pank Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για τις προηγούμενες εκδόσεις αλλά και για την περιήγηση στο web site! Υπάρχει κάπου το tapatalk pro σε προηγούμενη έκδοση? Έχω χάσει την μπάλα! Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για τις προηγούμενες εκδόσεις αλλά και για την περιήγηση στο web site! Υπάρχει κάπου το tapatalk pro σε προηγούμενη έκδοση? Έχω χάσει την μπάλα! Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://www.filedropper.com/tapatalk-vipv888build1663-armeabi-v7aarm64-v8ax86x8664storeplay Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Ευχαριστώ φίλε μου! Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Πάντως οι εκδόσεις που βάλαμε πάνω συνεχίζουν να δουλεύουν ρολόι... Οπότε απενεργοποιήστε το αυτόματο update από το play store και για την ώρα είμαστε εντάξει Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Απενεργοποιησα την αυτόματη αναβάθμιση της εφαρμογής αλλά στο Playstore κάθε φορά που το ανοιγω μου εμφανίζει να κάνω αναβάθμιση της εφαρμογής. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω απόκρυψη της εφαρμογής για αναβάθμιση; Γιατί τώρα πρέπει να επιλέγω χειροκίνητα όλες τις άλλες εφαρμογές για αναβάθμιση και όχι να επιλέξω αναβάθμιση όλων. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Απενεργοποιησα την αυτόματη αναβάθμιση της εφαρμογής αλλά στο Playstore κάθε φορά που το ανοιγω μου εμφανίζει να κάνω αναβάθμιση της εφαρμογής. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω απόκρυψη της εφαρμογής για αναβάθμιση; Γιατί τώρα πρέπει να επιλέγω χειροκίνητα όλες τις άλλες εφαρμογές για αναβάθμιση και όχι να επιλέξω αναβάθμιση όλων. Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkΒάλε την εφαρμογή που παρέθεσα παραπάνω. Δεν την αναγνωρίζει το playstore Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Βάλε την εφαρμογή που παρέθεσα παραπάνω. Δεν την αναγνωρίζει το playstore Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα σαι καλά φίλε μου! Όντως έτσι είναι. Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Βάλε την εφαρμογή που παρέθεσα παραπάνω. Δεν την αναγνωρίζει το playstore Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε!Να είσαι καλα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Απενεργοποιησα την αυτόματη αναβάθμιση της εφαρμογής αλλά στο Playstore κάθε φορά που το ανοιγω μου εμφανίζει να κάνω αναβάθμιση της εφαρμογής. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω απόκρυψη της εφαρμογής για αναβάθμιση; Γιατί τώρα πρέπει να επιλέγω χειροκίνητα όλες τις άλλες εφαρμογές για αναβάθμιση και όχι να επιλέξω αναβάθμιση όλων. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Εάν πατήσεις update all θα βγάλει ερώτηση για αυτή που έχεις κλείσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις. Με skip είσαι έτοιμος. Έχω καιρό έτσι το Facebook. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Ευχαριστώ. Δεν την γνώριζα αυτή την διαδικασία γιατί δεν είχε τύχει να θέλω να παραμείνω σε συγκεκριμένη έκδοση μιας εφαρμογής. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 εγώ είχα την pro έκδοση ή όποια όπως είπαμε η τελευταία δεν δουλεύει με το myphone. κατέβασα μια παλαιότερη ΑΠΛΉ όμως και έχει κάποιους περιορισμούς. που βρίσκουμε παλιότερη PRO έκδοση όμως; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 εγώ είχα την pro έκδοση ή όποια όπως είπαμε η τελευταία δεν δουλεύει με το myphone. κατέβασα μια παλαιότερη ΑΠΛΉ όμως και έχει κάποιους περιορισμούς. που βρίσκουμε παλιότερη PRO έκδοση όμως; Sent from my SM-A315G using TapatalkΠήγαινε στη δημοσίευση #3252 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Πήγαινε στη δημοσίευση #3252 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkνομίζω ότι όλα οκ τώρα ευχαριστώ! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 (edited) Ένα είναι το σίγουρο. Ότι χωρίς Tapatalk όπως και να το κάνουμε δεν παλεύεται η κατάσταση για όσους θέλουμε να παρακολουθούμε το myphone από το κινητό... Ίσως κάτι πρέπει να γίνει από τους υπεύθυνους του myphone. Εφόσον δεν θέλουν να υποστηρίζουν το Tapatalk ας φτιάξουν μια εφαρμογή ή ας φτιάξουν ένα πιο φιλικό Web interface. Το να ψάχνουμε τρόπους να δουλεύει το myphone με παλαιότερες εκδόσεις του Tapatalk δεν είναι βιώσιμη λύση θεωρώ. Το λέγαμε εδώ και καιρό ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό. Edited June 13, 2021 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Ένα είναι το σίγουρο. Ότι χωρίς Tapatalk όπως και να το κάνουμε δεν παλεύεται η κατάσταση για όσους θέλουμε να παρακολουθούμε το myphone από το κινητό... Ίσως κάτι πρέπει να γίνει από τους υπεύθυνους του myphone. Εφόσον δεν θέλουν να υποστηρίζουν το Tapatalk ας φτιάξουν μια εφαρμογή ή ας φτιάξουν ένα πιο φιλικό Web interface. Το να ψάχνουμε τρόπους να δουλεύει το myphone με παλαιότερες εκδόσεις του Tapatalk δεν είναι βιώσιμη λύση θεωρώ. Το λέγαμε εδώ και καιρό ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό.ακριβώς. ας το φτιάξουν επιτέλους! γιατί εάν νομίζουν ότι από το σαιτ τότε βλέπουμε τις διαφημίσεις.... adblock και άγιος ο θεός Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 Γιατί, έχει διαφημίσεις το mobile site; Χλωμό να ισχύει κάτι τέτοιο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Γιατί, έχει διαφημίσεις το mobile site; Χλωμό να ισχύει κάτι τέτοιο. Sent from my Galaxy S10eόχι λέω για το κανονικό σαιτ Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Αυτό λέω. Αν το ζητούμενο ήταν να βλέπεις διαφημίσεις, δεν θα υπήρχε mobile site που δεν τις δείχνει, και η μόνη σου επιλογή θα ήταν το desktop site. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 https://www.filedropper.com/tapatalk-vipv888build1663-armeabi-v7aarm64-v8ax86x8664storeplay Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή το link δε δουλεύει είναι εύκολο να το βρούμε από αλλού; ευχαριστώ. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Επειδή το link δε δουλεύει είναι εύκολο να το βρούμε από αλλού; ευχαριστώ.http://www.filedropper.com/tapatalk-vipv888build1663-armeabi-v7aarm64-v8ax86x8664storeplay Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Έχω βάλει μία παλαιότερη έκδοση και δουλεύω το my Phone προς το παρόν. Ξέρει κανένας αν σε καινούργιο update του pro το οποίο έχω αγοράσει δουλεύει κανονικά το myphone? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Εγώ έχω ταυτόχρονα την απλή έκδοση την παλιά για το myphone, και την pro έκδοση για όλα τα άλλα. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Εγώ έχω ταυτόχρονα την απλή έκδοση την παλιά για το myphone, και την pro έκδοση για όλα τα άλλα. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι κι εγώ! Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 ακριβώς. ας το φτιάξουν επιτέλους! γιατί εάν νομίζουν ότι από το σαιτ τότε βλέπουμε τις διαφημίσεις.... adblock και άγιος ο θεός Sent from my SM-A315G using Tapatalk 25 Ιούλη και ακόμα τα ίδια.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts