keras Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) @Mivas: Δοκίμασε τον Surfy Browser, μου φαίνεται καλύτερος απο τον UC ο οποίος δεν μου λειτουργεί κι εμένα καλά, τουλάχιστον γι' αυτή την εφαρμογή Edited September 14, 2015 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 @Mivas: Δοκίμασε τον Surfy Browser, μου φαίνεται καλύτερος απο τον UC ο οποίος δεν μου λειτουργεί κι εμένα καλά, τουλάχιστον γι' αυτή την εφαρμογή Να μην κρασάρει με νοιάζει βασικά και από εκεί και ύστερα, αν έχει πολλαπλές καρτέλες, ανώνυμη περιήγηση, κλπ καλό είναι. Θα το δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Παρακαλώ :). Πάντως, ότι και να λέμε για τους browsers, από την στιγμή που δεν μπορούμε να τους βάλουμε ως default, είναι δωρον αδωρον... Πάντα ο IE θα μας ταλαιπωρεί... Εύχομαι να υπάρχει η επιλογή στα 10άρια, ή να δούμε έστω μια καλή έκδοση του ΙΕ τουλάχιστον.. Edited September 15, 2015 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Πολύ φοβάμαι, ότι θα αρχίσω να ψάχνω σοβαρά για άλλη συσκευή. Παρά τα 2GB και το γενικά ομαλό λειτουργικό των 8.1, πολλές φορές με πετάει έξω από εφαρμογές, χωρίς να τρέχει τίποτα άλλο στο παρασκήνιο... Είχα ανοίξει π.χ. στο UC Browser κάποιες καρτέλες για κάτι που έψαχνα και ξαφνικά έκλεισε η εφαρμογή... Άντε να τα ξαναψάχνω μετά από την αρχή... Για σοβαρό εργαλείο δουλειάς που το θέλω μάλλον δεν κάνει τελικά... Και αρχίζω να σκέφτομαι είτε το 1520 (αν και είναι τεράστιο για κινητό), είτε το 930... Σε άλλους κάνει αντίστοιχα προβλήματα με εφαρμογές; Έφυγα από το entry level 520 για αυτόν τον λόγο... Αν οι 4 πυρήνες βοηθήσουν, να προτιμήσω 930 ή 1520... Σε τέτοια περίπτωση θα λυπηθώ αν το αποχωριστώ πάντως... :( Κάτι δε σου έχει κάτσει καλά στο restore κάποια εφαρμογή και σου δημιουργεί όλα αυτά. Πάρε backup χωρίς τσεκαρισμένο τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Μετά hard reset και επαναφορά. Τα προβλήματα θα εξαφανιστούν.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλησπέρα σας... Πριν καμιά εβδομάδα βγάζω το βασιλιά της φωτογραφίας :cool: από την τσέπη μ και διαπιστώνω πως έχει κολλήσει στην lock screen μισή ώρα πριν (με βάση το ρολόι του στην οθόνη. Δεν λειτουργούσε κανένα πλήκτρο. Ε λέω... Νταξ μικροκολληματακι σκάλωσε και του κάνω ένα soft reset... Το πρόβλημα λύθηκε... Έλα όμως που σήμερα το ξαναέκανε πριν από λίγο... Ακριβώς το ίδιο. Το είχα στην τσέπη και όταν το έβγαλα πάλι κολλημένο στην οθόνη κλειδώματος (όχι την glance screen). Ξανά κάνω soft reset και ξανά έφτιαξε... Μήπως έρχεται η ώρα του; Είναι σοβαρό; Ψάχνοντας διάβασα ότι έχει να κάνει με το σήμα (ίσως) όταν το χάνει . Απλά δεν το έχει ξανακάνει όταν δεν είχε σήμα παλαιότερα και την τελευταία εβδομάδα 2φορές.. Μήπως κάποιο update εφαρμογής; Κι επειδή Better safe than sorry πετάξτε καμιά ιδέα... Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ εύκολο να είναι bug του λειτουργικού ή εφαρμογής αφού κάθε τόσο γίνονται ενημερώσεις. Θα έλεγα να μην ανησυχείς και να δοκιμαζεις διάφορα. Πχ να μην αφήνεις πολλές εφαρμογές να τρέχουν ή ανοικτές στο παρασκήνιο, να παρατηρείς τι ετρεξες τελευταίο, κλπ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ εύκολο να είναι bug του λειτουργικού ή εφαρμογής αφού κάθε τόσο γίνονται ενημερώσεις. Θα έλεγα να μην ανησυχείς και να δοκιμαζεις διάφορα. Πχ να μην αφήνεις πολλές εφαρμογές να τρέχουν ή ανοικτές στο παρασκήνιο, να παρατηρείς τι ετρεξες τελευταίο, κλπ. Λοιπόν κάτι άλλο που θυμήθηκα. Την πρώτη φορά πριν μια βδομάδα όπως είπα, η Lumia camera δεν αποθήκευε τις φωτογραφίες. Τελικά μετά το soft reset τράβηξα μια φωτογραφία. Πάω λοιπόν να δω πότε τραβήχτηκε και ήταν στις 15/9/15. Τα πιο πρόσφατα update ήταν τα εξης: - Here Drive - Here Transit - City Lens - Nokia Maps - Cinemagraph - Storyteller - Messenger Όλα στις 12/9/15 κι επειδή έχω συνήθως το location off μήπως προσπαθεί να βρουν τα maps ξέρω γω τη θέση καθότι μετακινούμαι με το αυτοκίνητο και ""σκαλώνει" ; μετά το update εννοώ πως ίσως άλλαξε κάτι.. Αυτό είναι το καλό σενάριο βέβαια! Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Πάρε ένα buck up και σε περίπτωση που δεν στρώνει ρίξε ένα hard reset και καθάρισες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Πάρε ένα buck up και σε περίπτωση που δεν στρώνει ρίξε ένα hard reset και καθάρισες. Λοιπόν το βρήκα. Δηλαδή κατά 99% είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι με την glance screen. (Το ίδιο είχε και ένας άλλος στο Microsoft community). Έχοντας το κινητό στις πλαϊνές τσέπες του σορτς που είναι φαρδιές, αυτό κατά την κίνηση του σώματος "παίζει" και πιθανώς πιάνει το "double tap" συνεχώς και κρασάρει. Και τρώει την μπαταρία σα π@@@στης... Αν βάλεις το κινητό στις στενές τσέπες (είτε μπροστινές είτε πίσω) Ή απενεργοποιήσεις την glance screen, δεν το κάνει ποτέ. (τουλάχιστον αυτό "διαπίστωσε" ο τύπος στο forum). Φτού φτού, καθαρή την βγάλαμε πάλι... Μάλλον δηλαδή... :X Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Παντως 3 1020 που εχω αλλαξει και τα 3 ειχαν ενα θεμα με την ενεργοποιηση-απενεργοποιηση του wifi-bluetooth .Πολλες φορες κολλάει και απλα προσπαθει να το ανοιξει-κλεισει με τις γνωστες κοκκινες τελειες του Loading αλλα δεν γινεται τιποτα και θελει reset.Οταν ειναι σε αυτη την κατασταση εχει και τρομερο drain χωρις να το καταλαβεις. Λοιπόν το βρήκα. Δηλαδή κατά 99% είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι με την glance screen. (Το ίδιο είχε και ένας άλλος στο Microsoft community). Έχοντας το κινητό στις πλαϊνές τσέπες του σορτς που είναι φαρδιές, αυτό κατά την κίνηση του σώματος "παίζει" και πιθανώς πιάνει το "double tap" συνεχώς και κρασάρει. Και τρώει την μπαταρία σα π@@@στης... Αν βάλεις το κινητό στις στενές τσέπες (είτε μπροστινές είτε πίσω) Ή απενεργοποιήσεις την glance screen, δεν το κάνει ποτέ. (τουλάχιστον αυτό "διαπίστωσε" ο τύπος στο forum). Φτού φτού, καθαρή την βγάλαμε πάλι... Μάλλον δηλαδή... :X Οταν σου κολλαει ετσι απλα πατα το κουμπι αφης των windows. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Παντως 3 1020 που εχω αλλαξει και τα 3 ειχαν ενα θεμα με την ενεργοποιηση-απενεργοποιηση του wifi-bluetooth .Πολλες φορες κολλάει και απλα προσπαθει να το ανοιξει-κλεισει με τις γνωστες κοκκινες τελειες του Loading αλλα δεν γινεται τιποτα και θελει reset.Οταν ειναι σε αυτη την κατασταση εχει και τρομερο drain χωρις να το καταλαβεις. Οταν σου κολλαει ετσι απλα πατα το κουμπι αφης των windows. Φίλε δεν πιάνει κανένα κουμπί. Κολλάει με αναμμένη την οθόνη στη lock screen και "μουλαρώνει"... Ούτε καν σβήνει με το κουμπί ας πούμε... Μόνο με soft reset ξεμπλοκάρει Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Φίλε δεν πιάνει κανένα κουμπί. Κολλάει με αναμμένη την οθόνη στη lock screen και "μουλαρώνει"... Ούτε καν σβήνει με το κουμπί ας πούμε... Μόνο με soft reset ξεμπλοκάρει Σκαλώνει και εμενα ετσι οταν το εχω σε στενές τσέπες και στην αρχη το εκλεινα και το ξανανοιγα ,τυχαια μια μερα πατησα το πληκτρο windows και ενω φενεται οτι δεν πιανει κανενα πληκτροοταν το ακουμπας ξεκολλαει Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Μάλλον θα είναι αυτό, γιατί κι εμένα το double tap μου πιάνει και σε άσχετες περιπτώσεις πχ στην κ@λοτσεπη. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Μάλλον θα είναι αυτό, γιατί κι εμένα το double tap μου πιάνει και σε άσχετες περιπτώσεις πχ στην κ@λοτσεπη. Ρε τρελάθηκα σου λέω... Και με κορόιδευε η γυναίκα (ως συνήθως :O ), τι την ήθελες την μπαχατέλα... :mad: Γιατί το βγάλαμε για φωτό νύχτα.... Ακόμη δε μπορεί να χωνέψει την ανωτερότητα της κάμερας του 1020 από το 500Ε κινητό της (νοτε 4c) :lol: Και από τότε μου το χτυπάει :!: Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλημέρα, Έχω αρχίσει να έχω θέμα με την απόδοση του ακουστικού, πλέον ειναι αρκετά χαμηλό σε ένταση κι αν είμαι σε χώρο με ελάχιστο θόρυβο δεν ακούω σχεδόν τίποτα. Θυμάμαι πως κάποιος είχε βρει μια λύση στο πρόβλημα χωρίς να χρειάζεται να πάει service αλλά λιγο που κοίταξα δεν βρήκα το σχετικό ποστ. Μήπως θυμάται κάποιος; Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλημέρα. Δεν έχω δει αυτό που λες, δοκίμασε με μια οδοντόβουρτσα (και μόνο) έναν εξωτερικό καθαρισμό μήπως βελτιωθεί λίγο, αλλά με μια επίσκεψη στο Nokia Care θα στο αλλάξουν αμέσως. Είναι υπόθεση 10 λεπτών. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Δυστυχώς μαζεύει πολύ εύκολα σκόνη... Εγώ ανά 4-5 μήνες το καθαρίζω με μία οδοντογλυφίδα πολύ προσεκτικά πάντα βέβαια.. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ναι, λόγω της εσοχής. Στο service χρησιμοποιούν ένα ειδικό μηχάνημα και βουρτσάκι για τον καθαρισμό, και αν δεν βελτιωθεί, το αλλάζουν. Μου έχουν τύχει και οι δύο περιπτώσεις. Μπορεί δηλαδή και με το καθάρισμα μόνο να φτιάξει. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzipo Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλημέρα. Δεν έχω δει αυτό που λες, δοκίμασε με μια οδοντόβουρτσα (και μόνο) έναν εξωτερικό καθαρισμό μήπως βελτιωθεί λίγο, αλλά με μια επίσκεψη στο Nokia Care θα στο αλλάξουν αμέσως. Είναι υπόθεση 10 λεπτών. +1 Και εγώ το καθαρίζω μια φορά στους 5 μήνες περίπου και δεν έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Χθες αφού απέτυχε η εγκατάσταση των Windows 10 Technical Preview, δοκίμασα να κάνω hard reset και κόλλησε στα γρανάζια... Βρήκα και άλλα αντίστοιχα προβλήματα στο ίντερνετ αλλά όλα ήταν του 2013 κτλ... Το κινητό πήγε σέρβις όπου ούτε εκεί μπόρεσαν να του περάσουν το λογισμικό μάλλον και ίσως πάει στα κεντρικά... Τελος πάντων ελπίζω να μην τραβήξει πολύ... Μέχρι τότε τη βγάζω με Lumia 1320 :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Μια φορά μου είχε συμβεί και το είχα καταφέρει. Εύχομαι καλή καταληξη Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Βασικά μετά που το σκέφτηκα καθαρά νομίζω ότι δεν έπρεπε να το πάω στο σέρβις... Γιατί καθώς ήταν Σάββατο ήξερα ότι δεν θα γίνουν πολλά και θα μπορούσα να το αφήσω σπίτι να αποφορτιστεί τελείως και να δοκιμάσω... Αλλά μία Κυριακή έχω να ξεκουραστώ και θα την έτρωγα εκεί :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Δεν πας αύριο να το πάρεις, και να δοκιμάσεις, μην σου κάνει κανένα μήνα να έρθει; Εκτός βέβαια αν έτυχε να είναι hardware το πρόβλημα... Με σύνδεση στον υπολογιστή και φλασαρισμα, αν θυμάμαι καλά, είχε επανέλθει αμέσως. Υπάρχουν οδηγίες στο web, κάπου είχα βρει, νομίζω και εδώ κάπου έχουν γραφτεί. Edited October 11, 2015 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Δεν το αναγνώριζε ο υπολογιστής οπότε δεν.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Όσες φορές και να το έχω πάθει, μου το αναγνώριζε ο υπολογιστής για μερικά δευτερόλεπτα, και έτσι μπορούσα να το επαναφέρω με το Lumia Software Recovery Tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts