Jump to content

Tapatalk στο Android

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια φορά μου ειχε έρθει ένα τέτοιο Τώρα που το λες. Πριν ένα μήνα περιπου (μπορεί και δύο). Περίεργο.....

Δεν του είχα δώσει σημασία όμως. Δεν μου ξαναήρθε ποτέ από τότε.

Νομίζω το πάτησα και με έβγαλε σε ένα topic του myphone που δεν παρακολουθω? Δεν θυμάμαι....

Κάθε 3-4 μέρες μου σκάει.

Δεν έχω ιδέα πως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάθε 3-4 μέρες μου σκάει.

Δεν έχω ιδέα πως.

Σε μένα δυστυχώς σκάει κάθε μέρα οπότε αν βρει κάποιος πως φεύγει ας το πει.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Με αυτό το μήνυμα που βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η σύνδεση κτλ κτλ ενώ είμαι ήδη συνδεδεμένος τι μπορούμε να κάνουμε? Έλεος μου έχει σπάσει τα νεύρα. ..

Σε μένα δυστυχώς σκάει κάθε μέρα οπότε αν βρει κάποιος πως φεύγει ας το πει.

Πας στο γραναζάκι πάνω δεξιά > advanced settings > ξετικάρεις το "daily picks"

Με αυτό το μήνυμα που βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η σύνδεση κτλ κτλ ενώ είμαι ήδη συνδεδεμένος τι μπορούμε να κάνουμε? Έλεος μου έχει σπάσει τα νεύρα. ..

Δε μπορείς να κάνεις τίποτα, έρχεται επειδή δεν υποστηρίζεται το Tapatalk από το myphone.

129026.png?1640591734

Πας στο γραναζάκι πάνω δεξιά > advanced settings > ξετικάρεις το "daily picks"

.

Ξετικ είναι και πάλι βγαίνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δε μπορείς να κάνεις τίποτα, έρχεται επειδή δεν υποστηρίζεται το Tapatalk από το myphone.

Κατάλαβα απλά θα κάνω υπομονή. ..Ευχαριστώ! !!

Ρωτάω γιατί ένα άλλο forum που έχω στο tapatalk και είναι πάλι της vbulletin δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα και έλεγα Μήπως έχει να κάνει με την εταιρία

Όχι είναι θέμα επιλογής των διαχειριστών.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πάλι πήρε αναβάθμιση και άλλαξε το tapatalk. Έβαλαν και σε κάθε σχόλιο εικονίδιο για να κάνουμε παράθεση. Γενικά καλό φαίνεται. Έβαλαν και subforums κανονικά στην καρτέλα και όχι από πάνω στον τίτλο. Και το μενού στα αριστερά όπως παλιά
Θοδωρής

Πάλι πήρε αναβάθμιση και άλλαξε το tapatalk. Έβαλαν και σε κάθε σχόλιο εικονίδιο για να κάνουμε παράθεση. Γενικά καλό φαίνεται. Έβαλαν και subforums κανονικά στην καρτέλα και όχι από πάνω στον τίτλο. Και το μενού στα αριστερά όπως παλιά

Για ποιά έκδοση αναφέρεσαι; εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο

4.15.3 βγηκε, το play κοιμαται ολιγον

Είχε βγει πιο πριν και δεν το είχα δει η δεν έχει έρθει σε όλους?

Θοδωρής

Είχε βγει 4.15.1 πριν λίγες μέρες και τα είχε αυτά τα feutures που είπε ο tpal στο 587. Δεν την έβαλα γιατί είχε μερικά bugs και αργούσε λίγο. Στην 4.15.3 δεν υπάρχουν bugs και είναι αρκετά πιο γρήγορη από την 4.15.1

Το πιο σημαντικό δεν ανέφερες πάντως tpal, pull to refresh από πανω. Μπράβο τους!

Είχε βγει 4.15.1 πριν λίγες μέρες και τα είχε αυτά τα feutures που είπε ο tpal στο 587. Δεν την έβαλα γιατί είχε μερικά bugs και αργούσε λίγο. Στην 4.15.3 δεν υπάρχουν bugs και είναι αρκετά πιο γρήγορη από την 4.15.1

Το πιο σημαντικό δεν ανέφερες πάντως tpal, pull to refresh από πανω. Μπράβο τους!

Δεν το πρόσεξα.Έχεις δίκιο:)

Θοδωρής

Στην 4.15.3 μου εμφανίζει το όνομα του χρήστη (στο ποστ του) δεξιά αντί για αριστερά. Έχω απενεργοποιήσει τα αβαταρ. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Στην 4.15.3 μου εμφανίζει το όνομα του χρήστη (στο ποστ του) δεξιά αντί για αριστερά. Έχω απενεργοποιήσει τα αβαταρ. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;

Όχι, όπως εμφανιζόταν και πρίν στα αριστερα μου το βγάζει, αν έχω καταλάβει τι ρωτάς.

Έχει δοκιμάσει κανείς να ανεβάσει screenshot μέσω tapatalk? Προσπαθώ να ανεβάσω και κολλάει το upload στο 70%.

Επίσης νομίζω ότι προτιμούσα την προηγούμενη γραμματοσειρά.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend