Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα τον δοκιμασω σε λιγο φιλε μου γιατι μιλαει η γυναικα στο κινητο τωρα!!!:lol::lol:

Μια ματια που εριξα καλος φενεται!!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου, τελικά & εγώ αυτό αναγκάστηκα να κάνω αφού μίλησα μαζί τους (Wind) - διέκοψα αναγκαστικά την υπηρεσία του internet.

Αν & εξακολουθεί να μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό, να μην μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιείς internet/data κατά βούληση...:(:mad:

Κάποια εφαρμογή ξέρει κανείς, ώστε να δω που έγινε χρήση data?

p.s. Και με 2g ρύθμιση στην κάρτα, το ίδιο κάνει...

Δοκιμάστε στις APN ρυθμίσεις να δώσετε ένα δικό σας profile και ενεργοποιήστε αυτές αφού τις τικάρετε, έτσι δεν θα βρίσκει του παρόχου για να συνδέεται, ώστε να σας χρεώνει 1€.

Και όταν θα έχετε βάλει κάποιο πακέτο ίντερνετ ή έχετε δωρεάν MB, τότε τικάρετε του παρόχου για να έχετε ίντερνετ.

Αυτό είχα κάνει εγώ παλιότερα σε άλλη συσκευή και δούλευε άψογα. Αν κάτι έχει αλλάξει τώρα και δεν πιάνει και αυτό το κολπάκι δεν το γνωρίζω. Πάντος πριν διακόψετε την σύνδεσή σας δοκιμάστε το.

Γιατί από ότι θυμάμαι που είχα επικοινωνήσει με την wind και cosmote αυτή την χρέωση δηλ. του 1€ δεν μπορούν να την σταματήσουν διότι λένε βλέπουν κίνηση δεδομένων και χρεώνουν, οπότε σου κόβουν γενικά το ίντερνετ!!!

Κολπάκια για να μας ξαφρίζουν...

Ακόμα και όταν έκανα επαναφορά εργοστασιακών σε ένα Samsung ace 4, μετά το μπουτάρισμα και ενώ είχα ενεργοποιήση WiFi πριν τελειώσει το σεταρισμα μου έβγαζε από μονο του με ανοιχτό WiFi και το εικονίδιο 4G Δηλαδή είχαν συνδεθεί τα δεδομένα χωρίς να το έχω επιλέξει εγώ, την επόμενη μου ερχόταν μην. από wind, χθες χρεωθήκατε 1€ ίντερνετ ενεργοποιήστε ενα πακέτο για να έχετε δωρεάν MB. Όχι ρε βλάκ.... τις κινητής δεν θέλω να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο όταν το θέλετε εσείς, ούτε επαναφορά στο κινητό μου δεν μπορώ να κάνω και εκεί χαράτσι. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλο και είχε βρει λύση?

Κάποια στιγμή πρέπει, δεν ξέρω τον τρόπο να τους τα πούμε ένα χεράκι και να τελειώσει αυτό το ξεφτιλισμένο συστηματάκι να μας τα αρπάζουν....

Edited by pasgr

Παιδιά yandex browser.Ρωσσικος είναι,ριχτε του μια ματιά κ θα δείτε. Για εμένα πάρα μα πάρα πολύ καλός κ τους έχω δοκιμάσει όλους

Με μια γρήγορη ματιά. Δοκίμασα 3,4 σελίδες βαριές. Σύγκρινα chrome dev με τον yandex.

O δεύτερος είναι λίγο πιο γρήγορος.

Ευχαριστώ :)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ρε παιδια μια που μιλατε για browser,εγω χρησιμοποιω τον dolphin που κρασαρει συνεχεια αλλα τον κραταω μονο και μονο γιατι μονο μ αυτον μπορω να κανω το εξης:οταν ανοιγω το site της τραπεζας αττικης, εχει καποια υπομενου που με αλλους browser δεν μπορω ν ανοιξω.δεν ξερω πως λεγεται αυτη η λειτουργια γι αυτο το περιγραφω ετσι.βαζω και screenshoot μηπως καταλαβετε τι εννοω.αν καταλαβει καποιος και μου πει ποιος αλλος browser το κανει αυτο θα το εκτιμουσα.εννοειται οτι εχω δοκιμασει παρα πολλους (chrome,opera,firefox,next,opus,κα).ευχαριστω

Δεν μπορω ν ανεβασω screenshoot

Εννοω οτι κρατωντας πατημενο γι 1-2 δευτερα την επιλογη που θελω μου εμφανιζει καποιο υπομενου.οι αλλοι browser απλως τσεκαρουν στο σημειο που πατησα ωστε να κανω copy@paste.

Edited by gaiosgf

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Καλησπέρα παιδιά. Μπήκα πριν από λίγο καιρό με το δέλεαρ της χαμηλής τιμής στον πειρασμό να πάρω το rmn2. Το παρήγγειλα με φόβο γιατί λόγω χρημάτων πήρα το πιο φτηνό που υπάρχει (112 ευρώ), την TDD VERSION. Μου ήρθε πριν 2 μέρες και βλέπω ότι έχει ελληνικό μενού, έχει ενεργές τις 3 μπάντες στο LTE MODE για να έχει 4G. Η έκδοση είναι η MIUI 7.00.66.00 STABLE.

Όλα αυτά είναι καλά, υπάρχει κάπου ο λάκκος που δεν τον έχω δει?

Εγώ εδώ και αρκετό καιρό είμαι με sMiui stable κι όλα λειτουργούν θαυμάσια.

έχει μεγάλες διαφορές απο την οριτζιναλ μιυι?

Σε λιγο φλασαρω την αοσπ

Έχω εδώ κι έναμιση χρόνο το Redmi Note 2GB RAM. Ενώ μια χαρά δούλευε πριν λίγη ώρα δεν αναγνωρίζει την SIM. Το έκανα reboot πόσες φορές, το έκλεισα, έβγαλα την SIM και την ξαναέβαλα και τίποτα. Δηλαδή ανοίγει, με βάζει στο μενού αλλά λέει no service και δε μου βγάζει το πληκτρολόγιο να βάλω το PIN. Τι μπορώ να κάνω; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ

Κανένας λάκκος παιδιά το κινητό είναι άψογο κανενα απόλυτα πρόβλημα με την TDD έκδοση .. Μόνο κάτι άσχετο ήθελα να ρωτησω ,δεν μου βγάζει τα μικρά εικονίδια του facebook messenger στην επιφάνεια εργασίας .. Γνωρίζει κανείς τι παίζει ?

Έχω εδώ κι έναμιση χρόνο το Redmi Note 2GB RAM. Ενώ μια χαρά δούλευε πριν λίγη ώρα δεν αναγνωρίζει την SIM. Το έκανα reboot πόσες φορές, το έκλεισα, έβγαλα την SIM και την ξαναέβαλα και τίποτα. Δηλαδή ανοίγει, με βάζει στο μενού αλλά λέει no service και δε μου βγάζει το πληκτρολόγιο να βάλω το PIN. Τι μπορώ να κάνω; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ

IMEI εμφανίζει στις πληροφορίες συσκευής?Αυτο ελεγξε πρώτα.Κάποια έκδοση μου το είχε κανει όταν την εκανα εγκατάσταση χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Μόλις επανεφερα το κινητο στις αρχικές ρυθμίσεις δούλεψαν όλα.

Κανένας λάκκος παιδιά το κινητό είναι άψογο κανενα απόλυτα πρόβλημα με την TDD έκδοση .. Μόνο κάτι άσχετο ήθελα να ρωτησω ,δεν μου βγάζει τα μικρά εικονίδια του facebook messenger στην επιφάνεια εργασίας .. Γνωρίζει κανείς τι παίζει ?

Τσεκαρε τα δικαιωματα της εφαρμογης

:X

Καλησπέρα παιδιά. Μπήκα πριν από λίγο καιρό με το δέλεαρ της χαμηλής τιμής στον πειρασμό να πάρω το rmn2. Το παρήγγειλα με φόβο γιατί λόγω χρημάτων πήρα το πιο φτηνό που υπάρχει (112 ευρώ), την TDD VERSION. Μου ήρθε πριν 2 μέρες και βλέπω ότι έχει ελληνικό μενού, έχει ενεργές τις 3 μπάντες στο LTE MODE για να έχει 4G. Η έκδοση είναι η MIUI 7.00.66.00 STABLE.

Όλα αυτά είναι καλά, υπάρχει κάπου ο λάκκος που δεν τον έχω δει?

Καλημέρα, απο ποιο μαγαζί το παράγγηλες, σε αυτήν την τιμή; Ζήτησες να του κάνουν Root; Πόσες μέρες άκνε να φτάσει;

Δώσε σε παρακαλώ όσες άλλες πληροφορίες κρίνεις αναγκαίες, για να παραγγείλω και εγώ.

Ευχαριστώ.

έχει μεγάλες διαφορές απο την οριτζιναλ μιυι?

Σε λιγο φλασαρω την αοσπ

Δεν έχω δοκιμάσει την original.

Φιλικά.Γιώργος.

Τι διάφορα έχει ή πληρωμένη έκδοση με τη free?

Και κάτι άλλο, πως μπορώ να ενεργοποίησω flash player σε όσες σελίδες με flash έχω μπει δεν υποστηριζετε

Δοκίμασε τον puffin browser

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

Δεν έχω δοκιμάσει την original.

Οκ! Θενξ!

Προς το παρων μενω με saosp μεχρι να βρω κατι που με χαλαει.

Οκ! Θενξ!

Προς το παρων μενω με saosp μεχρι να βρω κατι που με χαλαει.

από που έβαλες την AOSP? δώσε κάνα link στο κοινό :)

Αυτά...

Τι πρέπει να κάνω για να βαλω μια εφαρμογή στις εξαιρέσεις στις ρυθμίσεις του κέντρου ασφάλειας;;;

Αν την κλειδώσεις από τις πρόσφατες εφαρμογές, μπαίνει αυτόματα στις εξαιρέσεις. Για όλα τα άλλα, στον καθαρισμό αν πατήσεις παρατεταμένα θα σου βγάλει μήνυμα να προστεθεί στις εξαιρέσεις!

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Αν την κλειδώσεις από τις πρόσφατες εφαρμογές, μπαίνει αυτόματα στις εξαιρέσεις. Για όλα τα άλλα, στον καθαρισμό αν πατήσεις παρατεταμένα θα σου βγάλει μήνυμα να προστεθεί στις εξαιρέσεις!

Δεν το κατάλαβα αυτό

Πήγαινε στο κέντρο ασφαλειας--->δικαιώματα..εκεί μετά αν θες να δώσεις προνόμια root σε κάποια εφαρμογή πήγαινε στο προνόμια root και σου εμφανίζει τις προτεινόμενες εφαρμογές και ενεργοποίησε οποία θέλεις..άμα θες όμως να επεξεργαστές τα δικαιώματα πχ να εμφανίζονται pop up window ή να έχει πρόσβαση στην κάμερα gps κτλ πήγαινε εκεί που λέει δικαιωματα..

Εάν μιλάς για μένα, την έβαλα πριν 1 ώρα την τελευταία devs. Συνήθως έχω άποψη μετά από 2-3 φορτίσεις στο κινητό.

Eάν μιλάς για την προηγούμενη (6.1.21 devs) με Redmi note 2 Tool δεν ήμουν ικανοποιημένη. Στην καλύτερη 1 εβδομάδα που την είχα ήταν 3,5 ώρες ενεργή οθόνη.

Προς το παρόν η καλύτερη για μπαταρία ήταν η 5.12.17 αλλά έχει θέμα με τον στοκ καιρό δεν βλέπεις θερμοκρασία και εμένα δεν μου εμφάνιζε επίσης το παραθυράκι του messenger.

Εχεις και ανοικτα data; Αν ναι τοτε ειναι οκ να σου βγαζει τοσο.Τα δεδομενα τρωνε αρκετη μπαταρια.Αν οχι , εγω εχω την 5.12.31 και μου βγαζει 5.30 SOT με note 2 tool.

Καλά ξεκινήσαμε μετά την πέμπτη φόρτιση.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160131/8b1d63ce726baae3a1778730e31ee7a6.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160131/b493a680c0c5fe4c68d0f682df9f2adc.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160131/ccad09791c07a8ebc39a5e579268c260.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160131/059fa81c25188af151acdcc179003fad.jpg

Σερφάρισμα στο myphone με Wi-Fi σπιτικός.

Edited by jonos

iPhone 16 Pro Max

Καλά ξεκινήσαμε μετά την πέμπτη φόρτιση.

Σερφάρισμα στο myphone με Wi-Fi σπιτικός.

Πολυ καλη η 1ωρα με 10% μπαταρια. Ποια ρομ φορας ; :)