Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έχεις δοκιμάσει?

γιατί διάβαζα κάπου οτι η εφαρμογή του xiang δεν δουλεύει πλέον στο Note 2

(τη διαδικασία τη γνωρίζω και την έχω ξανακάνει πέρυσι στο Note 1)

το νοτε 2 δεν το έχω και δεν το έχω κάνει , ξέρω όμως ότι η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά όλες τις συσκευές που τρέχουν miui , το έχω δοκιμάσει σε άλλη συσκευή

για το φίλο πάντως αν θέλει τα gapps σίγουρα θα υπάρχει αν δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος κάποιο zip να τις φλασάρει εύκολα

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απάντηση από κάποιον;Στο πίσω μέρος,εκεί που μπαίνει η μπαταρία γράφει TD-LTE για αυτό ρωτάω.

Απο λιγο ψαξιμο στο youtube το td lte οταν βγαλεις την μπαταρια εχει ενα κωδικο 2015052

Το fdd lte στο ιδιο σημειο γραφει 2015051

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ την ίδια απορία έχω.

Μου στείλανε σήμερα το απλό. Πως μπορώ να καταλάβω ότι δεν μου στείλανε την κινέζικη έκδοση?

Απο λιγο ψαξιμο στο youtube το td lte οταν βγαλεις την μπαταρια εχει ενα κωδικο 2015052

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω μπερδευτει.Το δικο μου γραφει TD-LTE 2015051.

Με καψανε οι κινεζοι !

πήγα να πάρω σήμερα ενα για τον αδερφό μου και ενώ παραγγέλνω αυτό :

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

μου είπανε ότι είναι το ίδιο με αυτό και μου βαλανε αυτό στο καλάθι :

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html

ειναι οκ; θα εχω προβλημα στην ελλαδα με το δεύτερο;

Η διαφορά πρέπει να είναι μόνο στο λογισμικό, οπότε δεν σε επηρεάζει.

Σου επέστρευσαν τα 20$ της διαφοράς;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Σήμερα μετά από αρκετές μέρες που του έκανα wipe cache και dalvik cache μου ξαναεμφανισε το bug που δεν ανάβει ή οθόνη...με την 5.9.18.

Τι λέει η 5.10.8 σε σχέση με την 5.9.18; Αυτονομια η ίδια; Bugs; Δεν είδα πολλά σχόλια.

Η διαφορά πρέπει να είναι μόνο στο λογισμικό, οπότε δεν σε επηρεάζει.

Σου επέστρευσαν τα 20$ της διαφοράς;

ρε παιδιά δεν είναι για μένα .. και δε ξέρω τι να κάνω .. από τη μια οκ σιγά τα αυγά η δεύτερη κάρτα να παίζει 2g, αλλά άμα χρειαστεί στον άνθρωπο που το παίρνει;

μου ειπανε για το 20$ .. αλλά εμενα δεν με αγχώνει τόσο αυτό (θα το κάνουν γι' αυτό το λέω) όσο η λειτουργικότητα της συσκευής…

πφφφ.. τώρα έστειλα στη selina και της ειπα να μου βάλει ότι παράγγειλα, παρά να κάνει μαϊμουδιές.. κι ο θεός βοηθός!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Συγγνώμη, αλλά χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός, το ποστ σου δεν προσφέρει τίποτα εποικοδομητικό στην συζήτηση.

Πιθανον και να γινεσαι αγαπητε...Πανω απο 1 μηνα το περιμενω και απλα χαρηκα που το ειδα Ελλαδα οποτε και το εγραψα τονιζοντας την σημαντικη καθυστερηση 4-5 ημερων μεχρι και σημερα στο να ανοιχθει ο σακος (η πληροφορια του μυνηματος)...

Υπαρχουν αρκετες δεκαδες να μην πω 100νταδες στην ιδια φαση με εμενα....

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Σήμερα μετά από αρκετές μέρες που του έκανα wipe cache και dalvik cache μου ξαναεμφανισε το bug που δεν ανάβει ή οθόνη...με την 5.9.18.

Τι λέει η 5.10.8 σε σχέση με την 5.9.18; Αυτονομια η ίδια; Bugs; Δεν είδα πολλά σχόλια.

Όπως είπα και στην προηγούμενη σελίδα, η 5.10.8 είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από την 5.9.24, άρα δύο από την 5.9.18, μιας και στην 5.9.24 εγώ είδα βελτίωση στη μπαταρία σε σχέση με την 5.9.18.

το πενηνταρι το πατησαμε με τη καινουργια ρομ

ναναι καλα τα παιδια στη xiaomi-miui.gr που με βοηθησανε

αυριο θα πω τη γνωμη μου για τη μπαταρια να περασει μια μερα

[ATTACH]64386[/ATTACH]

Εχω μπερδευτει.Το δικο μου γραφει TD-LTE 2015051.

Aν καταλαβα καλα απο οτι ειδα στο youtube Kαι τα δυο μοντελα γραφουν TD-LTE Aλλα το FDD LTE προσδιοριζετε με το νουμερο 2015051

Kαι το TD LTE με το νουμερο 2015052........

Καλημέρα παιδιά! Χθες ευτυχής κάτοχος του κινητού και εγώ. Πέρασα την ελληνική ρομ όλα καλά. Έχω ένα θέμα. Δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε ένα θέμα. Δεν κατεβάζει ούτε προεσκοπιση τα κάνει. Τι μπορεί να φταίει?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλημέρα παιδιά! Χθες ευτυχής κάτοχος του κινητού και εγώ. Πέρασα την ελληνική ρομ όλα καλά. Έχω ένα θέμα. Δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε ένα θέμα. Δεν κατεβάζει ούτε προεσκοπιση τα κάνει. Τι μπορεί να φταίει?

Καλορίζικο το κινητό! Είναι θέμα των σερβερ τους. Θέλει υπομονή για να κατεβάσεις. Εγώ χθες κατά τις 8 το απόγευμα και με πολλές προσπάθειες κατάφερα να κατεβάσω 3.

:D

Πιθανον και να γινεσαι αγαπητε...Πανω απο 1 μηνα το περιμενω και απλα χαρηκα που το ειδα Ελλαδα οποτε και το εγραψα τονιζοντας την σημαντικη καθυστερηση 4-5 ημερων μεχρι και σημερα στο να ανοιχθει ο σακος (η πληροφορια του μυνηματος)...

Υπαρχουν αρκετες δεκαδες να μην πω 100νταδες στην ιδια φαση με εμενα....

Πίστεψέ με σε καταλαβαίνω για τη χαρά σου απλά το θέμα είναι οτι απο τις 150 σελίδες που έχουν γραφτεί οι 30(και μπορεί να λέω και λίγες) είναι για διαγραφή... Και δεν έχει να κάνει με εμένα ή τον καθένα εδω μέσα αν μας αρέσουν ή όχι αυτα που γράφεις αλλά όταν κάποιος αποφασίσει να ψάξει για πρώτη φορά το συγκεκριμένο κινητό(και θέμα) θα πελαγώσει... :worry:

Φίλε Graydath, λες ότι δεν προσφέρει τίποτα το μήνυμα του φίλου, αλλά τα δύο δικά σου προσέφεραν; Think about that. ;)

Παρακαλώ να τελειώσει εδώ η παραπάνω συζήτηση.

Απλα λεγονται για να σταματησουν καποια στιγμη τα παραπανισια...

Τωρα στα σχετικα, η πορεια της μπαταριας με την 5.10 μου φαινεται αρκετα ενθαρρυντικη

Κατάφερε κανένας να δουλέψει το MiKey;

εγω εχω ενα key φτηνο, ρυθμιζεται με τα χιλια ζορια στο 1 ή 2 κλικ, αλλα δεν ειναι πολυ ευαισθητο, αλλοτε πιανει, αλλοτε δεν πιανει, αλλοτε καθυστερει (εχω με ενα κλικ να βγαζει φοτο ας πουμε)

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλορίζικο το κινητό! Είναι θέμα των σερβερ τους. Θέλει υπομονή για να κατεβάσεις. Εγώ χθες κατά τις 8 το απόγευμα και με πολλές προσπάθειες κατάφερα να κατεβάσω 3.

ευχαριστω φιλε μου!!αυτο καταλαβα κ εγω αλλα οσες φορες κ αν προσπαθησα δεν τα καταφερα....

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ίσως παίζει ρόλο και η ώρα που μπαίνει κάποιος. Χτες το πρωί που έψαχνα, δεν με πέταξε ούτε μια φορά έξω. Πριν 2-3 μέρες που κοίταζα απόγευμα, με πέταξε 3 φορές.

Aν καταλαβα καλα απο οτι ειδα στο youtube Kαι τα δυο μοντελα γραφουν TD-LTE Aλλα το FDD LTE προσδιοριζετε με το νουμερο 2015051

Kαι το TD LTE με το νουμερο 2015052........

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Άρα μου στείλανε αυτό που παραγγειλα.Μια ερώτηση ακόμα, έχω δύο κάρτες στην συσκευή μου ή μια έχει 4g και ή άλλη μόνο 2g.έτσι είναι σε όλους;

Απλα λεγονται για να σταματησουν καποια στιγμη τα παραπανισια...

Τωρα στα σχετικα, η πορεια της μπαταριας με την 5.10 μου φαινεται αρκετα ενθαρρυντικη

εγω εχω ενα key φτηνο, ρυθμιζεται με τα χιλια ζορια στο 1 ή 2 κλικ, αλλα δεν ειναι πολυ ευαισθητο, αλλοτε πιανει, αλλοτε δεν πιανει, αλλοτε καθυστερει (εχω με ενα κλικ να βγαζει φοτο ας πουμε)

Εγω αγόρασα της Xiaomi υπολογίζω να το έχω σε καμια 10αρια μέρες θα σας ανεβάσω το κατα πόσο δουλεύει