nfeel Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Εγώ απορώ πως δεν έχει αναπτύξει κάνας άλλος dev άλλη εφαρμογή που να κάνει το ίδιο πράγμα. Όταν παίζουν μπάλα μόνοι τους, χρεώνουν στο Θεό. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Παιδιά τα kin που μας χρησιμεύουν εκτός από το να τα χρησιμοποιούμε σαν like? Τα μαζεύουμε και τα κάνουμε τι; πως τα ξοδεύουμε; Τώρα είδα το ποστ του nfeel. Αν μπορούσες θα ήθελα παραπάνω πληροφορίες γι αυτό [Στάλθηκε από μόνο του] Edited March 17, 2019 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Είναι κάποιος με Android Q που να του δουλεύει σωστά το Tapatalk ; Έχω επαναλαμβανόμενα errors και κλείνει μετά. Δοκίμασα και τη pro έκδοση και τη κανονική προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Είναι κάποιος με Android Q που να του δουλεύει σωστά το Tapatalk ; Έχω επαναλαμβανόμενα errors και κλείνει μετά. Δοκίμασα και τη pro έκδοση και τη κανονική προφανώς.εχει βγει android Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Στα Pixel 1,2,3 έχουν δώσει beta έκδοση Q. Έλεγα μήπως έχει κάποιος. Τους έστειλα ένα mail, δεν έχω βρει άλλες εφαρμογές να έχουν πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Πώς στέλνονται τα "kin rewards" γιατί δεν το βρίσκω..? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρήκα. Πατώντας κάτω δεξιά στο σηματάκι "k" σε όσους το έχουν ενεργοποιήσει Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπέρα σας. Ποια έκδοση ειναι καλύτερη; η απλή ή η pro ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπέρα σας. Ποια έκδοση ειναι καλύτερη; η απλή ή η pro ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ βασική τους διαφορά είναι ότι η pro δεν εχει διαφημίσεις. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Η βασική τους διαφορά είναι ότι η pro δεν εχει διαφημίσεις. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΒλέπω Ότι η τελευταία ενημέρωση της pro είναι 1 Ιανουαρίου ενώ η απλή τώρα πρόσφατα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Η διαφορά στις δύο εκδόσεις δεν είναι οι διαφημίσεις. Εάν το έχεις αγοράσει το Tapatalk, είσαι δηλαδή vip, ούτε στην απλή βλέπεις διαφημίσεις. Η διαφορά που έχουν είναι η εξής. Η pro έκδοση παίρνει μόνο τα εντελώς σταθερά updates που είναι τεσταρισμένα ενδελεχώς, χωρίς bugs και απρόοπτα. Είναι για όσους το έχουν αγοράσει κ δεν θέλουν να ασχολούνται και πολύ με updates. Η κανονική έκδοση είναι αυτή που ξέρουμε όλοι κ παραπονιόμαστε για τα συχνά updates και τις αλλαγές που κάνουν. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Κατέβηκε νέα έκδοση και επιτέλους δεν αργεί να ανοίξει η εφαρμογή όπως πριν. Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 ας σβηστεί λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Για τους κολλημένους στην 5.7.2 η ερώτηση.Σας έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις σε android pie? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Για τους κολλημένους στην 5.7.2 η ερώτηση.Σας έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις σε android pie? Same Sh1t...Different Day Δυστυχώς η pie, δεν υποστηρίζει την 5.7.2. Εαν μπεις στο προφιλ σου, ρυθμίσεις, ειδ. ωθησης κ πας κατω κατω, θα δεις οτι δεν υποστηρίζει πλέον το push token. Αυτος ηταν κ ο λογος που την εβγαλα. Πλέον ειμαι με την 7.3.2, που εχει την επιλογή με τα διαβασμένα - αδιάβαστα. Τα χρώματα διαφερουν με την 572 κ τα quote. Συνήθεια. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Κατέβηκε νέα έκδοση και επιτέλους δεν αργεί να ανοίξει η εφαρμογή όπως πριν. Sent from my Moto G (5S) using TapatalkΠοια έκδοση δηλαδή έκανε την εφαρμογή να αργεί να ανοίξει; Ποτέ προσωπικά δεν είχα θέμα σε 2 κινητά με Android 8 ή 9. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Η προηγούμενη,δεν ξέρω έκδοση. Η διαφορά με την τελευταία είναι χαοτική. Έλεγα ότι φταίει η συσκευή μου αλλά με το που έκανε αναβάθμιση όλα καλά. Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Η προηγούμενη,δεν ξέρω έκδοση. Η διαφορά με την τελευταία είναι χαοτική. Έλεγα ότι φταίει η συσκευή μου αλλά με το που έκανε αναβάθμιση όλα καλά. Sent from my Moto G (5S) using TapatalkΠροφανώς φταίει η συσκευή σου αφού δεν βλέπω καμία διαφορά σε 2 Oneplus με διαφορετικό Android. Αλλιώς θα είχαμε όλοι παρόμοια θέματα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Μπορει,μπορεί και όχι αφού έφτιαξε με την νεα έκδοση. Αν και με το ταπαταλκ τίποτα δεν με εκπλήσσει. Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Είχα κι εγώ θέμα με την προηγούμενη έκδοση στο άνοιγμα. Τώρα όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Και σε μένα τα ίδια. Η προηγούμενη έκδοση έκανε πολύ ώρα να ανοίξει, και στο Nexus 7 με custom Pie, και στο Oneplus 3 και με την stock Oreo και με την stock Pie που τρέχω εδώ και κάποιες μέρες. Πλέον όλα μια χαρά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Ευτυχώς που το λένε και άλλοι γιατί άρχισα να αμφιβάλλω. Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Με την 8.2.0 βλέπετε κανένα πρόβλημα πάλι; Εμένα ακριβώς ίδια σε ταχύτητα και συμπεριφορά όπως πριν. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Με την 8.2.0 βλέπετε κανένα πρόβλημα πάλι; Εμένα ακριβώς ίδια σε ταχύτητα και συμπεριφορά όπως πριν. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΚανένα απολύτως, όλα κυλούν ομαλά. Βλέπω όμως ένα καινούριο εικονίδιο δίπλα από το username σου. Τι είναι αυτό;[ATTACH]67213[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Με την 8.2.0 βλέπετε κανένα πρόβλημα πάλι; Εμένα ακριβώς ίδια σε ταχύτητα και συμπεριφορά όπως πριν. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΌλα καλά κι εδώ με την 8.2.5. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που δεν το παίρνουν απόφαση να δώσουν την επιλογή για total black, όπως έχουν δώσει αρκετές εφαρμογές τελευταία. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Σ' εσένα πάλι καθυστερεί να ανοίξει η εφαρμογή!!! Έχω την 8.2.5. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts