junglist Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μια φορά μου ειχε έρθει ένα τέτοιο Τώρα που το λες. Πριν ένα μήνα περιπου (μπορεί και δύο). Περίεργο..... Δεν του είχα δώσει σημασία όμως. Δεν μου ξαναήρθε ποτέ από τότε. Νομίζω το πάτησα και με έβγαλε σε ένα topic του myphone που δεν παρακολουθω? Δεν θυμάμαι.... Κάθε 3-4 μέρες μου σκάει. Δεν έχω ιδέα πως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Κάθε 3-4 μέρες μου σκάει. Δεν έχω ιδέα πως. Σε μένα δυστυχώς σκάει κάθε μέρα οπότε αν βρει κάποιος πως φεύγει ας το πει. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Με αυτό το μήνυμα που βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η σύνδεση κτλ κτλ ενώ είμαι ήδη συνδεδεμένος τι μπορούμε να κάνουμε? Έλεος μου έχει σπάσει τα νεύρα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Σε μένα δυστυχώς σκάει κάθε μέρα οπότε αν βρει κάποιος πως φεύγει ας το πει. Πας στο γραναζάκι πάνω δεξιά > advanced settings > ξετικάρεις το "daily picks" Με αυτό το μήνυμα που βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η σύνδεση κτλ κτλ ενώ είμαι ήδη συνδεδεμένος τι μπορούμε να κάνουμε? Έλεος μου έχει σπάσει τα νεύρα. .. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα, έρχεται επειδή δεν υποστηρίζεται το Tapatalk από το myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πας στο γραναζάκι πάνω δεξιά > advanced settings > ξετικάρεις το "daily picks" . Ξετικ είναι και πάλι βγαίνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Δε μπορείς να κάνεις τίποτα, έρχεται επειδή δεν υποστηρίζεται το Tapatalk από το myphone. Κατάλαβα απλά θα κάνω υπομονή. ..Ευχαριστώ! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ποιάς εταιρίας είναι το forum μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλή ερώτηση! Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ποιάς εταιρίας είναι το forum μας? .....vbulletin Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Ρωτάω γιατί ένα άλλο forum που έχω στο tapatalk και είναι πάλι της vbulletin δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα και έλεγα Μήπως έχει να κάνει με την εταιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Όχι είναι θέμα επιλογής των διαχειριστών. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πάλι πήρε αναβάθμιση και άλλαξε το tapatalk. Έβαλαν και σε κάθε σχόλιο εικονίδιο για να κάνουμε παράθεση. Γενικά καλό φαίνεται. Έβαλαν και subforums κανονικά στην καρτέλα και όχι από πάνω στον τίτλο. Και το μενού στα αριστερά όπως παλιά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Πάλι πήρε αναβάθμιση και άλλαξε το tapatalk. Έβαλαν και σε κάθε σχόλιο εικονίδιο για να κάνουμε παράθεση. Γενικά καλό φαίνεται. Έβαλαν και subforums κανονικά στην καρτέλα και όχι από πάνω στον τίτλο. Και το μενού στα αριστερά όπως παλιά Για ποιά έκδοση αναφέρεσαι; εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 4.15.3 βγηκε, το play κοιμαται ολιγον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 4.15.3 βγηκε, το play κοιμαται ολιγον Είχε βγει πιο πριν και δεν το είχα δει η δεν έχει έρθει σε όλους? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 δεν μου ηρθε εμενα απο το store, ειχε μεινει αρκετα πισω, κατεβασα τελικα απο αλλο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Στο Google play εμένα μου έχει σαν νεώτερη την 4.14.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Είχε βγει 4.15.1 πριν λίγες μέρες και τα είχε αυτά τα feutures που είπε ο tpal στο 587. Δεν την έβαλα γιατί είχε μερικά bugs και αργούσε λίγο. Στην 4.15.3 δεν υπάρχουν bugs και είναι αρκετά πιο γρήγορη από την 4.15.1 Το πιο σημαντικό δεν ανέφερες πάντως tpal, pull to refresh από πανω. Μπράβο τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Είχε βγει 4.15.1 πριν λίγες μέρες και τα είχε αυτά τα feutures που είπε ο tpal στο 587. Δεν την έβαλα γιατί είχε μερικά bugs και αργούσε λίγο. Στην 4.15.3 δεν υπάρχουν bugs και είναι αρκετά πιο γρήγορη από την 4.15.1 Το πιο σημαντικό δεν ανέφερες πάντως tpal, pull to refresh από πανω. Μπράβο τους! Δεν το πρόσεξα.Έχεις δίκιο:) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Άλλαξε και η ελληνική γραμματοσειρά Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Άλλαξε και η ελληνική γραμματοσειρά Επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Σχεδόν τέλειο το tapatalk πλέον. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Στην 4.15.3 μου εμφανίζει το όνομα του χρήστη (στο ποστ του) δεξιά αντί για αριστερά. Έχω απενεργοποιήσει τα αβαταρ. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Στην 4.15.3 μου εμφανίζει το όνομα του χρήστη (στο ποστ του) δεξιά αντί για αριστερά. Έχω απενεργοποιήσει τα αβαταρ. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Όχι, όπως εμφανιζόταν και πρίν στα αριστερα μου το βγάζει, αν έχω καταλάβει τι ρωτάς. Έχει δοκιμάσει κανείς να ανεβάσει screenshot μέσω tapatalk? Προσπαθώ να ανεβάσω και κολλάει το upload στο 70%. Επίσης νομίζω ότι προτιμούσα την προηγούμενη γραμματοσειρά. Edited June 5, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 [ATTACH]61735[/ATTACH] Να μου ανέβασε κανονικά. Χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts