xnikos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τα ακουστικα είναι συμβατα.Της sony δεν είναι. καλύτερα να είμαστε σίγουροι για ό,τι γράφουμε, μια χαρά συμβατά είναι όλα τα σύγχρονα της SONY και όσα με πρότυπο CTIA. Τα sonyericsson και όσα με πρότυπο OMTP δεν είναι συμβατά. στο ebay υπάρχουν φτηνά ανταπτοράκια για μετατροπή. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, σχετικά με την official stable global, 1. Γλώσσες έχει μόνο Αγγλικο-κινέζικα. Αυτό αφορά μόνο την εμφάνιση των μενού, ενώ για πληκτρολόγηση, μηνύματα κλπ μπορείς να περάσεις/αναγνωρίζει Ελληνικά? 2. Είναι απαλλαγμένη από κινέζικες ή άλλες ανεπιθύμητες εφαρμογές? 3. Την εγκατάσταση, την κάνουμε με Miflash όπως στον οδηγό για καθαρή εγκατάσταση (χωρίς να χρειασθεί το βήμα 3)? 4. Αναβάθμιση κάνει αυτόματα μέσω ΟΤΑ? 5. Επιπρόσθετα, χρειάζεται μόνο η εγκατάσταση του Google Play? 6. Κάποια παρατήρηση ή κάτι που ενοχλεί σ' αυτήν? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις επιπλέον: 1.αν βάλεις το language enabler πχ και ορίσεις τα ελληνικά,τα μενού όσων apps υποστηρίζουν ελληνικά θα γυρίσουν εκεί. 3.ναι 4.ναι,εφόσον δεν πειράξεις ούτε root ούτε recovery,οπότε...κρίνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εχω δυο κάρτες στο τηλέφωνο. Την COSMOTE (θέση 1) για τηλεφωνία και Q (θέση 2) για ιντερνετ. Πως μπορώ να στείλω μήνυμα απο την δεύτερη κάρτα διότι δεν με ρωτάει και στέλνει απο την πρώτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ωραίος. Εδώ να συμπληρώσω κάτι για την δεύτερη θήκη : συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα ανέφερε ο φίλος από πάνω. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι το ψεύτικο μέταλλο από γύρω, έχει αρχίσει ήδη να ξεφτίζει μετά από ένα μήνα χρήσης και από κάτω φαίνεται το άσπρο πλαστικό Και μένα το ίδιο, την έχω καιρό, και έχει φθαρεί σε γωνία όταν το βάζω σε τσαντάκι μέσης. Και χωρίς να πέσει φθείρεται εύκολα,αλλά και πάλι την προτιμώ γιατί έτσι το έχω χωρίς θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Έχει και άλλες γλώσσες για το μενού αλλά όχι ελληνικά. Πληκτρολόγηση κλπ υποστηρίζει ελληνικά Είναι απαλλαγμένη απο κινέζικες αλλά έχει αρκετές εφαρμογές της google που μπορείς να τις σβήσεις Ναι κάνει Όχι, είναι ήδη εγκατεστημένο Δεν έχει αναζήτηση όταν σύρεις το δάχτυλο προς τα πανω στον launcher, μπορείς όμως να κάνεις αναζήτηση μέσω της εφαρμογής google κρατώντας πατημένο το home button. Επίσης πρέπει να γίνεται wipe/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν κάνουμε μετάβαση από την κινέζικη/ελληνική στην global ROM καλύτερα να είμαστε σίγουροι για ό,τι γράφουμε, μια χαρά συμβατά είναι όλα τα σύγχρονα της SONY και όσα με πρότυπο CTIA. Τα sonyericsson και όσα με πρότυπο OMTP δεν είναι συμβατά. στο ebay υπάρχουν φτηνά ανταπτοράκια για μετατροπή. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επιπλέον: 1.αν βάλεις το language enabler πχ και ορίσεις τα ελληνικά,τα μενού όσων apps υποστηρίζουν ελληνικά θα γυρίσουν εκεί. 3.ναι 4.ναι,εφόσον δεν πειράξεις ούτε root ούτε recovery,οπότε...κρίνεις Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας - Να είστε καλά! edit: Και σένα βέβαια φίλε Keraunos, που σε ξέχασα αν & απάντησες πρώτος Edited January 27, 2016 by ThNt_5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αλήθεια; σε εμένα γιατί έχει τις ίδιες; το έχω βάλει να αλλάζει κάθε ώρα. Έχεις κάνει κάτι διαφορετικό; Κι εγώ κάθε ώρα το έχω! Και όχι μόνο αυτό, αλλά κρατάει και τις εικόνες της προηγούμενης ημέρας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Εχω την 6.1.14 dev την ελληνικη, γιατι αυτη η εφαρμογη δεν μου ανοιγει με τιποτα η μαλλον ανοιγει αλλα δε δειχνει τιποτα, συμβαινει και σε εσας? Μπορειτε να μου πειτε καποια αξιοπιστη εφαρμογη αυτονομιας μπαταριας που να κανει πραγματι δουλεια και να υπαρχει λειτουργεια ασφαλους φορτισης της συσκευης? Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα (με την ιδια ρομ) και την εβγαλα... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπερα, έχω περασει τη συλλογη mods απο miui hellas και προς το παρων εδω και λιγη ωρα που εχω touchboost 1183- 2 cores και underclock 1500 παιζουν κανονικα τα games, τουλαχιστον το real racing και το dead trigger 2 τρεχουν απροβληματιστα, δε βλεπω κανενα lag μεχρι στιγμης ουτε καποιο προβλημα αν και ειναι νωρις ομως τη μπαταρια εξακολουθει να τη ρουφαει για αστειο το wifi Τώρα έχω 2 ερωτήσεις. 1) Αν θελω να επαναφερω τις νορμαλ τιμες απλα θα πειραξω παλι το αρχειο και θα βαλω ''0'' ή απλα μπορω να σβησω απ τη μνημη το zip? 2) Θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλω αν συμφωνα με το cpu-z οι τιμες που ανεφερα πως ρυθμησα εχουν σχεση με τις τιμες του cpu-z λειτουργειες κτλπ, απλα ρωταω για να σιγουρευτω αν οντως λειτουργησε επειδη δε το χω και τοσο με αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 παιδια η τελευταια official stable ειναι αυτη εδω? http://en.miui.com/thread-214529-1-1.html Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κάποιος που να έχει πάρει την NILLKIN Ultra Thin Transparent Nature TPU Case, μπορεί να πει εντυπώσεις? Προστατεύει καθόλου ή είναι μόνο για να μην κάνεις γρατζουνιά στην πλάτη - αξίζει τον κόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κι εγώ κάθε ώρα το έχω! Και όχι μόνο αυτό, αλλά κρατάει και τις εικόνες της προηγούμενης ημέρας! Μπορείς να μου πεις που τις αποθηκεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ρε παιδιά προσπαθώ να περασω την ελληνική stable την τελευταια. πέρασα με miflash την τελευταια κινεζικη-αγγλική fastboot 7.1.3 και μετά αφου ανοιξε πάω να περάσω την ελληνική 7.1.1 πο το updater αλλα με πάει στο recovery και μου λέει update.zip failed Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπερα, έχω περασει τη συλλογη mods απο miui hellas και προς το παρων εδω και λιγη ωρα που εχω touchboost 1183- 2 cores και underclock 1500 παιζουν κανονικα τα games, τουλαχιστον το real racing και το dead trigger 2 τρεχουν απροβληματιστα, δε βλεπω κανενα lag μεχρι στιγμης ουτε καποιο προβλημα αν και ειναι νωρις ομως τη μπαταρια εξακολουθει να τη ρουφαει για αστειο το wifi Τώρα έχω 2 ερωτήσεις. 1) Αν θελω να επαναφερω τις νορμαλ τιμες απλα θα πειραξω παλι το αρχειο και θα βαλω ''0'' ή απλα μπορω να σβησω απ τη μνημη το zip? 2) Θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλω αν συμφωνα με το cpu-z οι τιμες που ανεφερα πως ρυθμησα εχουν σχεση με τις τιμες του cpu-z λειτουργειες κτλπ, απλα ρωταω για να σιγουρευτω αν οντως λειτουργησε επειδη δε το χω και τοσο με αυτα. Ποιο πρόγραμμα έχεις για την cpu? Αν έχεις το redmi tool ή αν μπορείς κάνε το touchboost 2/800. Οι default ρυθμίσεις του τηλεφ. είναι 3/1183 και cpu unlimited (up to 2158mhz). Βάλε αυτές τις τιμές και μετά Σβήσε το zip. Ή μπορείς να ξαναπεράσεις ην ρομ. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπέρα! Έχω αγοράσει αυτή την κάρτα sd http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753 και όταν πάω από es explorer να κάνω νέο φάκελο, δεν με αφήνει! Πριν κανα μήνα την φορμαρα πρώτα από το pc και μετά από το κινητό γιατί από την εφαρμογή torrent δεν μπορούσα να κατεβάσω απευθείας στην sd! Τώρα βλέπω ούτε φάκελο μπορώ να κάνω.. Ξέρει κανείς τι παίζει? Νομίζω με την 16αρα που είχα πριν, δεν είχα τέτοια προβλήματα.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 τελικα βρε παιδια πως γινεται root η συσκευη ?εχω την 5.12.17 ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 τελικα βρε παιδια πως γινεται root η συσκευη ?εχω την 5.12.17 ρομ Αν έχεις την Ελληνική είσαι ήδη ρουτ. Κέντρο Ασφαλειας - Δικαιώματα - Προνόμια ρουτ και δίνεις από εκεί το δικαιωμα. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αν έχεις την Ελληνική είσαι ήδη ρουτ. Κέντρο Ασφαλειας - Δικαιώματα - Προνόμια ρουτ και δίνεις από εκεί το δικαιωμα. εισαι αρχοντας .. παλαβωσαμε απ τις πολλες ρυθμισεις του τηλ !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 παιδια η τελευταια official stable ειναι αυτη εδω? http://en.miui.com/thread-214529-1-1.html Ναι http://en.miui.com/download-274.html ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδιά προσπαθώ να περασω την ελληνική stable την τελευταια. πέρασα με miflash την τελευταια κινεζικη-αγγλική fastboot 7.1.3 και μετά αφου ανοιξε πάω να περάσω την ελληνική 7.1.1 πο το updater αλλα με πάει στο recovery και μου λέει update.zip failed όταν αλλάζουμε rom πάντα από recovery και κάνοντας τα wipes. βεβαιώσου ότι το zip κατέβηκε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ναι http://en.miui.com/download-274.html ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όταν αλλάζουμε rom πάντα από recovery και κάνοντας τα wipes. βεβαιώσου ότι το zip κατέβηκε σωστά. Ευχαριστω!σε σχεση με την ελληνικη developer τι διαφορες εχει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 H official εχει Αγγλικά και Κινεζικα και κλειδώνει την εγκατάσταση άλλων εκδόσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 H official εχει Αγγλικά και Κινεζικα και κλειδώνει την εγκατάσταση άλλων εκδόσεων. Οποτε παραμενω ως εχει!!! :) ευχαριστω κ παλι! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κάποιος που να έχει πάρει την NILLKIN Ultra Thin Transparent Nature TPU Case, μπορεί να πει εντυπώσεις? Προστατεύει καθόλου ή είναι μόνο για να μην κάνεις γρατζουνιά στην πλάτη - αξίζει τον κόπο? Κάποιος? Μήπως προστατεύει καλύτερα η Frosted ή είναι το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Την εχω εγω!το καλο ειναι οτι ειναι πολυ λεπτη και καλης ποιοτητας που ισα ισα καταλαβαινεις οτι την φοραει το κινητο!ενα ακομα + ειναι οτι εχει ταπακια για τον usb και την θυρα των ακουστικων!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κάποιος? Μήπως προστατεύει καλύτερα η Frosted ή είναι το ίδιο? Εγώ φιλε έχω παραγγείλει και περιμένω την σιλικόνη της nillkin για το meizu που έχω και έχω ακούσει τα καλυτερα. Την frosted την ειχα στο κ3 note και πιστεύω ότι δεν παρέχει την ίδια προστασία με την σιλικόνη γιατί κάποια σημεία είναι ακάλυπτα (ανάμεσα στις γωνίες στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής). Είναι όμως όμορφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Άρα από προστασία, περίπου τα ίδια απ' ότι καταλαβαίνω. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλησπέρα! Έχω αγοράσει αυτή την κάρτα sd http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753 και όταν πάω από es explorer να κάνω νέο φάκελο, δεν με αφήνει! Πριν κανα μήνα την φορμαρα πρώτα από το pc και μετά από το κινητό γιατί από την εφαρμογή torrent δεν μπορούσα να κατεβάσω απευθείας στην sd! Τώρα βλέπω ούτε φάκελο μπορώ να κάνω.. Ξέρει κανείς τι παίζει? Νομίζω με την 16αρα που είχα πριν, δεν είχα τέτοια προβλήματα.. Μήπως δεν είναι συμβατή με το τηλεφ.? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts