Getapen Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Γεια σας παιδιά, Η συσκευή έχει notification led? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_th Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 http://www.merimobiles.com/huawei-ascend-g7-5-5inch-hd-ips-16gb_p/meri10522.htm πως γινετε να το εχει τοσο φθινα?το δικαρτο δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 http://www.merimobiles.com/huawei-ascend-g7-5-5inch-hd-ips-16gb_p/meri10522.htm πως γινετε να το εχει τοσο φθινα?το δικαρτο δεν ειναι? Aκριβά μήπως; http://www.skroutz.gr/s/5808310/Huawei-Ascend-G7-16GB.html 14 καταστήματα από 246,00 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_th Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Aκριβά μήπως; http://www.skroutz.gr/s/5808310/Huawei-Ascend-G7-16GB.html 14 καταστήματα από 246,00 € αυτο στο skroutz ειναι μονοκαρτο...το αλλο ειναι δικαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ok ,λάθος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Στο πλαισιο το εχει 299 ευρω με δωρο το Talkband B1 Εδω ειναι ο συνδεσμος http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Huawei-Ascend-G7-kai-Talkaband-B1.htm Και εδω πληροφοριες για το Talkband B1 http://consumer.huawei.com/minisite/worldwide/talkband-b1/ Στο σκρουτζ ειδα οτι η τιμη για το Talkband B1 μονο του ειναι στα 101,9 ευρω + εξοδα http://www.skroutz.gr/s/5768086/Huawei-Talkband-B1.html Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Γεια σας παιδιά, Η συσκευή έχει notification led? Ευχαριστώ Έχει στην άκρη του ακουστικού. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εξαιρετικό τηλέφωνο σε εξαιρετική τιμή. Όταν λέω εξαιρετική τιμή φυσικά μιλάω για 200-230.Οχι τη σημερινή λόγω έλλειψης. Το κακό είναι ότι είναι σε έλλειψη το μαύρο εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 καλησπέρα σε όλη τη παρέα! Το κινητό το έχω μια εβδομάδα.. πραγματικά απίστευτο για τα λεφτά του με πολύ καλό UI και πάρα πολύ χρήσιμες λειτουργίες! Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το laggaρισμα που κάνει είτε ανοίγοντας το τα tab των ειδοποιήσεων απο την κορυφή της οθόνης είτε όταν ανοίγω τα folders με τα apps που έχω φτιάξει!Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό όπως και το Talkband το οποίο είναι πολύ χρήσιμο! Το laggaρισμα που περιγράφω δεν το έχει αντιμετοπίσει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 καλησπέρα σε όλη τη παρέα! Το κινητό το έχω μια εβδομάδα.. πραγματικά απίστευτο για τα λεφτά του με πολύ καλό UI και πάρα πολύ χρήσιμες λειτουργίες! Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το laggaρισμα που κάνει είτε ανοίγοντας το τα tab των ειδοποιήσεων απο την κορυφή της οθόνης είτε όταν ανοίγω τα folders με τα apps που έχω φτιάξει!Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό όπως και το Talkband το οποίο είναι πολύ χρήσιμο! Το laggaρισμα που περιγράφω δεν το έχει αντιμετοπίσει κανένας? φταιει ο huawei launcher βαλε nova launcher και θα δεις αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 φταιει ο huawei launcher βαλε nova launcher και θα δεις αλλαγη Σε ευχαρτιστώ πάρα πολύ θα το δοκιμάσω!Είναι πολύ διαφορετικός απο τον Huawei? Εχει όλες τις ρυθμίσεις και τα shortcuts που δίνει ο άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Υπάρχει η δυνατότητα Μεταφοράς των apps στην SD? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Μετά από καιρό το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Τελικά θα πάρει την lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 παιδια επειδη με ανδιαφερει το κινητο...το εχει παρει κανεις να μας πει τι παιζει με τις σιμ...στα σκρουτζομαγαζα λεει οτι περνει 1 σιμ ενω απο κινα που κοιταξα λεει για 2...στις φωτογραφιες που εχς δει εχει 2 υποδοχες οποτε αν ειναι απο ελλαδα η μια ειναι σιμ και η αλλη μνημη αλλιως απο κινα θυσιαζεις το dual sim για καρτα μνημης αν θες...κατι τετοιο παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παίδες μια ερώτηση, αν το G7 μπορεί να δώσει ιντερνετ σαν wifi hotspot σε αλλες συσκευές, και πως γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperGoofy77 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλημερα! Τη συγκεκριμενη συσκευη μου τη δινει η wind με την αναβαθμιση και μου δινει και ενα lenovo p70. Εχετε καμια γνωμη για το πιο απο τα δυο ειναι καλυτερο; Ειμαι σιγουρος οτι ειναι και τα δυο απροβληματιστα απλα θα ηθελα να ξερω πιο ειναι εστω και ενα κλικ καλυτερο γιατι θα γινει χαμος στο gaming. Ευχαριστω για τον χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilypik Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα και γω το Huawei g7. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα ήθελα μια βοήθεια,αν φυσικά,κάποιος γνωρίζει,γιατί δεν έχει να κάνει με την συσκευή. Κατέβασα έναν άλλον launcher και το τηλέφωνο,δυστυχώς, δεν έχει Επιλογή να τον θέσω ως προεπιλογή. Αν και ο άλλος launcher 8pro.,έχει δική του επιλογή,μόλις την πατάω, με γυρίζει στου τηλεφώνου. Αυτό έχει να κάνει με το ότι είναι kitkat 4.4.4 Emui 3.0 ? Γιατί όμως δεν έχει Επιλογή το ίδιο το τηλέφωνο?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα και γω το Huawei g7. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα ήθελα μια βοήθεια,αν φυσικά,κάποιος γνωρίζει,γιατί δεν έχει να κάνει με την συσκευή. Κατέβασα έναν άλλον launcher και το τηλέφωνο,δυστυχώς, δεν έχει Επιλογή να τον θέσω ως προεπιλογή. Αν και ο άλλος launcher 8pro.,έχει δική του επιλογή,μόλις την πατάω, με γυρίζει στου τηλεφώνου. Αυτό έχει να κάνει με το ότι είναι kitkat 4.4.4 Emui 3.0 ? Γιατί όμως δεν έχει Επιλογή το ίδιο το τηλέφωνο?Ευχαριστώ. εχει επιλογή μέσα απο τις εφαρμογές νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilypik Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 εχει επιλογή μέσα απο τις εφαρμογές νομίζω. ΌΝΤΩΣ! Κάτω αριστερά έχει αυτήν την επιλογή. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangreg Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Μετά από καιρό το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Τελικά θα πάρει την lollipop? Δυστυχως φιλε μου δεν παρει την λολιπο.Εστειλα μηνυμα στο επισημο σαητ στο φβ και με ενημερωσαν πως δεν θα δωθει στο συγκεκριμενο μοντελο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Δυστυχως φιλε μου δεν παρει την λολιπο.Εστειλα μηνυμα στο επισημο σαητ στο φβ και με ενημερωσαν πως δεν θα δωθει στο συγκεκριμενο μοντελο:wacko: Ευτυχώς θες να πεις. Πολύ crap ή λολιποπ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangreg Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ευτυχώς θες να πεις. Πολύ crap ή λολιποπ. Φιλε πιστευεις οτι αξιζει το κινητο τα λεφτα του?Το δα στα 249 στην γουιντ και ενω περιμενω πως και πως το P8 lite,μου γυαλισε και αυτο τωρα.Απο οτι ειδα εχει εξαιρετικη κατασκευη και στησιμο,αν το χεις,εισαι ευχαριστημενος απο τον επεξεργαστη του και γενικα το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snacer Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Φίλε pangreg το p8 lite έχει ανώτερο επεξεργαστή, ενδεικτικά στο antutu βγάζει 35000 έναντι 19000 του g7. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε τα εξής για το g7 +Ποιότητα κατασκευής. +Κάμερα θερίζει. +Διάρκεια μπαταρίας. Θα πρέπει να τα βάλεις σε μια ζυγαριά και να δεις τι θέλεις, αν είσαι gamer πάρε το p8 lite αν θες ένα συνολικό πακέτο και είσαι μέσος χρήστης πάρε το g7. Το έχω 2 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangreg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Φίλε pangreg το p8 lite έχει ανώτερο επεξεργαστή, ενδεικτικά στο antutu βγάζει 35000 έναντι 19000 του g7. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε τα εξής για το g7 +Ποιότητα κατασκευής. +Κάμερα θερίζει. +Διάρκεια μπαταρίας. Θα πρέπει να τα βάλεις σε μια ζυγαριά και να δεις τι θέλεις, αν είσαι gamer πάρε το p8 lite αν θες ένα συνολικό πακέτο και είσαι μέσος χρήστης πάρε το g7. Το έχω 2 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σε ευχαριστω για την γνωμη σου.Να σε ρωτησω οσο αφορα το οτι δεν θα παρει την λολιποπ,αυτο δεν σε χαλαει ετσι?Απο λαγκαρισματα εχεις συναντησει κατι?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Φιλε πιστευεις οτι αξιζει το κινητο τα λεφτα του?Το δα στα 249 στην γουιντ και ενω περιμενω πως και πως το P8 lite,μου γυαλισε και αυτο τωρα.Απο οτι ειδα εχει εξαιρετικη κατασκευη και στησιμο,αν το χεις,εισαι ευχαριστημενος απο τον επεξεργαστη του και γενικα το κινητο? Μου αρέσει πάρα πολύ η κατασκευή του, η ακουστική του, η λήψη του (το καλύτερο που είχα μέχρι στιγμής), πολύ καλή δικτυακή λειτουργία, πολύ γρήγορο. Ο επεξεργαστής είναι υπέραρκετός αν δε παίζεις βαριά παιχνίδια. Μου αρέσει πολύ και η μπαταρία του, η κάμερά του και η οθόνη του. Αλλά έχω κολλήσει με τη λήψη του τηλεφώνου. Πραγματικά ασύγκριτη. Για το Ρ8 lite δε ξέρω καθόλου :X Για την ακρίβεια δε θέλω να πάρει Λολιποπ. Αλλά λογικά... θα την πάρει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts