Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και κάποιες μέρες έχω επιστρέψει στη miui (πόσο μου έλειψε), ομως δεν πιάνουν καλά τα πλαϊνά κουμπιά, πιάνουν μία στις δύο φορές, ενώ αργεί και να χαμηλώσει η ένταση όταν τα πατάς. Παίζει να αρχίσουν να χαλάνε ή κάτι δεν έκατσε στο restore? Είχα πάντα mikey και μπορώ να πω γενικά δεν τα έχω ταλαιπωρήσει

Σίγουρα θα είναι πρόβλημα επαναφοράς.Εαν σου κάνει ή μι επαναφορά μέσω νετ κάνε αυτη.Εαν το έχεις μέσω twrp τότε δεν ξέρω εάν έχει επιλογή τι να επαναφέρει.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σε ολους τωρα εχω την miui 6.3.31(την ελληνικη ) η οποια ειναι miui 7 . για να κανω update στην 8 πρεπει να κανω factory reset? ευχαριστω!

γεια σε ολους τωρα εχω την miui 6.3.31(την ελληνικη ) η οποια ειναι miui 7 . για να κανω update στην 8 πρεπει να κανω factory reset? ευχαριστω!

Κανε μία αποθήκευση και μετά επαναφορά εργοστασιακων,μετα μέσω μι μενού αναβάθμιση αρχείου μετά πάλι εργοστασιακή και μετα σύνδεση στη μι μέσω νετ να σου επαναφέρει τα προγράμματα.

Σίγουρα θα είναι πρόβλημα επαναφοράς.Εαν σου κάνει ή μι επαναφορά μέσω νετ κάνε αυτη.Εαν το έχεις μέσω twrp τότε δεν ξέρω εάν έχει επιλογή τι να επαναφέρει.

Έκανα από TWRP, όλα δουλεύουν καλά γενικά.

Από mi cloud δε μου έχουν πετύχει επαναφορες στο παρελθον..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κανένα καλό module στο xposed παίζει;... Επίσης έχω βάλει το statusbar always on top από xposed αλλά δεν λειτουργεί σε Chrome.. Υπάρχει κάποια ανάλογη εφαρμογή σε xposed ή σε play store; ευχαριστώ

Αγορασα το συγκεκριμενο κινητο για ενα φιλο μου. Αν και τους ζητησα να ειναι root αυτο δεν ηταν και οτι τροπο και αν δοκιμασα δεν επιτυγχανει. Φοραει miui 7.5 και επισης μου το στειλανε χωρις ελληνικη γλωσσα. Οποιος μπορει ας βοηθησει σχετικα, ευχαριστω.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

ο bule ετοιμάζει cm13!

μακάρι να ειναι πληρως λειτουργική!

σήμερα παρελαβα την θηκη/καπακι μπαταριας με το μπλε μεταλλικο περιβλημα!

σουπερ είναι! και σε κοκκινακι θα είναι ωραια πιστευω!!!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Αγορασα το συγκεκριμενο κινητο για ενα φιλο μου. Αν και τους ζητησα να ειναι root αυτο δεν ηταν και οτι τροπο και αν δοκιμασα δεν επιτυγχανει. Φοραει miui 7.5 και επισης μου το στειλανε χωρις ελληνικη γλωσσα. Οποιος μπορει ας βοηθησει σχετικα, ευχαριστω.

Εάν έχεις twrp 3 και μετά μπες και πηγαινε επανεκκίνηση εκεί σου λέει για εγκατάσταση η όχι.Τόσο απλά.

Ρε παιδια μια γρήγορη απάντηση.. Λέω να πάρω αύριο για την γυναίκα δώρο... Αν το φυλάσσεται την ελληνική stable θα είναι εντάξει με τις μπαντες κ το 4g;;;;

παιζει κανονικα το 4g

γιατι δε παιρνεις το note 3 pro ή το 3 pro?

Γιατί είναι για την γυναίκα κ επειδή εγώ έχω το prime τα εχω όλα έτοιμα τηε περνάω μια stable

Κ σε 20 λεπτα το παίρνει. Ασε που είναι μια χαρά 140 ευρώ πουλα

Εάν έχεις twrp 3 και μετά μπες και πηγαινε επανεκκίνηση εκεί σου λέει για εγκατάσταση η όχι.Τόσο απλά.

Mα αυτο θελω να κανω να εγκαταστησω το twrp και με τον οδηγο στη πρωτη σελιδα βγαζει σφαλμα για signature verification. Αν δεν εγκαταστησω το twrp δεν μπορω να περασω την ελληνικη miui. Αλλη βοηθεια;

19/March/2020 by C.B.G.)

Γιατί είναι για την γυναίκα κ επειδή εγώ έχω το prime τα εχω όλα έτοιμα τηε περνάω μια stable

Κ σε 20 λεπτα το παίρνει. Ασε που είναι μια χαρά 140 ευρώ πουλα

oook! συ ξες!

παντως με ενα δεκαρικο παραπανω παιρνεις καλυτερη μπαταρια, sd επεξεργαστη, νεοτερο μοντελο :)

oook! συ ξες!

παντως με ενα δεκαρικο παραπανω παιρνεις καλυτερη μπαταρια, sd επεξεργαστη, νεοτερο μοντελο :)

mol κάνε του προσφορά να του δώσεις το δικό σου. Μετά παραγγέλνεις εσύ το Redmi note 3 Pro με 1 δεκαρικο παραπάνω.

αν το θελει ας με ενημερωσει. επειτα θα παρω το νοτε 3 προ

στα της συσκευης τωρα.

ισχυει οτι με τη μοκι του bule δε ζεστενεται η συσκευη;

αν το θελει ας με ενημερωσει. επειτα θα παρω το νοτε 3 προ

στα της συσκευης τωρα.

ισχυει οτι με τη μοκι του bule δε ζεστενεται η συσκευη;

Δηλαδή ρε μολ το πουλάς;

Edited by giorgosmessa

δεν εχω βαλει αγγελια, ΑΝ βρεθει κανενας το δινω.

btw η θηκαρα που πηρα τα σπαει :lol: http://www.aliexpress.com/item/New-High-Quality-Replacement-Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Hybrid-Metal-Tempered-Glass-Protective-Case-Back/32606477247.html?spm=2114.13010608.0.55.eXSu8r

και το χρυσο πρεπει να ειναι ωραιο! (προετοιμαζομαι για χρυσο νοτε 3 προ)

Την έχω και εγώ αλλά την έβγαλα γιατί μειώθηκε το σήμα της κινητής, μου ερχόντουσαν συνέχεια μηνύματα από χαμένες κλήσεις.

αληθεια? μέχρι στιγμής δε καταλαβα κατι. θα το χω στα υποψιν να το τσεκαρω

Εγκατεστησα σωστα τους divers και το κινητο αναγνωριζεται απο το pc αλλα οταν παταω flash στο προγραμμα μου βγαζει ενα σφαλμα ''δεν ηταν δυνατη η ευρεση του καθορισμενου αρχειου flash_all.bat'' γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να ολοκληρωσω τη διαδικασια.

19/March/2020 by C.B.G.)

Την έχω και εγώ αλλά την έβγαλα γιατί μειώθηκε το σήμα της κινητής, μου ερχόντουσαν συνέχεια μηνύματα από χαμένες κλήσεις.

κι εμενα μια απ τα ιδια.σημα καπουτ.γλυστραει κιολας απ το χερι και θα χουμε κανα ατυχημα.εγω πηρα την i-packy (η καπως ετσι) κι ολα καλα.ουτε γλυστραει,αλλα και το σημα δεν το μειωνει.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

κι εμενα μια απ τα ιδια.σημα καπουτ.γλυστραει κιολας απ το χερι και θα χουμε κανα ατυχημα.εγω πηρα την i-packy (η καπως ετσι) κι ολα καλα.ουτε γλυστραει,αλλα και το σημα δεν το μειωνει.

Εγώ εκτός της nillkin sparkle που είναι flip βολευτηκα πολύ αυτήν εδώ http://m.ebay.com/itm/Luxury-Bumper-TPU-Soft-Rubber-Skin-Case-Cover-For-XiaoMi-Redmi-Note-2-3-Mi4C-Mi5-/281818531388?var=&hash=item419db1863c%3Am%3Am4mN-P_ZATHoI_80Q-RaI2A&_trkparms=pageci%253Abce5f544-43b4-11e6-8869-005056b032f6%257Cparentrq%253Ac1cf16971550a2a405cb9e5efffba6dc%257Ciid%253A7

καλημέρα ενας φιλος εχει πρόβλημα με μπροστινή κάμερα εχει πολυ σκόνη. Ειχα ξαναδιαβασει το πρόβλημα εχει βρεθεί καποια λύση?? Υπάρχει καποιο καταστημα να το καθαρίσει η γίνεται ευκολα κ μονοι μας??

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro