Jump to content

oldcarskickass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About oldcarskickass

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

oldcarskickass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το κινητό έχει γίνει brick πλέον. Έσβησε μόνο του και δεν ξανάνοιξε. ΞΑΝΑ πάω service και θα απαιτήσω αλλαγή.-
  2. συγνώμη για το double post, είχα γράψει και άλλα αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τα εμφάνισε. Όχι δεν είχα θέμα με την μπαταρία. Απλά όταν κόλλαγε το bt/wifi/λειτουργία πτήσης μου έκανε drain την μπαταρία (χωρίς να θερμαίνεται). Τώρα με 4g ενεργό σχεδόν συνέχεια, bt 24ώρες ανοιχτό και συνδεδεμένο με browsing (μεικτά με wifi/4g) κανά 2 ώρο, χαμηλή ή μέση φωτεινότητα οθόνης (χρήση οθόνης 2-3 ώρες), double tap ενεργό και glance screen στο 1 λεπτό (αν θυμάμαι καλά) κρατάει περίπου 18 - 20 ώρες. Δε ξέρω αν είναι νορμάλ, αλλά τόσο κρατάει.
  3. Το κινητό το πήρα ξανά με αλλαγμένη μητρική. Όλα κομπλέ πλέον. Τώρα πήγα κ πήρα το photogrip. Η τιμή του είναι 89.9€. Εγώ τη βρισκω ψιλοτδιμπημενη αλλά λόγω του ότι θα φυγω σε σύντομο χρονικό διάστημα για αρκετό καιρό (ναυτικός) δε μπορούσα να περιμένω να το πάρω από το νετ. Από την πολύ σύντομη εμπειρία (ούτε τρεις ώρες) έχω να ότι κάθεται ευχάριστα στο χέρι. Βαραίνει αρκετά αλλα βαραίνει χαμηλά κ δεν χάνεις την ισσοροπια (μιλάω για browsing κ χαζεμα όχι για φωτογραφίες, δε το δοκίμασα ακόμα σε φωτο). Επίσης είναι αρκετά βολικό κ σε landscape. Εν ολίγοις είναι ωραίο αξεσουάρ αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 90€. Βρείτε το είτε μεταχειρο είτε από εξωτερικό. Επίσης μια σημαντική λεπτομερεια. Το πλαστικό του ΔΕΝ είναι βαμμένο. Είναι όλο ενιαιαιο χρωμα όπως όλα τα χρωματισμένα μέρη των Lumia.
  4. Εγώ πάω τώρα να το τσιμπήσω από Nokia Care. Όταν το είχα αφήσει για την εγγύηση είχε ένα κ το δοκίμασα δε το κάνει ακόμα πιο γκουμούτσα και κάνει αυτό που λέει η λέξη, gripάρει πάρα πολύ καλά. Συν το ότι μπορείς να το στηρίξεις σε τρίποδο για να εκμεταλλευτείς το 4sec shutter speed.
  5. Ναι, που σε παρένθεση λέει μόνο μέσω WiFi σωστά; (αν θυμάμαι καλά) Με έχετε πριζώσει ρε γμτ, κλείνω ένα μήνα χωρίς το κινητό! Πάω τώρα Nokia Care κατεχάκη να δω τι γίνεται το κέρατό μου!
  6. Κοίτα έχω ενεργή την ρύθμιση να γίνονται Upload αυτόματα στο onedrive, μέχρι και τώρα που μπήκα (μετά το ποστ σου) δεν έχω βρει καμία 37άρα. Παίζει καμία άλλη ρύθμιση; UPDATE: θα μπορέσω εν τέλει να ζητήσω αντικατάσταση κινητού; Έχω πλέον υπερβεί τον ένα μήνα αναμονής.
  7. Ναι εννοώ τις μεγάλες (37mp). Αυτές αν θυμάμαι καλά είτε σε .dng αποθηκεύεις είτε σε .jpg δεν στέλνονται στο Onedrive. Μια ακομα ερώτηση. Το κινητό το πήγα εγγύηση, έρχεται μετά από 3 εβδομάδες και παρουσίαζε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια προβλήματα και το ξανάφησα επί τόπου. Επειδή μέσα στο Μάρτη θα λείπω για αρκετό καιρό υπάρχει περίπτωση να ζητήσω αντικατάσταση;
  8. Βασικά πρέπει κάποια στιγμή αυτό με το cloud να το ξεπεράσεις. Σκέψου ότι έστω και ΕΝΑ φίλο να έχεις που να έχει smartphone παίζει να έχει αποθηκεύσει στην καρτέλα σου τα πάντα δλδ: Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Τηλέφωνα emails Φωτογραφία Φωτογραφίες με στοιχεία του μέρους που πήγατε ξέρω γω διακοπές. Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα των οποίων να έχεις τον πλήρη έλεγχο.-
  9. Μπορείς να το κάνεις μέσω outlook. Για το hard backup δε βρίσκω -πλέον- κανένα λόγο εκτός αν συμμετέχεις σε αποστολή στην αφρική και δεν έχεις σήμα. Το ΠΛΕΟΝ όμως άκυρο είναι που δεν μπορείς με κανένα τρόπο - πέρα από προσπέλαση της μνήμης του κινητού μέσω καλωδίου usb- να στείλεις/αποθηκεύσεις στο cloud τις καλές εκδόσεις των φωτό σου. Αυτό για εμένα είναι τρελό φάουλ. Denim δεν έχω πάρει γιατί το κιν είναι ακόμα εγγύηση για να δω αν άλλαξε αλλά δε διάβασα κάτι, οπότε...
  10. Καουμπάνκααααααααααααα Καλή τύχη (μου) :P
  11. Διακοπές κατά τη διάρκεια της κλήσης όχι δεν έχω παρατηρήσει (στα αγγλικά πάντα, δε το γύρισα ελληνικά). Αυτό που έχω παρατηρήσει μιλώντας με το hands free - δεν εννοώ ότι φταίει το Hands free, απλά μιλώντας έτσι μπορώ να βλέπω την οθόνη - είναι ότι το σήμα μου ΔΕΝ είναι σταθερό δλδ παίζει από μια μέχρι πέντε παύλες. Δλδ δεν είναι σταθερό. Και σε συνδυασμό με τα άλλα θέματα που δημιουργούνται από το bluetooth (βλέπε 2-3 post πιο πάνω) μάλλον θα το πάω για εγγύηση.
  12. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα να ρωτήσω για ένα θέμα που έχω με το κινητό. Όταν συνδέω bluetooth ακουστικά παίζουν όλα καλά από την πρώτη στιγμή (Cyan), δεν έχω γνωστά θέματα με αποσυνδέσεις ή μη αναγνώριση συσκευών. Αυτό που συμβαίνει όμως είναι το εξής. Όταν η bt συσκευή βγει εκτός εμβέλειας ή την κλείσω χειροκίνητα το κινητό την βλέπει ακόμα σαν συνδεδεμένη και σε περίπτωση απάντησης φαίνεται η σύνδεση ακόμα ενεργή. Όταν πάω να απενεργοποιήσω το bt (σε οποιαδήποτε περίπτωση ΑΦΟΥ έχει πρώτα συνδεθεί με paired συσκευή) βγαίνουν οι τρεις τελίτσες από πάνω και παραμένουν μονίμως έτσι αφαιρώντας μου τη δυνατότητα να κάνω toggle on off το bt. To ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα υπόλοιπα, δλδ wifi και λειτουργία πτήσης. ΔΛΔ αφού πρώτα δημιουργηθεί το πρόβλημα με το bt στη συνέχεια πηγαίνοντας στο άνοιγμ/κλείσιμο του wifi αν πας να του αλλάξεις κατάσταση (από off σε on ή τούμπαλιν) βγαίνουν οι κινούμενες τελείες πάνω πάνω και δεν αλλάζει κατάσταση. Το ίδιο ακριβώς και στη λειτουργία πτήσης. Όσες ώρες και αν το αφήσω δεν αλλάζει κάτι. Δεν παρατηρώ κάποιο άλλο πρόβλημα (battery drain, πρόβλημα σε άλλες εφαρμογές). Το παραπάνω έχει δοκιμαστεί με πλειάδα bt ακουστικών και headset όλα εκ των οποίων δουλεύουν ΟΚ με το pc μου (Win8) και το tablet(android). EDIT:Το πρόβλημα διορθώνεται μόνο με επανεκίννηση. Επίσης τώρα που είπα επανεκίννηση μερικές φορές όταν το κλείνω αυτό ανάβει πάλι μόνο του χωρίς να πατήσω κανένα κουμπί ή να το έχω στο ρεύμα. Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει; Επίσης κάνοντας την ώρα του ποστ ένα τέστ για αναβαθμίσεις ακόμα δεν μου έδωσε τπτ. Πως βλέπω το για ποια αγορά προορίζονταν ή άλλες λεπτομέρειες για να δω πότε θα πάρω την Denim. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Χμμ καλύτερα να πας σε μεταχειρισμένο. Έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ γιατί είχε σπάσει (!) το pin του φορτιστή. Γιατί αν φτιάξουν το ίδιο όταν ανοίγει θα σου ρίχνει παναγίες (j/k)
  14. Χτυπάει κανονικά σε λειτουργία πτήσης καθώς και αθόρυβο. Το κακό (προσωπικά) είναι ότι χτυπάει ανάλογα με την ένταση που έχεις ρυθμίσει να ακούγεται (Χ/30) και όχι προοδευτικά μέχρι το τέρμα.
×
×
  • Create New...