pontokeras Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ξαφνικά σταμάτησαν να μου εμφανίζονται οι φωτογραφίες κάποιων επαφών σε όλη την οθόνη κατά την δειάρκεια της κλήσης. Μέσα στη λίστα των επαφών όμως δίπλα στο όνομα ,την έχει την φώτο-την βλέπω στην λίστα. Γιατί δεν μου την εμφανίζει όταν με παίρνει κάποιος από αυτούς ή όταν κάνω κλήση εγώ σε κάποιον από αυτούς ? Υπάρχει κάποια ρύθμιση ?......μέχρι χτες μου τις έβγαζε κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό. Δεν μπορώ να γράψω σχεδόν καμία ταινία στην SD! Ενώ φαίνεται ότι τις περνάω κανονικά, μετά, σχεδόν πάντα μου βγάζει ότι το αρχείο δεν μπορεί να αναπαραχθεί! Έχω δοκιμάσει όλους τους γνωστούς players, MX, VLC, Archos, BS κτλ, άρα για κάποιον λόγο δεν περνιούνται σωστά τα αρχεία. Η κάρτα που του έχω βάλει είναι μια 64 GB, Class 10. Έχει να προτείνει καμιά λύση κανείς; ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξαφνικά σταμάτησαν να μου εμφανίζονται οι φωτογραφίες κάποιων επαφών σε όλη την οθόνη κατά την δειάρκεια της κλήσης. Μέσα στη λίστα των επαφών όμως δίπλα στο όνομα ,την έχει την φώτο-την βλέπω στην λίστα. Γιατί δεν μου την εμφανίζει όταν με παίρνει κάποιος από αυτούς ή όταν κάνω κλήση εγώ σε κάποιον από αυτούς ? Υπάρχει κάποια ρύθμιση ?......μέχρι χτες μου τις έβγαζε κανονικά . Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ένα άρθρο απο τα παιδιά στο TechValue https://techvalue.gr/xiaomi-redmi-note-2-8232/ Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό. Δεν μπορώ να γράψω σχεδόν καμία ταινία στην SD! Ενώ φαίνεται ότι τις περνάω κανονικά, μετά, σχεδόν πάντα μου βγάζει ότι το αρχείο δεν μπορεί να αναπαραχθεί! Έχω δοκιμάσει όλους τους γνωστούς players, MX, VLC, Archos, BS κτλ, άρα για κάποιον λόγο δεν περνιούνται σωστά τα αρχεία. Η κάρτα που του έχω βάλει είναι μια 64 GB, Class 10. Έχει να προτείνει καμιά λύση κανείς; ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Δοκίμασε να την περάσεις κατευθείαν στο χώρο του κινητού, δες αν τη παίζει με vlc,αυτό μου παίζει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Θα το κάνω, αλλά μου φαίνεται λιγάκι ανουσιο. Κάποια αρχεία είναι αρκετά μεγάλα και αυτό δεν θα μου δώσει λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Tην καρτα σε τι φορματ την εχεις?fat32? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Την φόρμαρα μέσα από το κινητό. Πρέπει να είναι σε ntfs, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μιας και όταν την βάλω στο πισί, αρνείται να την διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 ntfs δεν πιστευω να την φορμαρε το κινητο.δοκιμασε με το redmi note 2 tool να την φορμαρεις σε ext4. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Την φόρμαρα μέσα από το κινητό. Πρέπει να είναι σε ntfs, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μιας και όταν την βάλω στο πισί, αρνείται να την διαβάσει. Εκεί ήθελα να καταληξω,πρέπει να γίνει διαμόρφωση της κάρτας σε fat32,υπάρχει πρόγραμμα που μου είχαν δώσει τα παιδιά εδώ για το pc και μετά μέσα από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 ntfs δεν πιστευω να την φορμαρε το κινητο.δοκιμασε με το redmi note 2 tool να την φορμαρεις σε ext4. Αν την φορμάρει σε ext4 πως θα μπορεί να την δει σε Windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Mπορει να γινει και ετσι ναι..κανεις την καρτα φορματ μεσω pc σε fat32 και μετα την φορμαρεις απο το κινητο.δεν θελει καποιο προγραμμα.Επισης το ext4 που λεω ειναι καλυτερο γιατι μπορεις να περασεις αρχεια και πανω απο 4gb!! Αν την φορμάρει σε ext4 πως θα μπορεί να την δει σε Windows? Οχι.μονο με με ειδικο προγραμμα μπορει απο οσο ξερω! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Στο Motorola moto G που είχα, απλά άνοιγες με τον explorer, και πετούσες μέσα τα αρχεία. Αν χρειάζεται ειδικά προγράμματα και μετατροπές για να δεις μια ταινία, νομίζω πως αυτό καθιστά πρακτικά άχρηστη την SD. Μήπως φταίει κάτι άλλο και δεν περνάει τις ταινίες; Σε μικρότερα αρχεία που έχω περάσει δεν έχω αντιμετωπίσει πάντως ανάλογο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πιστεύω να γνωρίζεις οτι το fat32 έχει file size limit τα 4GB. Αν βάλεις ταινία μεγαλύτερη των 4GB μην περιμένεις να δουλέψει σε fat32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πιστεύω να γνωρίζεις οτι το fat32 έχει file size limit τα 4GB. Αν βάλεις ταινία μεγαλύτερη των 4GB μην περιμένεις να δουλέψει σε fat32. Προσπάθησα να περάσω σειρές, 350mb max το μέγεθός τους. Γνωρίζω τους περιορισμούς που ισχύουν στα καθιερωμένα φορμάτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Αντίγραφα & Επαναφορά -> Τοπικά Αντίγραφα -> Δημιουργία Αντιγράφου και από εκεί επιλέγεις τι θες να κρατήσεις αντίγραφο (εφαρμογές + δεδομένα, μηνύματα, κλήσεις, λογαριασμούς κλπ) Το αντίγραφο το παίρνει στον εσωτερικό χώρο ή στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Το αντίγραφο το παίρνει στον εσωτερικό χώρο ή στην κάρτα μνήμης; Στην sd ναι, αλλά το αρχείο μπορείς να το αντιγραψεις μετά όπου θέλεις Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Παιδιά πέρασα την 6.3.11 dev και έχω θέμα με το άλμπουμ των φωτογραφιών κάτι άλλαξαν και είναι στα αγγλικά η ενσωματωμένη εφαρμογή και μόλις πάω να ανοίξω φοτος με εξωτερικό πρόγραμμα φωτογραφίας μου κάνει επανεκκίνηση.. Επίσης δεν υπάρχει στα widgets το άλμπουμ όπως υπήρχε πριν.. Bug της rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 με το igo τι πρόβλημα έχεις? αν μπορώ να σε βοηθήσω. Μου βγάζει ότι λείπουν κάποιες πληροφορίες από το data.Με την 7.1.1 λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Παιδιά πέρασα την 6.3.11 dev και έχω θέμα με το άλμπουμ των φωτογραφιών κάτι άλλαξαν και είναι στα αγγλικά η ενσωματωμένη εφαρμογή και μόλις πάω να ανοίξω φοτος με εξωτερικό πρόγραμμα φωτογραφίας μου κάνει επανεκκίνηση.. Επίσης δεν υπάρχει στα widgets το άλμπουμ όπως υπήρχε πριν.. Bug της rom? Και σε μένα το ίδιο...η ενσωματωμένη εφαρμογή δεν ανοίγει....μου λέει "η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη" Αρα να φανταστώ ότι ίσως είναι ένα bug αυτό αλλά KAI άλλο ένα αυτό που ρώτησα 2 σελίδες πίσω και εγώ και ένας φίλος ακόμη σχετικά με το ότι δεν μας δείχνει πλέον τις φωτογραφίες των επαφών όταν μας καλεί ή όταν καλούμε εμείς κάποιον ? Edited March 12, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά υπάρχει κάνα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που μπορούμε να βρούμε θηκες και καπάκια απο πισω;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόλις έβαλα την 7.2 stable ελληνική φυσικά. Με καθαρή εγκατάσταση και 2 φορές factory reset, 2 φορές εγκατάσταση την ίδια ρομ κλπ. Όπως γράφω και σε προηγούμενο ποστ. Έτσι 100% σούπερ καθαρή. Θα επανέλθω για τυχόν συν και πλην. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόλις έβαλα την 7.2 stable ελληνική φυσικά. Με καθαρή εγκατάσταση και 2 φορές factory reset, 2 φορές εγκατάσταση την ίδια ρομ κλπ. Όπως γράφω και σε προηγούμενο ποστ. Έτσι 100% σούπερ καθαρή. Θα επανέλθω για τυχόν συν και πλην. Περιμένουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Μόλις έβαλα την 7.2 stable ελληνική φυσικά. Με καθαρή εγκατάσταση και 2 φορές factory reset, 2 φορές εγκατάσταση την ίδια ρομ κλπ. Όπως γράφω και σε προηγούμενο ποστ. Έτσι 100% σούπερ καθαρή. Θα επανέλθω για τυχόν συν και πλην. καλοριζικη .πες εντυπωσεις για θεμα μπαταριας και γενικα αν δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Συγχρονισμό με mi account κάνετε? Πόσο άραγε επηρεάζει την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts