akalos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 (edited) Δεν μπορω να κανω log in στην ''αγορασμενη'' 8.8.2στα φορουμς η στο Tapatalk? σε μένα όλα καλά με τα φορουμς,αλλά σηματακι γιοκ, Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 5, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 στο Tapatalk. εξακολουθει με clear cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 εγώ κατέβασα από αλλού και όχι με πμ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Μπείτε στο Android zone από υπολογιστή και κατεβάστε κάποια έκδοση που να δουλεύει σωστά. Μην κολλάτε στην τελευταία έκδοση. Ασήμαντες διαφορές έχουν οι εκδόσεις μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Και εγώ την είχα αγοράσει αλλά vip δεν είμαι.τι κάνατε ρε παίδες; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Και εγώ την είχα αγοράσει αλλά vip δεν είμαι.τι κάνατε ρε παίδες; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑφού βλέπω το μπλε τρίγωνο με το V μέσα στο προφίλ σου.:lol: Τι άλλο θα ήθελες, δίπλωμα από το πανεπιστήμιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Και εγώ την είχα αγοράσει αλλά vip δεν είμαι.τι κάνατε ρε παίδες; Κι όμως, εισαι vip :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Έχω τέτοιο αξίωμα καί δεν πήρα χαμπάρι; Τό είχα χρόνια πολλά πριν αγοράσει.οποτε όλα καλά. Και από κάτω πού ζητάει αγορά είναι να είσαι τρεις φορές vip? Ευχαριστώ παίδες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Τις αγγελιες απο το forum πως τις βλεπουμε μεσα απο το tapatalk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Τις αγγελιες απο το forum πως τις βλεπουμε μεσα απο το tapatalk;Δεν φαίνονται Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Ok thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Να ρωτήσω..Τι είναι και γιατί μου βγάζει αυτό;Το forum πάντως είναι αυτό. https://forum.xda-developers.com/android/apps-games Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Μήπως δεν έχεις λογαριασμό? Ζητάει να βάλεις τον κωδικό σου. Για επαλήθευση την πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Τον πατάω και δεν κάνει τίποτα..Οχι, τόσα χρόνια κανονικά μπαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Τον πατάω και δεν κάνει τίποτα..Οχι, τόσα χρόνια κανονικά μπαίνω...Κάνε επανεγκατάσταση μπας και φτιάξει αλλιώς βάλε άλλη έκδοση. Κάτι δεν ταιριάζει με το τηλέφωνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Έχω τέτοιο αξίωμα καί δεν πήρα χαμπάρι; Τό είχα χρόνια πολλά πριν αγοράσει.οποτε όλα καλά. Και από κάτω πού ζητάει αγορά είναι να είσαι τρεις φορές vip? Ευχαριστώ παίδες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα έφυγε το vip. Τι να έγινε; το μετανοιωσαν; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Τώρα έφυγε το vip. Τι να έγινε; το μετανοιωσαν; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελείωσε η δοκιμαστική σου περίοδος. Τώρα χρειάζεσαι μηνιάτικη συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 (edited) Τώρα έφυγε το vip. Τι να έγινε; το μετανοιωσαν; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜία χαρά το βλέπω, τι ζόρι τραβάς κι εσύ.:lol: Edited April 10, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Μία χαρά το βλέπω, τι ζόρι τραβάς κι εσύ.:lol: Μ έχει πάρει χαμπάρι και με τρολλαρει μάλλον. Εγώ και τώρα δίπλα πορτοκάλι εικονίδιο βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ας δουλεύει σωστά και χωρίς διαφημίσεις και ας έχει εικονίδιο φούξια , τι σε πειράζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ας δουλεύει σωστά και χωρίς διαφημίσεις και ας έχει εικονίδιο φούξια , τι σε πειράζει;Καλά εννοείται απλά είναι περίεργο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 σας παιζει; ειδικα εσας με τις παλιοτερες εκδοσεις; εχω την 6.5 και εχω την εντυπωση οτι εβαλαν ddos protection πριν λιγο, δεν μπορω να δω την καρτελα με τα συνολικα θεματα που εχω συνδρομη π.χ. κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Κι εγω εχω την 6.5.0. Ολα ειναι οπως πριν, μεχρι στιγμης βεβαια, γιατι με το tapatalk δεν μπορω να ειμαι "ησυχος". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 δεν ξερω εμενα δεν παιζει... ισως εχει σχεση με αυτο: https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/maintenance-april-21-2020-t45078.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 δεν ξερω εμενα δεν παιζει... ισως εχει σχεση με αυτο: https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/maintenance-april-21-2020-t45078.html σας παιζει; ειδικα εσας με τις παλιοτερες εκδοσεις; εχω την 6.5 και εχω την εντυπωση οτι εβαλαν ddos protection πριν λιγο, δεν μπορω να δω την καρτελα με τα συνολικα θεματα που εχω συνδρομη π.χ. κλπ ναι εχει θέμα σε μερικά φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts