Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος ΙΙ

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@malliaras ναι μόνο αυτό με το bt/wifi

συγνώμη για το double post, είχα γράψει και άλλα αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τα εμφάνισε.

Όχι δεν είχα θέμα με την μπαταρία. Απλά όταν κόλλαγε το bt/wifi/λειτουργία πτήσης μου έκανε drain την μπαταρία (χωρίς να θερμαίνεται).

Τώρα με 4g ενεργό σχεδόν συνέχεια, bt 24ώρες ανοιχτό και συνδεδεμένο με browsing (μεικτά με wifi/4g) κανά 2 ώρο, χαμηλή ή μέση φωτεινότητα οθόνης (χρήση οθόνης 2-3 ώρες), double tap ενεργό και glance screen στο 1 λεπτό (αν θυμάμαι καλά) κρατάει περίπου 18 - 20 ώρες. Δε ξέρω αν είναι νορμάλ, αλλά τόσο κρατάει.

Nokia 1020

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συγνώμη για το double post, είχα γράψει και άλλα αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τα εμφάνισε.

Όχι δεν είχα θέμα με την μπαταρία. Απλά όταν κόλλαγε το bt/wifi/λειτουργία πτήσης μου έκανε drain την μπαταρία (χωρίς να θερμαίνεται).

Τώρα με 4g ενεργό σχεδόν συνέχεια, bt 24ώρες ανοιχτό και συνδεδεμένο με browsing (μεικτά με wifi/4g) κανά 2 ώρο, χαμηλή ή μέση φωτεινότητα οθόνης (χρήση οθόνης 2-3 ώρες), double tap ενεργό και glance screen στο 1 λεπτό (αν θυμάμαι καλά) κρατάει περίπου 18 - 20 ώρες. Δε ξέρω αν είναι νορμάλ, αλλά τόσο κρατάει.

Καλα κρασια... εγω 3g μονο οταν θελω να μπω ιντερνετ, μονιμα 2g, τα παντα κλειστα... Σε αναμονη δεν εχω παραπονο κραταει, αλλα σε αναμονη:mad: Αμα πω οτι παιξω με κανενα μυνημα στο messenger... σε 4-5 ωρες θελω φορτισμα

Δημήτρης :ninja:

δεν βρηκα τιποτα, το αφησα ετσι, απλα δοκιμασα να φορτωσω το αντιγραφο και ΩΩΩΩΩ ΝΑΙ!!! δουλεψε... Παρολο που δεν ολοκληρωθηκε ποτε, δουλεψε κανονικοτατα. :blink:

Τά χαμε πει παλιότερα γι αυτό το θέμα. όταν κάνετε backup καλό είναι να μη τσεκάρετε και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Δε μπορείς να ξέρεις σε τι εφαρμογή μπορεί να σκαλώσει και να κουβαλάει μαζί του..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Τά χαμε πει παλιότερα γι αυτό το θέμα. όταν κάνετε backup καλό είναι να μη τσεκάρετε και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Δε μπορείς να ξέρεις σε τι εφαρμογή μπορεί να σκαλώσει και να κουβαλάει μαζί του..

Δοκιμασα ξανα με απενεργοποιημενη την επιλογη για αντιγραφο εφαρμογων, μια απο τα ιδια.

Δοκιμασα να διαγραψω το αντιγραφο που ειχε δημιουργηθει και να ξαναπαρω νεο, και παλι τα ιδια.:confused:

Τι αλλο να θελει;

Δοκιμασα ξανα με απενεργοποιημενη την επιλογη για αντιγραφο εφαρμογων, μια απο τα ιδια.

Δοκιμασα να διαγραψω το αντιγραφο που ειχε δημιουργηθει και να ξαναπαρω νεο, και παλι τα ιδια.:confused:

Τι αλλο να θελει;

Διέγραψες το αντίγραφό από το κινητό ή από την σελίδα του Onedrive από τον υπολογιστή;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Διέγραψες το αντίγραφό από το κινητό ή από την σελίδα του Onedrive από τον υπολογιστή;

Απο το μενου αντιγραφα ασφαλειας/διαχειριση αντιγραφων ασφαλειας/διαγραφη.

Απο τον χρονο που εκανε για να ολοκληρωθει μου εδειξε οτι το εκανε απο το one drive, αλλα δεν ξερω περισσοτερα.

Απο το μενου αντιγραφα ασφαλειας/διαχειριση αντιγραφων ασφαλειας/διαγραφη.

Απο τον χρονο που εκανε για να ολοκληρωθει μου εδειξε οτι το εκανε απο το one drive, αλλα δεν ξερω περισσοτερα.

Μπες από τον υπολογιστή στη σελίδα του Onedrive και πάνω δεξιά που είναι το γρανάζι πάτα επιλογές. Στην αριστερή στήλη επέλεξε Αντίγραφα ασφαλείας ρυθμίσεων συσκευής και αν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας NOKIA (Windows Phone) διέγραψέ το από εκεί.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

ξερουμε τίποτα για υποστηριξη usb otg στα μελλοντικα updates ;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by niotheros

Τι αλλο να θελει;

Δυστυχώς αν δε δε το κάνεις από Hard reset επαναφορά δεν επανέρχεται. Αφού επαναφέρεις το backup που χεις πάρεις χωρίς τις ρυθμίσεις των εφαρμογών από κει και πέρα πάει καλά. Μη ξαναπάρεις όμως backup με ρυθμίσεις εφαρμογών.

Ελπίζω να βοήθησα έχω ξεχάσει κιόλας πάει καιρός...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Δυστυχώς αν δε δε το κάνεις από Hard reset επαναφορά δεν επανέρχεται. Αφού επαναφέρεις το backup που χεις πάρεις χωρίς τις ρυθμίσεις των εφαρμογών από κει και πέρα πάει καλά. Μη ξαναπάρεις όμως backup με ρυθμίσεις εφαρμογών.

Ελπίζω να βοήθησα έχω ξεχάσει κιόλας πάει καιρός...

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το δοκιμασω.

Το κινητό έχει γίνει brick πλέον. Έσβησε μόνο του και δεν ξανάνοιξε.

ΞΑΝΑ πάω service και θα απαιτήσω αλλαγή.-

Nokia 1020

Υποθέτω εννοεί πόσο βρίσκει το camera grip. :)

Για καθημερινή μόνιμη χρήση δεν το προτείνω.Το βαραίνει αρκετά και δύσκολα το αντέχεις σε τσέπη παντελονιού αφού αποκτά και αρκετό όγκο στο κάτω μέρος.

Ωστόσο το γεγονός ότι αποτελεί το νούμερο 1 αξεσουάρ για το τερατάκι μας δεν το αμφισβητεί κανείς.Πραγματικά απογειώνει τις φωτογραφικές του δυνατότητες.

Μόλις το αγορασα και εγώ. Αν δεν με πειραζει το θεμα βαρους/ογκου, μπορώ να το έχω μονιμα στο κινητό και να τα φορτιζω μαζί σαν ένα ή θα χαλάσει μακροπροθεσμα την μπαταρία του κινητού;

Ρωτάω γιατί θα τα ήθελα καθε μέρα τα 1000 mhA παραπάνω αλλά δεν με έχει πείσει ότι θα την παλέψει σε καθημερινό βάλε-βγάλε.

πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση. Είχε κανεις το (αρκετά συχνό από ότι είδα στο ίντερνετ) θέμα με τον screeching sound στην κάμερα (κάνει έναν συνεχόμενο ήχο σαν να ανοίγει μεταλλική πόρτα με το που ανοίξω την κάμερα). Ξέρω ότι οφείλεται μάλλον στο ois αλλά πήγε κανεις σε Nokia care εξαιτίας αυτού; Τι εμπειρίες είχατε;

Το κάνει και μένα,όταν φέρω τον φακό σε απόσταση μικρότερη των 15 cm από το αντικείμενο είτε καμιά φορά αν έχω ανάψει τον φακό...Δεν έχω δώσει σημασία,δεν έχω ασχοληθεί,το θεωρώ φυσιολογικό.Νομίζω ότι δεν επηρεάζει την ποιότητα των φωτογραφιών μου.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις το αγορασα και εγώ. Αν δεν με πειραζει το θεμα βαρους/ογκου, μπορώ να το έχω μονιμα στο κινητό και να τα φορτιζω μαζί σαν ένα ή θα χαλάσει μακροπροθεσμα την μπαταρία του κινητού;

Ρωτάω γιατί θα τα ήθελα καθε μέρα τα 1000 mhA παραπάνω αλλά δεν με έχει πείσει ότι θα την παλέψει σε καθημερινό βάλε-βγάλε.

Προτείνω να τα φορτίζεις ξεχωριστά και να ενεργοποιείς την μπαταρία του grip όταν η αυτονομία του 1020 πάει στο 20%.Για καθημερινή χρήση δεν με βολεύει σε καμία περίπτωση ειδικά καλοκαίρι...Αν βέβαια κυκλοφορείτε με τσάντες ή μεγάλες τσέπες τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Στη τσέπη του τζιν με κουράζει πολύ.

3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση. Είχε κανεις το (αρκετά συχνό από ότι είδα στο ίντερνετ) θέμα με τον screeching sound στην κάμερα (κάνει έναν συνεχόμενο ήχο σαν να ανοίγει μεταλλική πόρτα με το που ανοίξω την κάμερα). Ξέρω ότι οφείλεται μάλλον στο ois αλλά πήγε κανεις σε Nokia care εξαιτίας αυτού; Τι εμπειρίες είχατε;

Όλα ακούγονται στην κάμερα του 1020... Ξέχασαν να βάλουν σιγαστήρα μου φαίνεται! :lol:

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Χαχα όντως είναι αρκετά θορυβώδης :P

Αυτό που λέω εγώ πάντως δεν είναι φυσιολογικό, πιο παλιά το έκανε σπάνια αλλά πλέον το κάνει συνέχεια όταν είναι η κάμερα ανοιχτή. Τις φωτογραφίες δεν τις επηρεάζει, αλλά επηρεάζει τον ήχο των βίντεο! Μάλλον θα πάω να το δω σε ένα Nokia care

Το κινητό έχει γίνει brick πλέον. Έσβησε μόνο του και δεν ξανάνοιξε.

ΞΑΝΑ πάω service και θα απαιτήσω αλλαγή.-

επαθα το ιδιο προ 2 εβδομαδων. εφυγε εξωτερικο για να δουμε... τελικα ρε παιδια ειναι συχνο φαινομενο να τα παιζει το κινητο? επισης με την εγγυηση που μας δινουν οταν αλαγουν μητρικη, αυτη ποσο καιρο εχει εγγυηση?

Προτείνω να τα φορτίζεις ξεχωριστά και να ενεργοποιείς την μπαταρία του grip όταν η αυτονομία του 1020 πάει στο 20%.Για καθημερινή χρήση δεν με βολεύει σε καμία περίπτωση ειδικά καλοκαίρι...Αν βέβαια κυκλοφορείτε με τσάντες ή μεγάλες τσέπες τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Στη τσέπη του τζιν με κουράζει πολύ.

Ευχαριστώ για την απάντηση

προς το παρόν θα το χρησιμοποιήσω καθημερινα και θα δω πως θα πάει.

πριν NOKIA E72, ΝΟΚΙΑ Ν8, LUMIA 1020, Samsung Galaxy S7, S10+ ceramic, τώρα S23 ULTRA

επαθα το ιδιο προ 2 εβδομαδων. εφυγε εξωτερικο για να δουμε... τελικα ρε παιδια ειναι συχνο φαινομενο να τα παιζει το κινητο? επισης με την εγγυηση που μας δινουν οταν αλαγουν μητρικη, αυτη ποσο καιρο εχει εγγυηση?

Βάση της ελληνικής νομοθεσίας έχεις εκ νέου 2 χρόνια για το νέο ανταλλακτικό.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Βάση της ελληνικής νομοθεσίας έχεις εκ νέου 2 χρόνια για το νέο ανταλλακτικό.

εδω θα ηθελα και τη γνωμη καποιου ειδικου.

γιατι παω στο νοκια κεαρ, και αρχικα νομιζαμε οτι εκλασε η μπαταρια. η οποια εχει εγγυηση μονο 6 μηνες και οχι 2 χρονια (ισχυει αυτο?). και το κινητο το ειχα ενα χρονο. ομως πριν λιγοτερο απο 6 μηνες μου ειχαν αλλαξει την μπαταρια στην εγγυηση. και τους λεω. ρε παιδια πριν 4 μηνες μου την αλλαξατε εσεις εδω. και πριν περασει το εξαμηνο αν εχει προβλημα η μπαταρια πρεπει να πληρωσω? και μου λεει οτι και πριν μια μερα να στην αλλαζα, αν περασε το εξαμηνο παλι θα πληρωνα. οποτε ειμαστε σιγουροι οτι εχω αλλα 2 χρονια εγθηση για τη μητρικη ρε παιδια?

επισης σε ποσους εχει καει?

ευχαριστω

100% αλλά θα χρειαστεί να το διεκδικήσεις έντονα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

μηπως υπαρχει κανα λινκ της ελληνικης νομοθεσιας που αναφερεται σε αυτο για να το εχουμε ευκαιρο?

ευχαριστω

Σύμφωνα με το Άρθρο 5, Παράγραφος 5 του Ν. 2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α΄/ 16 Νοεμβρίου 1994):

"[......] Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή."

Link δεν έχω, γιατί το βλέπω από βιβλίο, αλλά με μια απλή αναζήτηση του νόμου στο google, λογικά θα το εμφανίσει.

ωωω νασαι καλα φιλε σου ειμαι υποχρεος. αν δεν ξερουμε τους νομους μας λενε αρλουμπες. αρα εμενα που μου αλλαξαν μπαταρια εχω εκ νεου 6 μηνες εγγυηση. το θεμα ειναι οτι δεν πηρα καποια αποδειξη μιας και μου την αλλαξαν κατα την επισκευη. και φανταζομαι οτι αν θελουν να κανουν λαμογια την σβηνουν την επισκευη απο τα τεφτερια τους...

τεσπα το θεμα ειναι πως αμα αλλαχθει η μητρικη εχω αλλα 2 χρονια εγγυηση. αυτο ειναι πολυ καλο.

αν ομως (επειη μιλησα με τον τεχνικο) δεν αλλαξουν μητρικη και πανε και διορθωσουν απλα κανα κυκλωμα (αμα γινει κατι τετοιο πολυ φοβαμαι οτι θα χω θεμα...) η εγγυηση δεν νομιζω οτι ανανεωνεται για 2 χρονια...

επισης ο νομος ειναι πολυ παλιος βλεπω απο το 94. ελπιζω οτι δεν θα εχει αλλαξει κατι

οπως και να εχει χιλια ευχαριστω θα ψαξω το φεκ να το εχω και θα το εκτυπωσω!!! νασαι καλα φιλε και παλι

επισης ο νομος ειναι πολυ παλιος βλεπω απο το 94. ελπιζω οτι δεν θα εχει αλλαξει κατι

οπως και να εχει χιλια ευχαριστω θα ψαξω το φεκ να το εχω και θα το εκτυπωσω!!! νασαι καλα φιλε και παλι

Όσον αφορά το εν λόγω νομοθέτημα, είναι πράγματι αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή, δίχως αλλαγές. Δεν είναι τόσο παλιό. Για παράδειγμα ο Αστικός Κώδικας ισχύει στη βάση του από το 1946 και οι ρίζες του είναι πολύ παλιότερες. Ένα θέμα με τον εν λόγω νόμο είναι ότι δεν προβλέπει σαφείς κυρώσεις, κάτι που λύνεται σύμφωνα με τη νομική θεωρία, αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Ελπίζω αυτά να φανούν αχρείαστα και να επιστρέψεις σύντομα στις φωτογραφίες απροβλημάτιστα. :happy: