Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν πολυ δεν ειναι 1gb που τρωει το λειτουργικο? Οχι οτι μου κανει καποιο προβλημα, η συσκευη πεταει και με το παραπανω απλα ετσι για την ''ιδεα'' υπαρχει καποια rom που να μη τρωει τοση ram ή γενικοτερα καποιος τροπος?

ετσι για την ''ιδεα'':wacko:

να δούμε σε πόσα χρόνια θα απαλλαγούμε κι απ' αυτόν τον μύθο και θα μάθουμε τι είναι η RAM :(

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σαν πολυ δεν ειναι 1gb που τρωει το λειτουργικο? Οχι οτι μου κανει καποιο προβλημα, η συσκευη πεταει και με το παραπανω απλα ετσι για την ''ιδεα'' υπαρχει καποια rom που να μη τρωει τοση ram ή γενικοτερα καποιος τροπος?

Αγαπητέ Γιώργο, σου έχει κλείσει ποτέ εφαρμογή παρασκηνίου λόγω λίγης ελεύθερης RAM στο κινητό;

Η αλήθεια είναι ότι κλεινουνε.. Και το ζήτημα είναι που συμβαινει και με 3gb, αρα προς τι η ολη κουρσα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Σοβαρά τώρα @Roid; Εμένα δεν μου έχει κλείσει ποτέ εφαρμογή παρασκηνίου. Το λιγότερο που έχω δει είναι 200 MB ελεύθερη RAM. Με ανοικτά pdfs, chrome με 2-3 καρτέλες, συν Viber - Snapchat - FB κλπ να «τρέχουν» από πίσω. :confused:

Αν εναλλασσω chrome, viber, skype πχ συνεχόμενα μεταξυ τους, δεν κλείνουν. Αν εκτος αυτων ανοιξω smart home, es exlporer ή μεσολαβησει καποιο διαστημα, τοτε κλεινουν. Οταν λεμε κλείνουν, οχι οτι δε θα ερθει ειδοποίηση απο skype πχ, αλλα περιμένεις να ξαναφορτωσει.

Και γω το λιγότερο που εχω δει ειναι 200κατι..

Μια πλήρης φόρτιση.

Φαντάζομαι για την μπαταρία ρωτάς περισσότερο, μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλή, είμαι στο 62% οθόνη, με WiFi συνέχεια ανοιχτό φωτεινότητα στο 50% αυτόματη. Όσο για τα υπόλοιπα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Υπόψιν ότι έχω το redmi note tool στο default. Την έχω από το Σάββατο.

Δεν μας ειπες πόσες ώρες SOT είχες στο 62%

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Αν εναλλασσω chrome, viber, skype πχ συνεχόμενα μεταξυ τους, δεν κλείνουν. Αν εκτος αυτων ανοιξω smart home, es exlporer ή μεσολαβησει καποιο διαστημα, τοτε κλεινουν. Οταν λεμε κλείνουν, οχι οτι δε θα ερθει ειδοποίηση απο skype πχ, αλλα περιμένεις να ξαναφορτωσει.

Ναι, το ίδιο λέμε. ;)

Εντύπωση μου κάνει πάντως. Δεν μου έχει τύχει ακόμα να ξαναφορτώσει εφαρμογή.

Παιδιά,θέλω να κάνω root το τηλέφωνο χωρίς να περάσω άλλη ρομ απλά και μόνο για να πετάξω έξω κάποιες κινέζικες και μη εφαρμογές.

Δεν βρίσκω όμως πουθενά τον τρόπο για απλό ρουτάρισμα.Παντού διαδικασία για εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ.

Υπάρχει κάποιο λινκ που θα με βοηθήσει;

Σοβαρά τώρα @Roid; Εμένα δεν μου έχει κλείσει ποτέ εφαρμογή παρασκηνίου. Το λιγότερο που έχω δει είναι 200 MB ελεύθερη RAM. Με ανοικτά pdfs, chrome με 2-3 καρτέλες, συν Viber - Snapchat - FB κλπ να «τρέχουν» από πίσω. :confused:

προφανώς και κλείνουνε!πως αλλιώς θα ανοίξουν άλλες,και προφανώς όσο περισσότερη ram τόσο περισσότερες ανοικτές ταυτόχρονα.Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι είναι ότι και 5gb να έχεις το android θα ανοίγει (ή δεν θα κλείνει apps) ακριβώς για να τρέχουν άμεσα.Αυτή είναι η λογική του multitasking:

FREE RAM=WASTED RAM

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά,θέλω να κάνω root το τηλέφωνο χωρίς να περάσω άλλη ρομ απλά και μόνο για να πετάξω έξω κάποιες κινέζικες και μη εφαρμογές.

Δεν βρίσκω όμως πουθενά τον τρόπο για απλό ρουτάρισμα.Παντού διαδικασία για εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ.

Υπάρχει κάποιο λινκ που θα με βοηθήσει;

αν έχεις κάποια stable,φλασάρεις το superuser από recovery,

αν ψάξεις λίγο θα το βρείς.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με το WiFi :μετά την ενεργοποίηση του, μου δείχνει τα διαθέσιμα δίκτυα, πατώντας πάνω σε ένα από αυτά δεν μου δίνει την δυνατότητα να βάλω τον κωδικό αλλά μου δείχνει πληροφορίες για το συγκεκριμένο δίκτυο. Καμία ιδέα κανείς;

μήπως επειδή πατάς δεξιά κι όχι στην μέση?:)

Απ όσο έχω καταλάβει ψάχνοντας, δεν γίνεται πια να συνδέσουμε το κινητό μας σαν mass storage με τον υπολογιστή. Σωστά? Έχω την τελευταία ελληνική dev.

Ρε παιδιά, Στην Τροφοδοσία το Χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας τι είναι; ανοίγει η συσκευή από τελείως κλειστή;
Αυτά...

Αυτό σημαίνει ότι πάει για 5.30-6 ώρες. Τώρα πόσο είναι;

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτό σημαίνει ότι πάει για 5.30-6 ώρες. Τώρα πόσο είναι;

Αυτή την κουβέντα την έχω πει κι εγώ πολλές φορές. Τελικά μένω σχεδόν πάντα στις 4 ώρες. :lol:

Χαχα δεν έχεις άδικο, κάτι γίνεται από το 60 ως το 40 και δεν ξέρεις πού πήγε..

Να συμπληρώσω κάτι για την εφεδρικη μπαταρία που πήρα από το gearbest, (αναφέρει ότι είναι original, όμως είναι περίπου 2700mAh) δεν παρουσιάζει το φαινόμενο να μένει στο 100% για πολλή ώρα, αντίθετα κατεβαινει από το 100 αμέσως και συνεχίζει να πέφτει μέχρι το 90 πολύ γρήγορα (μπορεί σε 5 λεπτα) και λιγότερο γρήγορα 90-82, μετά κανονικά. Battery calibration δεν εχει κανένα αποτέλεσμα. Επίσης φορτίζει αρκετά γρήγορα, ενώ δε δείχνει να βάζει πολύ μετά το 100%. Συνεπώς το φαινόμενο να θέλει φορτισμα για 1-1.5 ώρα μετά το 100% πιστεύω είναι θέμα hardware και όχι ρομ ή calibration..

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτή την κουβέντα την έχω πει κι εγώ πολλές φορές. Τελικά μένω σχεδόν πάντα στις 4 ώρες. :lol:

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Έβγαλε 4 ώρες και κάτι ψιλά και είμαι στο 15%. Βέβαια ήμουν πάντα ανοιχτό WiFi ή δεδομένα και πολύ χρήση γενικά, σερφάρισμα μουσική viber. Καλύτερα από την προηγούμενη dev πάντως.

Χαχα δεν έχεις άδικο, κάτι γίνεται από το 60 ως το 40 και δεν ξέρεις πού πήγε..

Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ έχεις νιώσει αυτή τη «χαρά» να το βλέπεις στο 50% με 2.30-3 ώρες SOT και να λες πάμε για ρεκόρ και ξαφνικά από το 50% μέχρι το 35-40% να εξαφανίζεται λες και έχει μετατραπεί το κινητό σε desktop PC και θέλει 800W τροφοδοτικό. :lol:

Αλλά εντάξει, πλέον το συνήθισα να σου πω την αλήθεια. Έχει αλλού τις χάρες του αυτό το κινητό!

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Έβγαλε 4 ώρες και κάτι ψιλά και είμαι στο 15%. Βέβαια ήμουν πάντα ανοιχτό WiFi ή δεδομένα και πολύ χρήση γενικά, σερφάρισμα μουσική viber. Καλύτερα από την προηγούμενη dev πάντως.

Από αύριο θα αρχίσω κι εγώ τα δικά μου τεσταρίσματα για τη μπαταρία. Σήμερα το απόγευμα την πέρασα. Μου αρέσει πάρα πολύ πάντως το daily lock screens! Btw, αυτές τις 10 εικόνες που θα έχει κάθε μέρα, ξέρει κανείς που μπορούμε να τις βρίσκουμε για αποθήκευση; Στο σετάκι που έχει σήμερα βρήκα 3-4 που μου άρεσαν πάρα πολύ!

Edited by alkis_7

Αυτο δεν ειναι τιποτα..εχω δει 3 ωρες και 20 στο 50% και λεω επιτελους θα δω και γω sot που περιγραφουνε αλλοι για 6+.αλλα τελικα εβγαλα 5:30.

Και για να σας καθησυχασω αυτο εχει γινει 1-2 φορες...και γω εκει παιζω συνηθως....4,5-5 ωρες.

Η μπαταρια του ειναι καλη μεχρι να πεις δεν παιζω κανα παιχνιδακι...και δεν το βαζω και λιγο 4g..

Και ναι...χρησιμοποιω και γω εφαρμογη που ριχνει τη συχνοτητα.

Edited by pitspan

αν έχεις κάποια stable,φλασάρεις το superuser από recovery,

αν ψάξεις λίγο θα το βρείς.

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου,δυστυχώς όμως επ'ουδενί δεν μπορώ να φλασάρω αφού ζητώντας να κάνω reboot απο recovery,μου ανοίγει στην οθόνη για wipe.

Από αύριο θα αρχίσω κι εγώ τα δικά μου τεσταρίσματα για τη μπαταρία. Σήμερα το απόγευμα την πέρασα. Μου αρέσει πάρα πολύ πάντως το daily lock screens! Btw, αυτές τις 10 εικόνες που θα έχει κάθε μέρα, ξέρει κανείς που μπορούμε να τις βρίσκουμε για αποθήκευση; Στο σετάκι που έχει σήμερα βρήκα 3-4 που μου άρεσαν πάρα πολύ!

Σε εμένα πάντως δεν αλλάζουν τα daily lock screens. Εννοώ όχι κάθε μέρα. Εναλλάσονται μόνο αυτά τα 10. Ούτε έχω βρει πώς να βάζω άλλα εκτός από αυτά τα 10. Ίσως είναι το πρώτο bug της ρομ.

Σε εμένα πάντως δεν αλλάζουν τα daily lock screens. Εννοώ όχι κάθε μέρα. Εναλλάσονται μόνο αυτά τα 10. Ούτε έχω βρει πώς να βάζω άλλα εκτός από αυτά τα 10. Ίσως είναι το πρώτο bug της ρομ.

Αα δεν αλλάζουν; :p

Υπέθεσα ότι επειδή λέει Daily, θα αλλάζουν κάθε μέρα! Θα ήταν ακόμα πιο ωραίο αν όντως είναι έτσι.

Απ όσο έχω καταλάβει ψάχνοντας, δεν γίνεται πια να συνδέσουμε το κινητό μας σαν mass storage με τον υπολογιστή. Σωστά? Έχω την τελευταία ελληνική dev.

Σωστά (ελέω google),

πάντως πιο πρακτικό είναι το MTP, μόνο σε XP ίσως υπάρχει πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά, Στην Τροφοδοσία το Χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας τι είναι; ανοίγει η συσκευή από τελείως κλειστή;

Ναι, προγραμματίζεις το "άνοιξε-κλείσε"

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου,δυστυχώς όμως επ'ουδενί δεν μπορώ να φλασάρω αφού ζητώντας να κάνω reboot απο recovery,μου ανοίγει στην οθόνη για wipe.

συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω:confused:

δεν μπoρείς να μπεις σε recovery?

από κλειστό τηλ, power button μαζί με volume + παρατεταμένα

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ έχεις νιώσει αυτή τη «χαρά» να το βλέπεις στο 50% με 2.30-3 ώρες SOT και να λες πάμε για ρεκόρ και ξαφνικά από το 50% μέχρι το 35-40% να εξαφανίζεται λες και έχει μετατραπεί το κινητό σε desktop PC και θέλει 800W τροφοδοτικό. :lol:

το ποσοστό είναι στατιστικό μέγεθος που υπολογίζει η rom ανάλογα με την μέχρι τότε χρήση,βασιζόμενη σε ένα log file με καταγραφές(αυτό που διαγράφει το calibration).

Τα volt όμως είναι απόλυτο νούμερο,και μπορείτε να τα παρακολουθείτε (ενδεικτικά) αν έχετε αμφιβολία.

το ποσοστό είναι στατιστικό μέγεθος που υπολογίζει η rom ανάλογα με την μέχρι τότε χρήση,βασιζόμενη σε ένα log file με καταγραφές(αυτό που διαγράφει το calibration).

Τα volt όμως είναι απόλυτο νούμερο,και μπορείτε να τα παρακολουθείτε (ενδεικτικά) αν έχετε αμφιβολία.

Ίσως να μην έχεις πιάσει αυτό που θέλω να πω, αλλά no worries. Thanks for the tips. :)

Καλημέρα, μια ερώτηση κι από μένα, εγκατέστησα, από περιέργεια, την official global 7,1,2,0. Όλα καλά κατά την εγκατάσταση, απλά από κει και πέρα κάθε φορά που κάνω restart το κινητό μου βγάζει μια ειδοποίηση να ενεργοποιήσω τις κάρτες sim για το Mi Message, το οποίο λέει το εξής

"New SIM CARD detected – Looks like you've switched SIM cards. 2 activation messages will be sent to enable Cloud Messaging. You will incur additional fees from your mobile service provider."

Οσο κι αν έψαξα, δεν μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την ειδοποίηση. Εχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το θέμα? Βρήκατε κάποια λύση να μην έρχεται αυτή η ενοχλητική ειδοποίηση?

Ευχαριστώ.