Jump to content

Από που αγοράζετε PC και περιφερειακά;

noway
 Κοινοποίηση

Από που αγοράζετε PC και περιφερειακά;  

62 members have voted

1. 1. Από που αγοράζετε PC και περιφερειακά;

• Multirama
      3
    • Πλαίσιο
      30
    • Γερμανός
      0
    • One-Way
      0
    • eshop.gr
      15
    • Αλλού
      14

Recommended Posts

Aπό εκεί που βρίσκω φτηνότερα. :!:

Συνήθως δεν είναι κανένα από τα παραπάνω... :whistle:

Πλαισιο,σχεδον παντα.

E-shop.gr ειναι πιο φτηνα? :worry: ?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Όποτε θέλω να αγοράσω κάτι, πάω μια βόλτα από το παζαρ.... εεε το Πλαίσιο, το βλέπω από κοντά... και μετά πάω και το αγοράζω από κει που θα το βρω φτηνότερα ;)

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος noway ( 1 Νοέ. 2004 , 17:54)

APO POU PROTEIMATE NA AGORAZETE PC PERIFERIAKA KAI OTI EXEI SXESH ME PC?GIA TIS TIMES?THN EXYPHTETHSH?DIALEXTE MULTIRAMA,PLAISIO,ONEWAY,GERMANOS, H APO KAPOU ALLOU?

Αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Επίσης, όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε ένα post μπορείς να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/image/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts.

Στο θέμα τώρα, αγοράζω διάφορα πράγματα από το Πλαίσιο, όμως κάποιες φορές η τακτική τους με τα αποθέματα είναι εκνευριστική. Δεν έχουν δηλαδή εξαρτήματα τα οποία όμως υπάρχουν στην αγορά σε σημείο που να σκέφτομαι έντονα ότι το κάνουν επίτηδες για να πουλήσουν αυτά που θέλουν. Πρόκειται δηλαδή για καταστάσεις του στυλ "δεν έχουμε αυτόν τον επεξεργαστή πάρτε τον αμέσως επόμενο" (μου συνέβη πολύ πρόσφατα). Το χειρότερο από όλα είναι ότι το κάνουν χρόνια τώρα.

Είναι ένας από τους λόγους, μαζί με τις πολύ καλές τιμές βέβαια, που τελευταία προτιμώ το e-shop.

e-shop.gr και από εμένα! Αν θυμάμαι καλά πριν από αρκετό καιρό που είχα κάνει μια μικρή σύγκριση στις τιμές του e-shop και του Πλαισίου, oi τιμές στο e-shop(μαζί με ΦΠΑ) ήταν περίπου όσο του Πλαισίου χωρίς ΦΠΑ! Πριν αρκετό καιρό όμως, τώρα δεν ξέρω τι παίζει!

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Στο 90% των περιπτώσεων Πλαίσιο. Έχω 2 καταστήματα κοντά μου, της Γλυφάδας και της Λεωφόρου Βουλιαγμένης ( στης Λεωφόρου Βουλιαγμένης μάλιστα με αφήνει απ' έξω το λεωφορείο το οποίο περνάει από την λεωφόρο Βουλιαγμένης και η στάση είναι 30" με τα πόδια :p ) . Εκεί βρίσκω ότι θέλω. Μόνο τον router WRT54G της Linksys πήρα από την Αθήνα γιατί τότε που τον αγόρασα υπήρχε μόνο στο priveshop, ούτε στην Στουρνάρη δεν τον βρήκα τότε... Κάποιες φορές αγοράζω και από την cosmodata της Γλυφάδας που και εκεί έχει φοβερές τιμές. Από ηλεκτρονικό κατάστημα δεν έχω αγοράσει γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να περιμένω 2-3 μέρες να έρθει αυτό που θέλω. Αν όμως βρω σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα ένα προϊόν σε πολύ φθηνότερη τιμή από οποιοδήποτε κατάστημα, τότε θα προτιμήσω το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

e-shop. Έχει, συνήθως, τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Πάντα υπάρχει και η ΕΕ, για πιο φθηνά... :D

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 1 Νοέ. 2004 , 18:00)

Aπό εκεί που βρίσκω φτηνότερα. :!:

Συνήθως δεν είναι κανένα από τα παραπάνω... :whistle:

Αυτή η λογική είναι και η σωστότερη. Άλλωστε καταναλωτές είμαστε. ποτέ δεν βλάπτει και μια έρευνα αγοράς.

e-shop.gr δαγκωτό!

Αφού έχει με διαφορά τις καλύτερες τιμές και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τα προϊόντα ούτε με την εξυπηρέτηση, γιατί να αγοράσω από αλλού;

Αλήθεια, τον Γερμανό γιατί τον έβαλες; Με τις τιμές που έχει μόνο όσοι δεν ασχολούνται και ψαρώνουν με τις διαφημίσεις ψωνίζουν από εκεί. Αλλά κι αυτοί συνήθως απογοητεύονται από το απαράδεκτο επίπεδο εξυπηρέτησης και τις ανύπαρκτες γνώσεις των περισσότερων υπαλλήλων (ευτυχώς όχι όλων).

Eimai sto "allou" giati oi times apo site sto diktio den echoun kamia schesi me tin Ellada....To sistima pou perigrafo stin ipografi mou echi stithi apo Plaisio,E-shop,Overclockers.co.uk.Kai auto egine giati iparchi orio sto varos ton dematon apo eksoteriko... :(
ATHLON 64 3200+ 2150MHz / ASUS K8V DELUXE / ATI 9800 PRO 128MB /1GB PC3200 MUSHKIN 2.2.2 / 120 SEAGATE SATA 7200rpm / LG17"FLATRON .................................... :X

το pc το πήρα από το Πλαίσιο... περιφερειακά συνήθως παίρνω από κανένα μαγαζάκι στην Στουρνάρη (πχ γραμμή κλπ)