nospa12 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Το πρόβλημα με τα force stops πάντως ακόμα και τώρα παραμένει, μετά από τοοοοοσα updates. Επιεικώς απαράδεκτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 τους κραζατε για τα συνεχομενα Updates και τωρα ηρεμησαν :P Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Θα βόλευε λίγο αν το μήνυμα, ότι απέτυχε η σύνδεση στο φόρουμ έβγαινε όταν το ανοιγες, και όχι κανα λεπτό μετά :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Θα βόλευε λίγο αν το μήνυμα, ότι απέτυχε η σύνδεση στο φόρουμ έβγαινε όταν το ανοιγες, και όχι κανα λεπτό μετά :Ρ Όντως σπαστικό! Έχω βγει απο tapatalk έχω μπει browser, Έχω βγει και πάω να κάνω κλήση και τότε πετάγεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Αν κατάλαβα καλά μαύρη άσπρη δεν παίζει ε; Δεν πειράζει αφού είναι ολόμαυρη και δεν είναι όλα τα γράμματα μπλε συμβιβάζομαι. Αν δεν κάνω λάθος σήμερα έβγαλε και back/white. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) Θα βόλευε λίγο αν το μήνυμα, ότι απέτυχε η σύνδεση στο φόρουμ έβγαινε όταν το ανοιγες, και όχι κανα λεπτό μετά :Ρ Πολύ σπαστικό ιδικά όταν γράφεις κάτι και σου πετάγεται και σου κρύβει το πληκτρολόγιο. Edited May 25, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πολύ σπαστικό ιδικά όταν γράφεις κάτι και σου πετάγεται και σου κρύβει το πληκτρολόγιο. Ποτέ δεν μου έχει συμβεί με το Swype, αυτό που λες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ποτέ δεν μου έχει συμβεί με το Swype, αυτό που λες. Του tapatalk στις τελευταίες εκδόσεις του πρόβλημα είναι όχι του Swype.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αν δεν κάνω λάθος σήμερα έβγαλε και back/white. :-) Θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολύ αν και βολεύτηκα και με το blue black αφού ευτυχώς τα γράμματα των ποστ δεν είναι μπλε όπως νόμιζα αλλά άσπρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 ρε παιδιά έχει διαφημίσεις το tapatalk; ή έρχονται στην 4.5.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 μιας και καινουργιος στην εφαρμογη πως γινεται απο 3-4 φορουμ να παρακολουθω καμια 10αρια θεματα μονο?κατι σαν αγαπημενα δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 μιας και καινουργιος στην εφαρμογη πως γινεται απο 3-4 φορουμ να παρακολουθω καμια 10αρια θεματα μονο?κατι σαν αγαπημενα δηλαδη Πατας το αστερακι επανω δεξια (να γινει κιτρινο) και αυτοματος παρακολουθρις την συζητηση Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Δοκιμάζω την 4.15.1 κι έχει διάφορα καλούδια δείτε την.beta βέβαια ακόμα. http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-4-13-2-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 μωρέ πρέπει να έχει και διαφημίσεις αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Πάλι μίκρυναν τα γράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δεν θέλουν με κανένα τρόπο να επαναφέρουν την ρύθμιση της γραμματοσειράς...απαράδεκτοι!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Για όσους είναι ρουτ, υπάρχει το App settings module στο Xposed Framework που μεγαλώνει την γραμματοσειρά σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Στο Tapatalk δουλεύει άψογα. Δοκιμασμένο από εμένα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Για όσους είναι ρουτ, υπάρχει το App settings module στο Xposed Framework που μεγαλώνει την γραμματοσειρά σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Στο Tapatalk δουλεύει άψογα. Δοκιμασμένο από εμένα. Τι ρυθμίσεις έχεις δώσει? Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στο δικό μου Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Στο 120 πιστεύω είναι καλά η γραμματοσειρά, γύρνα το τηλέφωνο στα οριζόντια για να διευρύνει τις ρυθμίσεις Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Μπα, δεν αλλάζει κάτι, πιθανόν να παίζει ρόλο η πολύ μεγάλη ανάλυση του nexus ή το να μην δουλεύει το module στην 5.1.1 Edited June 1, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μάλλον το δεύτερο είναι Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Τι ρυθμίσεις έχεις δώσει? Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στο δικό μου Για να δουλέψει, διαλέγεις την εφαρμογή και γυρνάς τον διακόπτη πάνω αριστερά στο ον. Εγώ προσωπικά έχω χαμηλώσει τα DPI σε 180 και ανέβασα το font scale στα 110. Σε AOSP 5.0.1 που το δοκίμασα πριν λίγο καιρό, δούλευε. Τώρα είμαι στοκ 4.4.2 και δουλεύει υποδειγματικά. Edited June 2, 2015 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Σας έρχεται ένα notification με τίτλο Daily Picks του myphone; Απορώ πώς ξεφΕύγει αυτό, αφού το myphone δεν υποστηρίζει τα notifications μέσω tapatalk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Σας έρχεται ένα notification με τίτλο Daily Picks του myphone; Απορώ πώς ξεφΕύγει αυτό, αφού το myphone δεν υποστηρίζει τα notifications μέσω tapatalk. Μια φορά μου ειχε έρθει ένα τέτοιο Τώρα που το λες. Πριν ένα μήνα περιπου (μπορεί και δύο). Περίεργο..... Δεν του είχα δώσει σημασία όμως. Δεν μου ξαναήρθε ποτέ από τότε. Νομίζω το πάτησα και με έβγαλε σε ένα topic του myphone που δεν παρακολουθω? Δεν θυμάμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μετά την αλλαγή dpi στο App settings του xposed χρειάζεται επανεκκίνηση της συσκευής, όταν είσαι σε lollipop. Επίσης μην αναφέρεται τί dpi βάζετε γιατί η κάθε συσκευή έχει άλλο. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts