Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρία μου άρχισε να τα παίζει. Έχει πάρει κανείς 2η μπαταρία και απο που;

Ποσο καιρο το εχεις που τα επαιξε η μπαταρια?

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εχεις?

ναι το εχω και το χρησιμοποιω οποτε χρειαστει για να εχω μια δευτερη μπαταρια φορτισμενη

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Ποσο καιρο το εχεις που τα επαιξε η μπαταρια?

Το έχω κάνα 10μηνο αλλά τώρα τελευταία το έχω σκίσει με δύο παιχνίδια που παίζω. Όπως και να έχει όμως δεν είναι σοβαρό κόστος μια μπαταρία. Αν ήταν όμως όπως το νοτε 3 θα ήθελα τηλέφωνο.

Αν ήταν όμως όπως το νοτε 3 θα ήθελα τηλέφωνο.

Εντάξει μπορεί να μην έχει αφαιρουμένη μπαταρία αλλά αν την πατήσει μπορείς να παραγγηλείς ανταλλακτική και να στην αλλάξει κάποιος ηλεκτρονικός αν δεν πιάνουν τα χέρια σου.

Να ρωτήσω, από screen protector τι έχετε να προτείνετε; Παρήγγειλα το πίσω καπάκι που έλεγα πριν από μερικές ημέρες (το περιμένω όπου να 'ναι, θα έχετε φωτο μόλις έρθει) και κοιτάω και για screen protector τώρα. Τι λέτε;

Παρήγγειλα και εγώ το ίδιο αλλά σε διαφορετικό χρώμα.την παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου.ελπιζω να μην μπουκωνει το ηχείο έναν φόβο τον έχω όσο να ναι.

Παρήγγειλα και εγώ το ίδιο αλλά σε διαφορετικό χρώμα.την παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου.ελπιζω να μην μπουκωνει το ηχείο έναν φόβο τον έχω όσο να ναι.

Πότε το παρήγγειλες; Εμένα έχει γίνει η παραγγελία από τις 2 Ιουλίου κι ακόμα το περιμένω.

Τελικά για screen protector καμία πρόταση;;

Αυτήν έχω από την ώρα που την έβαλα και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος . Είναι μία miui που δεν της λείπει τίποτα και το καλύτερο είναι η αυτονομία στη μπαταρία .
The Venus Project

Πότε το παρήγγειλες; Εμένα έχει γίνει η παραγγελία από τις 2 Ιουλίου κι ακόμα το περιμένω.

Τελικά για screen protector καμία πρόταση;;

Και ναι ήρθε!!!!!δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου όμως μιας και ή παραγγελία έγινε μέσω της αδερφής μου.απο ότι μου είπε αν και πλαστικό είναι ωραίο σε εμφάνιση και σε υφή.μυριζει όμως έντονα πλαστικό και το άφησε στο μπαλκόνι μπας και φύγει ή μυρωδια:lol: ή παραγγελία έγινε 8/7/16 επομένως περίεργο που ακόμα δεν σου έχει έρθει.

Και ναι ήρθε!!!!!δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου όμως μιας και ή παραγγελία έγινε μέσω της αδερφής μου.απο ότι μου είπε αν και πλαστικό είναι ωραίο σε εμφάνιση και σε υφή.μυριζει όμως έντονα πλαστικό και το άφησε στο μπαλκόνι μπας και φύγει ή μυρωδια:lol: ή παραγγελία έγινε 8/7/16 επομένως περίεργο που ακόμα δεν σου έχει έρθει.

Έχει στις 8/9 deadline day, οπότε περιμένω. Για τη μυρωδιά που λες, δοκιμάστε σακουλάκι με μαγειρική σόδα μέσα. Ίσως κάνει δουλειά.

Παιδιά τό κινητό άρχισε να μου κάνει διάφορα ή οθόνη συχνά πηγαίνει σαν τρελή και πάει μόνο τού σέ μενού κτλπ.. μέ ιό δέ μου δείχνει ότι έχω και ούτε με άλλη μπαταρία έκανα κάτι... έκανα wipe cache και πάλι τα ίδια.. γνωρίζει κανείς please ???

Παιδιά τό κινητό άρχισε να μου κάνει διάφορα ή οθόνη συχνά πηγαίνει σαν τρελή και πάει μόνο τού σέ μενού κτλπ.. μέ ιό δέ μου δείχνει ότι έχω και ούτε με άλλη μπαταρία έκανα κάτι... έκανα wipe cache και πάλι τα ίδια.. γνωρίζει κανείς please ???

Μου μυρίζει πρόβλημα digitizer.. Κάνε αρχικά factory reset για να είσαι σίγουρος..

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει στις 8/9 deadline day, οπότε περιμένω. Για τη μυρωδιά που λες, δοκιμάστε σακουλάκι με μαγειρική σόδα μέσα. Ίσως κάνει δουλειά.

Και το ξύδι κάνει καλό.. το χρησιμοποιούμε για να φεύγει η μυρωδιά από τα ψυγεία..

Αυτήν έχω από την ώρα που την έβαλα και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος . Είναι μία miui που δεν της λείπει τίποτα και το καλύτερο είναι η αυτονομία στη μπαταρία .

Φίλε δύο ερωτήσεις... Βασίζεται σε miui 8 ή σε 7;και επίσης έχει εγκατέστημενο το viper4android;

Έκανα και factory reset τίποτα είναι σπαστικό πάει σε όποιο μενου θέλει τώρα τι κάνω που απεθυνομαι

Μου μυρίζει πρόβλημα digitizer.. Κάνε αρχικά factory reset για να είσαι σίγουρος..

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το ξύδι κάνει καλό.. το χρησιμοποιούμε για να φεύγει η μυρωδιά από τα ψυγεία..

Φίλε δύο ερωτήσεις... Βασίζεται σε miui 8 ή σε 7;και επίσης έχει εγκατέστημενο το viper4android;

miui 7

ειναι εγκατεστημενο

μπαταρία φαίνεται οτο ειναι σε καλα επιπεδα. θα την ηθελα ενα κλικ καλύτερη

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μετά απο σχεδόν ένα χρόνο με το redmi θα το δώσω αλλά έχω ένα πρόβλημα!!

κάνω wipe και μετά μου λέει οτι είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό μου και πρέπει να συνδεθώ... αλλά αν συνδεθώ πως θα το δώσω με τον δικό μου mi λογαριασμό?

Ξέρουμε πως αποσυνδέεται ?

miui 7

ειναι εγκατεστημενο

μπαταρία φαίνεται οτο ειναι σε καλα επιπεδα. θα την ηθελα ενα κλικ καλύτερη

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ευχαριστώ... Πόσες ώρες οθόνης βγάζεις φίλε και με τι χρήση;

βασίζεται σε miui 7 και έχει σαν επιλογή μετά να το βάλεις

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βασίζεται σε miui 7 και έχει σαν επιλογή μετά να το βάλεις

Από εδώ για angels and demons βάζουμε την v8 http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/angels-demons-v4-0-base-miui-7-0-12-t3267202/page23

The Venus Project

Έκανα και factory reset τίποτα είναι σπαστικό πάει σε όποιο μενου θέλει τώρα τι κάνω που απεθυνομαι

Από που το έχεις αγοράσει;

Αρχικά να σου πω ότι η οθόνη από κίνα κοστίζει αν δεν κάνω λάθος κανα 30 ευρώ.

Η το στέλνεις και στο κάνουν ή παραγγέλνεις μία εσυ.

Στην δεύτερη περίπτωση καλά είναι να το σιγουρέψεις ότι φταίει το digitizer..

Από everbuying τους έστειλα και περιμένω απάντηση να το στείλω... Δυστυχώς θα μπλεχτω σε 2 μήνες πάνε έλα και τρέχα γύρευε

Από που το έχεις αγοράσει;

Αρχικά να σου πω ότι η οθόνη από κίνα κοστίζει αν δεν κάνω λάθος κανα 30 ευρώ.

Η το στέλνεις και στο κάνουν ή παραγγέλνεις μία εσυ.

Στην δεύτερη περίπτωση καλά είναι να το σιγουρέψεις ότι φταίει το digitizer..

Από everbuying τους έστειλα και περιμένω απάντηση να το στείλω... Δυστυχώς θα μπλεχτω σε 2 μήνες πάνε έλα και τρέχα γύρευε

Η αλήθεια είναι ότι θα φας τουλάχιστον 1,5 μήνα... Έχω στείλει κινητό για επισκευή..

Αν είναι συνεργάσιμοι δεν θα σε καθυστερήσουν πολύ.