές λεπτομέρειες, εξαρτώνται απολύτως από τη σωστή εφαρμογή και ενημέρωση του Tapatalk από τον διαχειριστή κάθε φόρουμ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Η καρτέλα Subscribed ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΌΡΟΥΜ δεν λειτουργεί πλέον με χρονολογική σειρά.Τουλάχιστον για την έκδοση pro. Εδω κ χρόνο συμβαίνει αυτό κ το είχα αναφέρει κ στους δημιουργούς του Tapa TapaΔεν ισχύει αυτό. Ούτε στο pro, ούτε στο άλλο. Είναι θέμα του myphone.gr και προέκυψε μετά την αλλαγή του site. https://myphone.gr/forum/index.php?/topic/188662-Πρόβλημα-tapatalk#entry7021743Ούτε το link λειτουργεί σωστά! Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 σήμερα έγινε αναβάθμιση Tapatalk pro και βλέπω φτιάχτηκαν οι ειδοποιήσεις στο myphone;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 σήμερα έγινε αναβάθμιση Tapatalk pro και βλέπω φτιάχτηκαν οι ειδοποιήσεις στο myphone;! μια φορα μου είχε συμβεί για ολα τα φορουμ. Έγραψα στο ταπα το πρόβλημα κ μου το διόρθωσαν Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 τα pm γιατί δεν τα φτιάχνει το myphone;;; δεν τα δείχνει καθόλου;;!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 Σήμερα δεν μπορώ να μπω στο myphone με το Tapatalk, γράφει ότι και καλά δεν έχω internet! Έχω παλαιότερη έκδοση Tapatalk, φταίει άραγε αυτό; Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2024 έχω την τελευταία και εξαφανίστηκε το myphone απ'το Tapatalk, μήπως τράβηξε κάποιος την πρίζα; 😱 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2024 7 ώρες πριν, patrickdrd said: έχω την τελευταία και εξαφανίστηκε το myphone απ'το Tapatalk, μήπως τράβηξε κάποιος την πρίζα; 😱 το ίδιο και σε εμένα,δεν το βγάζει και στην αναζήτηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2024 Είναι γνωστό το πρόβλημα, περισσότερα έχουν γραφεί εδώ: https://myphone.gr/forum/topic/188662/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts