Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ικανοποιηθηκες από την προηγούμενη απάντηση;

Έχει την multi 5.12.17, που έχει ota αναβαθμισεις. Η ελληνική είναι βασισμένη στη multi και δεν έχει ενημερωσεις, δεν τις βλέπει απο το μενού.

Καλύτερα developer.

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ικανοποιηθηκες από την προηγούμενη απάντηση;

Έχει την multi 5.12.17, που έχει ota αναβαθμισεις. Η ελληνική είναι βασισμένη στη multi και δεν έχει ενημερωσεις, δεν τις βλέπει αοο το μενού.

Καλύτερα developer.

Εχει την multi λες.....ωραία.....να σου επαναλάβω ΚΑΙ εδώ ......ότι έχει την Developer......το είπα,το μαυρισα,το υπογράμμισα.....εγώ λέω ότι έχει αυτό που γράφει (Developer).....κι εσύ μου λες έχει multi.......γιαυτό ΔΕΝ ικανοποιήθηκα από την απάντηση που λες(η οποία παρεπιπτώντος είναι σε άλλο φόρουμ-άρα ΑΣΤΟΧΟ το σχόλιο σου)........εκτός αν όταν λέμε multi και Developer είναι το ίδιο.

Στο άλλο δεν απάντησες. Πού σημαίνει αγνοησες τον οποιο πήγε να σε βοηθήσει.

Αν ειναι ελληνική developer δε γίνεται να έχει ενημερωσεις. Αυτά.

Μια πλήρης φόρτιση.

HELP!

Για κάποιον λόγο, χρεώνομαι καθημερινά χρήση data από την wind, χωρίς να έχει χρειασθεί να κάνω κάτι εκτός σύνδεσης wifi.

Στη οθόνη ειδοποιήσεων, το εικονίδιο δεδομένων είναι απενεργοποιημένο.

Τι δεν κάνω σωστά?:(

έλεγξε την ρύθμιση του location. Αν έχεις ενεργοποιημένο να βρίσκει τη θέση και μέσω δυκτύου κάνει χρήση data άσχετα με το αν έχεις ενεργοποιημένα τα data ή όχι.

Φίλε μου, μάλλον αυτό πρέπει να είναι. Θα το παρακολουθήσω για να δω τι γίνεται... Να είσαι καλά!

Για τις υπόλοιπες εφαρμογές, δεν είναι αρκετό η απενεργοποίηση των "δεδομένων"?

Επανέρχομαι γιατί εξακολουθώ να μην βρίσκω λύση...

Κάθε μέρα χρεώνομαι 1 mobile internet daily (1€), χωρίς να κάνω χρήση data - τουλάχιστον όχι εν γνώση μου.

Το "κουμπί" δεδομένα είναι απενεργοποιημένο & ο εντοπισμός θέσης είναι στο GPS.

Στο Κέντρο Ασφαλείας/ Χρήση Δεδομένων/ Στατιστικά δεν φαίνεται τίποτα από χρήση.

Τι άλλο μπορεί να φταίει? Μπορώ με κάποιον άλλο τρόπο να δω ποια εφαρμογή κάνει χρήση data από το Δίκτυο Κινητής?Το θέμα μου δεν είναι να καταργήσω συνολικά την χρήση internet στο Δίκτυο Κινητής, αλλά να το χρησιμοποιώ όταν & εφόσον το επιθυμώ!

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

P.S. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για την χρήση δεδομένων?

Κάθε μέρα χρεώνομαι 1 mobile internet daily (1€), χωρίς να κάνω χρήση data - τουλάχιστον όχι εν γνώση μου.

Το "κουμπί" δεδομένα είναι απενεργοποιημένο & ο εντοπισμός θέσης είναι στο GSM.

Στο Κέντρο Ασφαλείας/ Χρήση Δεδομένων/ Στατιστικά δεν φαίνεται τίποτα από χρήση.

Τι άλλο μπορεί να φταίει? Μπορώ με κάποιον άλλο τρόπο να δω ποια εφαρμογή κάνει χρήση data από το Δίκτυο Κινητής?Το θέμα μου δεν είναι να καταργήσω συνολικά την χρήση internet στο Δίκτυο Κινητής, αλλά να το χρησιμοποιώ όταν & εφόσον το επιθυμώ!

P.S. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για την χρήση δεδομένων?

Έχεις WIND; Παλιά μου το έκανε και εμένα η εταιρεία αυτό, εν αγνοία μου....

Πάρε τηλέφωνο και ζήτα να το κόψουν!

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Στο άλλο δεν απάντησες. Πού σημαίνει αγνοησες τον οποιο πήγε να σε βοηθήσει.

Αν ειναι ελληνική developer δε γίνεται να έχει ενημερωσεις. Αυτά.

Ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις.....ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις....άλλη εξήγηση ΔΕΝ υπάρχει.

Αν ειναι ελληνική developer δε γίνεται να έχει ενημερωσεις.......λες........ΣΩΣΤΌ-το γνωρίζω αυτό ......όμως η κουβέντα γίνεται γιαυτόν ακριβώς τον λόγο...ΝΑΙ σου λέω-αυτή έχει-την Ελληνική Developer....ΜΙUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Developer και NAI κάνει αυτόματες ενημερώσεις.....ΠΩΣ συμβαίνει αυτό-αφού η Ελληνική ρόμ ΔΕΝ κάνει αυτόματες ενημερώσεις.......για να βγει ένα συμπέρασμα και να μάθουν και άλλοι........άρα η μόνη λογική εξήγηση που βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι ότι το vickmall μπορεί να στέλνει και να λέει ότι φοράει την Ελληνική όμως στην πραγματικότητα δεν είναι.......και έτσι να μπερδευτούν κάποιοι και να βγάζουν λάθος συπεράσματα.........αυτό ψάχνω να βρω τι είναι-τι ισχύει.

Στο άλλο δεν απάντησες. Πού σημαίνει αγνοησες τον οποιο πήγε να σε βοηθήσει. ......1ον)Ποιο είναι το άλλο......2ον)Δεν αγνοώ κανέναν και σέβομαι τις απαντήσεις......αν εσύ ντε και καλά ήθελες να ικανοποιηθώ από την απάντηση σου....ε....τι να κάνουμε!.....δεν ικανοποιήθηκα......γιατί εγώ ρωτάω έχει Ελληνική developer/πως γίνεται να κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις και εσύ μου απαντάς...έχει multi-γιαυτό τις κάνει....θες να με βγάλεις τρελλό και ότι δεν βλέπω τι διαβάζω....Ε λοιπόν ΟΧΙ-δεν έχει multi......Εχει Ελληνική Developer........

Τώρα το κατάλαβες?....εγώ σε ρωτάω έχω BMW και έχει θέμα με τα φρένα-και εσύ μου απαντάς-δεν έχεις BMW-έχεις Audi γιαυτό έχεις θέμα με τα φρένα.

Edited by pontokeras

Έχεις WIND; Παλιά μου το έκανε και εμένα η εταιρεία αυτό, εν αγνοία μου....

Πάρε τηλέφωνο και ζήτα να το κόψουν!

WIND έχω, αλλά το θέμα μου όπως είπα δεν είναι να καταργήσω το mobile intenet, αλλά να το χρησιμοποιώ όταν το χρειάζομαι!

Σιγά μην σου δώσει το μπαλάκι...:lol:

Με την στοκ κάμερα Τράβας slow? Έχει ρυθμίσεις γι αυτό?

Ναι υπάρχει επιλογή αφού πρώτα επιλέξεις λήψη σε HD

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160130/2fed9d9702b676d702024941c9d36dca.jpg δηλαδή η eu που έχω εγω είναι η Τσεχικη Σλοβακικη;;;;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Η μετονομασία από beta σε developer, γίνεται μόλις αλλάξεις την γλώσσα σε Ελληνικά. Αυτό τουλάχιστον διαπίστωσα στην περίπτωση μου.

Παιδια ο browser ''πλοηγος'' που εχουν βαλει απο τη miui hellas σας ικανοποιει γιατι εμενα δε με τρελενει, μπορειτε να μου πειτε τον πιο γρηγορο και καλο internet browser βαση εμπειριας που εχετε δοκιαμσει απο playstore? Μη μου πειτε chrome γιατι ειναι παναργος

Παιδια ο browser ''πλοηγος'' που εχουν βαλει απο τη miui hellas σας ικανοποιει γιατι εμενα δε με τρελενει, μπορειτε να μου πειτε τον πιο γρηγορο και καλο internet browser βαση εμπειριας που εχετε δοκιαμσει απο playstore? Μη μου πειτε chrome γιατι ειναι παναργος

όχι και πάναργος ο chrome, ο καλύτερος με διαφορά είναι. δοκίμασε τον chrome dev.

Μετά από δυο μέρες που το κινητό έκανε παρέα στο m8 μου σαν δεύτερο αύριο τελικά θα το δώσω στον αδελφό μου λόγω μεγέθους.

Δεν είχα αγοράσει μέχρι σήμερα άλλο κινητό από Κίνα και θέλω να πω πως πραγματικά το κινητό αξίζει τα 130 ευρώ που το αγόρασα.

Το αγόρασα από vickmall και το μόνο που τους ζήτησα είναι να μην πειράξουν την rom που παραλαμβάνουν τον κινητό.

Από προχθές αναβαθμίστηκε στην τελευταία 7.1.3.0 και τα πάντα που έχω δοκιμάσει παίζουν κανονικά.

Εντάξει m8 δεν είναι αλλά είναι σημαντικό να πω πως το κινητό εγκαθιστώντας το Google installer είναι plug n play πραγματικά.

Για αυτούς που δεν έχουν χόμπι να αλλάζουν κάθε εβδομάδα rom και δεν έχουν θέμα με το αγγλικό μενού νομίζω η official της xiaomi είναι η καλύτερη επιλογή.

Με κέρδισε η xiaomi !!!!

Μπράβο τους !!!

Από Δευτέρα πάω για το redmi 3 πάλι από vickmall.

iPhone 16 Pro Max

​Βάζοντας την τελευταία devs 6.1.29, απλά επιβεβαίωσα ότι είχα τελικά bug με την προηγούμενη έκδοση την 6.1.21. Όταν έμπαινα στον dolphin broswer δεν έβλεπα βίντεο ή εικόνες από ebay. Kαι από την εφαρμογή ebay δεν έβλεπα καθόλου φωτογραφίες των προϊόντων. Δεν μου έκανε ανανέωση στην εφαρμογή Track ckecker επίσης. H εγκατάσταση έγινε από προηγούμενη devs και wipe dalvik, wipe cache.

Με την 6.1.29 το πρόβλημα πλέον δεν υφίσταται. Αναφέρω για όσους είχαν και διαπίστωσαν κάτι παρόμοιο ή θέλουν να την βάλουν.

Υ.Γ. Επίσης αγορά και εγώ το prime από vickmall και μου είχαν την multi δεν θυμάμαι πια αλλά ούτε και με αυτή έκανες αναβάθμιση. Όσον αφορά την ελληνική είναι σίγουρο ότι δεν κάνουν αναβάθμιση ΟΤΑ.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Έκανες πλήρη φόρτιση, να δούμε πόσες ώρες βγάζει;

Μια πλήρης φόρτιση.

Ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις.....ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις....άλλη εξήγηση ΔΕΝ υπάρχει.

Αν ειναι ελληνική developer δε γίνεται να έχει ενημερωσεις.......λες........ΣΩΣΤΌ-το γνωρίζω αυτό ......όμως η κουβέντα γίνεται γιαυτόν ακριβώς τον λόγο...ΝΑΙ σου λέω-αυτή έχει-την Ελληνική Developer....ΜΙUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Developer και NAI κάνει αυτόματες ενημερώσεις.....ΠΩΣ συμβαίνει αυτό-αφού η Ελληνική ρόμ ΔΕΝ κάνει αυτόματες ενημερώσεις.......για να βγει ένα συμπέρασμα και να μάθουν και άλλοι........άρα η μόνη λογική εξήγηση που βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι ότι το vickmall μπορεί να στέλνει και να λέει ότι φοράει την Ελληνική όμως στην πραγματικότητα δεν είναι.......και έτσι να μπερδευτούν κάποιοι και να βγάζουν λάθος συπεράσματα.........αυτό ψάχνω να βρω τι είναι-τι ισχύει.

Στο άλλο δεν απάντησες. Πού σημαίνει αγνοησες τον οποιο πήγε να σε βοηθήσει. ......1ον)Ποιο είναι το άλλο......2ον)Δεν αγνοώ κανέναν και σέβομαι τις απαντήσεις......αν εσύ ντε και καλά ήθελες να ικανοποιηθώ από την απάντηση σου....ε....τι να κάνουμε!.....δεν ικανοποιήθηκα......γιατί εγώ ρωτάω έχει Ελληνική developer/πως γίνεται να κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις και εσύ μου απαντάς...έχει multi-γιαυτό τις κάνει....θες να με βγάλεις τρελλό και ότι δεν βλέπω τι διαβάζω....Ε λοιπόν ΟΧΙ-δεν έχει multi......Εχει Ελληνική Developer........

Τώρα το κατάλαβες?....εγώ σε ρωτάω έχω BMW και έχει θέμα με τα φρένα-και εσύ μου απαντάς-δεν έχεις BMW-έχεις Audi γιαυτό έχεις θέμα με τα φρένα.

αν και δεν μου αρέσει το ύφος σου θα προσπαθήσω να σου απαντήσω:

κατ' αρχήν το multi αναφέρεται στον δημιουργό(xiaomi.eu) και φυσικά υπάρχει multi dev και multi stable.Κάποιος που διάβασε τόσες σελίδες θά 'πρεπε να το ξέρει...

Έχω ξαναγράψει πολλές φορές ότι τα καταστήματα βάζουν ό,τι νά 'ναι από roms,

έχω αρκετή πείρα από δαύτες και το vickmall συγκεκριμένα έβαζε τις χειρότερες(σε διάφορες συσκευές).Το beta από δίπλα είναι από μόνο του ύποπτο,καμμία miui δεν το αναφέρει έτσι.Προσωπικά θα εμπιστευόμουν μόνο original ή αυτήν που βάζω εγώ από κάπου που καταλαβαίνω και εμπιστεύομαι.

Είναι πανεύκολο να πειραχτεί μια rom να γράφει οτιδήποτε,να περιέχει malware που δεν ανιχνεύεται εύκολα και πολλά άλλα.Είναι άλλο πράγμα να εμπιστεύεσαι την xiaomi και άλλο το κάθε μαγαζί να σου πειράζει το λειτουργικό.

θα αγοράζατε ποτέ laptop από άγνωστο μαγαζί με windows πειραγμένα από αυτό,απλά για να έχετε ελληνικά?

P.S πάντως δώσε screenshots από τα τηλ με xiaomi-miui.gr που παίρνουν OTA,γιατί δεν το ξεκαθαρίζεις αρκετά.

Έκανες πλήρη φόρτιση, να δούμε πόσες ώρες βγάζει;

Εάν μιλάς για μένα, την έβαλα πριν 1 ώρα την τελευταία devs. Συνήθως έχω άποψη μετά από 2-3 φορτίσεις στο κινητό.

Eάν μιλάς για την προηγούμενη (6.1.21 devs) με Redmi note 2 Tool δεν ήμουν ικανοποιημένη. Στην καλύτερη 1 εβδομάδα που την είχα ήταν 3,5 ώρες ενεργή οθόνη.

Προς το παρόν η καλύτερη για μπαταρία ήταν η 5.12.17 αλλά έχει θέμα με τον στοκ καιρό δεν βλέπεις θερμοκρασία και εμένα δεν μου εμφάνιζε επίσης το παραθυράκι του messenger.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

τι εννοείς "που εχουν βαλει απο τη miui hellas"?

βάζουν κάποιο δικό τους???

και ναι είναι αργός ο chrome, δοκίμασε UC browserHD ή Boat HD.

όχι και πάναργος ο chrome, ο καλύτερος με διαφορά είναι. δοκίμασε τον chrome dev.

Οντως ειναι πιο γρηγορος τωρα που τον δοκιμασα, γιατι ετσι?

Φίλε μου έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, και είναι πολλές μέρες. Δοκίμασα άλλη ρομ, με όλα τα wipe, φύσηξα το ακουστικό με σπρέι ξηρού αέρα που κάποιοι έχουν προτείνει και για την σκόνη στην μπροστά κάμερα, ανέβασα κατά πολύ την ένταση από engineer mode αλλά με το ζόρι ακούω τον συνομιλητή. Εξω σε χώρο με φυσιολογικό θόρυβο δυσκολεύομαι πολύ να ακούσω. Δεν ήξερα τον αριθμό που ανέφερες που τεσταρεις όλα τα μέρη του κινητού,και μένα μου δείχνει να λειτουργεί κανονικά όταν μιλάω. Και είχα πεισθεί ότι έχει τελειώσει το ακουστικό και είχα αποφασίσει να το στείλω vickmall, όταν περάσουν οι διακοπές τους. Πάντως εμένα δεν δείχνει να διορθώνεται μετά από μια βδομάδα.

Απο περιεργεια, τι δίκτυο έχεις;

Vodafone & COsmote τα το φήσιξα και εγώ και ξέχασα να το αναφέρω.

Προσωπικά αν δεν διορθωθεί θα το πάω κάπου εδώ να μου το φτιάξουν.

πήγαινε έλα το κινητο Κίνα είναι κοντά στους 2 μήνες πάει πολύ

Το "κουμπί" δεδομένα είναι απενεργοποιημένο & ο εντοπισμός θέσης είναι στο GPS.

Φίλε το ίδιο θέμα είχα και εγώ και τους πήρα τηλέφωνο. Αυτό που μου είπαν είναι επειδή έχω 4g τηλέφωνο και έχω επιλεγμενο να είναι 4g, το κινητό ανταλλάσσει έστω και 1 κβ ακόμη και αν τα έχεις ΟΛΑ κλειστά για να βρει δίκτυο 4g. Να φανταστείς έχω σαν προεπιλογή ίντερνετ Vodafone και μου ερχόταν μήνυμα από Cosmote ότι μπήκα ίντερνετ. Έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα είπε και εδώ και καιρό έχουν στείλει αίτημα στο τεχνικό τμήμα, θα το φτιάξουν. Επειδή τα ακούω όλα βλακείες, πάτησα να μην έχω ίντερνετ από Cosmote, νομίζω end day και άντε γεια.

Γενικά κοιτάς να μην υπάρξει μέρα που να μην έχεις mb γιατί θα σου παίρνει 1€ με το καλημέρα.

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

αν και δεν μου αρέσει το ύφος σου θα προσπαθήσω να σου απαντήσω:

κατ' αρχήν το multi αναφέρεται στον δημιουργό(xiaomi.eu) και φυσικά υπάρχει multi dev και multi stable.Κάποιος που διάβασε τόσες σελίδες θά 'πρεπε να το ξέρει...

Έχω ξαναγράψει πολλές φορές ότι τα καταστήματα βάζουν ό,τι νά 'ναι από roms,

έχω αρκετή πείρα από δαύτες και το vickmall συγκεκριμένα έβαζε τις χειρότερες(σε διάφορες συσκευές).Το beta από δίπλα είναι από μόνο του ύποπτο,καμμία miui δεν το αναφέρει έτσι.Προσωπικά θα εμπιστευόμουν μόνο original ή αυτήν που βάζω εγώ από κάπου που καταλαβαίνω και εμπιστεύομαι.

Είναι πανεύκολο να πειραχτεί μια rom να γράφει οτιδήποτε,να περιέχει malware που δεν ανιχνεύεται εύκολα και πολλά άλλα.Είναι άλλο πράγμα να εμπιστεύεσαι την xiaomi και άλλο το κάθε μαγαζί να σου πειράζει το λειτουργικό.

θα αγοράζατε ποτέ laptop από άγνωστο μαγαζί με windows πειραγμένα από αυτό,απλά για να έχετε ελληνικά?

P.S πάντως δώσε screenshots από τα τηλ με xiaomi-miui.gr που παίρνουν OTA,γιατί δεν το ξεκαθαρίζεις αρκετά.

Θα συμφωνήσω με τον xnikos και για το υφος και με αυτά που λέει.

Και στην τελική έχεις γράψει 5-10 μηνύματα χωρίς ουσία.

Βάλε μια καθαρά Ελληνική dev αν δεν θες ενημερώσεις η κάποια άλλη που σου πρότειναν που πέρνει ενημερώσεις.

Ενα "factory reset" είναι.. και 15 λεπτά απο το χρόνο σου.

Edited by geoanto555

Εχουμε κανα changelog της καινουργιας dev? Tην εχω βαλει απο το πρωι αλλα δεν βρισκω κατι.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εάν μιλάς για μένα, την έβαλα πριν 1 ώρα την τελευταία devs. Συνήθως έχω άποψη μετά από 2-3 φορτίσεις στο κινητό.

Eάν μιλάς για την προηγούμενη (6.1.21 devs) με Redmi note 2 Tool δεν ήμουν ικανοποιημένη. Στην καλύτερη 1 εβδομάδα που την είχα ήταν 3,5 ώρες ενεργή οθόνη.

Προς το παρόν η καλύτερη για μπαταρία ήταν η 5.12.17 αλλά έχει θέμα με τον στοκ καιρό δεν βλέπεις θερμοκρασία και εμένα δεν μου εμφάνιζε επίσης το παραθυράκι του messenger.

Και εγώ φοράω την 5.12.17 και ισχύει αυτό με τον καιρό..δεν δουλεύει καθόλου αλλά κλαιν υπάρχουν και άλλες εφαρμογές..Περί του παραθυρακίου του messenger πρέπει να πας στα δικαιώματα των εφαρμογών στην εφαρμογή του miui και στο messenger πρέπει να δώσεις permission για pop up window και θα σου εμφανιστεί..Και εγώ το είχα θέμα στην αρχή αλλά κάποιος απο εδώ το αναφέρει!

Φίλε το ίδιο θέμα είχα και εγώ και τους πήρα τηλέφωνο. Αυτό που μου είπαν είναι επειδή έχω 4g τηλέφωνο και έχω επιλεγμενο να είναι 4g, το κινητό ανταλλάσσει έστω και 1 κβ ακόμη και αν τα έχεις ΟΛΑ κλειστά για να βρει δίκτυο 4g. Να φανταστείς έχω σαν προεπιλογή ίντερνετ Vodafone και μου ερχόταν μήνυμα από Cosmote ότι μπήκα ίντερνετ. Έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα είπε και εδώ και καιρό έχουν στείλει αίτημα στο τεχνικό τμήμα, θα το φτιάξουν. Επειδή τα ακούω όλα βλακείες, πάτησα να μην έχω ίντερνετ από Cosmote, νομίζω end day και άντε γεια.

Γενικά κοιτάς να μην υπάρξει μέρα που να μην έχεις mb γιατί θα σου παίρνει 1€ με το καλημέρα.

Φίλε μου, τελικά & εγώ αυτό αναγκάστηκα να κάνω αφού μίλησα μαζί τους (Wind) - διέκοψα αναγκαστικά την υπηρεσία του internet.

Αν & εξακολουθεί να μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό, να μην μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιείς internet/data κατά βούληση...:(:mad:

Κάποια εφαρμογή ξέρει κανείς, ώστε να δω που έγινε χρήση data?

p.s. Και με 2g ρύθμιση στην κάρτα, το ίδιο κάνει...