Jump to content

Cubot X9

arisg90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ποια διαδρομή υπάρχει η εισαγωγη κειμένου για sms οπου θα επιλέξουμε gsm αλφάβητο για να έχουμε 160 χαρακτήρες στα μνμ???

Τουλάχιστον έτσι είναι σε samsung που δουλεύω....

• Administrators
Σε ποια διαδρομή υπάρχει η εισαγωγη κειμένου για sms οπου θα επιλέξουμε gsm αλφάβητο για να έχουμε 160 χαρακτήρες στα μνμ???

Τουλάχιστον έτσι είναι σε samsung που δουλεύω....

Εδώ πρέπει να ακολουθήσεις μία λύση εκ των κατωτέρω:

1. Gravitybox (δεν ξέρω αν δουλεύει σε αυτή τη συσκευή).

2. Άλλη εφαρμογή για sms: GO SMS Pro.

3. Άλλο keyboard: Greek Keyboard (από το Play Store).

Ενδείκνυται η πρώτη, αρκεί να δουλεύει το xposed framework / gravity box για τη συγκεκριμένη συσκευή, γιατί έχει πολλά καλούδια.

Modpic.gif

Συγνωμη για την αφελεστατη ερωτηση...

Τι είναι το gravity box??? Συνεχεια διαβαζω για αυτο τελευταία..Ξερετε αν το έχει και το S200?? Τι καλούδια έχει συνοπτικά?

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

• Administrators
Συγνωμη για την αφελεστατη ερωτηση...

Τι είναι το gravity box??? Συνεχεια διαβαζω για αυτο τελευταία..Ξερετε αν το έχει και το S200?? Τι καλούδια έχει συνοπτικά?

http://lifehacker.com/gravitybox-adds-a-ton-of-tweaks-to-android-in-one-custo-1502250290

Modpic.gif

ρε παιδια ξερει κανεις γτ οταν δεν εχει καλο σημα το WIFI δεν μπαινει με τπτ αλλες φορες και αλλες φορες ειναι συνεχεια μεσα?

Παρελαβα και εγω. Ξερει κανεις αν ροοταρετε?

http://playfuldroid.com/how-to-root-cubot-x9-using-the-framaroot-app/

Μανώλης

καλημερα σε ολους,

εγω το παρηγγειλα Παρασκευή απόγευμα και Τρίτη πρωί το είχα στα χέρια μου (189€+5€ έξοδα αποστολής).

Απο χθες λοιπόν μέχρι σήμερα έχω να πω τα εξής:

-Τέλεια Οθόνη (κατασκευή & χρώματα)

-γρήγορη απόκριση του touch (αν λεγεται ετσι γτ δν ειμαι κ πολυ σχετική)

-παρα πολυ καλες φωτογραφιες

-ελληνικο μενου & ελληνικο πληκτρολογιο (αφού εχει android 4.4 δεν γινοταν να μην εχει ελληνικα)

-πολυ ελαφρυ & ομορφο design

ενα αρνητικό για μένα είναι ότι το ηχειο δεν αποδιδει πολύ καλα. Δηλαδή έβαλα youtube με τα ακουστικα κ μολις τα εβγαλα το τραγουδι ηταν καμια σχεση. Ενώ σαν ήχο κλήσης ειναι αρκετα δυνατός, με βιντεο κλπ δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενη.

τωρα αναφορικά με την μπαταρία ειναι καθαρά θέμα χρήσης. Εγώ όταν το άνοιξα ειχε 54% και 3 ωρες συνεχομενες το ελιωσα, στο ιντερνετ, φωτογραφιες, να κατεβαζω εφαρμογες κλπ οποτε ηταν αναμενομενο μετα απο 3 ωρες να κατεβει η μπαταρια στο 7%.

Αυτά προς το παρον ελπιζω να εδωσα καθοδήγηση

καλημερα σε ολους,

εγω το παρηγγειλα Παρασκευή απόγευμα και Τρίτη πρωί το είχα στα χέρια μου (189€+5€ έξοδα αποστολής).

Απο χθες λοιπόν μέχρι σήμερα έχω να πω τα εξής:

-Τέλεια Οθόνη (κατασκευή & χρώματα)

-γρήγορη απόκριση του touch (αν λεγεται ετσι γτ δν ειμαι κ πολυ σχετική)

-παρα πολυ καλες φωτογραφιες

-ελληνικο μενου & ελληνικο πληκτρολογιο (αφού εχει android 4.4 δεν γινοταν να μην εχει ελληνικα)

-πολυ ελαφρυ & ομορφο design

ενα αρνητικό για μένα είναι ότι το ηχειο δεν αποδιδει πολύ καλα. Δηλαδή έβαλα youtube με τα ακουστικα κ μολις τα εβγαλα το τραγουδι ηταν καμια σχεση. Ενώ σαν ήχο κλήσης ειναι αρκετα δυνατός, με βιντεο κλπ δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενη.

τωρα αναφορικά με την μπαταρία ειναι καθαρά θέμα χρήσης. Εγώ όταν το άνοιξα ειχε 54% και 3 ωρες συνεχομενες το ελιωσα, στο ιντερνετ, φωτογραφιες, να κατεβαζω εφαρμογες κλπ οποτε ηταν αναμενομενο μετα απο 3 ωρες να κατεβει η μπαταρια στο 7%.

Αυτά προς το παρον ελπιζω να εδωσα καθοδήγηση

καλοριζικο λοιπον

Καλημέρα παιδιά...Μια ερώτηση και ξερω οτι ίσως ειναι σε λάθος μερος αλλα είμαι καινούριος στο site! Οποτε sorry προκαταβολικα! Λοιπον ειμαι ανάμεσα σε αυτό το ''εργαλείο'' και το Lenovo S850( κυρίως λόγω design αν και με χαλαει εκεινο το 1 GB Ram)..Απο χαρακτηριστικά το Χ9 το ''πατάει'' άνετα που λέμε. Ωστόσο έχω τις επιφυλάξεις μου για την μάρκα του- Cubot - καθώς δεν την γνωρίζα μεχρι προχθές που επεσα πανω στο Χ9...Δεν θέλω να πάρω κινητό και να ψάχνω πάλι σε 1 χρόνο γιατί κάτι μπορει να στραβώσει με το αγνωστης( τουλ για εμενα!) ταυτότητας ιπτάμενο smartphone!! :lol: :lol: .Εχω ένα Alcatel 997d και βγήκε σκυλος 2 χρόνια τωρα. Ουσιαστικα δουλευει στο φουλ ακομα απλα ''σκάλωσα'' να αναβαθμιστώ, αλλα κολλαω λιγο και στο brand που οσο να είναι της Lenovo-οπως και της Alcatel τοτε- ειναι κατιτις πιο γνωστο και με official service στην Ελλαδα...Αλλα και το Χ9 φαινεται ομολογουμενως θηριακι και δεν μπορω να το παραβλεψω τοσο ευκολα απο την ωρα που ''επεσα'' πανω του...!!:lol: Καθε γνώμη ευπροσδεκτη λοιπον!!! :)

Καλημέρα παιδιά...Μια ερώτηση και ξερω οτι ίσως ειναι σε λάθος μερος αλλα είμαι καινούριος στο site! Οποτε sorry προκαταβολικα! Λοιπον ειμαι ανάμεσα σε αυτό το ''εργαλείο'' και το Lenovo S850( κυρίως λόγω design αν και με χαλαει εκεινο το 1 GB Ram)..Απο χαρακτηριστικά το Χ9 το ''πατάει'' άνετα που λέμε. Ωστόσο έχω τις επιφυλάξεις μου για την μάρκα του- Cubot - καθώς δεν την γνωρίζα μεχρι προχθές που επεσα πανω στο Χ9...Δεν θέλω να πάρω κινητό και να ψάχνω πάλι σε 1 χρόνο γιατί κάτι μπορει να στραβώσει με το αγνωστης( τουλ για εμενα!) ταυτότητας ιπτάμενο smartphone!! :lol: :lol: .Εχω ένα Alcatel 997d και βγήκε σκυλος 2 χρόνια τωρα. Ουσιαστικα δουλευει στο φουλ ακομα απλα ''σκάλωσα'' να αναβαθμιστώ, αλλα κολλαω λιγο και στο brand που οσο να είναι της Lenovo-οπως και της Alcatel τοτε- ειναι κατιτις πιο γνωστο και με official service στην Ελλαδα...Αλλα και το Χ9 φαινεται ομολογουμενως θηριακι και δεν μπορω να το παραβλεψω τοσο ευκολα απο την ωρα που ''επεσα'' πανω του...!!:lol: Καθε γνώμη ευπροσδεκτη λοιπον!!! :)

φιλε μου,αν το παρεις απο εξωτερικο βγαινει 110-120 ευρω....οπως το εγραψες απο specs γι αυτα τα χρηματα ειναι αριστοτατο και οπως το βλεπω εγω τρεχει απροβληματιστα,με καλη οθονη,καλουτσικη καμερα,δεν κολλαει πουθενα....βλεπω τον γιο μου που παιζει παιχνιδια που εχου απαιτησεις και δεν μασαει τιποτα!!!....καμμια επαννεκινηση,σπανια να λαγκαρει....λιρα εκατο μεχρι στιγμης και δεν μιλαω συγκριτικα με αλλες συσκευες.μπορει το αλλο που λες να ειναι καλυτερο,δεν ξερω.

αν θα κρατησει ενα μηνα η δυο χρονια δεν μπορει να στο πει κανενας,ορμας το παιρνεις και κανεις τον σταυρο σου.

2i6fhs-5.png

νικο δηλαδη εχει μια partition για ολα?δεν εχει περιορισμο gb για εφαρμογες?

οπως το ειπες...ενα παρτισιον για ολα...και υποδοχη για καρτα sd,αν δεν βαλεις δευτερη σιμ.

2i6fhs-5.png

φιλε μου,αν το παρεις απο εξωτερικο βγαινει 110-120 ευρω....οπως το εγραψες απο specs γι αυτα τα χρηματα ειναι αριστοτατο και οπως το βλεπω εγω τρεχει απροβληματιστα,με καλη οθονη,καλουτσικη καμερα,δεν κολλαει πουθενα....βλεπω τον γιο μου που παιζει παιχνιδια που εχου απαιτησεις και δεν μασαει τιποτα!!!....καμμια επαννεκινηση,σπανια να λαγκαρει....λιρα εκατο μεχρι στιγμης και δεν μιλαω συγκριτικα με αλλες συσκευες.μπορει το αλλο που λες να ειναι καλυτερο,δεν ξερω.

αν θα κρατησει ενα μηνα η δυο χρονια δεν μπορει να στο πει κανενας,ορμας το παιρνεις και κανεις τον σταυρο σου.

Καλυτερο το Lenovo δεν ειναι καθως ειναι 4πυρηνο με 1 gb RAM σε αντιθεση με το x9 των 8 πυρηνων στα 2 gb Ram. Eπισης, επειδη με ενδιαφερει αρκετα, το σχολιο σου για τις καμερες του κινητου, αν εχεις αποψη επ αυτου, ποιο ειναι..? Σε καποια βιντεο και reviews φαινονται καλες αλλα ολα ειναι σχετικα αν τα βλεπεις απο το youtube και αν τα βλεπεις live!! :lol:

παιδια, γεια χαρα,

εχω παραγγειλει κι εγω ενα Χ9 απο το minideal και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα:

1. υπαρχει διαδικασια update αυτοματη απο το τηλεφωνο (ΟΤΑ) ή η εταιρεια δινει καποια update που εγκαθιστανται χειροκινητα;

2. ερχεται με 4.4.2;

3. απο καμερα (αν και φαινεται καλη και επωνυμη) δεν παει καλα;

4. απο μπροστινη καμερα τι λεει;

5. η μπαταρια, με μια μεση χρηση, βγαζει τη 1 μερα;

6. υπαρχει στο site της εταιρειας support για το Χ9; (δεν το βρισκω)

7. ξερετε για αλλη ROM που να μπορει να εγκατασταθει στο τηλεφωνο;

8. ξερετε καποιο τροπο για rooting;

σας ευχαριστω προκαταβολικα...

Edited by karanti

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Καλησπέρα παιδια μολις παρελαβα και εγω σημερα

Απλα εχω ενα θεματακι με το wifi οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη σερνεται αλλα browser facebook και αλλες εφαρμογες δουλευει κανονικα.

Μηπως ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?

Αύριο παραλαμβάνω από ταχυδρομείο. Θα χρειαστεί να το φορτίσω για μισή μέρα πρώτα;

Οχι.Το δουλευεις κανονικα με οση μπαταρια ερθει και μολις παει στο 10% το ωαζεις για φορτιση μεχρι να παει 100%,2-3 ωρες.Οχι παραπανω.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλησπέρα παιδια μολις παρελαβα και εγω σημερα

Απλα εχω ενα θεματακι με το wifi οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη σερνεται αλλα browser facebook και αλλες εφαρμογες δουλευει κανονικα.

Μηπως ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?

Φιλε κ γω παρελαβα σημερα κ διαπιστωσα το ιδιο πραγμα αλλα μονο στην πρωτη εφαρμογη που κατεβασα κ συγκεκριμενα το viber εκανε κανα 20λεπτο να την κατεβασει! Απο κει κ περα ομως ολες τις υπολοιπες εφαρμογες τις κατεβασε σφαιρα σε λιγα δευτερολεπτα