nickgt7 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Με την κάμερα είστε ευχαριστημένοι; Σκέφτομαι την αγορα αλλά για μένα ειναι σημαντικό να βγάζει και καλές φωτό. Ήμουν κάτοχος του s4 και θα ήθελα κατι αντίστοιχο. Σε χαρακτηριστικά κάμερας ειναι το ίδιο απλά δεν ξέρω τι κάμερα φοράει. Οποίος μπορεί να βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μπήκα και εγω να το δώ (χωρίς κουπόνι)ειναι πιο φθηνό από το vickmall αλλά στην περιγραφή έλεγε οτι ειναι συμβατό με 2gκαι 3G μόνο, ενώ στον τίτλο είχε και το 4g. οχι ειναι το κανονικο prime 4g !!!! Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Με την κάμερα είστε ευχαριστημένοι; Σκέφτομαι την αγορα αλλά για μένα ειναι σημαντικό να βγάζει και καλές φωτό. Ήμουν κάτοχος του s4 και θα ήθελα κατι αντίστοιχο. Σε χαρακτηριστικά κάμερας ειναι το ίδιο απλά δεν ξέρω τι κάμερα φοράει. Οποίος μπορεί να βοηθήσει Ριξε μια ματια στο αλμπουμ!οι φωτος ειναι τραβηγμενες απο εμενα!!η καμερα ειναι κατι παραπανω απο αξιολογη!! https://flic.kr/s/aHsknRKXsQ Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παντως σε μερικα παιχνιδια οπως modern combat 5 και san andreas εχει μεγαλη διαφορα!! :) Και εγώ ισορροπημένη απόδοση έχω. Δεν έχω δοκιμάσει την υψιλη διότι τα παιχνίδια που παίζω δεν την απαιτούν. Antutu πάντως στην υψηλή απόδοση έχω δει μάξιμουμ 48-48,5 k. Συνήθως όσες φορές έχω τρέξει το αντουτου μου βγάζει 43-44k. Τα πενηνταρια που έχω δει σε άλλους χρήστες αλλα και στο kimovil (54k) εγώ δεν τα έχω δει στο δικό μου (prime). Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Με την κάμερα είστε ευχαριστημένοι; Σκέφτομαι την αγορα αλλά για μένα ειναι σημαντικό να βγάζει και καλές φωτό. Ήμουν κάτοχος του s4 και θα ήθελα κατι αντίστοιχο. Σε χαρακτηριστικά κάμερας ειναι το ίδιο απλά δεν ξέρω τι κάμερα φοράει. Οποίος μπορεί να βοηθήσει Εάν είχες S4 παρτο με κλειστά μάτια, εγώ το έχω σαν δεύτερη συσκευή γιατί έχω το G4 που έχει απίστευτη κάμερα, στα υπόλοιπα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το Xiaomi Redmi Note 2... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Και εγώ ισορροπημένη απόδοση έχω. Δεν έχω δοκιμάσει την υψιλη διότι τα παιχνίδια που παίζω δεν την απαιτούν. Antutu πάντως στην υψηλή απόδοση έχω δει μάξιμουμ 48-48,5 k. Συνήθως όσες φορές έχω τρέξει το αντουτου μου βγάζει 43-44k. Τα πενηνταρια που έχω δει σε άλλους χρήστες αλλα και στο kimovil (54k) εγώ δεν τα έχω δει στο δικό μου (prime). Εδω ειναι ενα 50αρι απο μενα με την τελευταια ελληνικη developer σε υψηλη αποδοση!! http://i.imgur.com/fOcFZrsl.png Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 ευχαριστώ αλλά δεν λέει να το πάρω από εκεί γιατί μιλούσα με την selina μέσω Skype για να το πάρω από εκεί και τελικά έκατσε το κουπόνι από banggood στα 132$ και το χτύπησα αμεσα.ειναι φάουλ να πάρω τώρα καπάκι από εκεί. έχω πολλές αγορές από εκεί και θέλω να είμαι οκ μαζι τους Πώς βγαίνει το κουπόνι? Γενικά πως και πότε? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω ειναι ενα 50αρι απο μενα με την τελευταια ελληνικη developer σε υψηλη αποδοση!! http://i.imgur.com/fOcFZrsl.png Υψηλή απόδοση που έχει? Γιατί εγώ μέχρι 42000 είδα στο Antutu Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μόλις τρέξει το antutu, σου βγάζει ένα μενού κάτω και μπορείς να διαλέξεις την υψηλή η την ισσρροπημενη αποδοση Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Πώς βγαίνει το κουπόνι? Γενικά πως και πότε? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υψηλή απόδοση που έχει? Γιατί εγώ μέχρι 42000 είδα στο Antutu αμα πας στις προσθετες ρυθμισεις-μπαταρια-λειτουργια μπαταριας απο εκει επιλεγεις ισορροπημενη η υψηλη αποδοση!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 δεν ισχύει πλέον το κουπόνι @john74.το είχε γράψει ένα παλικάρι εδώ και το χτύπησα άμεσα την επόμενη μέρα έληξε. παρεπιπτωντος να ευχαριστήσω το παλικάρι που το βρήκε,να σε καλά φιλαράκι με έφτιαξες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL1756 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά δεν βρίσκω το κοντρόλ για της υπέρυθρες. Είμαι με το tdd lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά δεν βρίσκω το κοντρόλ για της υπέρυθρες. Είμαι με το tdd lte είναι στον φακελο με τα εργαλεία και επισης το mihome εμενα δεν μου δουλευει καμμια αλλα εβαλα το irremote και το irplus apo playstore και δουλεψανε αμεσως σε lg kai Samsung τηλεορασεις Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL1756 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δεν υπάρχει στον φάκελο με τα εργαλεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 έχει δουλέψει κανείς το κινητό σε ξένο δίκτυο με αντίστοιχη κάρτα sim?( όχι roaming δλδ) προσπαθώ να το δουλέψω με μόνο τη μια κάρτα, αλλά ενώ συνδέεται για κλήσεις δεν μπαίνει σε internet καθόλου ελληνική developer rom φοράω απο xiaomi hellas. σκέφτεστε τίποτα που μπορώ να κάνω? Εγώ το είχα δουλέψει με την 3 της Ιταλίας και δούλευαν άψογα όλα Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 δεν ισχύει πλέον το κουπόνι @john74.το είχε γράψει ένα παλικάρι εδώ και το χτύπησα άμεσα την επόμενη μέρα έληξε. παρεπιπτωντος να ευχαριστήσω το παλικάρι που το βρήκε,να σε καλά φιλαράκι με έφτιαξες Οποίος βρει κάτι παρόμοιο να με ενημερώσετε σε παρακαλώ.. Ευχαριστω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristhess Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Σαν να μας κρεμάει λίγο η Xiaomi.Ακόμη δεν πηραμε το Note 2 βγάζει άλλο;:mad::mad::mad: http://androidhellas.com/2015/11/24/redmi-note-3-episimi-anakoinosi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Οποίος βρει κάτι παρόμοιο να με ενημερώσετε σε παρακαλώ.. Ευχαριστω Φιλε μου το prime 2G 32G απο Banggood με κουπονι xmas06 στα $156 http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δεν υπάρχει στον φάκελο με τα εργαλεία Κανε με το χερακι σου scroll και θα το δεις...Ειναι κατω κατω...... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Σαν να μας κρεμάει λίγο η Xiaomi.Ακόμη δεν πηραμε το Note 2 βγάζει άλλο;:mad::mad::mad: http://androidhellas.com/2015/11/24/redmi-note-3-episimi-anakoinosi/ Άστα απογοητεύτηκα.... Τώρα τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Άστα απογοητεύτηκα.... Τώρα τι κάνουμε; Πουλήστε το "παλιό" και πάρτε το "καινούριο". Η΄...πάρτε iphone:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Άστα απογοητεύτηκα.... Τώρα τι κάνουμε; Είχε ακουστεί ότι θα βγει οπότε και περιμέναμε. Πολύ καλό αυτό με 3gb ram και 32gb εσωτερική με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το μόνο που με ενοχλεί είναι το unibody που δεν τρελαίνομαι και είναι λόγος που ίσως να μην το έπαιρνα. Η μπαταρία του όμως θηρίο ρε παιδιά! Όποιος τρελαίνεται και θέλει να το πάρει, το πουλάει το 2 και πάει στο note 3! Όπα, μόλις διάβασα ότι δεν θα έχει θύρα για microsd. Μια χαρά είμαι με το note 2 μου! Edited November 24, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πουλήστε το "παλιό" και πάρτε το "καινούριο". Η΄...πάρτε iphone:lol: Κινδυνεύουμε με off topic αλλά ας ρωτήσω. Πόσο να το πουλήσουμε το prime? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) :offtopic: Δε με νοιαζει ουτε το μεταλλικο, ουτε το δακτυλικο αποτυπωμα, ουτε η μπαταρια... αλλα αυτα τα 3 gb ram μεγαλο foul της Xiaomi που δεν το εβγαλε και στο Note 2. Kαι η κουτση Μαρια εχει.. Edited November 24, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δε με νοιαζει ουτε το μεταλλικο, ουτε το δακτυλικο αποτυπωμα, ουτε η μπαταρια... αλλα αυτα τα 3 gb ram μεγαλο foul της Xiaomi που δεν το εβγαλε και στο Note 2. Kαι η κουτση Μαρια εχει.. Εμένα με χαλάει λίγο το ότι η μπαταρία δεν θα είναι (μάλλον) αποσπώμενη. Το μεταλλικό δεν με ενθουσιάζει, αλλά τα 3GB και το αποτύπωμα μου έχουν κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εμένα με χαλάει λίγο το ότι η μπαταρία δεν θα είναι (μάλλον) αποσπώμενη. Το μεταλλικό δεν με ενθουσιάζει, αλλά τα 3GB και το αποτύπωμα μου έχουν κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον. Και εμενα με χαλαει η μπαταρια που δεν θα ειναι αποσπωμενη.Το μεταλλικο κλαιν μαιν.ε τωρα με τα 3gb ram δεν θα ειναι και τεραστια η διαφορα!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts