g3o1982 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε. Γιατι ομως beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ένα χρόνο πλέον με το κινητό.αλλαξα μπαταρία(nohon)και πλέον θα βγάλει άνετα ακόμα ένα έτος.παρα πολύ ικανοποιημένος με την συνολική εικόνα του κινητού.η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ποτε για τα χρήματα που είχα δώσει(120€) Τετοια διαβαζω και χαίρομαι που το εχω(και θα το εχω για πολυ ακομη-θα εξαρτηθεί απ την τιμή του νοτε 4 με sd) Μπάταρια και ηχειο θελω και ολα οκ! Ξαναρωτω: πως βγαινει το πισω ηχειο(loudspeaker) ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Ένα χρόνο πλέον με το κινητό.αλλαξα μπαταρία(nohon)και πλέον θα βγάλει άνετα ακόμα ένα έτος.παρα πολύ ικανοποιημένος με την συνολική εικόνα του κινητού.η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ποτε για τα χρήματα που είχα δώσει(120€) Μια από τα ίδια και εγώ, έκλεισα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το κινητό στα χρήματα που το πήρα (140€ prime). Μπαταρία προς το παρόν είναι εντάξει και σε θέμα αυτονομίας δεν έχω πρόβλημα. Το φορτιζω κάθε βράδυ αλλά είμαι με παλιά ρομ ίσως γιαυτό να μην έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με την αυτονομία που έχουν οι περισσότεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Κι εγώ με ρομ του μαιου είμαι ακομα.δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξω αφού όλα λειτουργούν ρολόι και δεν έχω χάσει ειδοποίηση ποτε.φιλε mol εγώ αν δεν βρω κινητό με 2 sim συν έξτρα υποδοχή για κάρτα μνήμης θα το κρατήσω μέχρι να λιώσει.οσο για το ηχείο δεν ξέρω.αν το κινητό για κάποιο λόγο πάθει κάτι και βγει οφ θα κάνω την επέμβαση και θα σε ενημερωσω:D Edited January 24, 2017 by referi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 παιδια το ηχειο αλλαζεται πολυ ευκολα. αμα βγαλετε τη μπαταρια και ξεβιδωσετε το πλαστικο καπακι που εχει 11 ή 13 βιδουλες ειναι, δε θυμαμαι ακριβως. βγαζεις το παλιο ηχειο, βαζεις το καινουριο κι ειναι ετοιμο. ετσι απλα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε. Γιατι ομως beta? Δεν είναι beta, απλά την εξελίσσουν συνεχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 παιδια το ηχειο αλλαζεται πολυ ευκολα. αμα βγαλετε τη μπαταρια και ξεβιδωσετε το πλαστικο καπακι που εχει 11 ή 13 βιδουλες ειναι, δε θυμαμαι ακριβως. βγαζεις το παλιο ηχειο, βαζεις το καινουριο κι ειναι ετοιμο. ετσι απλα. Πως το βγαζεις απο κει ομως.... Δε βρηκα καποιο κουμπωμα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Πως το βγαζεις απο κει ομως.... Δε βρηκα καποιο κουμπωμα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς Nova Launcher σε MIUI 8? Πήρα για τη γυναίκα μου το Redmi 3S και θέλω να ξέρω αν μπορώ να τον περάσω σε περίπτωση που δεν τη βολέψει ο Launcher του MIUI (που δε νομίζω αλλά λέμε τώρα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Φυσικά και μπορείς Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Γίνεται στο viber να έρχονται popup ειδοποιήσεις όπως όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο; Για κάποιον λόγο μου έρχονται ειδοποιήσεις μόνο στη γραμμή κατάστασης του τηλεφώνου χωρίς να εμφανίζεται το αναδυόμενο παράθυρο που απαντάς αμέσως. Επίσης θα ήθελα ένα link για αγορά μιας μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Πως το βγαζεις απο κει ομως.... Δε βρηκα καποιο κουμπωμα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk δεν εχει κανενα κουμπωμα. το τραβας και βγαινει. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Πώς για??? Δοκιμασα αλλα δε τα καταφερα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Πώς για??? Δοκιμασα αλλα δε τα καταφερα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk μ ενα ψιλο κατσαβιδακι τραβηξε το και θα βγει. ετσι κι αλλιως χαλασμενο ειναι, τι αλλο να παθει; υποθετω οτι εχεις παρει καινουριο ηχειο, ετσι; Edited January 25, 2017 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Δεν εχω παρει ακομη. Φαντάζομαι αν το βγαλω θα μπορεσω να το ξαναβαλω μεχρι να ρθει, σωστά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ναι αρκει να μην το χαλασεις. μην το βγαλεις βιαια. απαλα. υπαρχουν βιντεακια στο youtube Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Δε βρισκω κανενα που να δειχνει πως βγαινει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Δε βρισκω κανενα που να δειχνει πως βγαινει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk δες αυτο απο το 1:30 και μετα Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 A ειναι με αυτοκόλλητο... Και θελει ζεσταμα! Ας παραγγειλω το ηχειο, να ρθει και μετά το αλλαζω :) Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 εγω το βγαλα χωρις ζεσταμα. το τραβηξα μ ενα ψιλο κατσαβιδακι και βγηκε. για αυτοκολλητο δεν ξερω. οπως ηρθε το ηχειο, ετσι το εβαλα, κατευθειαν και δουλευει καμπανα εδω και 4-5 μηνες. παντως ειναι πανευκολο, ετσι; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Απο που το πηρες? Ενα λινκ? Λεω να παρω απο eBay Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Απο που το πηρες? Ενα λινκ? Λεω να παρω απο eBay Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk https://m.aliexpress.com/item/32507913537.html οριστε. 2 στην τιμη του ενος. παντως αν εχεις μεγαλο προβλημα να σου δωσω το ενα που εχω. επειδη εχω 2 redmi note 2, ενα εγω κι ενα ο γιος μου, το κραταω καβαντζα. αν ομως το χρειαζεσαι αμεσα στο δινω ευχαριστως κι οταν παραλαβεις μου το δινεις. ειμαι θεσσαλονικη αν σε βολευει. Edited January 26, 2017 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Θα με βόλευε ειναι η αλήθεια! Στελνω πμ Εδιτ: δε μπορώ να στειλω :( Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epitimos1971 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 paidia sinexeia moy peta diafimiseis sto internet kano format alla sidoma opote anoigo kapoion exlorer moy petaei polles diafimiseis katebazo diafora adivarius alla tipota . einai spasimo nebros kseri kaneis kanena kalo antivariys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 paidia sinexeia moy peta diafimiseis sto internet kano format alla sidoma opote anoigo kapoion exlorer moy petaei polles diafimiseis katebazo diafora adivarius alla tipota . einai spasimo nebros kseri kaneis kanena kalo antivariys? Βάλε ucbrowser με ενσωματωμένο adblock. Είσαι root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epitimos1971 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 κατεβαζω τωρα !!!! οταν λεσ εισαι root? ti ενοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts