apsogos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) @apsogos εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2422061 θα κατεβάσεις το Screen recorder pro v1.0.5 Έχει ρύθμιση για να γράψεις ήχο από μικρόφωνο, από internal audio, και mixed. Σε ευχαριστω αγορινα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk θελει ροοτ και εχω την ρομ του gkalen. Γινεται? Edited September 20, 2016 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 δε το λες και μεγαλο δίλημμα... αν θες μιυι πας στου γκαλεν. αλλιώς στην cm Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Διαφωνώ.. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα μεταξύ miui και cm.. Με ενδιαφέρει να παίρνω το μέγιστο από το κινητό μου.... Συν την οποία περιέργεια για miui 8 και cm13. Προφανώς στο τέλος θα τις δοκιμάσω και τις δυο. Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 η κάθε μια εχει την χαρη της! παντα ημουν οπαδος aosp/cm και δυσκολα να παω σε μιυι ξανα... καλη χρυση αλλα δε κανει για μενα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 εχει παρει κανεις τα ακουστικα xiaomi piston?εχω βρει δυο διαφορετικα.με ενδιαφερει να ακουω ποιο πολυ μουσικη και να μπορω να χειριζομαι απο το κουμπι την φωνη κλπ.ποιο προτεινετε? το ενα ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Piston-3-Earphones-Earbuds-In-Ear-With-Mic-Remote-Wire-Control-/331863466836?hash=item4d449aa354:g:daYAAOSwgQ9VrSPp και το αλλο αυτο http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-Colorful-Version-In-Ear-Earphone-Headset-Microphone-Headphone-For-iPhone-Xiaomi-p-999393.html Από τα 2 εννοείται τα piston 3! Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) εχει παρει κανεις τα ακουστικα xiaomi piston?εχω βρει δυο διαφορετικα.με ενδιαφερει να ακουω ποιο πολυ μουσικη και να μπορω να χειριζομαι απο το κουμπι την φωνη κλπ.ποιο προτεινετε? το ενα ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Piston-3-Earphones-Earbuds-In-Ear-With-Mic-Remote-Wire-Control-/331863466836?hash=item4d449aa354:g:daYAAOSwgQ9VrSPp και το αλλο αυτο http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-Colorful-Version-In-Ear-Earphone-Headset-Microphone-Headphone-For-iPhone-Xiaomi-p-999393.html Εγώ έχω τα pistons 3 και είναι φοβερά παρτα και δεν θα το μετανιώσεις. Κάποιος άλλος καλός launcher εκτός nova υπάρχει? Edited September 21, 2016 by hotgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εγώ έχω τα pistons 3 και είναι φοβερά παρτα και δεν θα το μετανιώσεις. Κάποιος άλλος καλός launcher εκτός nova υπάρχει? το μόνο πρόβλημα είναι να βρεις γνήσια... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Σε ευχαριστω αγορινα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk θελει ροοτ και εχω την ρομ του gkalen. Γινεται? την σταβλε εχεις? δεν εχει το ζιπ του supersu? αν ναι, το φλασαρεις απο το custom recovery Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 θελει ροοτ και εχω την ρομ του gkalen. Γινεται? Φλάσαρε το https://s3-us-west-2.amazonaws.com/supersu/download/zip/SuperSU-v2.78-201609011115.zip από TWRP και μην κάνεις ποτέ ενημερωση του SuperSU από το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 το μόνο πρόβλημα είναι να βρεις γνήσια... Σε αυτό έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Σε αυτό έχεις δίκιο. Δυστυχώς μόλις παρέλαβα το 3ο fake ζευγάρι από ebay και θα του βάλω αξιολόγηση μηδέν Fake κουτί και καθόλου Μπάσο Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 στα κινεζομαγαζα δεν υπάρχουν οριτζιναλ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 στα κινεζομαγαζα δεν υπάρχουν οριτζιναλ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι εκεί καταλήγω πλέον Έχω ένα ζευγάρι άλλου τύπου από banggood και παίζει μια χαρά Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi IV In-Ear Headphones Pro - SILVER σε flash sale στο gearbest στα $17.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ναι εκεί καταλήγω πλέον Έχω ένα ζευγάρι άλλου τύπου από banggood και παίζει μια χαρά Από την αρχή σου είπα ότι τα έχω πάρει από το vickmall γύρω στα 18 ευρώ. http://www.vickmall.com/new-original-xiaomi-piston-3-earphone-2015-in-ear-earphones-wire-control-mic-for-iphone-ipod-android-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Φλάσαρε το https://s3-us-west-2.amazonaws.com/supersu/download/zip/SuperSU-v2.78-201609011115.zip από TWRP και μην κάνεις ποτέ ενημερωση του SuperSU από το playstore ευχαριστω πολυ!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Από την αρχή σου είπα ότι τα έχω πάρει από το vickmall γύρω στα 18 ευρώ. http://www.vickmall.com/new-original-xiaomi-piston-3-earphone-2015-in-ear-earphones-wire-control-mic-for-iphone-ipod-android-black.html Τώρα βλέπω ότι είναι out of stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 και το geekbuying είναι εμπιστο. καλό είναι να αποφεύγετε το ebay για επώνυμα προϊόντα. για κάνα tempered glass και καμιά θήκη καλό είναι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Υπάρχουν σε ελληνικό μαγαζί ,τα πήρα 22 ευρώ μέσα από το σκρουτζ μαζι και τα έξοδα αποστολής και αξίζουν κάθε ευρω Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karbill Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εχει δοκιμάσει κανείς την AOSP V2.1.4? Και αν ναι τι εντυπώσεις και bugs αν έχει βρει.γιατί ψήνομαι να την δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 το notification panel οταν το σερνετε να κατεβει...κατεβαινει παντα με τη μια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 το notification panel οταν το σερνετε να κατεβει...κατεβαινει παντα με τη μια; Ναι.. Εσένα όχι; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 εχω παρατηρήσει κάποιες φορές με γράφει στα παπούτσια του Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα κύριοι!!! Μία ερώτηση....Στην stable rom του gkalen στο μενού ρυθμισεις-οθονη ,λέει στο τέλος: Διπλό κλικ για ενεργοποίηση οθόνης.ξερει κανείς τι ακριβώς εννοεί; Είναι το γνωστό double tap για ξύπνημα οθόνης;αν ναι έχει δουλέψει σε κανέναν ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα κύριοι!!! Μία ερώτηση....Στην stable rom του gkalen στο μενού ρυθμισεις-οθονη ,λέει στο τέλος: Διπλό κλικ για ενεργοποίηση οθόνης.ξερει κανείς τι ακριβώς εννοεί; Είναι το γνωστό double tap για ξύπνημα οθόνης;αν ναι έχει δουλέψει σε κανέναν ;;; Σε εμένα δεν έχει τέτοια επιλογή, είσαι με την τελευταια Stable του gkalen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Stable 8.0.1.0.....αν λέει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts